Real Madrid C.F. 2016–2017

  • 65 144
  • 379

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Tämän asian kanssa Real tasapainoilee. Casemiron ollessa kentällä linjan ja keskikentän yhteistyö on parempaa, mutta hitaassa pelinrakentelussa on ongelmia. Tämän takia Casemiro pelaakin parhaat pelinsä usein esim. klassikoissa, kun Real Madrid pääsääntöisesti hyökkää vastaiskuista ja usein suoraan nopeasti brassin pallonriistojen jälkeen. Real Madridille olisi olemassa täydellinen ratkaisu Kroosin ja Modricin tueksi. Hän pelaa tällä hetkellä Chelseassa.


Totta tuokin. Olisikohan mahdollista että Valkoiset laittaisivat forminsa muotoon 4-1-3-2, jolloin saataisiin tasapainoinen ryhmä varsinkin keskelle. Toki laidat kärsii, mutta realin laitapakkien pelaaminen on suoranaista taidetta, joten tuohonkaan peli ei kaatuisi. Harmittaa nähdä vain noin "lepsua" puolustuspelaamista. Olet täysin oikeassa siinä, että esim Barcaa vastaan Real tyytyy ottamaan vastaan ja näin ollen pelaajat on valittu sitä varten. Herää vain kysymys, kannattaisiko pelata koko ajan niin. Toki la ligassa Real dominoi pelejä heikompia vastaan, mutta saataisiin ns turhat vastustajan maalit pois. Maku asioita nämä on. ns vähän puolustuksen kautta, vai onko se liian kova kolaus imagolle lähteä peleihin niin..
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Olet täysin oikeassa siinä, että esim Barcaa vastaan Real tyytyy ottamaan vastaan ja näin ollen pelaajat on valittu sitä varten. Herää vain kysymys, kannattaisiko pelata koko ajan niin. Toki la ligassa Real dominoi pelejä heikompia vastaan, mutta saataisiin ns turhat vastustajan maalit pois. Maku asioita nämä on. ns vähän puolustuksen kautta, vai onko se liian kova kolaus imagolle lähteä peleihin niin..

Bernabeun asiantunteva yleisö (insert hymiö) buuaa kyllä melko nopeasti omansa pois viheriöltä, jos se pallo luovutetaan suosiolla näille heikoimmille jengeille ja pelataan puhtaasti vain ja ainoastaan Realin vahvuuksilla, joita ovat siis A) laitapelaamisen kautta tulevat keskityspallot boksiin ja B) vastahyökkäyspelaaminen. Kotiyleisö haluaa kuitenkin nähdä sitä valkoista balettia, jossa pallo liikkuu kauniisti ympäri kenttää. Tätäkin on nähty tällä kaudella, mutta melko tehotontahan se on ollut.

Ancelottin Bayern olisi erittäin mielenkiintoista kohdata keväällä, koska Bayern on tällä kaudella ollut käytännössä kaikissa otteluissa ns. kuskin paikalla ja pallonhallinta on mennyt lähes jokaisessa matsissa Bayernille (nopeasti vilkaistuna Ancelottin Bayern on pitänyt Euroopan TOP 5 -liigoista palloa eniten ottelua kohden). Ancelottin Real oli kuitenkin tämän vuosituhannen tyrmäävin vastahyökkäysjoukkue, joten on ihan mielenkiintoista nähdä, että antaako Ancelotti Realin pelata niillä samoilla vahvuuksilla, joilla Ancelotti peluutti Realia itse. Taktisesti yksikään koutsi ei vedä Carlettolle vertoja, mutta ehkä pahimmat uhkaajat Bayernin menestykselle ovat kaksi kovaa Madridista puhtaasti sen takia, että Simeone saa Atleticon pelaamaan niin tajuttoman kurinalaisesti ja Zidanen Real on osoittanut venymiskykyä, jonka lisäksi Zidane on tuollainen pelaajien valmentaja, joka tuntuu nauttivan suurta arvostusta niin pelaajilta, faneilta kuin seurajohdolta. Ja noh, Barca on aina Barca. Jos MSN on pelipäällä molemmissa osaotteluissa niin ei tältä planeetalta löydy kovinkaan montaa joukkuetta, joka tuon nipun pysäyttäisi.

UCL-arvonnoista tulee noin muutenkin melko mielenkiintoiset. Ennakkosuosikit pitivät pintansa omissa ottelupareissaan, joskin Leicesterin ja Monacon jatkoonpääsyä voidaan pitää ehkä pieninä yllätyksinä, koska olivathan nämä pienoisia altavastaajia omissa ottelupareissaan. Bayern näytti hauista pyyhkimällä 4rsenalilla lattiaa, Barca teki kenties kaikkien aikojen nousun PSG:tä vastaan, Juventus oli Juventus, Monaco osoitti olevansa erittäin vaarallinen vastustaja, Leicester jatkaa tuhkimotarinaansa, BVB pystyy hyvänä päivänä kaatamaan minkä tahansa joukkueen ja madridilaisseurat olivat eleettömän vakuuttavia poislukien Realin kolmatta puoliaikaa Napolia vastaan. Kolme espanjalaista joukkuetta, kaksi saksalaista, yksi italialainen, yksi ranskalainen ja yksi englantilainen joukkue. Kuulemma Alekdander Ceferinin nähtiin kantavan jo Realin paperikassia UEFA:n päämajan edessä, joten täytyy vain toivoa kädet ristissä, että arpa ei tuo ainakaan maailman kovimman jalkapalloliigan viime kauden mestaria, Leicesteria, vastaan. *hymiö*
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Bayern mittaisi todella tuon Realin puolustuksen. Sieltä tullaan niiin laajalla rintamalla joka suunnalta että huh. Toivotaan nyt kuitenkin Meidän jatkohaaveiden kannalta, että vastaan tulisi Lestö, tai ehkä Monaco(jonka hyökkäyd on kyllä pelottavan kova)


Ja pointtisi bernabeun yleisöstä on ihan totta. Ja toisaalta, ketä kiinnostaa jos Alaves tekee maalin jos peli päättyy 6-1.


Lauantaina tärkeä vieras reissu Bilbaon vieraaksi.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
@PokerJoker on oikeassa. Real Madridin kuuluu lähteä hyökkäämään 99% peleistä. Eikä sen pitäisi tuolla miehistöllä olla kovin vaikeaa. Se on Zidanen päänsärky saada homma toimimaan.

Ancelottin Bayern olisi erittäin mielenkiintoista kohdata keväällä, koska Bayern on tällä kaudella ollut käytännössä kaikissa otteluissa ns. kuskin paikalla ja pallonhallinta on mennyt lähes jokaisessa matsissa Bayernille (nopeasti vilkaistuna Ancelottin Bayern on pitänyt Euroopan TOP 5 -liigoista palloa eniten ottelua kohden). Ancelottin Real oli kuitenkin tämän vuosituhannen tyrmäävin vastahyökkäysjoukkue, joten on ihan mielenkiintoista nähdä, että antaako Ancelotti Realin pelata niillä samoilla vahvuuksilla, joilla Ancelotti peluutti Realia itse. Taktisesti yksikään koutsi ei vedä Carlettolle vertoja, mutta ehkä pahimmat uhkaajat Bayernin menestykselle ovat kaksi kovaa Madridista puhtaasti sen takia, että Simeone saa Atleticon pelaamaan niin tajuttoman kurinalaisesti ja Zidanen Real on osoittanut venymiskykyä, jonka lisäksi Zidane on tuollainen pelaajien valmentaja, joka tuntuu nauttivan suurta arvostusta niin pelaajilta, faneilta kuin seurajohdolta

Pahoin pelkään, että Carlo antaisi entiselle apuvalmentajalleen oppitunnin pelin taktisesta puolesta. Zizou on eittämättä eliittiä henkilöjohtamisessa ja hengenluonnissa, mutta taktisella puolella on vielä paljon petrattavaa. Eikä tämä ole mikään ihme, menossa on ZZ:n ensimmäinen kausi suurseurassa. Mies oppii kokoajan lisää. Toivottavasti seurajohdon kärsivällisyys riittäisi katsomaan Zidanen kortti loppuun asti - hänellä on ominaisuudet luoda tällä rungolla Madridiin dynastia.
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Totta, Realilla on niin laaja ja hyvätasoinen rinki, että toki tuo puolustus pelaaminen jotain Eibaria vastaan olisi toki hieman absurdia. Lähinnä tarkoitin sitä, että pystyisikö KK tiivistämään jollain tavoin, että saataisiin molemmat, hyvä puolustus,hyvä.kk ja siihen vielä hyvä hyökkäys. Vaatisi toki varmasti yhden uuden KK miehen, joka pystyy riistämään mutta silti pelaamaan. Pidän itse kuitenkin tätä puolustus-kk välistä yhteistyötä tärkeimpänä asiana koko pelissä.


Molemmat ootte ihan oikeassa myös siinä, että ZZ tuntuu.olevan todella suuressa suosiossa pelaajien kesken. Luulempa, että jos saa jatkaa parikin kautta, alkaa tulemaan jo.erittäinkin taktisia Realin otteluita
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Bayern. Taisi arvontapallot ehtiä jäähtyä. Real Madridin tämän kauden menestys ratkeaa käytännössä kahden viikon aikana, kun se kohtaa liigassa Ticon ja Barcelonan, sekä Chämppärissä kahdesti Bayernin. Hurjaa touhua.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Valtavat kolme pistettä San Memesiltä Casemiron maalilla. Athletic otti kulmapotkussa suunnilleen kaikilla miehillä Sergio Ramosia, Bale ja CR tekivät juoksut etutolpalle josta CR jatkoi Casemirolle maalin eteen. Brassi teki varmasti ammattilaisuransa helpoimman maalin. Hetkeä aiemmin Aduriz oli tuonut kotijoukkueen tasoihin, kun Real Madridin merkkauspelaaminen boksissa oli E-junnutasoa. Los Blancosin avausmaalin teki Karim Benzema, joka oli erittäin hyvä. Karimin tämän kaltaisilla esityksillä Moratan entistä vaikeampi ryöstää minuutteja Zidanen suosikilta.

Pelillisesti ei mikään kummoinen esitys taaskaan. BBC ja varsinkin Benzema ja CR olivat tosin liekeissä, Balen jäädessä hiukan taustalle. Avausminuuteilla etäisyydet oli taas kerran karmeat ja Athletic pääsi selustoihin helpolla. Loppua kohti pakka tiivistyi ja etenkin murheenkryyninä ollut laitapakkien tukeminen puolustussuuntaan parani huomattavasti.

Zizou siirtyi toisella puoliajalla johtotilanteessa 4-4-3 -> 4-4-2 ottamalla Modricin tilalle Lucas Vazquezin ja Gareth Bale pudotti keskikentälle. Tämä sekoitti Realin pasmat hetkeksi ja Bilbao pääsi rummuttamaan ja lopulta sai palkinnon tasoitusmaalin muodossa. Valkoisten pallollinen pelaaminen oli tässä vaiheessa olematonta. Lopulta tilannetta rauhoitti CR -> Isco vaihto ja siirtyminen jopa muotoon 4-5-1, Benzeman ja lopulta Moratan ollessa yksinäisenä piikissä. Real Madrid sai paketin kasaan ja keskikentän haltuun. Viimeisen kympin kotijoukkue oli melko aseeton.

4-5-1 / 4-1-4-1 / 4-4-1-1 ei välttämättä olisi hassumpi idea lähteä kovimpiin otteluihin, vaikkapa Bayernia vastaan. Tällaistahan kokeiltiin jo menestyksekkäästi tällä kaudella Calderonilla.

-----------------Navas----------------
Carvajal--SR---Varane/Nacho---Marcelo
---------------Casemiro--------------
Isco/James---Modric---Kroos---Bale
-------------------CR---------------------

Tämä ratkaisisi (ainakin paperilla) Real Madridin ongelmista isoimmat: hiukan mielikuvitukseton pelinrakentaminen pelkästään laitojen kautta keskittämällä (Isco/James vapaammassa roolissa) ja tukipelaaminen puolustussuuntaan (Casemiro puhdas CDM). Jos tämän takia pitää uhrata Balea hiukan puolustavampaan rooliin Marcelon tutkaparina ja Benzeman avauspaikka, niin so be it.
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Valtavat kolme pistettä San Memesiltä Casemiron maalilla. Athletic otti kulmapotkussa suunnilleen kaikilla miehillä Sergio Ramosia, Bale ja CR tekivät juoksut etutolpalle josta CR jatkoi Casemirolle maalin eteen. Brassi teki varmasti ammattilaisuransa helpoimman maalin. Hetkeä aiemmin Aduriz oli tuonut kotijoukkueen tasoihin, kun Real Madridin merkkauspelaaminen boksissa oli E-junnutasoa. Los Blancosin avausmaalin teki Karim Benzema, joka oli erittäin hyvä. Karimin tämän kaltaisilla esityksillä Moratan entistä vaikeampi ryöstää minuutteja Zidanen suosikilta.

Pelillisesti ei mikään kummoinen esitys taaskaan. BBC ja varsinkin Benzema ja CR olivat tosin liekeissä, Balen jäädessä hiukan taustalle. Avausminuuteilla etäisyydet oli taas kerran karmeat ja Athletic pääsi selustoihin helpolla. Loppua kohti pakka tiivistyi ja etenkin murheenkryyninä ollut laitapakkien tukeminen puolustussuuntaan parani huomattavasti.

Zizou siirtyi toisella puoliajalla johtotilanteessa 4-4-3 -> 4-4-2 ottamalla Modricin tilalle Lucas Vazquezin ja Gareth Bale pudotti keskikentälle. Tämä sekoitti Realin pasmat hetkeksi ja Bilbao pääsi rummuttamaan ja lopulta sai palkinnon tasoitusmaalin muodossa. Valkoisten pallollinen pelaaminen oli tässä vaiheessa olematonta. Lopulta tilannetta rauhoitti CR -> Isco vaihto ja siirtyminen jopa muotoon 4-5-1, Benzeman ja lopulta Moratan ollessa yksinäisenä piikissä. Real Madrid sai paketin kasaan ja keskikentän haltuun. Viimeisen kympin kotijoukkue oli melko aseeton.

4-5-1 / 4-1-4-1 / 4-4-1-1 ei välttämättä olisi hassumpi idea lähteä kovimpiin otteluihin, vaikkapa Bayernia vastaan. Tällaistahan kokeiltiin jo menestyksekkäästi tällä kaudella Calderonilla.

-----------------Navas----------------
Carvajal--SR---Varane/Nacho---Marcelo
---------------Casemiro--------------
Isco/James---Modric---Kroos---Bale
-------------------CR---------------------

Tämä ratkaisisi (ainakin paperilla) Real Madridin ongelmista isoimmat: hiukan mielikuvitukseton pelinrakentaminen pelkästään laitojen kautta keskittämällä (Isco/James vapaammassa roolissa) ja tukipelaaminen puolustussuuntaan (Casemiro puhdas CDM). Jos tämän takia pitää uhrata Balea hiukan puolustavampaan rooliin Marcelon tutkaparina ja Benzeman avauspaikka, niin so be it.




Juuri tätä minäkin ajoin takaa. Eilen huomattiin juuri tuo KK tärkeys ja peli saatiin haltuun. Tuossa piirtämässäsi ryhmityksessä on yksi huono puoli ja se on Benz ja Mora penkillä, mutta tärkeiss peleissä pitää tehdä kovia ratkaisuja.

Tällä saadaan ainakin puolustus ja Kk toimimaan.
 

ruoska

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Penguins, Liverpool, Real Madrid
Pikaista jeesiä tarvitsisin. Olen viikonlopuksi menossa madridiin. Tarkoitus oli mennä viikonlopun peliin. Aiemmin olen tilannut liput entradasin kautta ennen matsia, kun lähtijöitä on ollut vain 2. Miten porukka on saanut lippuja vielä ottelupäivänä portilta, jos ei ole etukäteen ostanut? Samaten kuinka tod. näk. on saada lippuja vierekkäin, kun vahvuus on 6 henkeä?
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Pikaista jeesiä tarvitsisin. Olen viikonlopuksi menossa madridiin. Tarkoitus oli mennä viikonlopun peliin. Aiemmin olen tilannut liput entradasin kautta ennen matsia, kun lähtijöitä on ollut vain 2. Miten porukka on saanut lippuja vielä ottelupäivänä portilta, jos ei ole etukäteen ostanut? Samaten kuinka tod. näk. on saada lippuja vierekkäin, kun vahvuus on 6 henkeä?
Lippuja saa kyllä ottelupäivänä portilta, jopa Classicoihin. Aina voi koittaa tuuriansa kysymällä lippuluukulta, että onko mahdolista saada muille lippuja ainakin johonkin läheisyyteen. Jos aikaa on vaikka lauantaina niin suosittelen, että käytte Bernabeu Tourilla ja ostatte samalla reissulla loput liput.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
3-0. Ei tarvitse runoilla mitään erikoista, matsi noudatti Real Madridin kauden tyyliä oikein mainiosti. Vailla mitään hienouksia hyvä tulos, 50. peli putkeen vähintään maali ja sarjakärjessä pari matsia fikassa ennen Barcelonaa.

Kiko Casillalla oli maalilla näytön paikka ja mies käyttikin sen hyvin, vaikkakaan mitään huippupelastuksia ei joutunut kummemmin suorittamaan. Ennen kaikkea osallistui peliin hyvin lukemalla Alavesin pistosyöttöjä ja katkomalla niitä vastaantuloilla. Selkeä parannus Keylor Navasiin nähden.

Isco fantastisco. 92 % syötöt omille, 11 pallonriistoa, zidanemainen soolojuoksu, jonka pysäytti neljäs Alavesin pelaaja ja pelin lopullisesti ratkaissut maali. Nyt se nimi paperiin. Heti.

Hullu huhtikuu jatkuu keskiviikkona Leganesin vieraana.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Leganesia vastaan huilivuorossa ovat Rolle, Kroos ja Bale sekä Alavesia vastaan (taas) loukkaantunut Varane, joka missaa mm. molemmat Bayern-ottelut, Madridin derbyn ja El Clasicon. Paha menetys takalinjoille, joskin triolla Ramos-Pepe-Nacho pystytään varmasti vetämään melko kunnialla tämä huhtikuu läpi kunhan ei tule enempää loukkaantumisia.

Rotaatiota tullaan käyttämään, koska lauantaina on jo Madridin derby edessä. Pistemenetyksiin ei ole kuitenkaan varaa tänään, joten "B-jengillä" on ehdottomasti näytönpaikka tänään. Isco pelasi fantastisen ottelun Alavesia vastaan, mutta onko kolme ottelua viikon sisään kuitenkin liikaa sexIscolle, joka ei ole järin tunnettu siitä, että se taso pysyisi ottelusta otteluun yhtä korkeana? Tänään laittaisin iscon kuitenkin kehiin, koska eiköhän Ticoa vastaan keskikenttä muodostu triosta Kroos-Casemiro-Modric ja hyökkäyksessä heiluu BBC. Mielenkiintoista nähdä kuitenkin, että millä formaatilla lähdetään pelaamaan. Morata aloittanee kärjessä tänään, voisiko 4-5-1 toimia kenties tänään? Asensio-Isco-Casemiro-Kovacic-Hames ja penkille Modric ja Vasquez supersubeiksi, jos peli etenee tasatilanteessa myös toisella puoliajalla. Toisaalta eipä Leganesia kannata aliarvioida, kolmeen viime otteluun tasurit vieraskentiltä Real Sociedadia ja Sevillaa vastaan, joten eiköhän Leganes syty myös Realia vastaan pelaamaan.
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
2-4. Ei mikään paras matsi, mutta hyviä onnistumisia mm Mora hattrick, James 1+1, Asensio hyvää peliä noin muuten. Puolustuksessa edelleen ongelmat, mutta katsotaan vklp uudelleen. Pääasia että Madrid johtaa la ligaa, ja pitää Barcan turvallisesti perässä.
 
Suosikkijoukkue
Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Ei vituta enää että iltapäivän peli meni tasuriks kun näki äsken miten huono barca oli.
Ps. Pepe on Goat. One More year
Barcan tappio Malagaa vastaan oli Realin kannalta hyvä juttu, mutta Pepen loukkaantuminen ei ollut. Nyt on Realillakin aika ohutta toppariosastolla ja huhtikuussa ei pelata kuin isoja pelejä...
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Kova on loppukevään otteluohjelma, mutta hyvällä tahdilla näitä pisteitä laariin satelee. Erityisesti, kun verrataan Uefalonaan, joka tiputtelee niitä vähän joka välissä.

Sinällään tuo Ticon tasoitusmaali harmittaa, että voitolla liiga olisi käytännössä paketissa. Nyt on pakko vielä olla täysin skarppina silläkin saralla kovan UCL-parin ohella.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
@Grainger; hyvinhän se meni loppuen lopuksi, kun Katalonian ylpeys narahti Malagan vieraana ja Neymar jr töppäili itsensä suihkuun.

Meni toki, mutta voitolla ero olisi viisi pistettä yhden rästiottelun lisäksi. Lähinnä harmittaa tuo, että Atletin tasoitusmaali tuli niin loppuhetkillä pienen nukahduksen jälkeen.

Malaga sitten pelasi homman täydellisesti Madridin pussiin.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Real pelasi ihan hyvän derbyn. Pepen todella epäonnekkaan loukkaantumisen jälkeen sisään tullut Nacho ja Carvajal nukahtivat kerran ja Griezmann ei antanut armoa. Onneksi tosiaan Malaga ja Michel järjestivät pienen pommin Barcaa vastaan.

Realin pallonmenetyksen jälkeinen prässi toimi erinomaisesti, eikä Atletico päässyt vastahyökkäyspeliin juuri ollenkaan matsin aikana. Itseasiassa ottelu oli aina viimeiselle parille kympille todella hyvin valkoisten hallussa. Homma olisi pitänyt naulata 2-0-maalilla. Lopussa Atletico nosti prässiä ja Real passivoitui.

Topparitilannehan tässä tietysti huolettaa Varanen ja Pepen pitkähköjen saikkujen takia. Sergio Ramos liigan puolella yhden lapun päässä matsin pelikiellosTa. Nacho-Ramos parivaljakolla pitäisi kuitenkin ratsastaa klassikko ja pari Bayern-matsia. Jos jompikumpi putoaa syystä tai toisesta rivistä, pitänee Zizoun turvautua aiemmin Celtaa vastaan cupissa kokeiltuun 3-5-2, jossa Casemiro pudottaa toppariksi ja Danilo pelaa kolmantena puolustuslinjassa. Karmea skenaario jolla saatettaisiin linkuttaa liigamestaruuteen, mutta Bayern teurastaisi varmasti Chämppärissä.
 

PokerJoker

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Red Wings
Dani Carvajalin pelaaminen Bayernia vastaan on vielä epävarmaa Marcan mukaan. Aika pahaan paikkaan alkaa näitä puolustuksen tyyppejä tippumaan riveistä, toppariosasto lasketaan tällä hetkellä kahden käden sormilla ja molemmille laidoille on tarjolla yksi puolustaja. Todennäköisesti Bayern-ottelua varten formaattia joudutaan muuttamaan juuri tuohon Vahtimestarin mainitsemaan 3-5-2, jolla tulee kieltämättä todella hikiset paikat juurikin Bayernia ja Barcaa vastaan. No, nämä kuuluvat futikseen ja aivan yhtälailla näillä muilla huippujengeillä on ollut avainpelaajia lasaretin puolella, joten ei auta itku markkinoilla. Keskikentän ja hyökkäyksen osalta ei ole pahoja loukkaantumisia, joka on toki erittäin positiivista ajatellen etenkin Bayernia, joka varmasti haluaa pitää palloa ja Real keskittyy sitten niihin vastahyökkäyksiin. Tavallaan nämä Realin loukkaantumiset voivat kääntyä myös sitten juuri Bayernia ja Barcaa vastaan, koska jos joukkueet lähtevät prässäämään ja hyökkäämään aivan yltiöpäisesti Realia vastaan niin Valkoiset on edelleenkin yksi maailman parhaista vastahyökkäysjoukkueista. Siihen tämä Bayern-sarja kulminoituukin pitkälti, että miten Real pystyy hyödyntämään ne omat paikkansa, jotka tulevat vastahyökkäyksistä ja erikoistilanteista (Ramos says hi).
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
Bayern 5-1 tulosvetoon. Saksan kone jyllää tästä varmuudella jatkoon, koska La ligakin osoittaa tällä hetkellä kuinka heikkotasoinen sarja se on kärjen osalta, kun rellut ja Barkat kompuroi tuon tuosta. Olen melkein 99% varma että Bayern jatkaa, ja voisin tästä jopa lyödä vetoa jonkun fanipojun kanssa.
 

Juzsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid, Espanja, Raul
Olen melkein 99% varma että Bayern jatkaa, ja voisin tästä jopa lyödä vetoa jonkun fanipojun kanssa.
Realin voittaessa minulle 100e ja Bayernin voittaessa sinulle 10e. Noilla prosenteilla sinulle loistava veto. Otatko kiinni?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös