La 11.3.2017 HIFK - Ässät

  • 4 731
  • 30

Domi28

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Maple Leafs, Liverpool
Nybondas sanoi: Eteenpäin on menty ja virheistä on opittu.
Miten ihmeessä me voitaisiin flopata? Hä? Ei ymmärrä..
Olin siinä uskossa, että Törmänen valmentaa teillä ensi kaudellakin?
Pyydän anteeksi asiantuntematonta lausuntoani.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
Olin siinä uskossa, että Törmänen valmentaa teillä ensi kaudellakin?
Pyydän anteeksi asiantuntematonta lausuntoani.
Täysin irrallinen asia edellä mainittuihin. Törmäsen jatko on jatkuvuutta ja se on hyvä asia sekin. Me otetaan peleistä ja kausista mukaan hyvät asiat ja suljetaan silmät huonoilta, kuten sarjataulukosta.
 

peno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Madness!
Peli oli mitä oli. Tuon näköistä se on kun toinen pelaa vapautuneesti ja on maalipaikoissaan tehokas, kun taas toinen ei oikein tiedä miksi paikalle on edes vaivauduttu. Padan tehottomuus nyt ei tullut yllätyksenä, kyllä siellä paikkoja oli pistää kiekko häkkiin. Mutta puolustaminen taas oli jotain mitä ei tällä kaudella kovin montaa kertaa olla nähty. Keskelle käveltiin estelemättä ja ryntäiltiin pitkin kulmia eikä puolustettu miestä eikä aluetta. Huono peli padalta ja hyvä peli HIFK:lta, 6-0 kertoo oleellisen.

Vielä Finleystä, on se kyllä kova seppä ajelemaan äijää pystyyn. Jos itse olisin kentällä samaan aikaan tämän körmyn kanssa, niin kyllä pitäisin pääni ylhäällä. Paakkolanvaara ei pitänyt ja heti napsahti ilmat pihalle. Puhdas ja hieno taklaus. Pikkuisen kyllä vituttaa että omista ei tällä kaudella löydy yhtään kunnon mörssäriä. Kaiken lisäksi kaveri osaa vielä pelatakin hyvin. Onnittelut HIFK:lle hyvästä hankinnasta.
 

Karhunkulta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Skellefteå AIK
Melkein voitettiin, niinkuin kaikki nämä pelit tällä kaudella. Onnea stadiin ennakkoonkin ilmiselvästä voitosta.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Pisteet niille parille porilaiselle, jotka menivät IFK:n fanikatsomoon Ässien paidat päällä ja bisse kädessä. Oli niin tyylikästä kapinointia, ettei voi kuin nostaa hattua. Nauratti niin hitosti.
 

chamberlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Oli muuten Ässillä aika paljon faneja mukana. Hienosti jaksoivat kannustaa, vaikka oma joukkue otti kuokkaan ihan urakalla. Aina tuollaisessa mietityttää, kuinkahan paljon mahtaa ottaa kupoliin tulla tsiigaaman lauantai-iltana vieraspeliä ja hävitä 6-0..? Noh, onneksi kaljaa varmasti riittää takaisinmenomatkalle ja kalvava pahanolon tunne saattaa sillä lievittyä kakkostietä kotiinpäin körötellessä. Tsemppiä suoran pudotuspelipaikan metsästämisessä!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös