Ke 15.3.2017 Otteluseuranta (Liiga)

  • 60 326
  • 709

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ilves oli tänään myös hyvä ja Ilveksen kannattajista lähti hienosti ääntä.

No ei kyllä ollut. Ässät voitti niin ansaitusti kuin joukkue vaan voi voittaa. Ilveksen ainoa pala tuossa lyhyessä sarjassa on se, että se pystyy tekemään parin maalin kaulan ja makaamaan valuvassa trapissa loppupelin. Ilves ei pysty minkäänlaiseen takaa-ajoon tuolla materiaalilla, sen on pakko päästä johdossa pelaamaan. Koko kausi on nähty Ilveksen pyristelyä "takaa & ohi" ja se ei ole juuri kertaakaan onnistunut.

Ilves antaa niin paljon materiaalissa tasoitusta Ässille, että ihme on, jos sarja ei oo huomenna ohitse.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Joo, tänäänhän se nähtiin, että Ilves ei kyennyt millään tasoittamaan Ässien päästyä johtoasemaan.

On aivan eri tasoittaa yhden maalin erolla peli kahdesti kuin suojella kahden maalin johtoa tai olla johdossa. Ilveksen paukut riittää juuri siihen, mihin ne riittää eli energiseen peliin lähtöön ja jos siinä ei synny eroa vastukseen vähintään kahta maalia niin voittomarginaali katoaa nopeasti. Ilves ei missään vaiheessa pelissä ollut johdossa eikä se missään vaiheessa varsinaisesti oikein päässyt peliä viemään. Kyllä Ässät oli oikea voittaja tälle pelille ja todennäköisesti myös oikea voittaja koko sarjalle.

Jään seuraamaan huomista.
 

peterra

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Niin on. Ensin mainittu on takaa-ajoa, kun taas jälkimmäiset takaa-ajettuna olemista. Ei kai kellään voi olla vaikeuksia tuota ymmärtää.

Olenko seurannut Ilvestä väärin, kun noin vahvasti käyt päälle?
Jos sinun mielestäsi Ilves oli tänään parempi joukkue ja ansaitsi voiton, se on sinun mielipiteesi. Minä en näe Ilvekselle mitään palaa näissä playoffeissa ja uskon, että tarina loppuu huomenna Hakametsässä kotiyleisön edessä. Siihen asti voimme jäädä seuraamaan tilanteen kehitystä.
 
Suosikkijoukkue
Tampereen TAPPARA
Jes...elämäni helpoin tasuritupla satasella kii...eli kolmeen peliin menee kummatkin, tänks!
 

Satunnainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Olenko seurannut Ilvestä väärin, kun noin vahvasti käyt päälle?
Pahoittelen, jos koet, että jotenkin "käyn päälle". Esitit väitteen, jota kommentoin, ja sen jälkeen lähdit viemään keskustelua toisille urille ja lopulta asettelemaan sanoja suuhuni. No, argumentaatiotyylinsä kullakin.
 

Raymond Pearl

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ilves ei missään vaiheessa pelissä ollut johdossa eikä se missään vaiheessa varsinaisesti oikein päässyt peliä viemään.

Olet tässä aivan oikeassa. Ilves oli toki ensimmäisessä erässä kuskin paikalla alun jälkeen, mutta siltä ei löytynyt eväitä muuhun kuin kulmapeliin ja pitkät hyökkäykset päättyivät kiekonmenetyksiin. Viimeistelyn taso ei ollut riittävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös