Ma 13.3.2017 KooKoo - HPK

  • 942
  • 3

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Avataanpa nyt tälle runkosarjan viimeiselle ottelulle ketju, vaikka kummallakaan joukkueella ei pelissä enää panosta olekaan. KooKoon kausi loppuu tähän, kun taas Kerho jatkaa pleijareihin, mutta runkosarjan sijoitus ei voi enää muuttua. Kotijoukkueen osalta mielenkiinto kohdistuu kapteeni Greeniin, jolle tämä on viimeinen peli KooKoossa, sekä kenties koko uralla. Hieno mies ja pelaaja, hattu päästä.

Kokoonpanot ovat seuraavat:

KooKoo

1. kenttä
Hakulinen - Green - Haataja
Eklund - Juutilainen

2. kenttä
Broadhurst - Virtanen - Savilahti
Jacobsson - Tuhkanen

3. kenttä
Saarelainen - Korhonen - Hyvärinen
Salmela - Jokela

4. kenttä
Alikoski - Immonen

Maalilla aloittaa Irving

HPK

1. kenttä
Innala - Paajanen - Turunen
Almari - Nikkilä

2. kenttä
Hagman - Palve - Keränen
Manninen - Tuulola

3. kenttä
Lahti - Kapanen - Somervuori
O'Brien - Porseland

4. kenttä
Ruokonen - Sillanpää - Valtonen

Maalilla aloittaa Larmi.

KooKoo ei siis saa neljää täyttä ketjua kasaan ja Juutilainenkin häärää pakkina. HPK:llakin joitain poissaoloja, kenties lepuutuksen vuoksi?
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Kunniakas päätös kaudelle ja Josh Greenin uralle - ainakin KooKoo paidassa. Omista Korhonen maalasi, 2000-syntynyt Salmela sai kolmannen syöttöpisteensä ja Virtanen kaunisteli kauden hieman pettymyksiksi jääneitä tehojaan 1+2 saldolla - taisi 14 pisteeseen lopulta päätyä.

Ei mennyt paremmin, vaan meni huonommin. Ensi kaudella täysin uudistuneella joukkueella sitten yrittämään parannusta. Toivottavasti onnistuu. Valitettavasti pettymys on se mikä tästä kaudesta jää mieleen kauttaaltaan. Mutta onhan noita kausia riittänyt ennenkin.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
No, ainakin nähtiin maaleja. Ja ihan kiva päättää kausi voittoon. Muutenhan peli oli aika sekavaa ja jos tässä olisi ollut panosta niin olisi kyllä varmaan ollut paljon kamalampaa katsella.

Tuli muuten tippa linssiin vaikka katsoin television välityksellä, kun pelin loputtua yleisö huusi ja taputti Greeniä, ja kaveri kävi kaukalossa kiittämässä. Kiitos Josh!
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Sekava kausi on nyt ohi. Eipä taida kyllä intoa riittää kenenkään wagoniin. Aavistelin että maaleja tänään tulee ja niitähän tuli. Haatajakin kävi siihen malliin kiittämässä että olikohan se Hadellakin siinä. Helpolla ei yhtä kovaa ukkoa saada jos lähtee.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös