La 11.3.2017 SaiPa - TPS

  • 3 025
  • 18

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Tämän homman pitäisi olla paperilla selvää tavaraa kuin punakoneen ylivoima. Vaan ei ole. Kotijoukkueen yhteistyökumppanit ovat ilmeisesti tarjonneet kättä ja ostaneet idän navetan täyteen, joten näinköhän nuorehko kotijoukkue muuan Teemu Lämsä eturintamassa haluaa vittuilla Palloseuralle kotiyleisön edessä vielä taistelevasti.

Kyllähän onnistuneen Raksilan reissun jälkeen Palloseuran tämä pitäisi hoitaa ammattiylpeydellä jo hyvissä ajoin. Kaikki muu kuin suora voitto on ylimielisyyttä ja harrastesarjan puuhastelua joukkueesta, jonka ei pitäisi voittaa edes Lauttakylän Lujaa.

Näin ne asetelmat muuttuu. Muutamia vuosia sitten tässä "samaisessa pelissä" Palloseuraa lyötiin kuin vierasta sikaa jotain 7-1 ja Norrena ei osannut enää varmaan pukukoppiin. Nyt olen hämmästynyt, jos lukemat eivät tänään ole toisinpäin.

Seliniltä vaaditaan hyvää peluutusta. Jos homma on selvä hyvissä ajoin, niin Eki, Kallio, Tallen ja Thorell penkille, koska joku vitun Vainikainen kuitenkin ehtii lyömään käsille. Turhia loukkaantumisia ei näissä tarvita.

Spina voisi tehdä hattutempun jälleen tänään SaiPaa vastaan Kisapuistossa. Tai no, voi sitä itkemisen määrää SaiPa-leiristä sen jälkeen kuinka Dave sitä ja Dave tätä. Mutta tehkööt.

1-5.
 

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Hmm... Toivottavasti Tepsillä ei ole samaa asennetta kuin Pavlikovskilla yllä. Paperillahan homma on selvä, mutta SaiPa pelaa kauden viimeisen kotimatsin ja halunnevat pistää kotikatsomon edessä kaikki likoon. Jos Tepsillä on asennevammaa, niin pataan tulee varmasti.

Toisaalta jos keskittyminen on kunnossa ja puolustaminen hoidetaan mallikkaasti, niin silloin voittaminen on todennäköistä.

Veikkaan haastavaa iltapuhdetta ja toivon suoraa voittoa. Saattaa olla yhden maalin ero lopputuloksena. Suoralla voitolla ollaan todella vahvoilla kakkossijalle.

Peluutuksessa näkisi mielellään että ykkösvitja saisi lepoa ja jopa sen ketjun hajottamista tämän pelin ajaksi. Spinalle ja Thorellille hakisin onnistumisia reiluilla minuuteilla.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Samaa mieltä Pavlikovskyn kans että jos homma ratkeaa hyvissä ajoin niin ykköselle huilia. Kovaa taakkaa on jätkät kantanu koko kauden, varsinkin Kallio ja Tallen. Silti en lähtisi keulimaan varsinkin kun SaiPan kotihalli tulee olemaan täynnä.

Nöyrällä pelillä ja asenteella 3 pojoa kotiin ja runkosarjan kakkostila on todella lähellä. Tästä pelistä ei tarvita sitten yhtään loukkaantumista että kädet ja munat ristiin hyvän illan puolesta siltä saralta.
 

heavylutaa18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Saimaan Pallo, Seattle Kraken
Kattokaa nyt tota kokoonpanoa SaiPalla. Ei tolla voi yksinkertaisesti voittaa liigassa, mestiksessä tai missään muuallakaan miesten sarjoissa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
Hmm... Toivottavasti Tepsillä ei ole samaa asennetta kuin Pavlikovskilla yllä.
Minkähänlainen asenne KooKoo:n pojilla mahtoi olla viime torstaina?

A) "Tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää"?
B) "Jos vaikka saatais joku 2-1 voitto kairattua viimeistään jatkoajalla"?
C) "Jätkät nyt lyödään tosi rumat lukemat tauluun"?

Miksi joka paikkaan pitäisi lähteä nöyristelemään?
 
Suosikkijoukkue
KeuPa HT
Kattokaa nyt tota kokoonpanoa SaiPalla. Ei tolla voi yksinkertaisesti voittaa liigassa, mestiksessä tai missään muuallakaan miesten sarjoissa.

Suomi-sarjassa olisivat keskikastia. A-junnuissa ~piste per peli -pelaajat ovat Mestiksessä OK-tasoa. SaiPa sijoittui nuorten liigassa sijalle 17.. Tuolla on kokoonpanossa jotain hyökkääjiä, jotka ovat nuorten liigassa tehneet alle 0,5p/peliin, tilastoskouttauksella ei tuollaisilla statseilla olisi mitään asiaa Suomi-sarjaan, tai ainakaan siellä pärjäämiseen.

KeuPa pelasi II-divarissa ollessaan harjoituspelin JYP:n a-junnuja vastaan ja hävisi muistaakseni 3-1 vai 4-2, viimeinen osuma tyhjiin. JYP:n junnuissa pelasi tuolloin esimerkiksi Janne Kumpulainen, joka tuohon aikaan pelasi ikäkausimaajoukkueessa samassa ketjussa Mikael Granlundin vierellä, SaiPalta ei aivan tuon tason talentteja löydy.

Ainakin itse ihmettelen mikäli tässä ei vähintään samanlaisia lukemia nähdä kuin torstaina SaiPa-KooKoo -pelissä. Mitä tuota peliä tuli vilkuiltua, peli pyöri jokaisessa vaihdossa SaiPan päädyssä. TPS:lla sentään on pelissä myös panosta ja viimeistään ylivoimalla SaiPan joutuessa rikkomaan tulevat kyllä vähintään muutaman maalin tekemään.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
Minkähänlainen asenne KooKoo:n pojilla mahtoi olla viime torstaina?

A) "Tehdään parhaamme ja katsotaan mihin se riittää"?
B) "Jos vaikka saatais joku 2-1 voitto kairattua viimeistään jatkoajalla"?
C) "Jätkät nyt lyödään tosi rumat lukemat tauluun"?

Miksi joka paikkaan pitäisi lähteä nöyristelemään?

Kyllähän yleensä nöyrällä pelillä ja asenteella voitetaan useammin pelejä kun sillä, että "lähdetään jätkät takomaan omia piste ennätyksiä uusiksi". Oli sitten vastassakin junnupitoinen SaiPa.

TPS:n peli on tökkinyt pahasti viime aikoina vaikka joku piste on saatukkin. Joten olisin jalat maassa aika tukevasti illan koitokseen. Toki joku 0-8 teurastus maistuis ei siinä.
 
Viimeksi muokattu:

Mas@

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Lassi Etelätalo
Pelottava peli. Tepsillä vain hävittävää ja SaiPan junnut laittavat varmasti kaiken likoon kauden viimeisessä kotiottelussaan. Vaikka KalPa ja KK veivät illan kotijoukkuetta kuin litran mittaa niin jotenkin TPS vaan on onnistunut tällaisiakin matseja häviämään. Noloa se olisi, aivan armottoman noloa. SaiPan kerroin tällä hetkellä 17,00....
 

Pavlikovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Calgary Flames sekä Manchester United.
Takavuosien kulttipakkimme Simon Backman löytää itsensä idän jättiläisten kolmosparista silloinkin, kun joukkue on vuorattu täyteen mopoauton saaneita kiekkojonneja. Aika on siis kypsä siihen, että Simon voidaan kotiuttaa Tepsiin punaisen maton kera. Ikään kuin Seikola ja sehän oli menestystarina se.

Olen yhä varmempi siitä, että tästä ottelusta tappion hankkiminen on moninkerroin nolompaa kuin yksikään viime vuosien hyvin synkkien kausien häviö.
 

Mälkiä

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilmoitetaan lähiviikkoina
TPS ei voi menettää tänään pistettäkään, se ei vain ole mahdollista. SaiPan tämän hetken joukkue on 2000-luvun heikoin joukkue, ja sillä selvä.

Toivon yleisömäärän jäävän alle 3500:n, jotta toimistolla ja hallituksessa varmasti ymmärrettäisiin se, miten täydellisesti SaiPa on tuotteena teurastettu tällä kaudella.
 

Sister luck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Muistelisin että TPS hävisi viime kaudella vastaavanoloisen pelin Bluesia vastaan Espoossa runkosarjan loppupuolella ? Joten iskeekö salama kahdesti samaan paikkaan. Ei iske. TPS vie tänään.
 

Orion Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport
Tätä peliä on vain pakko pelata! Huikea kerroin, onko epätodennäköinen todennäköinen..?
 

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Tuo SaiPan kerroin taitaa olla jonkinlainen ennätys koko SM-liigan historiassa? Ei ainakaan heti muistu mieleen noin muikeaa kerrointa.
 

Aleksis Veli

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
SaiPan kerroin nähdäkseni nousi kun ilmeni että Lämsä ei pelaa, Veikkaus arvostaa kaveria.

Ihan asianmukaista että ei ole askissa, kun SaiPalla ei mitään panosta ja Tepsillä paljonkin.
 

FASlapsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ei saatana tätä touhua :-) Jos joku olisi kauden alussa kertonut, että kauden tokavikassa pelissä SaiPan ykkösketjussa pelaa Sebastian Sjöholm ja Jesse Hallikas, niin sepäs olisi ollut jotain se.

Tilastoistakin saa hyvää huumoria revittyä. SaiPan sisäisen pistepörssin top-22 pelaajista kentällä on tänään neljä kaveria (on siellä myös Savilahti-Nagander, mutta se on vieraiden riveissä). Liigan pistepörssin 146. tehokkain kaveri Elmeri Kaksonen 7+9 tehoillaan on SaiPan kultakypärä, ja Elmeri on yhdessä toiseksi parhaan pistemiehen William Mäkisen (2+11) kanssa tehneet 8 pistettä enemmän kuin loppujengi yhteensä. Vertailun vuoksi Tepsissä Kaksonen ois joukkueen sisäisen pistepörssin 13. ja siellä on Tomi Kallio tehnyt yksinään vain 3 tehopistettä vähemmän kuin koko tämän päivän SaiPa-rosteri yhteensä.

Veikkaan että tänään menee kymppi rikki jos vaan Tepsi yrittää loppuun asti ees puolivaloilla pelata eikä ala ihan totaalisesti säälistä himmailemaan ja läpsyttelemään jossain tokan erän 5-0 tilanteessa.
 

Mr.Fox

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS respektit: HIFK ja Ässät
TPS tänään:

#67 Jasper Lindsten - #10 Eric Perrin - #71 Tomi Kallio
#82 Erik Thorell - #37 Patrik Virta - #22 Jerry Ahtola
#25 Teemu Väyrynen - #44 Elias Karvonen - #43 Otto Nieminen
#51 Markus Nurmi - #48 Julius Vähätalo - #77 Timi Lahtinen

# 7 Henrik Tallinder - #36 Elmeri Eronen
#49 Ilkka Heikkinen - #88 Per Savilahti-Nagander
#46 Miro Keskitalo - #55 Harri Tikkanen
#40 Martin Berger

#34 Oskari Setänen
(#30 Aleksandar Georgiev)

Loukkaantuneet: #12 Dave Spina (11.03.2017 - "toistaiseksi"), #17 Tadas Kumeliauskas (28.11.2016 - kausi ohi), #20 Jani Forsström (11.03.2017 - alavartalovamma, "muutaman viikon"), #70 Curtis Hamilton (11.03.2017 - alavartalovamma, viikko kerrallaan), #84 Ilkka Pikkarainen (11.03.2017 - alavartalovamma, kausi ohi)
Rotaatio: #29 Jonne Virtanen
Lainat: #26 Markus Kojo (15.02.2017 - SaiPa, loppukausi), #31 Karolus Kaarlehto (21.05.2016 - TuTo, kausi 2016-17), #41 Oskari Siiki (15.02.2017 - SaPKo, loppukausi), #45 Teemu Lämsä (15.02.2017 - SaiPa, loppukausi)

Jaa-a! Aika parsitulta näyttää vierasjoukkueenkin kokoonpano. Torstaina Oulussa pelannut Dave Spina on jälleen poissa. Jostain syystä myös Jonne Virtanen puuttuu ilmoitetusta kokoonpanosta. Mitään syytä poissaololle ei ole ilmoitettu, joten pidetään toistaiseksi rotaatio-osiossa. Maalilla aloittaa omia ennakkoarvelujani vastaan Oskari Setänen. Pakisto on myös laitettu Oulun ottelusta uuteen kuosiin.

Kyllähän yleensä nöyrällä pelillä ja asenteella voitetaan useammin pelejä kun sillä, että "lähdetään jätkät takomaan omia piste ennätyksiä uusiksi".
Nöyristelyn ja omiin piste-ennätyksiin tuijottamisen väliin mahtuu hieman muutakin.
Pelataan joukkueena, puolustetaan tiiviisti joukkueena ja taotaan joukkueena rumat lukemat Kisapuiston taululle...
 

Jugger77

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Toivottavsti Setänen pelaa nollapelin ja TPS tekee kymmenen maalia. Ei muuten, mutta panoksena on viskipullo liigapörssissä ja koko mun kenttä TPS pelaajia.
 

Zodiac

Jäsen
Suosikkijoukkue
Thunder Bay Bombers
SaiPan kerroin nähdäkseni nousi kun ilmeni että Lämsä ei pelaa, Veikkaus arvostaa kaveria.

Ihan asianmukaista että ei ole askissa, kun SaiPalla ei mitään panosta ja Tepsillä paljonkin.

Eiköhän tuossa ole joku "herrasmies" pykälä taustalla että Lämsää ei tänään askissa nähdä.

Sen verran lisättäköön että onhan tuolla kyllä PSN palloseuran riveissä mutta ota näistä nyt selvää.
 
Viimeksi muokattu:

Black Star

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Noniin, kohtuu hankala matsi siitä tuli loppujen lopuksi. Ensimmäisen erän ehdin väijyä ja olihan tuo pelkästään SaiPan päässä. Mutta mutta, ainakin siinä erässä Tepsi teki homman itselleen vaikeaksi. Pyörittiin kulmissa ja viivalta vetoja ilman kunnon maskia. Maalille ei oikein edes yritetty. Mahtoiko olla koko pelin kuva?

Tärkein kuitenkin otettiin pelin lopussa, joten ihan sama.

Ja Foxille tiedoksi, ei pidä nöyristellä voi mennä rinta rottingillakin. Mutta vastustajaa kunnioittaen, töitä paiskien ja kotiläksyt tehneenä. Etukäteen voitetut pelit hävitään joka kerta.

Lindsten oli hyvä ekassa erässä. Toki tilaa oli yllin kyllin.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös