Neljännesfinaalit: JYP-HPK

  • 1 030
  • 0

Hans Geering

Jäsen
Suosikkijoukkue
Doncaster Spinners
Avataan tämä kun kukaan muu ei vielä ole. Jyväskylässä aloitetaan, Keskiviikkona 23.3. Vastakkain mahtavan kevään pelannut viime vuosien kestomenestyjä JYP ja runkosarjassa hiukan yllättänyt HPK.

Runkosarjassa keskenään pelattiin neljästi, yhden vei HPK syksyllä, loput JYP:lle. Maalin, parin pelejä kaikki, eli tiukkaa oli runkosarjassa, miksei myös playoffeissa..

JYP:stä sen verran, että jos johonkin kompastutaan niin neloskenttä ei ole pystynyt siihen mihin mestaruuksia voittavan joukkueen nelonen pitää pystyä, ketju onkin hakenut muotoaan vielä ihan viimeisissä peleissäkin. Itse pitäisin tuon viimeisessä pelissä olleen kolmikon kasassa myös HPK:ta vastaan, ihan sillä perusteella, että noin siinä on kokemusta voittamisesta ja näyttöhalua perseelleen menneen kauden takia, vaikka oman pään aloitukset hirvittävätkin ilman kunnon aloittajaa.

Kolme muuta ketjua, maalivahti ja puolustus on kuitenkin sen verran timanttia, että uskon tämän sarjan menevän JYP:lle, sanotaan nyt vaikka 4-2.


...Jaaa hidas, poistakaa pois @Moderaattorit
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös