Kalsarikänniketju

  • 5 197 193
  • 66 617

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Joo, joo, jookerit. Kaikkien maailaisseurojen alistaja.
 

Hauptmann

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ihan mielenkiintoinen yö on tähän mennessä takana päin. 2 viikon loma on edessä päin.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Liput saatu Metallican keikalle ja kouluhommat menee hyvin niin päätin ottaa pari saunakaljaa kun tyttökin on jo nukkumassa. Olin jo miettimässä nukkumaan menoa mutta sitten tuli telkassa tää Temptation Island vastaan ja onhan toi niin huikeaa myötähäpeä/whitetrash viihdepläjäys että pakko juoda nuo pari jäljelle jäänyttäkin pois tuolta jääkaapista :D
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
@Suonikohju toki, otamme jos kohta toisetkin. Menee 10 minsaa ja alkaa Kova Laki. Tässä änärin ohessa.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Pekoni siinä yllä @vetti ja kumppanit täällä taas hyvää iltaa! Ilta mitä mainioin ihanan kendopelin jälkeen ja nyt omaa lempioluttani Fullersin ESB alea tuopissa mitä kävin tänään poistamassa alkon hyllyltä :)
 

D.Santon

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Liiga.
Normi setti. Olutta, rokkia ja South Parkia. Tulihan tuossa katsottua myös Shawshank Redemption.
 

Baldrick

Jäsen
2 sekuntia kerkesin istahtaa, kun HPK näpäytti. Ei siinä, kai se ansaittu maali oli. Vituttaa, kun on tottunut siihen, että Valtra hyrähtää keväällä käyntiin ja osoittaa edes jotain elonmerkkejä, mutta runkkaririplailu vain jatkuu.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mitä hemmetin kaljaa tää oikein on. Onko tehtaalla joku kesätyöntekijä tehnyt jekun ja tiputtanut pari Mentosia ennen kuin korkki on pistetty kiinni. Siis puolet on jo sylissä. Crew republic detox. Vaihdan tohon Peroniin. Joo tänään ei ole nobepäivä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös