Dave Spina Turun Palloseurassa

  • 105 345
  • 358

tombz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps,Nhl,Tuto,Turkulainen juniorijääkiekko
Spinaa varjellaan kuin neitsyttä Mariaa. Kyllä nyt viimeistään Ässiä vastaan pitäisi pelata että jotain pelituntumaa saisi ettei kylmiltään suoraan playoff peleihin tarvitse tulla.
 
Jännäksi vetää Spinan tilanne. Päässä jyskyttävät big benit ja vamman laadun ollessa julkinen salaisuus vähän mietityttää, Spinan luonteen tietäen, jos ja kun vastaan tulee mikkimakkeåstenit, Finleyt ja Generousit.
Liian iso aukko jää mikäli Spina ei taaskaan jäälle asti selviä.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Kysyn samaa kuin aiemmin. Onko joku nähnyt Spinan jäällä esim. Ässä-pelin jälkeen, milloin sitten joukkue palaakin.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hyvä tuo Jatkoaika.comin artikkeli SM-liigan eniten rikotuimmista pelaajista. Dave Spina on siis siinä tilastossa melko ylivoimainen. Tämä on hyvä muistaa aina silloin jos meinaavat Spinan turhat jäähyt tai maalin maksaneet kiekonmenetykset kiristää kuuppaa. Toki nuo tuittuilujäähytkin ovat Spinalla jääneet tällä kaudella minimiin. Spina siis otti runkosarjassa 11 kahden minuutin jäähyä ja yhden käytöskympin. Spinaa vastaan tehdyistä rikkeistä vastustajille tuomittiin puolestaan 35 kahden minuutin jäähyä. Eli melkein jäähy per peli ottaen huomioon Spinan vajaaksi jääneen pelimäärän - siitäkin huolimatta, että Spinan sukeltelijan maineen takia tuomarit katsovat usein Spinaa vastaan tehtyjä rikkeitä vähän läpi sormien.

Sitten jos katsotaan TPS:n tämän kauden yv- ja av-prosentteja, jotka eivät mitenkään häikäisseet, niin saadaan tulokseksi, että Spinan vastustajalle aiheuttamien jäähyjen aikana TPS on todennäköisesti tehnyt noin kuusi maalia ja Spinan omien kakkosten aikana vastustajat ovat tehneet noin kaksi maalia. Tietysti nuo voi ihan jäähy kerrallaankin käydä läpi ken jaksaa, mutta periaatteessa pidän tällaista tilastollista lähestymistapaa reilumpana, koska siitä nähdään paremmin mikä odotusarvo Spinan tyyppisen pelaajan rosterissa olosta seuraa koko kautta ajatellen yv- ja av-maalien lukumäärien osalta.

Spinan panoksella TPS jäisi tuossa siis koko kautta ajatellen oletusarvoisesti noin neljä erikoistilannemaalia plussalle. Eihän tuo nyt sinänsä tietysti mitenkään mullistavaa vielä ole, mutta ehkä joku piste noillakin maaleilla voitetaan. Tällä kaudellahan TPS teki runkosarjassa 36 ylivoimamaalia ja päästi samoin alivoimalla 36 maalia eli erotus oli pyöreä nolla. Ilman Spinaa olisi jääty luultavasti noin neljä maalia pakkaselle - olettaen, että ylivoima ja alivoima olisivat olleet edelleen yhtä tehokkaita.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Jos nyt edes jossain vaiheessa saataisiin mies jäälle. Vaikka välieriin, jos sinne päästään.
 
Suosikkijoukkue
TPS
Siihen kannattanee asennoitua, että Spinan pelit TPS:ssä ovat ohi. Sekä pudotuspelien että koko uran osalta. Ei mitään tietoa tai huhua aiheesta, ainoastaan munaskufiilis - ja olen vain hyvilläni, jos se osoittautuu vääräksi.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Päätä särkee kun playoffsit tulossa ja olisi avainroolissa? Jatkosopimusta huutelin. En huutele enää, jos tekee saman tempun kun viime keväänäkin.
 

M.O.R.O

Jäsen
Suosikkijoukkue
Turun Palloseura
Menkää helvetin huutelijat itse pelaamaan samanlaisten aivotärähdysten jälkeen, fidu mitä luusereita..
 

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Juuri näin. Katsokaa sitä Kouvolan törmäystä. Älkää sen jälkeen verratko Tukoseen tai Kovaseen.
Pää sattuu joo. Onko fyysistä vai henkistä?

Päätä särkee kun playoffsit tulossa ja olisi avainroolissa? Jatkosopimusta huutelin. En huutele enää, jos tekee saman tempun kun viime keväänäkin.

Kun historiaa pääosumien osalta löytyy aiemmin uralta, ei se välttämättä suurta voimaa tarvitse. Varsinkaan silloin, kun osumaa ei näe eikä odota. Mun mielestä tää ajojahti alkaa olla jo täysin sairasta. Totta helvetissä pelaajat priorisoivat oman terveytensä pelin edelle. Tuskin Spina pelaisi ollenkaan jääkiekkoa, mikäli ratkaisupelit eivät kiinnostaisi. Siinä kohtaa, kun oireita rasituksessa ilmenee, ei kentälle vaan ole tänä päivänä mitään asiaa. Ja se jos jokin on oikeasti helvetin hyvä asia, sanoo palstan puupäät ihan mitä tahansa. Tuollaisen samankaltaisen välinpitämättömyyden takia aika monta surullista kohtaloa on historiassa sinetöity useissa eri lajeissa. Mua oikeasti oksettaa nää kommentit ja onneksi suoltamaanne idiotismia ei esiinny enää nykyisin urheiluliigojen johdoissa. Vähän niitä valoja päälle ennen "lähetä vastaus" -painikkeen klikkaamista.
 
En itsekään tähän huuteluun nyt lähde, kerta varmuutta suuntaan tai toiseen ei ole mutta Spina voi vain itseään syyttää jos virheellisiä huuteluita nyt tulisikin. Sitä niittää mitä kylvää.
 

Iso-Olli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En itsekään tähän huuteluun nyt lähde, kerta varmuutta suuntaan tai toiseen ei ole mutta Spina voi vain itseään syyttää jos virheellisiä huuteluita nyt tulisikin. Sitä niittää mitä kylvää.
Voitko valaista tyhmää ja kertoa, että mitä Spina on sitten kylvänyt? Tuskin kauraa ainakaan.
 

FutureHockey

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS - #FreeFASlapsi
Ette te voi olla v***u tosissanne noiden tekstienne kanssa...? Ottakaa vähän aiheesta selvää ennen noita helvetin naurettavia huuteluita. Ja jos ei muuta niin menkää vaikka pihajäätikölle juoksentelemaan niin että saatte parit aivotärähdykset niin katsellaan sitten kuinka hemmetin hyvä olo onkaan!
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Vittu mitä paskaa täältä saa lukea. Eikö teitä oikeesti hävetä yhtään teidän jutut. Mä voin tulla parin kuukauden välein tinttaamaan teille aivotärähdyksen ja parin osuman jälkeen kyselen pelikuntoa.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
On kyllä käsittämätöntä mitä täältä saa lukea. Nuo aivotärähdykset ei todellakaan ole mitään naurun asioita. Jos Spinalla tosiaan aivotärähdys on niin toivottavasti diagnoosi on hyvä. Toivottavasti Dave kuntoutuu vielä ja voi jatkaa uraansa. Lauri Tukonen on tästä hyvä esimerkki miten pahimmassa tapauksessa voi käydä.
 
Viimeksi muokattu:

Dzurilla

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Ottawa Senators
Nyt tällekin huhulle saatiin vahvistus, Spina on sivussa suurella todennäköisyydellä koko loppukauden. Mikä sitten onkaan vammana, toivotaan kaverille pikaista paranemista. Pakko on kyllä itsekin hämmästellä kuinka sattuukin aina samalle kaverille keväiset loukkaantumiset.
 

jtuominen

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS(+Länsirannikko)
Kohtuu pienikokoinen, hyvin luisteleva ja paljon kiekkoa pitävä Spina saa varmasti enemmän osumaa pelissä kuin suurin osa TPS:n pelaajista. Hyvin paljon myös aika rumiakin otteita osakseen.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Jep jep. Jossei ole kevään mieheksi, niin uutta jantteria sisään sitten kesällä. Kaksi kautta pelasi Tepsissä ja nolla pudotuspeliottelua. Jumalauta sentään...

edit. pelashan se kaksi säälipoffeissa joista saldona kiikarit ja -2!
 
Nyt tarvittaisiin niitä jalkoja. Juuri Spinan kaltainen hyrrä joka haastaa HIFK:n hitaat pakit olisi tärkeä palanen joukkueeseen tällä hetkellä. Dave, I hope you are feeling better! We all desperately want to see you back in the lineup again.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös