Teemu Aalto – one more year!

  • 5 049
  • 9

Kaukosäädin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves 365
Joko se jatkosopimus on kirjoitettu!?

Kaikkien aikojen top-3 vihatuimmasta pelaajasta, liaanikiekon kuninkaasta, pahimmasta kahvaajasta ja kärkikarvaajan estäjästä suoraa yhdessä kaudessa jatkosopimusvaatimukseen. Ei huono. Futisfoorumia lainaten: pää kestää ja tekniikka on kunnossa.

#OneMoreYearTeemuA
 

Zamboni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Ookko sää nyt ihan selvinpäin täällä ollu? Jos nyt sattuu tekemään pari maalia, niin ei se poista sitä tosiasiaa, että kaveri voi olla aikamoinen mustapekka ensi kaudella. Näiden vanhojen jarrujen tasonlasku tulee usein yhdessä kesässä kun sen aika väistämättä tulee ja Ilveksellä ei ole varaa katsoa, onko se hetki kesä 2017. Meillä on siellä jo toinen potentiaalinen pommi kytemässä, niin ei toista kiitos.
 

Myyntimies

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Mun mielestä Aalto on ollut hyvä. Riittävän ronskit, rajamailla olevat otteet sekä joukkueen paras viivapelote. Olisi tyhmää olla jatkamatta sopimusta. Tietty hinta ei saa olla liian kova.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Aalto on ollut ok, muttei se viivapelote jota odotettiin. Vittasmäen lähtiessä pakistoon jää ammottava aukko kärkeen. Ladalla on sopimus, Vainio ja Parikka voidaan laskea runkopakkien joukkoon. Järvinen nousee pelaavaan kuusikkoon, jos saa terveen harjoituskauden.

Kaksi muuta paikkaa tulisi täyttää varmemmilla korteilla kuin Aalto. Lada vie jo konkaripakin paikan. Todennäköisesti molemmat pelaavat Ilveksen mittareilla isoilla pahveilla, ja nuo rahat voisi käyttää paremminkin. Aalto olisi ns. kiva lisä, mutta tuskin suostuu ihan napeilla pelaamaan.
 

Mane

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
En kyllä näe mitenkään, että Järvinen olisi lähtötilanteessa kuuden pakin joukossa, vaan aloittaa nähdäkseni seiskapakkina. (jos siis saa sopimuksen)

Kolme puolustajaa tuonne siis tarvitaan. Näistä tiettävästi ainakin yksi syvyyspakki on jo kiinnitetty, jolloin jäljelle jäisi kaksi paikkaa joista toisen pitäisi mahdollisuuksien mukaan paikata Vittasmäki. On sitten Kiven päätettävissä onko tuo tämän jälkeen jäljelle jäävä yksi paikka sitten Aallolle.

Oma veikkaukseni on, että Aalto jatkaa Ilveksessä vielä ensi kauden hieman pienemmällä palkkiolla tähän kauteen verrattuna ja päättää ensi kauteen mittavan uransa.
 

Peltsi #18

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Kyllä Järvisellä kaikki saumat on nousta kuusikkoon. Mutta tosiasia on, ettei tuo pakisto riitä. Määrällisestikin tarvitaan se 8-9 ukkoa, koska loukkaantumisia tulee.

Viljanen lienee tuo syvyyspakki. Sen jälkeen on Vainio, Parikka, Laatikainen, Viljanen. Järviselle soppari ja sen jälkeen kaksi kärkipakkia ulkopuolelta. Niemestä Ja Fageruddistakin vapautuu euroja.
 

Saarinen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
En kyllä näe mitenkään, että Järvinen olisi lähtötilanteessa kuuden pakin joukossa, vaan aloittaa nähdäkseni seiskapakkina. (jos siis saa sopimuksen)

Olisi kyllä täydellistä idiotismia jättää sopimus tekemättä Järvisen kanssa. Ei varmasti ole kallis mies. Toki tällä kaudella virheitä on tullut vielä liikaa, mutta miehen potentiaali on hyvin helppo todeta. Olli Vainio oli viime kaudella vielä huomattavasti isommissa vaikeuksissa Liigassa ja vetää nyt loistavalla tasolla. En minä ainakaan isosti yllättyisi vaikka Järvinen olisi jo ensi kaudella kuuden pakin joukossa. Ymmärtääkseni on kärsinyt aika paljon loukkaantumisistakin, joten jos vaan saa terveen kesän alle niin kaiken järjen mukaan parantaa tulevalle kaudelle. Ties vaikka tosiaan tekisi "vainiot". Järvisen tyyppisiä isoja, ilkeitä ja silti jonkinlaiset kiekolliset ominaisuudet omaavia puolustajia ei paljoa Ilveksen junnuputkesta ole ulos tullut. Pidetään nyt ihmeessä tästä kaverista kiinni ja kasvatetaan hänestä vuosiksi isäntä meidän puolustukseen!
 

kananlento

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Pittsburgh Penguins, ManU, NP Ice Hawks
Samaa mieltä kuin @Saarinen, se pitää sanoa että kuinkakohan paljon Vittasmäen läsnäolo vaikutti Vainion huikeaan kauteen. toki en alkukaudesta nähnyt hirvittävän paljoa pelejä, mutta miehillä on näkemissäni ollut melko samanlainen pelityyli. Tämä nyt ei varsinaisesti liity mitenkään Järvisen mahdolliseen jatkosoppariin, mutta lähinnä mietin että näistä kokeneemmista pakeista voi olla paljonkin junnuille hyötyä. Tämän pohjilta itse saattaisin olla valmis tekemään Aallolle myös sopimuksen. Urheilullinen kaveri, joka tekee hyvällä tasolla hommia ja varmasti toimii isähahmona nuoremmille. Toki Aallon hinnan pitää olla kohdillaan, jos jatkaa. Uskoisin, ettei kovin halpa tänä vuonna ole.
 

JaFe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Anaheim Ducks
Mä pitäisin myös Aallon mieluummin kuin Laatikaisen. Valitettavasti sopparit on kundeilla väärin päin, joten jos Ladan sopparista päästään irti, niin se jäljelle jäävä vuosi voitaisiin lahjoittaa Aallolle. Molempia en välttämättä haluaisi ensi kauden joukkueessa nähdä.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Kärpät vs Jukurit
  • 2.20
  • 3.80
  • 2.92
Pelicans vs HIFK
  • 1.86
  • 3.80
  • 3.80
Tappara vs TPS
  • 1.76
  • 4.10
  • 4.00
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös