F1 maailmanmestari kaudella 2017

  • 1 927
  • 17

Mestari kaudella 2017

  • Daniel Ricciardo (Red Bull)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Felipe Massa (Williams)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Lance Stroll (Williams)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Stoffel Vandoorne (McLaren)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Esteban Ocon (Force India)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Nico Hulkenberg (Renault)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Jolyon Palmer (Renault)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Kevin Magnussen (Haas)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Carlos Sainz (Toro Rosso)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Daniil Kvyat (Toro Rosso)

    Ääniä: 0 0,0%
  • Marcus Ericsson (Sauber)

    Ääniä: 0 0,0%

  • Äänestäjiä
    85
  • Poll closed .

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Kausi alkaa tasan kahden viikon päsätä, joten laitetaanpas äänestys pystyyn tulevan kauden mestarista. Maikkari jo innokkaana mainostaa "kaikkien aikojen suomalaiskautta" ja onhan noita tainnut olla ennenkin. Aihetta sille on koska luultavasti, sekä Kimi että Valtteri pystyvät taistelemaan voitoista.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Oma ääneni meni Lewis Hamiltonille. Ferrari näyttää alkukaudesta vahvimmalta, mutta Mercedes nousee kauden edetessä ykköseksi ja Hamilton voittaa lopulta suhteellisen helposti mestaruuden.

Muita ennustuksia kautta kohtaan:
1. Bottas voittaa kolme kilpailua ja ajaa tasaisen hyvin ottaen yhdeksän podiumia
2. Hamilton voittaa kahdeksan kilpailua ja ajaa neljätoista podiumia
3. Kimi voittaa yhden kisan ja ajaa muuten totutun tasaisesti sijoille 3-6 kilpailuissa. On lopulta MM-sarjassa viides.
4. Vettel voittaa neljä kilpailua joista kaikki tulevat ensimmäisissä kuudessa kilpailussa. Pitää MM-johtoa kauden ensimmäisen puolikkaan, kunnes Mersu nostaa tasoaan
5. Red Bull on tasaisen hyvä, mutta ei aivan riitä Ferrarin tai Mersun kyytiin. Kuskikaksikko ottaa neljä voittoa yhteensä.
6. McLaren, Honda ja Alonso joutuvat ilmiriitoihin kauden edetessä ja Alonso ilmoittaa, ettei enää aja McLarenille tämän kauden jälkeen. Kärkkyy Bottaksen paikkaa Mersulta, mutta Valtteri ajaa sen arvoisesti että saa jatkosopimuksen. Kaksi kisaa ennen kauden loppua Alonso ilmoittaa pitävänsä välivuoden (lopullisen) ja ajaa Le Mansin ja muita luokkia.

Jokeri-kortti:
Nico Rosberg tekee paluun ja korvaa lopettavan Kimi Räikkösen Ferrarilla kaudelle 2018.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Maikkari jo innokkaana mainostaa "kaikkien aikojen suomalaiskautta" ja onhan noita tainnut olla ennenkin.
Minua on huvittanut Maikkarin "kaikkien aikojen suomalaiskausi" -vouhotus. Kyllähän suomalaiset kärkitalleissa ovat, mutta ei alkava kausi ennakkoasetelmiltaan vuotta 2008 voita. Räikkönen lähti tuohon kauteen hallitsevana mestarina ja ykkössuosikkina, Kovalainen taasen pääsi edelliskauden parhaaseen talliin.

Mitä tulee kysymykseen, niin veikkaan Hamiltonin vievän tittelin tänä vuonna.
 

teppana

Jäsen
Kyllä tässä Räikköstä kannatetaan ja kova vauhti on antanut pientä osviittaa siitä, että Ferrari saattaa olla voittaja auto ensi kaudella. Mutta ennen ensimmäistä kisaa ei tiedetä vielä oikeasti paljon mitään. Ennen kuin toisin todistetaan, Lewis Hamilton on ennakkosuosikki.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Laitoin ääneni Valtterille. Ei todennäköistä, mutta mahdollista. Uskon että ajaa hyvän kauden.
 

-pasi-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kyllähän tää aika lähellä kaikkien aikojen kausi saattaa suomalaisittain olla, tosin molemmat kuskit on tallinsa "kakkoskuskeja". Ainakin toisella kuskilla pitäisi voittaja-auto olla takana, mahdollisesti molemmilla. Voihan se olla että esim. Red bull on pimittänyt hieman vauhtiaan. Pistin nyt kimin kuitenkin.
 

Blöö

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kiekko-Espoo, Blues, Kiekko-Espoo
Vetteliä äänestin, mutta suomalaisia tietysti toivon. Mahdollisuuksiakin on, sillä Vettel ajaa nykyään tyhmemmin ja enemmän riskirajoilla kuin ennen. Räikkönen saattaa tasaisempana kusikina kerätä enemmän pisteitä ja tulevalla kaudella se saattaa riittää vaikka mihin. Bottaksella vähän sama. Mikäli Mersu jyrää, tarvitsee hänen voittaa vain Hamilton. Ja Hamilton on alkanut esittää oireita kyllästymisestä koko lajiin. Jos keskittyminen herpaantuu, niin Valtteri korjaa potin. Kausi sitten näyttää, mikä ovat kolmen entisen maailmanmestarin ja yhden haastajan voimasuhteet.
Jos kaikki menee vituiksi, niin Hamilton on ylivoimainen, Red Bullit tiimeistä kakkosena ja vasta sitten Vettel selvällä erolla espoolaiseen. Se olis ihan tyhmä juttu se.
 

Tähtipakki

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tylsästi äänestin Hamiltonia. Edelliskauden pettymyksen jälkeen nälkää riittää ja vaikka Ferrari vaikuttaa varsin hyvältä, niin eiköhän Mersu ole kauden edetessä edelleen ykkönen. Bottaksen uskon vääntävän Hamiltonia vastaan sen verran hyvin, että saa jatkosoppin kauden puolivälin jälkeen. Mestaruuteen ei kuitenkaan ensimmäisellä Mersu-kaudella vielä riitä.
 

Badgers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Hamilton se lienee, Kimiä toivon. Kova tulee olemaan myös Verstappen.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
Kyllä se on tuo Ferrarinpunaiseen pukeutuva mies joka tykkää alkoholijuomista, jäätelöstä ja on tunnettu siitä et enkunkieliset haastikset alkaa "Bwoaah...".

Forza #7 / Iceman.
 

Ilmari Ahde

Jäsen
Suosikkijoukkue
Haukiputaan huorakuoro
Hamiltonilta haisee, mutta nyt vastusta tulee muualtakin kuin tallikaverilta. Odotukset on hurjissa korkeuksissa kauden suhteen, testit on tietysti testejä mutta hyvältä on vaikuttanut Ferrarin ja Red Bullin kannalta. Mitäs jos suunnittelijavelho Newey on taikonut jotain mitä muut ei keksikään ja turvat loksahtaa auki Australian harjoituksissa.
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Kimiä toki toivoisin - mikä olisikaan parempi tapa lopettaa. Mutta kyllähän tuo touhu Hamiltonilta haiskahtaa, toki kilpailu tallien osalta lienee tasaisempaa kuin viime kaudella.
 

Jupe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Missä ne kommentit niiltä jotka äänestivät Pascal Wehrleinia ja Roman Grosjeania.

Tylsästi äänestin Kimiä, josko testit kertoisivat totuutta ja scuderia olisi rakentanut auton joka sopii jäämiehen ajotyyliin.

Mukava bonus kaudella olisi se että Valtteri ainakin muutaman kerran veisi voiton Hamiltonin edestä ja näyttäisi siellä harmaissa ettei ole mikään turha jätkä joka tuli vain tuurailemaan.

_
 

-OO-

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Ikävä kyllä, Hamilton
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös