Matkalla kuuden sakkiin 2017 vai ei, muutkin pellaa

  • 35 307
  • 207

Pori67s

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ude&Parru
Japalta apuja Ässille? *hymiö
Tuomaroi Jukurit - Pelicans pelin.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Nyt on tosiaan selittelyjen aika ohi. Sitä saadaan mikä ansaitaan tästä edes. Runkkarin vika kiekka ja sitten pleijarit vauhtiin. Harvemmin, jos koskaan, näistä peleistä huonompi voittaa pitkässä juoksussa.

Nyt on aika voittaa tai kaatua. Kaikki irti ja tulta kohti.
 

angnus

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tämä ilta ratkaisee onko mahdollisuuksia mennä pitkälle. Kuten moni on jo sanonutkin, niin onhan tämä yläkanttiin mennyt, mutta silti toivoisin 6. sijaa, jotta kausi jatkuisi varmasti pidempään. Taakse on jäänyt Hifkiä,Lukkoa ja Kärppää, joiden budjetit ovat Liigan isoimmat, joten on meillä hieno kausi menossa joka tapauksessa. Nyt voisi joukkueemme aloittaa sen venymisen ja hoidella Tepsin, niin ei tarvitse jännittää Jukureiden peliä. Pieni ihmehän se olisi jos TPS kotonaan tänään kaatuisi, sillä hekin taistelevat tosissaan vielä.
 

Jalat1990

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Itse povaan Ässille tänään tappiota, mutta Jukurit hakee tyylikästä loppua kaudelle ja uransa lopettaville pelaajilleen. Jukurit vie pelsut varsinaisella peliajalla.
 

Blackie

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Mä nyt olen aika lailla valmistautunut sen suhteen, että tälle joukkueelle seinä tulee joka tapauksessa vastaan, jos ihan kunnon menestyksestä puhutaan. Tietyllä tapaa näkisin tällä joukkueella olevan kuitenkin rajalliset kyvyt niin kärkiosaamisen kuin hyökkäyspelin suhteen ylipäätään. Hyvin puolustava, urheilullinen ja sitkeä joukkue, mutta en usko näiden pelkästään riittävän. Toivottavasti nousee kuitenkin pelaajia esiin, kun aletaan kysymään kovia jätkiä. Onhan urheilussa kaikki mahdollista.
 

jamppa1919

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠Ässät♠
Ässien on melkein pakko olla kuuden joukossa tämän illan jälkeen ja pudotuspeleissä vastaan on tultava KalPa jos meinataan haaveilla mahdollisuuksista neljän joukkoon? Pelkään pahoin että jos kohdataan Ilves sääleissä niin paras kolmesta systeemi puoltaa vahvasti Ipan jatkoon menoa.

Mielestäni tämän kauden osalta ei olla mitään vielä voitettu vaikka takana olisikin runkosarjassa Kärppiä ja kumppaneita. Kausi on sitten ollut hyvä jos ollaan puolivälierissä ja siellä pystytään tarjoamaan kunnollinen vastus. Sitten jos taas ollaan välierissä niin kausi on kiitettävä ja reilusti yli odotusten. Uskon että tämä on mahdollista vain jos kohdataan KalPa.
 

Janiz80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
Hyvin puolustava, urheilullinen ja sitkeä joukkue, mutta en usko näiden pelkästään riittävän. Toivottavasti nousee kuitenkin pelaajia esiin, kun aletaan kysymään kovia jätkiä. Onhan urheilussa kaikki mahdollista.

Hieman samoilla linjoilla minäkin. Kausi on kokonaisuutena mennyt odotuksia paremmin, odotin Ahon joukkueelle menestystä vasta toiselle kaudelle. Menestyksenä näkisin siis suoran pudotuspelipaikan, jossa ollaan vielä toistaiseksi kiinni. Kuuden sakkiin pääseminen on Porissa jo kova suoritus.

Kasvamista vaaditaan, se on ihan selvä. Venymistä tulee vastustajienkin leireissä tapahtumaan, meillä sitä venymistä kaivataan ennen kaikkea tulosyksikön puolella, maalintekijöitä huutaa tämä sakki. Pieni pelko on persiissä siitäkin, että Pelicansin tai IFK:n kaltainen nippu veisi sarjan jo pelkällä kokemuksella ja kovuudella, jota ei tämän kauden patanipusta löydy.

Marttisen poistuminen oli kyllä viimeinen niitti, tämän jälkeen en ole menestystä osannut odottaa. Kuuden joukossa jos ollaan, niin olen kauteen pirun tyytyväinen. Hieman luuseriasenne, mutta rehellinen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös