Nyrkkeilyketju

  • 753 415
  • 3 663
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Deontay Wilderin vastustaja 25.2. on sitten Gerald Washington, 16-0, yksi tasuri ja 12KO. Huomionarvoista on että kaverilla ei ole urallaan ensimmäistäkään 12-eräiseksi suunniteltua ottelua ja kymppieräisiksi suunniteltujakin huimat kolme kappaletta, juuri tuo tasuri 43-vuotiasta Amir Mansouria vastaan ja knokikset 46v. Ray Austinista ja jostain Skipp Scottista josta en ole ikinä kuullutkaan. Kovin meriitti 8.erän pistevoitto "Fast Eddie" Chambersista. En muista nähneeni kaverin matseja joten mahdoton kommentoida sen kummemmin, mutta tuskin tämä nyt mikään step-up Arreolaan verrattuna on. Olisi kyllä jo vihdoinkin aika saada Wilder kehään jotakuta vastaan jolla olisi oikeasti lihaksia kannattelemaan MM-vyötä. Ne vaan ovat HW:ssä kovasti vähissä Wilderin, Joshuan ja Klitshkon lisäksi. King Kong Ortiz läskiintyy peruskuubalaisesti matsi matsin jälkeen. Parkerilla ei mielestäni vaan rahkeet riitä, vielä vähemmän Lucas Brownella. Aika köyhältä näyttää tällä hetkellä. Saas nähdä mitä länsinaapurin Adrian Granatista tulee. Siinä olisi muuten mielenkiintoinen PM-matsi, Robbe vs. Granat. Mestojakin nyt riittäisi muitakin kuin Hartwall kun svenskeissäkin saa taas löydä kypärättäkin.
 

Harjantai

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Piankoin alkaisi taas Golovkinin matsi. Näitä odottaa aina innolla. Suurin mestari nykyään ja toivottavasti tullaan muistamaan yhtenä historian parhaista.

Ja oli kait tuossa jonkun paskalehden otsikko, että Helenius vs. Chisora ois 27. huhtikuuta (päivämäärä voi olla väärin). Jos matsi on noin äkkiä, niin toivottavasti on tehty muutakin, ku treenattu Ahvenanmaalla jeesmänien ja punttispedejen ympäröimänä.

Heleniuksen optimi treeni ois, että menis Klitskoille asumaan ja vois sinne varalta tilata Karelininki treeniä pitämään, niin vois antaa jotain mahkuja tähän matsiin. No huumoria vain.
 

Petri1981

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, NFL, NBA, Valioliiga, UCL
Dereck Chisora voisi olla sellainen nimi joka saisi Hartwall Areenalle ihan yleisön liikkeelle.

Ihmeellistä, kun kukaan ei ole asiaa vielä kommentoinut, mutta näin sitten tulee tapahtumaan, kun Helenius kohtaa Hartwall Areenalla 27. Toukokuuta Dereck Chisoran. Todella mielenkiintoinen ottelu tiedossa. Joku asiantuntija voisi avata tämän kaksikon voimasuhteita enemmän.
 

Aleksandros

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi
Ihmeellistä, kun kukaan ei ole asiaa vielä kommentoinut, mutta näin sitten tulee tapahtumaan, kun Helenius kohtaa Hartwall Areenalla 27. Toukokuuta Dereck Chisoran. Todella mielenkiintoinen ottelu tiedossa. Joku asiantuntija voisi avata tämän kaksikon voimasuhteita enemmän.

En ole asiantuntija, mutta taitaa Robben ura saada ansaitsemansa päätöksen. Chisora korjaa aiemman vääryyden ja nukuttaa Robben. Ei Chisorakaan ole ihmeellinen, mutta Helenius ei ole enää lähelläkään sitä, mitä oli ennen edellistä Chisora-koitosta. Surkea Duhaupas sai Heleniuksen nukutettua, enkä näe yhtään syytä, miksei Chisora toistaisi tätä samaa.

Tämän palstan hiljaisuus kertonee eniten siitä, ettei kukaan enää usko Robbeen.
 
En ole asiantuntija, mutta taitaa Robben ura saada ansaitsemansa päätöksen. Chisora korjaa aiemman vääryyden ja nukuttaa Robben. Ei Chisorakaan ole ihmeellinen, mutta Helenius ei ole enää lähelläkään sitä, mitä oli ennen edellistä Chisora-koitosta. Surkea Duhaupas sai Heleniuksen nukutettua, enkä näe yhtään syytä, miksei Chisora toistaisi tätä samaa.

Tämän palstan hiljaisuus kertonee eniten siitä, ettei kukaan enää usko Robbeen.

Samaa kertoo myös MTV:n uutisen äänestyksen tulos. Robben voittoon uskoi reilu kolmasosa, kun yleensä lukemat ovat noissa äänestyksiä enemmän tai vähemmän suomalaisia suosivia. Itse laittaisin prosentit luokkaa 65-35 Chisoran hyväksi. Duhaupasia vastaan Robben kunto loppui kesken, siltä se ainakin vaikutti. Ja kondis loppui jo neljännessä erässä. Koko kuntovalmennusta ja fysiikkaa on kyseenalaistettu reilusti, eikä Robbea ole testattu. Rill oli ottelijana täydellinen matchup Heleniukselle. Rill ei lähtenyt prässäämään, vaan Robbe sai sovitella ottelun tempon itselleen sopivaksi. Ottelijana Chisora huomattavasti kuluttavampi kuin Duhaupas. Del Boy on jatkuvasti iholla ja prässää, lisäksi nuo heijarit ovat kovia ja vievät puhtia, vaikka varsinaisia KO-iskuja ne eivät välttämättä ole. Lisäksi Chisoran pää on kiveä, eli lyömällä jannua ei saa pakittamaan. Ja kun Helenius on lähiottelussa täysi käsi, Chisora on ehdoton ennakkosuosikki. Lähellä Helenius sitoo löysästi käsiä ja tuijottelee tuomarin suuntaan anelevasti ja imee pommeja omaan koteloon.

Kokonaisuutena voi sanoa, että Heleniuksen maksimitaso on ehdottomasti korkeampi kuin Chisoran, mutta kun parasta Robbea on nähty viimeksi ennen edellistä Chisora-matsia, kun handut olivat kunnossa. Heleniuksen mahdollisuudet ovat ensimmäisessä 3-4 erässä. Mitä pidemmälle ottelu menee, sitä varmemmin erävoitot lipsuvat Del Boylle. Heleniuksen mahdollisuudet ovat väkevissä alkuerissä ja sitä kautta tyrmäyksessä tai kotikehässä. Chisoran vahvuudet taas ovat loppuerissä. Tyrmäyksen mahdollisuutta en pidä järin suurena Chisoran suunnalta ellei Helenius sippaa totaalisesti. Helenius ei saanut taas edes Rilliä kipattua 12 erässä, joten niillä näytöillä ei putoa myöskään Chisora. Jos mennään pisteille, ero on max 3 erää.

Jos joltain on mennyt ohi, tänään isketään kisiksellä, kun Haapoja ja Fröjdholm nekkaavat EU-titteleistä. Ennalta todella tasaisia otteluita, joihin kotikehän suosikit eivät lähde ainakaan merkittävinä ennakkosuosikkeina. Muuten ilta ei mitään merkittävää tarjoa. En usko, että noista esiottelijoista yksikään suomalainen tulee nousemaan merkittäviin saavutuksiin. Ken-Tore Halland onkin esiottelijoista mielenkiintoisin nimi. Nuori norjalainen on otellut kaikki kuusi aikaisempaa ottelua Suomessa, viimeisimpänä veti Dimitri Faltinin pihalle "kotimaisten" kohtaamisessa. Kiinnostaisi kyllä tietää mikä on Ukuntan tilanne. Olisi ollut oiva valttikortti tähän iltaan, kun Turussa on jo se kärkitrio Tatli, Eva ja Niku kehässä. Ukuntan jokaisen ottelun olisi voinut valita fight of the nightiksi, sen verran kiivaaseen tahtiin lentopallomailat noissa peleissä heiluvat.
 

H.Incandenza

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, KuPS, SiiPe, Chelsea FC
Del Boy on jatkuvasti iholla ja prässää, lisäksi nuo heijarit ovat kovia ja vievät puhtia, vaikka varsinaisia KO-iskuja ne eivät välttämättä ole. Lisäksi Chisoran pää on kiveä, eli lyömällä jannua ei saa pakittamaan. Ja kun Helenius on lähiottelussa täysi käsi, Chisora on ehdoton ennakkosuosikki. Lähellä Helenius sitoo löysästi käsiä ja tuijottelee tuomarin suuntaan anelevasti ja imee pommeja omaan koteloon.

Luin Hesarista Heleniuksen ja hänen valmentajansa aatoksia. Valmentaja sanoo mm. seuraavaa: "Meidän pitää olla valmiita 12 erään. Chisora tykkää otella puolietäisyydellä, ja se on myös Robertille parempi, kun ei tarvitse muuttaa painopistettään, vaan voi rouhia lähellä koko ajan”

Itse olen aina ajatellut, että Heleniuksen ei nimenomaan kannattaisi joutua lähietäisyydelle vaan pysyä jabin päässä kaukana ja hakea takakäden pommeja. Läheltä se ottaa minusta vain koko ajan iskuja nokkaan. Mutta en olekaan mikään nyrkkeilyekspertti. Mutta lieneekö se valmentajakaan. Nytkin sillä on valmistautumisleirillä mukana kaksi sparrivastustajaa. Toinen on lyhyt ja agressiivinen kuten Chisora, mutta toinen on pitkä hujoppi. Tämä hujoppi sen takia, ettei Helenius unohda miten pitkiä vastaan nyrkkeillään ja näin ollaan valmiita kohtaamaan Wilder mahdollisen Chisora voiton jälkeen. Maallikkona taas itse ajattelisin, että ehkä kannattaisi mennä ottelu kerrallaan. Ensin kaikki paukut Chisoran voittamiseen ja tämän jälkeen alettaisiin täysillä valmistautua kohtaamaan mahdollisesti Wilder.

Edit. Jos Helenius on puolietäisyydellä niin eihän hän saa mitään etua huomattavasta pituuserostaan?
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Joo karkeasti sanoisin että Chisoran etäisyydeltä otellessa turpaan tulee ja luotetaan liikaa Robben pommeihin mitä tosiaan lähempää saa iskettyä ilman että joutuu painopistettä muuttamaan, mutta sanon vaan ettei pärjää tuossa iskujen vaihdossa. Vähintäänkin täytyy osa matsista mennä pitkän miehen edulla otella kauempaa, ulottuvilla jabeilla, etujalalla estää vastustajaa tulemasta lähemmäksi jne. Ehkä ne vain sumutti tuossa haastiskessa Chisoran leiriä ja kuukauden päästä nähdään monipuolinen Robbe joka iskee joka etäisyydeltä. Vielä hyvin pieni toivon kipinä itää että löytäisi jostain vuosien takaiset oikea aikaiset kovat pommit.
Joka tapauksessa viihdyttävä matsi jo ennakkoasetelmaltaan ja ymmärrän Chisoran leirin revanssihengen oikein hyvin. Mutta täytyy muistaa että ovat jälleen vieraskehässä joten joutuvatkin hyökkäämään pirusti ja yrittävät lopettaa ottelun ajoissa.

_
 

MPN

Jäsen
Suosikkijoukkue
Johtaja Virran Dream Team
Paras taktiikka Chisoraa vastaan Robbella olisi mielestäni otella saksalaisen koneen tavoin, pitää etäisyyttä jabeilla, halailla samantien jos toinen tulee iholle ja odottaa sitä paikkaa jolloin saa kovan pommin annettua. Helenius lyö kyllä kovaa, mutta Duhaupassia vastaan näki että katutappelu-tyylillä turpiin tulee nopeasti. Sitä en tiedä antaako Heleniuksen kuntopohja periksi uuvuttaa vastustajaa ottelemalla fiksusti,
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Sitä en tiedä antaako Heleniuksen kuntopohja periksi uuvuttaa vastustajaa ottelemalla fiksusti,
Mä olen tullut siihen tulokseen että Robben ottelutyyli ja liikkuminen yleensä on todella raskasta tälle itselleen. Parhaimmillaan on matsin alkupuoliskolla ja jos jabeilla aletaan mennä kohti loppua niin kunto hyytyy ennen kuin matsi on yhtään varma.
Ja tuo liikkuminen mitä on yrittänyt hiukan lisätä syö miehestä tehoja niin paljon että ehkä se tosiaan on paras tekniikka lähteä Chisoran etäisyydelle ja kokeilla onnea jos sellainen vanha kunnon tiputuspommi vielä löytyisi.
Kaukana Robbe on Klitschkojen kaltaisista pitkistä nyrkkeilijöistä jotka osaa pidemmältä etäisyydeltä haalia pistevoittoja ja halailla aina kun lyhyempi hyökkää syliin.

_
 

neks0n

Jäsen
Suosikkijoukkue
Los Angeles Kings, Juventus, HIFK, Darts
Onkohan tuo Klitschkon ja Joshuan ottelu saatavilla jossakin palvelussa?
Ainakin kotimaisista palveluista C More näyttää tuon ottelun. Jos ottelun saisi striimattua jostain ilmaiseksi niin olisi mahtavaa. Tietääkö joku jonkun muun ilmaisen / kohtuuhintaisen palveluntarjoajan?

EDIT: C More Total - sivuilta tuon ottelun saa kertaostoksena 34,95€ hinnalla. Mielestäni aivan törkeän kallis hinta.
 
Viimeksi muokattu:

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Juu, taitaa tulla ihan MTV eli Cmore Total paketin kautta tv:stä. Yllättävää. Formulafanitkin kiittää, lisää rahoille vastinetta jos tälläinen action maistuu. Halvin/järkevin keino lienee ottaa Total- kanavat kuukaudeksi ja tallentaa sitten vaikkapa boksi täyteen leffoja.
Kyselin lähikuppilastakin niin siellä vielä sopimusneuvottelut käynnissä ja ei riitä kuulemma se että muuten cmore siellä näkyisi. Eli juottoloille omat diilinsä.

_
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Korjataan yllä olevaa. Ei tämä matsi tulekaan Cmore Total tv-paketin kautta vaan ainoastaan nettipalvelusta Totalin ostaneille. On tämä vaikea tajuta näitä markkinointeja mikä tulee mistäkin. Tässä vielä Cmoren tiedote:

Raskaansarjan MM-ottelu Klitshko-Joshua C Morella
C More näyttää loppuunmyydyn raskaansarjan MM-ottelun Klitshko-Joshua suorana lähetyksenä lauantaina 29. huhtikuuta suoratoistopalvelussa. Ottelu kuuluu automaattisesti C More Total -kestotilaukseen cmore.fi -palvelussa (24,95€/kk) ja on live-lähetyksen jälkeen katsottavissa seitsemän päivän ajan cmore.fi -palvelussa. Voit lukea lisää C More Total -tuotteesta täältä.

Ottelulähetys Wembley Stadionilta alkaa Suomen aikaan klo 20.00 ja illan huipennus, pääottelu Klitshko-Joshua startataan noin klo 00.00. Ottelu on katsottavissa palvelussa seitsemän päivän ajan. Ottelun suora lähetys näytetään ainoastaan C Moren suoratoistopalvelussa ja jälkilähetys C More Max -kanavalla seuraavana viikonloppuna.

Sopimussyistä johtuen live-ottelu ei ole katsottavissa operaattoreiden tarjoamien kanavapakettien kautta. Pyrimme kuitenkin, että mahdollisimman moni cmore.fi -palvelussa oleva sisältö olisi myös operaattoriasiakkaiden saatavilla.

Ottelun voi ostaa myös erillisenä pay-per-view -tuotteena hintaan 34,95€ ilman kestotilausta. Tässäkin tilauksessa ottelu on live-lähetyksen jälkeen katsottavissa seitsemän päivän ajan cmore.fi-palvelussa. Pay-Per-View -tilauksen maksaminen onnistuu perinteisten maksukorttien lisäksi myös verkkopankin kautta.

Ottelun myynti on alkanut ja pääset tilaamaan C More Totalin kestotilauksen (24,95€/kk) tästä tai pelkän pay-per-view tuotteen tästä.



Linkit cmore.fi sivuille ohjeisiin/kyselyihin/paketin ostamiseen

_
 

Cobol

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomalainen jääkiekko
EDIT: C More Total - sivuilta tuon ottelun saa kertaostoksena 34,95€ hinnalla. Mielestäni aivan törkeän kallis hinta.

Joo, totta. Itse ostin 24.95 kun otin kuukaudeksi ja sanon irti sen matsin jälkeen. Lainaus C Morelta saamastani mailista: kuukausimaksullinen kestotilaus tuote, jossa ei ole irtisanomisaikaa, voit siis peruttaa tilauksen vaikka heti matsin jälkeen ja saat silti nauttia C Moresta maksamasi kauden loppuun asti.
 
Suosikkijoukkue
Winnipeg Jets
En oikein usko että Heleniuksella on hirveästi sanottavaa Chisoraa vastaan,. Piti niin pitkän tauon että sillä on pakko olla vaikutusta miehen uraan. Toivotaan että Robbe todistaa mun olevan väärässä. Vaikka jotenkin onnistuis Chisorasta selviämään niin seuraava vastustaja ois sitten täysin eri luokkaa. Chisorahan ei ole sitä kirkkainta huippua toisin kuin Wilder.

Robbelta toki löytyy paljon lyöntivoimaa mutta kun pelkällä lyöntivoimalla ei potkita nykyaikana hirveän pitkälle. Muistan lukeneeni artikkelin jossa oli mitattu että Robbella on paljon kovempi lyöntivoima kuin Mike Tysonilla. En epäile etteikö näin voisi olla jos mittarina toimii pallo johon lyödään. On kuitenkin täysin eri asia lyödä ihmisen kasvoihin ja saada samalla voima iskuun mukaan. Iso tekijä Tysonin voimakkaissa iskuissa oli älytön nopeus, jonka avulla sai nämä perille. Robbelta ei löydy samaa.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mikä mahtaa olla yleisellä tasolla tilanne? Näkyykö ottelu pubeissa vai ei?

Esimerkiksi Oulussa.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Jumalauta tänään kova matsi noin klo 00:00 tiedossa.

Yleensä näihin on netistä löytynyt useita hyviä streameja joten tuo CMoren 34,95 € matsista kuulostaa kyllä törky hinnalta.
 

Raju Erkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport & Vegas Golden knights & Jokerit
Hieno matsi tulossa tänään kyllä. Tätä tämä raskassarja onkin kaivannut jo pitkään. Nyt tämän voittaja ottelee sitten kaiketi Pulevia vastaan jos oikein ymmärsin ja sitten varmaan Fury tulee kuvioihin mukaan taas jossain vaiheessa. Ja Wilderilläkin varmaan sanottavansa, kun nyt eka hakkaa Helenius/Chisora parin voittajan.

Itse veikkaan, että tänään mennään ensinmäiset erät aika tarkkaan ja tuntumaa hakien, kun Klitschkollakin taukoa viime ottelusta ja molemmat tietää kuitenkim toistensa hurjan iskuvoiman. Pisteillehän nämä huippuottelut nykyään tuntuu menevän, mutta tänään sellainen fiilis, että nähdään tyrmäys. Klitschko on jo urallaan pariin otteeseen tyrmätty, mutta Joshuankin kyky vastaanottaa kovia pommeja on kyseenalainen. Puhuvat, että Joshua olisi sparratessaankin melkein tullut tyrmätyksi ja ottanut osumaa aikanaan ja hänellähän ei vastassa ole ollut ketään kovaa iskijää. Whyte omaa kohtalaisen iskuvoiman ja saikin Joshuan hetkeksi huojumaan heidän ottelussaan, joten mitä tekee Klitschkon lyönnit. Toisaalta Joshua paljon nuorempi, nopeampi ja paremmassa kunnossa, että Klitschko nukkuu aivan varmasti jos on yhtä heikko kuin Furya vastaan.

Heitetään veikkauksena Joshua tyrmää 10.erässä

Sitten Robbeen. Hänelläkin vielä yllättäen saumat saavuttaa jotain, kun Chisora ottelun voittaja pääsee Wilderiä vastaan mestaruusotteluun. Nyt mitataan Robbea, että onko vain rahan perässä, vai pistäökö itsensä oikeasti sellaiseen kuntoon, että aluksi pudotetaan Chisora ja sitten Wilder. Jotenkin elättelin aina toiveita, että vielä se nousee, vaikka loukkantumisen jälkeen vastassa olikin vain näitä pummeja. Sitten jostain tuli Duhaupas, joka on toki kovia vastaan otellut, mutta rehellisesti sanottuna ei ole mikäön tyrmäyskone. Ja Robbe meni ottamaan häntä vastaan lukua jo 6 erässä. Jotenkin aina uskoin, että Robbe olisi kestävä, mutta mitä tekee vaikka Chisorankin lyönnit, kun Duhaupaskin tiputti niin helposti. Saati sitten kestäisikö erääkään Wilderin kanssa.
 

disco-stu

Jäsen
Suosikkijoukkue
JK Mylly
Typerä kysymys. Minulta löytyy Viaplay, kuinka voin katsoa sitä ruotsin puolella?
Jonkinlaisen VPN-palvelun tai -softan avulla. Suosittelen varauksetta F-Securen Freedome softaa, jossa on kuukauden ilmainen trial. Jos enemmän on käyttöä niin eipä tuo hintakaan pahaa tee. Näin kykenee myös seuraamaan esimerkiksi Netflixin ja BBC:n (ja monien muiden) maakohtaisia ja/tai geoblokattuja sisältöjä.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
BBC:n mukaan tämä on siitä harvinainen ilta, että ottelu alkaa ilmoitettuun aikaan eli klo 22.01 paikallista aikaa on sisääntulo ja aikataulu pitää.

Jaa paitsi nyt on muutettu, että klo 21.35 mennään kehään ja tasalta kumahtaa kongi.
 

Niilo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Tappara
C more mainosti et Sieltä näkyy kanssa. Miltähän c moren kanavalta tulee ku en ole löytänyt
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös