To 16.3.2017 Ilves - Ässät (neljännesvälierien 2. ottelu)

  • 8 437
  • 56

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Oli kyllä mun silmään käsittämättömän hidas ja vetelä Ässät etenkin ensimmäisen erän. Ei mitään pois Ilvekseltä, mutta ihan turistina ja bussijaloilla ja jetlaagissa oli patapaidat. Maalivahtia myöden. Mielenkiintoinen peli tulosss lauantaiksi. Hyvä.
Niin kuin 75% vieraspeleistä Ässillä tällä kaudella. Harmi, kun ei ole kotietua tämän jälkeen, niin ei tarvi kauheasti juhlia puolivälieriä pidemmälle, jollei saada enemmä sykettä peliin.

Hassuttelut riittää. Lauantaina mennään ja eiköhän Porissakin saada paremmin yleisöä joukkueen taakse. Viikonloppu, ilolientä.. kyllä se tästä. Tästähän kehkeytyi lopulta ihan mukava sarja, vaikka odottelin väsynyttä lätkimistä.
 

Mortal

Jäsen
Suosikkijoukkue
ILVES
Tämä taskuraketti Varttinen on mainio tapaus. Ei anna pienen koon estää vaikka tukkaan tulee jokaisessa maalinedusnujakassa.
Katsoin ja yllätyin, että on tehnyt ihan ok tehot 7+6=13 runkosarjassa. Andy Bernard oli tässä pelissä setaccio eli seula. Ei ollut hereillä pelin ratkaisseissa 2-0 ja 3-0 maaleissa. utta laatuveskarina kuitenkin taas avainasemassa lauantaina.

Ilveksestä jälleen alaketjut toimivat paremmin poislukien ylivoima. Santeri Vuoti on saanut onnistumisista virtaa ja pörrää kovalla energialla.
Antti Lehtosen ylipelaaminen aiheuttaa sydämentykytyksiä, mutta hyvin on leiviskänsä hoitanut. Ladan vaihdelaatikko olisi hyvä saada kuntoon, sillä Järvisellä on isoimmat vaikeudet Ipan puolustajista.
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Ladan vaihdelaatikko olisi hyvä saada kuntoon, sillä Järvisellä on isoimmat vaikeudet Ipan puolustajista.

Toisaalta, Järvinen tuo sopivasti kovuutta peliin ja se on tärkeä juttu varsinkin Porissa. Viimeksi Ässät vei fyysisyydessä, joten Järvistä tarvitaan siinä hommassa.
 

Ribals

Jäsen
Tämä taskuraketti Varttinen on mainio tapaus. Ei anna pienen koon estää vaikka tukkaan tulee jokaisessa maalinedusnujakassa.
Katsoin ja yllätyin, että on tehnyt ihan ok tehot 7+6=13 runkosarjassa.
Ja antaa todella painavia taklauksia. Todella kova fysiikka on kaverilla, joka on elintärkeää kun katsoo kokoa.
 

Jussizip

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Porin Ässät, Chelsea FC
Viitaten aikaisemmin käytyyn istumapaikka -keskusteluun, ainakin pari porilaista päätyivät melko epämukaville penkeille. Toivottavasti ovat hyvällä huumorilla osanneet ottaa :)

https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t31...=5a3645feef4a0e78802ce6dd0cebf9a1&oe=59648C5C

Kuva Facebookissa, joten en tiedä aukeeko kaikille.

Hyvä foto! Itsekin istuskelin E-katsomossa muutaman humaltuneen Ilves-fanin ympäröimänä. Oli kieltämättä peliä parempaa viihdettä, kun kuunteli äijien juttuja ja näkemyksiä pelistä. Parin Ilves fanin kanssa käteltiinkin siinä katsomosta poistuessa. Ihan rentoa porukkaa.

Pakko muutenkin kehua hallin tunnelmaa. Kävin runkosarjan viimeisen Ilves-Ässät pelin katsomassa jokunen viikko sitten ja eroa oli siihen runkosarjapeliin kuin yöllä ja päivällä vaikka silloinkin oli muistaakseni jotain vajaa 6000 katsojaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös