Gagarin Cup 2017 aikataulu?

  • 2 816
  • 3

hiirimato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ska
Hei! Onko tiedossa KHL tämän kevään finaalipelien päivämääriä? Toki joukkueita ei vielä, eikä kaupunkeja, mutta jonkinsortin aikataulua 4-7 ottelulle? Pelit vissiinkin ajoittuvat huhtikuun alkupuolelle.

Tarkoitus olisi lähteä katsomaan jos edes yksikin neljästä välttämättömästä matsista osuisi pääsiäiseen(14.4. - 17.4.2017).

Kuinka mahdollisen 4-7 pelin on tarkoitus järjestyä paikkakunnittain? Esim joukkue A länsilohkosta ja B itäpuolelta? Pelataanko aina kaksi peliä peräkkäin samassa kaupungissa jonka jälkeen vaihto toiseen kaupunkiin vai miten? Eli 7 peliä kaupungeissa A-A-B-B-A-A-B jne? Oliko vielä runkosarjan pistejärjestyksellä merkitystä?

Moskovaa pidemmälle en matsiin lähde, mutta lännestä on kaksi joukkuetta Moskovasta, yksi siitä läheltä ja yksi Pietarista. Kaikki sopivalla etäisyydellä itselleni jos vain 1-2 peliä pääsiäiseen osuu.
Kiitos jo etukäteen mahdollisille tietäjille!
 

Matza187

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ei välttämättä uutta ketjua olisi tarvinnut, mutta vastauksena kysymykseesi:

Gagarin Cupin finaalipäivät:
la 8.4., ma 10.4., ke 12.4., pe 14.4., su 16.4., ti 18.4. ja to 20.4.

Jos TsSKA pelaa näissä niin heidän kotipelinsä ovat 1., 2., 5. ja 7.peli. ilmeisesti samoin myös SKA:n kanssa.
 

hiirimato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ska
Näillä pääsen eteenpäin iso kiitos! En osannut löytää haun avulla täältä tarkkoja päiviä enkä kyllä khl.ru sivuiltakaan. Nyt voin tehdä alustavia pelireissuvarauksia finaalia ajatellen.
 

YamahaGPR

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Huomenna ne finaalit sitten alkaisi.

Odotuksissa on erittäin kova ja korkeatasoinen finaalisarja.

Tässä kun on nyt muutaman kotimaisen Liigan play-off pelin nähnyt niin jo odottaa että vauhti luonnollisesti lisääntyy ja syötöt löytävät vapaat miehet. Teipistä teippiin eikä vähän sinne päin...

Joku tuolla kotimaisen liigan puolella kirjoitti, että Rauno Korpi olisi jollain radiokanavalla sanonut tyyliin, että "kotimaan liigassa peli on vaudikkaampaa ja intensiivisempää - KHL on pelkkää kaartelua isolla jäällä". Jokereidenkin tämän kauden nippu olisi ollut kuulemma korkeintaan sijoilla 3-5... ;D

Itsekin muistelin (mielikuva) ennen Jokereiden KHL taipaleen alkamista, että KHL:ssä peli oli sellaista isolla kentällä takamiehen takamiehen takamiehelle jättämistä ilman mitään fysiikkaa mutta voi kuinka väärässä olinkaan. Onneksi!

SKA tuon sarjan vie muuten 4-2
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös