Ma 13.3.2017 Lukko - KalPa

  • 2 339
  • 15

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Kerta vielä pojat. Lukko pelaa kauden 2016-17 viimeisen pelinsä tänään kun pudotuspeleihin valmistautuva KalPa saapuu Äijänsuolle. KalPalla on vielä lopullinen sijoitus auki, kaikki on mahdollista sijojen 2-5 välillä riippuen tietysti KalPan oman pelin lisäksi siitäkin miten TPS, JYP ja HPK peleissään pelaavat. Liekö tuolla sitten loppujen lopuksi väliäkään muuten kuin kotiedun kannalta?

Joukkueet ovat kolmesti kohdanneet tällä kaudella ja KalPa on voittanut peleistä kaksi 3-2 ja 4-2 olivat loppunumerot syksyn peleissä, viime kohtaamisessa reilut kaksi viikkoa sitten Lukko puolestaan oli parempi maalein 2-1.

Lukon kausi loppuu siis tähän peliin ja viimeksi on käynyt niin että Lukko ei runkosarjan jälkeen pelejään jatka kaudella 2005-06. Kausi 2008-09 oli se kun pelattiin play out-sarjat ja Lukko oli silloin niissä mukana mutta muuten on play off-kiekosta saatu Äijänsuolla nauttia keväisin. Tällä kaudella sijoitus tulee olemaan 12. ja on siinä kieltämättä saatu yli 2.7 miljoonan palkkabudjetille vastinetta koko rahalla. Mutta käydään niitä asioita läpi sitten kun tämän illan peli on ensin pelattu alta pois ja toisissa ketjuissa.

Olen koko kauden käynyt sinnikkäästi Äijänsuolla pelejä katsomassa ja tietysti jos tämän illan matsikin vielä menisi niin ei jäisi yhtään väliin. Olen kuitenkin päättänyt että tänään en mene Äijänsuolle vaan tuijotan peliä Ruudun kautta kotona ja aloitan henkisen valmistautumisen ensi kauteen.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
KalPahan on sijoilla 2-4. Kerho on jäänyt jo 12 pisteen päähän. Voitto olis tänään tilauksessa ja Porilaiset sais ottaa turkulaisilta vähintään 2 pistettä.
 

Uncle Ben

Jäsen
KalPalla on vielä lopullinen sijoitus auki, kaikki on mahdollista sijojen 2-5 välillä riippuen tietysti KalPan oman pelin lisäksi siitäkin miten TPS, JYP ja HPK peleissään pelaavat. Liekö tuolla sitten loppujen lopuksi väliäkään muuten kuin kotiedun kannalta?

Taitaa kuitenkin rajoittua vaihtoehtoihin 2-4, HPK on jo varmistanut sijan 5, ja KalPa siis kotiedun. Kakkospaikka toisi paikan CHL-peleihin.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Joo totta. HPK on jo jäänyt kelkasta eli sijoista 2-4 KalPa pelaa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
KalPa tänään:

Keränen - Rissanen - Mankinen
Timonen - Riikola

Jokinen - Myttynen - Ilomäki
Mikkola - Lukka

Ruuttu - Sebok - Nuutinen
Seppälä - Lyytinen

Pitkänen - Luostarinen - Junnila
Knuutinen

Godla (Kinnunen)


Missä on Kilpeläinen? "Pikkasen" huolestuttaa, jos sillä on jotain vakavampaa...
 

#16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Eli tänään nähdään sarjan Ville, Kaapo & munattomat surffailijat sarjan osa 60/60. Jännää nähdä onko tällä kauhukomedialla edes siedettävä loppu, sen verran paskaa katsottavaa tämä sarja on ollut sen alkamisesta lähtien ja aika moni tilaaja on kuulemma jättänyt tilauksensa kesken, vaikka maksamaan joutuukin loppuun asti.

KalPalla on onneksi kuitenkin isot panokset illan ottelussa, eli runkosarjan toista sijaa olisi kuopiolaisten käsikirjoituksen mukaan tarjolla, eli ainakin toinen joukkue voi Äijänsuolla innostua pelaamaan ihan jääkiekkoa muistuttavaa peliä. Ainakin ihan oikeat jääkiekkovarusteet ja luistimet kuulemma pukevat illaksi päällensä. Lisäksi Kuopiolaisten riveissä viilettää huhujen mukaan muutama ensi kaudeksi Raumalle palaava pelaaja, joten heidän otteisiin raumalaiset vähälukuiset katsojat varmaankin kiinnittävät huomionsa, kun kotijoukkeen osalta ainoa jännitettävä asia on se että voittaako Jesse Virtanen puolustajien pistepörssin, vai lipsahtaako sekin "palkinto" Mikkeliin.

KalPalle voitto varsinaisella peliajalla varmistaa siis vähintään kolmannen sijan ja samalla tuloksella se voi saavuttaa vielä jopa toisen sijan, joten asenteen luulisi olevan kohdillaan. Kaikki muut tulokset kun voivat tiputtaa KalPan vielä sijalle neljä. Sarjataulukkoa kun tutkailee, niin vittumainen vastustaja sieltä tulee vastaan puolivälierissä jokatapauksessa, jos "ennakkosuosikit" pitävät sääleissä pintansa. Saa sitten nähdä, tapahtuuko taktikointeja illan ottelussa ja muissa kierroksen otteluissa. KalPan potentiaaliset puolivälierävastustajat (Ässät & Pelicans) kun kuitenkin haluavat sijalle kuusi runkosarjassa.
 

Roku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Lukko pelasi kauden viimeisen pelinsä juuri niinkuin monta muutakin peliä tällä kaudella eli parin maalin johtoasema suli lopulta tappioksi. Jatkoajalla KalPa voitti 4-5. Onneksi Lukolla ei mitään panosta enää ollut niin ei tuo edes vituta.

Ensi kautta kohti.
 

Hearsay

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko
Olipa onni, ettei Godlan vittuuntunena suorittama jalkoihoinsyöksy lopettanut Ville Vahalahden peliuraa. Kepeästi nousi konkarin jalka tuossa tilanteessa.
Kiva oli seurata ensi kauden Lukko-hyökkääjä Keräsen otteita.
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko, Liverpool
Kalpa ansaitsi voittonsa ainakin tehdyn työn määrässä. Lukko teki kivasti kiusaa loppuun asti.
Se on hyvä ettei tänä vuonna tarvitse välittää miten tuomarit ratkovat voittajan, sillä playoffit eivät ole koskaan suosineet Lukkoa kun aletaan pelaamaan räkäkiekkoa ja pelit ratkeavat yhteen selvään tuomarivirheeseen.

Tämä peli oli jo hyvä esimerkki miten perseelleen voi pelin tuomita. Kalpa ei siis tehnyt yhtään pikkuriikkistäkään rikettä koko pelin aikana. No maalivahdilta tippui kerran vahingossa maila ja siitä Vaha iski rankkarimaalin mutta muuten todella siististi pelattu Kalpalta. No kalpa saa tosin hieman pelata välillä kuudella ja maalivahdin kypäränkin saa käydä viemässä päästä mutta se kuuluu peliin. Samoin jos kahden pelaajan pienestä nujakasta, joka alkaa Kalpa pelaajan kyynerpäätaklauksesta ja toisen Kalpalaisen vastaiskusta on helppo löytää yksi syyllinen. Peli ei siis taaskaan ratkennut jäähyihin. Kalpa nyt teki kolmesta ekasta YV:stä maalit mutta Lukko ei olisi kuitenkaan saanut mitään aikaan ylivoimalla, joten ihan sama vaikka tuomarit eivät Kalpan rikkeitä nähneetkään.

No ei päättynyt tämäkään kausi voittoon. Ehkä ensi vuonna. Pakko toivoa Kalpalle nopeaa kesälomaa, että pääsevät tulevat lukkomiehet äkkiä treenaamaan ensi kauteen.
 

rellu

Jäsen
Suosikkijoukkue
sm-sarja/SM-liiga/Liiga 1957 -
Ihmettelin ja siunailin tuota rankkaria, mielestäni päin peetä tuomittu. Kysyin asiaa tamperelaiselta ex-liigapelaajalta (jo yli 50v) ja vastaus oli "Nähdäkseni estää kiekon kulkusuunnan mikä johtaa moiseen tuomioon huolimatta mailan lipeämisestä. Hyvin sääntökirjan hallitsee tuomari."
 

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Ehei, elkeehän vielä alkako Savosta tulevia busseja kyttäilee siellä Raumalla sillä Kalapahan männöö vielä pitkälle, joojoo! :) Kiitos KalPa, hieno kausi ollut tähän asti, taputapu!
 

dana77

Jäsen
Suosikkijoukkue
vaikea selittää
Kyllähän tuo ansaitulta voitolta tuntui. Vedot 86-38 ja todella paljon parhaasta sektorista:
Otteluseuranta | Lukko - KalPa 13.3.2017 | Liiga
Yleensä tuollainen hallinta ja painostus näkyy sitten jäähyinä ja usein jäähyistä seuraa maaleja. Nyt tietenkin Kalpa oli poikkeuksellisen tehokas.

Ja kiva että täältä keskustelupalstaa lukemalla selvisi, että kuka katsomossa pelin huusi kuin hinaaja. Ei siis yhtä kovaa, vaan samalla tyylillä.

Godlan rankkari oli surkuhupaisa. Siis vihellykseltään, että torjunnaltaan.
Tosi hyvä ettei Vahalahti kuollut ja viiltänyt kaatuessaan luistimillaan ketään, jolloin kuolonuhreja olisi voinut tulla useampikin.
 

hessum63

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kalpa, Jokipojat ja SuKiKa
Vaikea on tulevaisuus Lukolla edessään. Pekan pelitavan pelinopeus on silmiin pistävä puute Lukon porukassa. Ankeat ajat jatkuu Raumalla.
 

Rommeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Pale Knuckles - EASHL, Україна
Vaikea on tulevaisuus Lukolla edessään. Pekan pelitavan pelinopeus on silmiin pistävä puute Lukon porukassa. Ankeat ajat jatkuu Raumalla.

Niin kasaisikohan se Pekka joukkuetta haluamaansa suuntaan? Tämän kauden Lukon paskalla liikkeellä ei ole mitään tekemistä ensi kauden kanssa.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Onneks Lukon rankkari ei jäänyt voittomaaliks, vaan KalPa sai päättää vastustajansa jatkoilla. Ja kaveriksi valittiin lahtelaiset.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös