To 9.3.2017 Kärpät - TPS

  • 5 076
  • 37

Kaukalonreuna

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Todetaan näin peliä kommentoimatta yleisesti joukkueista, Pyörälä, Kukkonen, Kallio, Tallinder. Tarviiko edes sanoa, kaikki ihan huikeita pelaajia tähän liigaan!

Melkein surutta voisin väittää että Kärpillä ja Tepsillä on eniten johtajuutta ja pelaamisen esimerkkiä nuorille tässä liigassa. Olisi hienoa kohdata pudotuspeleissä! Kallio 40v ja Kukkonen 35v ja siellä ne vaikka syö kiekon omiensa eteen.
 

Kulkija

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lopun kalisteluista turha vetää herneitä nenään. Kukaan ei yrittänyt ketään vahingoittaa ja Tepsikin selvisi tällä kertaa ilman lisärangaistuksia, vaikka samalla tavalla third man inina siellä haettiin Kärppää kuin viime keväänäkin.

Kyllä aika tekee tepposet. Se oli kylläkin se teidän maalivahti viime keväänä, joka kolmantena miehenä lähti painiin mukaan. Sen jälkeen Virtanen opetti tavoille. Humaloja saisi siis vapaasti mätkiä maassa makavaa ilman kenenkään puuttumista?
 

Tratikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Puolin ja toisin jäi selviä jäähyjä viheltämättä, eli tuomarilinja oli perus liigatasoa. En ala kenenkään kanssa väittelemään, että kumpi näistä hyöty enemmän kun en niin tarkkaan laskenut, että montako jäi viheltämättä Kärpille ja montako tepsille. Se on vaan surullista, että aina nämä keskustelut menee tuomarityöskentelyyn, se kyllä syö molempien joukkueiden sekä fanien fiilistä.

Muutenhan peli oli mieletäni ihan viihdyttävä, tepsi on todella kova ja mennee tällä kaudella pitkälle. Positiivista Kärppien kannalta on se, että nyt pystytään myös näitä kärkijoukkueita vastaan taistelemaan tasaväkisesti. Alkukaudesta tämäkin peli olisi ollut taputeltu jo ensimmäisen erän jälkeen.

Setänen oli tänään todella hyvä ja Kallio näytti miten ne rankkarit oikeen upotetaan, vitut siinä mitään ihme riplailuja tarvita, senku vaan menee ja vetää järkyttävällä ranteella kiekon yläpeltiin. Jäätävän hieno maali jäätävän hienolta pelaajalta. Kärpiltä mielestäni parasta antia oli ykköskenttä Albert, Trotter ja Pyörälä ja myöskin "nuorisokenttä" pelasi (jälleen) hyvän pelin. Hyvin näytti Mäeanlanen pääsevän vauhtiin mukaan loukkaantumisen jälkeen.
 

peruspata

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Pesäkarhut, UP-V, FT Ulvila, Karhut
Erikseen haluan mainita, että Saku Mäenalasen paluu noin hyvässä vireessä on hieno juttu.

Vahva peukku ylöspäin.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Setänen oli tänään todella hyvä ja Kallio näytti miten ne rankkarit oikeen upotetaan, vitut siinä mitään ihme riplailuja tarvita, senku vaan menee ja vetää järkyttävällä ranteella kiekon yläpeltiin.

Siinä kun Kallio seuraavaksi laukojaksi kuulutettiin hekumoin jo kaverille, että ai jumalauta, nyt napsahtaa muuten hirvittävä lämäri yläläskiin, noitakin kun on toisinaan Kalliolta vastaavissa tilanteissa nähty. No ei ollut lämäri, mutta sinne se sujahti kuitenkin. Erinomainen, voisiko jopa sanoa että täydellinen laukaus.

Mitäpä tuosta pelistä sen enempää tarinoimaan, tärkeimmät näytti olevan täällä jo sanottu. Tuomarit olivat tasapuolisen paskoja ja linjattomia, tuttua liigahuttua siis. Setäselle erityismaininta, vaikka se ensimmäinen selän taakse vähän helposti upposikin. Oli pääosin mies enemmän kuin paikallaan.

Noista pikku nahisteluista nyt ei kannata hermojaan kummankaan joukkueen kannattajien menettää, ei siellä ketään yritetty satuttaa, eikä muitakaan halpamaisuuksia esiintynyt. Kärppien Humalojalle on vielä pakko antaa erityismaininta. Tuollaisen pelityylin jätkät ovat pääpiirteittäin raivostuttavia vastustajan paidassa, rakastettavia omassa joukkueessa. Hieno pelaaja, hieno pelityyli, kelpuuttaisin Tepsiin koska tahansa.

Pisteet jakautuivat nähdäkseni suhteellisen oikeudenmukaisesti, joten mitäpä siitäkään sen enempiä turisemaan. Eteenpäin.
 

Tursumbayev

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Olihan Humalojan tempaus hieman kyseenalainen, mutta ei siinä nyt ketään yritetty loukkaannuttaa. Kovaa ja vahvaa pelaamista. Tuollaistahan nyt sattuu melkein joka pelissä ja ottavan osapuolen kannattajat syyllistyvät aina hieman tilanteen ylidramatisointiin.
 

Sphinx

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peliä oli toki jäljellä se muutama sekuntia, mutta jäähyä ei olisi koskaan ehditty viheltämään, koska Kärpät ei (muistaakseni, saa korjata) ehtinyt koskemaan kiekkoon.
Ei koskenut kiekkoon, mutta kyllä siinä kiinnipitämisjäähyn paikka olisi ollut. Sinänsä kyllä nämä tilanteet voi näköjään nähdä monella tavalla, koska osa porukasta jauhaa täällä jopa jostain tahallisesta vahingoittamisyrityksestä. Minusta sen sijaan oli itsestäänselvää, että Humaloja yritti ainoastaan pelata viimeiset sekunnit pois kellosta piilottamalla kiekon. Eli nähdäkseni Humaloja painoi Spinan tahallaan jäähän kiekon päälle, jotta TPS ei ehtisi enää rakentelemaan mitään maalintekotilannetta. Spina tietysti yritti rimpuilla irti ja saada vielä kiekon pelattavaksi. Kiekkohan ei tilanteessa ollut sen enempää kummankaan joukkueen pelattavissa, koska se oli Spinan alla ja Humaloja teki kaikkensa, jotta kiekko pysyisikin siellä piilossa. Tuomaristo ei vaan viitsinyt viheltää peliä poikki, kun katsoivat, että kellossa on niin vähän aikaa, etteivät jaksa ottaa enää uutta aloitusta.
 

Petr Vousky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Tv-selostuksen puolesta molemmilla joukkueilla oli taas runsaasti maalintekopaikkoja kaikki tyynni, jopa kolme tai neljäkin samaan hengenvetoon. Puhumattakaan laukaisupaikoista, joita myös oli eittämättä. Selostaja muistutti meitä myös siitä, että Saku on muutaman vuoden takaisten nuorten MM-kisojen maalintekokuningas, hmm, maalikuninkaaksi ennen luulin... Montakohan selostuksentekopaikkaa tuo höpöttäjä vielä saa?
 

tuulis2

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tosi harmillinen höpöttäjä. Toivottavasti löytävät Raksilaan pian Jarmo Korhosen tilalle asiallisen selostajan.
Olen nykyään laittanut äänen pois, ja siten on parempi katsoa peliä. Vielä eilisestä pelistä; Miska Humaloja
ja Silli Sailio aivan mainioita joka vaihdossa.
 
Tv-selostuksen puolesta molemmilla joukkueilla oli taas runsaasti maalintekopaikkoja kaikki tyynni, jopa kolme tai neljäkin samaan hengenvetoon. Puhumattakaan laukaisupaikoista, joita myös oli eittämättä. Selostaja muistutti meitä myös siitä, että Saku on muutaman vuoden takaisten nuorten MM-kisojen maalintekokuningas, hmm, maalikuninkaaksi ennen luulin... Montakohan selostuksentekopaikkaa tuo höpöttäjä vielä saa?
Kaikelle muulle mulle on ihan sama, mutta tuo ärsyttää, kun kaveri ei tunnu tietävän kuka milloinkin on kiekossa. Toki vähän naureskelin torstaina, kun Leskisellä oli tulossa jäähy ja kaveri sepusti Mäenalasen kakkosesta (silloin erotti pelaajat). Livekuvasta näki suoraan, että Leskiselle jäähy on tulossa. Sama se oli tässä lähiaikoina jossain pelissä, missä oli maalinedushässäkkä ja kaveri oli passittamassa kärppäläistä jäähylle, vaikka peli meni sillä sekunnilla poikki, kun vastustaja koski kiekkoon. Viimeistään siinä vaiheessa olisi pitänyt tajuta, että kenelle se jäähy on tulossa.

Muutenkin tuo selostaja vetää jotain samanlaista showta, mitä aikoinaan Ritari veti Jypin matseissa. Eli vetää kunnon antikärppälaseilla. Jokaisesta tilanteesta "jäi kärpille viheltämättä jäähy" tai sitten jos vastustaja ottaa jäähyn niin se on heppoinen tai vahinko.

Raskas kaveri.
 

Superper

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Peli itsessään oli aika tasaista antia. En laskenut Pyörälän paikkoja, mutta kovasti Mikalle pelattiin. Olisi hyvänä päivänä voinut lyödä tosi rumat lukemat taululle. Tosiaan tuo selostus oli aivoja syövyttävää. Teki kymmeniä virheitä ja oli lisäksi erittäin aneeminen. Aina valitetaan miten vaikeaa on ammattilaisen saada töitä nykypäivänä. Helpolla näyttäisi saavan osaamaton kaverikin isolla skaalalla hommia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös