VAN-BOS

Nashvillessä peli jo 1-2. Laineelle yksi plussa.

heavylutaa18

Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Ho Sang toinen maali, eka kotona. Kiva kattoa tota onnistumisen riemua, myös syöttäjällä.

tuketuksu

Nashville tasoitti 11sek ennen ekan erän loppua ja meni 3-2 johtoon 19sek tokan erän alun jälkeen. Todella ilkeitä maaleja. Näkee kyllä, että Jetsiltä puuttuu Trouba, Myers ja Enström. Stuart ja Melchiori eivät ole NHL-tason pakkeja.

tuketuksu

Sieltä! Laineelle kauden 33:s. Nätti veto suorasta luistelusta takayläkulmaan.

Iker

HIFK
Nätti rannari Laineelta tolpan juureen, kilahduksen kautta sisään nopealla laukauksella ja Rinne voimaton.

Onko Laineen kritisoijat myöntäneet jo tappionsa vai ovatko hiljaa koloissaan?

tuketuksu

Armian vuoro pöllyttää verkkoja! Joppeltakin aika upee rannari. 3-4 Jets.

tuketuksu

Kyllä toimii peli Laineella ja Ehlersillä. Näin vähän uumoilinkin tuossa edellisen pelin aikana, että voisi toimia. Ehdottomasti loppukauden pitää laituriparit olla Ehlers-Laine ja Perreault-Wheeler. Se on sitten aika sama onko siinä välissä Little vai Scheifele.

Leijonat, #8, #9, #29
Sama. Niin tykkäsin kun tanskan poika Paten rinnalla. Little voittaa paremmin aloituksiakin tällä hetkellä. Tosin tulevaisuudessa Shaifli varmaan Paten kaverina.

tuketuksu

Jaahas, Jaccob Slavin pistellyt illan kolmannen maalinsa juuri. Lisäksi vielä yksi syöttö päälle kun Carolina jyrää Islandersia 8-4. Juuri muutama päivä sitten luin HFBoardsilta, että Slavin on kuulemma liigan paras nuori kiekollinen pakki. Kyseisessä ketjussa keskityttiin lähinnä pilkkaamaan aloittajaa, mutta näköjään oli ihan hyvin hajuilla.

Raksilan mies

Oulun Kärpät
Onko tuossa haastossa jotain aikarajaa nimenomaan esim. paitsioissa? Meinaan jos toinen joukkue myllyttää minuuttitolkulla vastustajan päässä ja maali syntyy ajassa 12.15, niin sitten katsellaan paitsiota ajassa 10.30.

Ei ole. Ika Lehkonen nosti asian esille että pitäs olla joku aikaraja missä pitää haastaa nimenomaan paitsiot jos haastaa...

tuketuksu

Oli kyllä aika Lemiux-mainen pujottelu Patelta. Olis ollut yksi kauden maaleista. Buffylle kakkonen kun ei jalat liiku ja Nashville kiittää, 5-4. Sentään Jetsille piste ja Laine yhden pykälän lähempänä 40 maalia.

Naamavelli

NHL
Granlund iski kaksi maalia ekaan erään ja nyt on maalin päässä Vancouverin parhaasta maalintekijästä Horvatista, jolla tällä kaudella kasassa 20 maalia.