Vedonlyöntivihjeet

  • 3 070 940
  • 15 011

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Jonkun tiedon mukaan Barca peluuttaa tänään "nuoria" mitä se sitten ikinä tarkoittaakaan.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Rellu osui jopa helposti mutta Crvena kusee aika katastrofaalisesti. Tällä kokoonpanolla Barcan ainoa vahvuus on kolmoset niin mitä tekee Crvena? Lähtee kolkkikisaan sen sijaan että menisi korille. Vieraiden kakkoset tähän mennessä 56% ja kolmoset 19%...

E: Joo niin taisi Crvenan sentteri Kuzmic loukata kun pelasi vain 7min
 
Viimeksi muokattu:
Seuraavaksi uskon, että Stosur pudottaa tämän Bartyn. Suuntaa antavasti kerroin yhdessä paikassa auki 1,83 - 1,83. Katsoin kaksi erää tuolta Bartylta, ja ei kyllä mitenkään suuremmin vakuuttanut, ja joskus näin todella tasokasta peliä Stosurilta muistaakseni Strycovaa vastaan.
Arvasin että Stosur vapauttaa tämän turistin hiekkarannalle palmun alle loikoilemaan. Ja vielä 2,50 kertoimella. Ja isolla panoksella.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Pikainen: Itävalta-Puola 2 kerroin 1.84. Veikkaus saa Itävallan suosikiksi. Lentomäki kyseessä.
 
Viimeksi muokattu:

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mitä minua paremmin tietävä porukka on mieltä tuosta IPK:n vieraskertoimesta 2,60 (Veikkaus) Ketterää vastaan? Onko se Ketterän taso niin kova suhteessa IPK:hon vai onko tässä ylireagoitu Ketterän JYP-Akat. -voittoon?
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Movistar Estudiantes - Baskonia -3 1.85

Nyt on kyllä tosi hurja. Estudiantes nyt ei aivan huono jengi ole, keskikastia, mutta onhan jokaisella pelipaikalla ja penkkiä myöten todella iso ero Baskonian eduksi. Eiköhän surkean Pana-pelin jälkeen Baskonia ota tästä kliinisen rutiinivoiton. Estudiantes voi jonkun aikaa roikkua mukana Edwin Jacksonin avulla mutta tuskin loppuun asti.

E: arvio unohtui ja se on 62%. Tosi vaikea ymmärtää mitä tässä taas hinnoitellaan. Näiden edellisessä keskinäisessä Baskonia oli kotona 16 pisteen suosikki. Vieraiden rosteri ja tämä linja kestäisi mun papereissa pari poissaoloakin.
 
Viimeksi muokattu:

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
Murcia - Canarias Tenerife 1.76 arvio 60%

Teneriffalle hinnoiteltu ohipeliä tai jotain, enpä usko. Sarjakärki vs 12. No joo, sarjakärki ei tässä tapauksessa kuvaa Teneriffan oikeaa vahvuutta mutta top 4-6 Espanjassa kuitenkin. Todella kovaa ollut Teneriffan pelaaminen niin vieraissa kuin kotona, ei paljoa eroa ole. 5 päivää jo aikaa Lyonin reissustakin. Baskonian tapaan tästäkin pitäisi irrota vierasvoitto ihan perussuorituksella.

Murcia oli alkukauden ideajoukkueita mutta sen jälkeen pari pelaajaa myyty ja pakka aikalailla romahtanut.
 
Viimeksi muokattu:
Hyvä osuma!
No se oli vedonlyöntikohteena luokkaa Kultapossukerho.
Oli tuo yksikin vihje ihan ok (kts. kuva) mutta laitoin viime hetkillä livessä -300 siihen. Ajattelin, että kai tämäkin sentään joskus osuu oikeaan.
 

Liitteet

  • tennis.png
    tennis.png
    5,4 KB · kertaa luettu: 321

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Perhana, kun en huomannut aiemmin viestiä. Muistin että tänään olisi ollut välipäivä näiden karsintojen osalta. Ehdottomasti olisi ollut pelattava kerroin, IPK voitolla ottaisi ison harppauksen Mestiksessä säilymiseen ja joukkueella on kuitenkin pykälää parempi materiaali. 1.erä on nyt takana ja peli 1-1, joten jos livessä pääsee jossain pelaamaan niin ehdottomasti tuollaisella kertoimella IPK peleihin.
Tuli pelattua IPK:ta lopulta ja muutama minsa ennen loppua näyttäisi osuvan. Enköhän jinxannut nyt...
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
No niin ja otetaan jo lauantaille tämä perinteinen.

25.3 21.00 Partizan ML 1.71 - Cedevita
Huhhuijaa. Voisi luulla että kun 50sec jäljellä, Partizan johtaa 4p ja 2 vaparia tulossa että ei tarvisi enää kauheasti jännittää mutta niin vaan Cedevita kiskoi 8 pinnaa mutta Partizan viimeisen hyökkäyksen kakkosella voittoon. Partizanin kaksi parasta kiskoivat kolmoset 7/14, loput 2/15. Muilla jäi muutenki aika tavalla parannettavaa. Jos markkinan mielipide voimasuhteista pysyy samana niin kolmanteen peliin päässee taas pelaamaan Partizania.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
Welhot-Karhut 1 Veikkaus ml 1.52 Erittäin pelattava kerroin. Ensimmäisen kotipelin nähneenä vaikea kuvitella Karhujen voittoa hakevan. Tärkeä puolustaja Riku Tuononen palasi vieraspelissä Welhojen kokoonpanoon.
 
Viimeksi muokattu:
Jos jotakuta kiinnostaa, niin voisin suositella Italian lentopalloliigan välieristä aiemmin tällä viikolla nähdyn Modenan voittoa runkosarjan ykkösestä Lube Civitanovasta. Kerroin kotona 1,90-97. Sen voin ainakin luvata, että Modenan joukkue on vaikeasti voitettavissa ja se olisi todellakin ansaittu voitto, jos joku heidät onnistuu voittamaan. Pelaajamateriaalin puolesta kaikki edellytykset voittoon ja kovia syöttöjä.
Vastustajasta ei niin ole tietoa, paitsi tulokset ja äsken katsoin kaksi erää videolta. Eikä kyllä tuosta ilmennyt mitään ylivoimaisuutta, pari maajoukkuepeleistä tuttua nimeä. Ensimmäisen ottelun voitti Lube 3-2 (25:22, 22:25, 20:25, 25:19, 15:11).

Runkosarjassa:
Modenan tappio 3-1 (25:20, 25:18, 24:26, 25:17)
Modenan voitto 3-2 (26:28, 25:23, 30:28, 20:25, 15:13)

Suomen liigaan laitoin Kokkolan Tiikereiden voiton 1,50-1,60 kertoimella. Siellä meinaa tapahtua yllätys, joka ei yllätä ketään. Eli alisuorittanut viime vuosien mestari Tiikerit hävisi kaksi ensimmäistä peliä Rovaniemen Team Lakkapäälle.
2-3 (23:25, 27:25, 25:22, 20:25, 9:15)
3-2 (25:22, 25:22, 23:25, 21:25, 16:14)

Tänään nähdään, meneekö sarja 0-3 vai meneekö veto oikein.
 

T-aika

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Welhot-Karhut 1 Veikkaus ml 1.52. Erittäin pelattava kerroin. Ensimmäisen kotipelin nähneenä vaikea kuvitella Karhujen voittoa hakevan. Tärkeä puolustaja Riku Tuononen palasi vieraspelissä Welhojen kokoonpanoon.

1.30 taulussa ja 0-2. Huikea alku :D Ja sen kerran kun YLE näyttää pelin.

Edit. 2.42 ja 0-3. Heh.
 

Mikko78

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Liverpool
2-3 erätauko. Aivan älyttömällä asenteella Karhut peliin. Welhot ihan telineissä. Loppu erää kohden selkeästi Welhojen ja tolpassa kävi jo. Livestä sen verran, että Welhojen ykköstykki Kajoksinen otti pahaa osumaa. Ihme jos pystyy pelaamaan.
 

Saul Goodman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pekka Virta
.
Livestä sen verran, että Welhojen ykköstykki Kajoksinen otti pahaa osumaa. Ihme jos pystyy pelaamaan.
Aika rottamaista taas Veikkaukselta kun tuon loukkaantumisen jälkeen nostivat tuon Kajoksisen kertoimeksi 16 seuraavaksi maalintekijäksi.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Guido Pellaa tänään Mahutia vastaan Miamin Mastersista pienellä kokeiluun. Omissa kirjoissa ei ole tässä altavastaaja näillä hitailla kovilla kentillä mitkä sopivat paljon paremmin hyvälle baselinerille ja palauttajalle kuin Pella kuin taas sitten verkolle rynnistävälle ja serve&volleyta pelaavalle Mahutille joka on kyllä itse asiassa pelannut yllättävän hyvin kun ei normaalisti viihdy nällä hitailla kovilla kentillä. Pella näistä siis IMO monipuolisempi ja parempi tennispelaaja taidoiltaan, kun Mahutin peli perustuu täysin syöttöön ja tuohon serve&volley peliin. Uskonkin että Pella pystyy "ohittamaan" helposti tänään Mahutin verkolle rynnistelyt. Itse pelaisin tätä kaikella yli 1.90 kertoimella. Nyt on ollut hyvä runi tenniksessä jo pitkään, @Mikko78 näitä lähinnä jakanut privassa mutta kokeillaan täällä. Toivotaan että putki jatkuu! Lisätään vielä että Pella kaatoi täällä viime kierroksella tuoreen Aussie Openin semifinalisti Dimitrovin suorissa erissä, mikä vakuutti minut kun hän on normisti ailahteleva pelaaja mutta kun on vireessä niin on tosi hyvä pelaaja. Matsi alkaa joskus 19.30 tai myöhemmin..
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös