• 3 405
  • 42

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Noniin, Marchand ja 3-2. Onneksi en mennyt nukkumaan 3-0 tilanteessa, Oilers ilmeisesti meni.

Hauntti

Huoh, 4-2 erän loppuun, Slepyshev tjsp.

Hauntti

Ensimmäinen erä Edmontonissa paketissa. Kuusi maalia ja pari tappeluntynkää. Edmontonin viimeistely kyllä rautaista, melkein kaikista paikoistaan iskivät kiekon reppuun. Sellainen fiilis että tässä pelissä tapahtuu vielä paljon.

Hauntti

5-2 ylivoimalla. Nash potkii kiekon viivalle ja siitä kiekko sitten tökätään rysään. Caggiula tekijänä. Rask sai tarpeekseen, eipä voi miestä syyttää.

Hauntti

Maaleja tippuu, Dominic Moore rystyheitolla tolpan kautta 5-3.

Edit: Ja alivoimalla tämä.

Hauntti

Draisaitl ujuttaa etukulmasta tai längistä 6-3. Tämähän melkein naurattaa jo.

Petros

42 Stars
No jopas, Hemsky vei Starsit 0-1 johtoon.

Eipä paljon myönteistä toiveita Starsin pelin suhteen ja katotaas taas kun sössintä alkaa.

Hauntti

Mietinkin minkä joukkueen puolustus Bruinsista tänään tullut mieleen, mutta siinähän @Petros sen yllä mainitsikin.

Hauntti

Töttöröö ja Lucic 7-3 ylivoimalla. Kahden luistimen kautta :)

Hauntti

Bruinsille erän loppuun 5-3 ylivoima. Nyt peliin mukaan... :DDD

Edit: Ja sielt 7-4, Krejci :D

Nick Neim

Siellähän Marchand ja McDavid näemmä päättivät repäistä kaulaa pistepörssissä muihin nähden. Ja erä vieläpä jäljellä.

E: No ei perhana, onhan siinä Kane edelleen parin pisteen päässä. No joka tapauksessa esimerkiksi Crosby jo 5 pinnaa perässä, mikä nykyvireet huomioiden alkaa olemaan jo liikaa.

Petros

42 Stars
No niin, nyt meni sitten Klingberg. Sellaista. No eipä tuo niin omanpään hyvä luutija ole mutta ylivoimalla viivapyörittäjänä kelpo mies(toki erittäin hasardi) ja parhaimmillaan ruokkii kaksosia vallan mainiosti.

Esalle vielä enemmän peliaikaa ja nousisiko Honka takasin ylös? Saas nähdä kuinka vakava loukkaantuminen ruottalaiselle tuli, se kertoo sitten paremmin juonen kuvion.

Naamavelli

NHL
Doanille syöttöpiste tänään ja pisteitä kasassa 970. Jatkaako kaveri vielä ensi kaudella? Jännäksi menee saako 1000-pistettä täyteen, kun tämän kauden saldo 0n nyt 6+19=25. Soisi kyllä kaverille tuon kunnian, ilman SC-voittoa yhdessä ja samassa joukkueessa koko uran.

Hauntti

Edmontonissa neppailtu kolmas erä. Ei maalin maalia. Tokihan tässä kuutisen minuuttia on vielä aikaa.