Otteluseuranta 8.–9.3.2017

  • 5 930
  • 90
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Harvinaisen herkässä on pilli tuomareilla ja koko ajan omaan silmään huomattavasti enemmän etua Pittsburghille. Ja hups, tottakai Pittsburgh johtoon kahdella pikamaalilla. Änärituomarit vaihteeksi hukassa.
 

tuketuksu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Jets, Klubi, Suomalaiset NHL:ssä
5-3 Malkin, se on siinä.

Laine -3, ei kulje tänään.
Ei oo Laineesta ollut kiinni yksikään miinus. Puolustajat + Scheifele ovat olleet pulassa syvällä omissa. Mutta ei kyllä muutenkaan Laine ole päässyt loistamaan. Voisi harkita vaikka Perreaultin ja Ehlersin vaihtamista päittäin.
 

Ck

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Toronto Maple Leafs, NHL suomalaiset
Millon on viimeksi tullu Gordie Howe hat trick ja onko Malkinin ensimmäinen? On kyllä ihan jäätävää paskaa ollu Winnipegin YV. Voisi Jetsien valmentaja koittaa ees vaikka kaikki munat samaan koriin tyyppistä kuten Pingviineillä.
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Pakko se on myöntää pelitapahtumien perusteella, että toinen on vahva Stanley Cup ehdokas ja toinen vasta rakennusvaiheessa oleva " pikkukaupungin" joukkue. Kenties muutaman vuoden päästä kun Laine on saanut pelirutiinia ja lihasruutia lisää ja joukkue muutenkin hitsautunut yhteen, Pittsburgh taipuu. Nyt ei jakoa, jos ei jotain ihmeellistä tapahdu.
 

Naamavelli

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Laine-Scheifele-Ehlers... 8+7+5=20 yv-maalia
Wheeler-Little-Perreault-Lowry-Byfuglien 4+5+1+3+1=14 yv-maalia
 
Viimeksi muokattu:

HekeK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jääkiekkojoukkue
Aika huolella taas mätettiin Jets-pelissä maaleja.

Laine on aika riippuvainen Scheifelen pelistä, mikä on tietysti vallan normaalia.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös