Ti 7.3.2017 Jukurit - JYP

  • 2 493
  • 8

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Tänään taas lähtee.
Illan kokoonpanot: Kokoonpanot | Jukurit - JYP 7.3.2017 | Liiga

Hyvää kerrointa tarjotaan molemmille. Viidestä aikaisemmasta kohtaamisesta neljä on mennyt JYPille, pelit ovat olleet maalin kahden pelejä. Tänään menee myöskin tiukoille jos JYPin pelillinen taso on samaa luokkaa kuin viime peleissä. Jukurit saalistaa 10. sijaa, joten luulisi asenteen olevan kohdillaan. JYP taasen pyrkii vielä nousemaan sijan tai kaksi, mutta ei ole millään tavalla elämästä tai kuolemasta kyse.

Topi vs. Jerry, Dufva vs. Virtanen. Suapi nähdä.
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
JYPillä oli jo huomattavia vaikeuksia Sportia vastaan, millä ei enää ollut tsäänssejä poffeihin, teoreettisia mahdollisuuksia enempää.

Nyt kun vastassa on vielä nälkäisempi Jukuri-lauma joka tosissaan haluaa poffeihin niin varmasti on vaikea iltapuhde tiedossa...
Jos kaikki menisi juuri oikein (TPS ja KalPa häviäisi ja JYP voittaisi) olisi JYPillä mahdollisuudet nousta jo tänään kolmanneksi TPSin kanssa tasapisteisiin, mutta jotenkin on pieni epäilys siitä että riittääkö motivaatio.

Neloskenttä on ollut "murheenkryyni" jo pitkään ja tänään se on muodossa Rooba-Kolehmainen-Pihlman. Plussaa se että Rooba pelaa, mutta olisi se Kanninen ollut poikaa tuohon nelosen sentteriksi...

Katotaan miten käy, tulosveikkaus 2,3,4-2,3 ehkä vähän Jukureille, mutta mahdollisuudet on vierasvoittoonkin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Tänään voisi väittää Jukurien pleijjaripaikan olevan katkolla ja helvetin kova vastus koittaa jatkoilta lopullisesti kampittaa. Niin kiirettä pitäny etten oo kerenny kansallisrunoilemaankaan (millä luotan jo varmistaneeni Jukureille 8 pinnaa), saati kokoonpanoja yytsimään.

No kotijoukkue tulee taistelemaan helvetin kovaa ja parin tunnin päästähän sen viimeistään tietää mihin riitti. Olisihan se toki hienoa voittaa JYP kotona.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Voi hevoisen vittu. Alku näytti lupaavalta mutta vierasmaali oli tänään kyllä noiduttu. Huippupaikkoja tuhlattiin siinä määrin että normaalisti piisaisivat voittoon kolmessa pelissä. Oli toki paikkoja vieraillakin mutta ei nyt kuitenkaan likikään samanlaista tuhlaamista.

Eka erä Jukurien, toinen loppua Lukuunottamatta vieraiden (kuten aina) ja kolmas sekoilumpaa mutta paikoilla Jukurien.

Hieman vituttaa tulos vaikka tuhlaajaisia seuratessa naurattikkin. No kiva että oli jotain panosta peleissä kolmanneksiviimeiselle kierrokselle.
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Jos et tee. niin kaveri tekee ja niinpäinpois. Jukurit hallitsi hienoisesti ja loi vaarallisimmat tekopaikat. mutta Henrik! Siinä on paikka, miks et lauo? Ja osu maalikehikon keskelle! Toinen jäätyminen kauden aikana mistä menetettiin pisteitä. Hyvä peli-ilme Jukureilla, mutta ei auta.

Maalintekopeli
 

Taksari

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, KPC.
Jukurit painoi kyllä päälle kuin yleinen syyttäjä mutta ei katkennut ei Valtran vetoakseli ja siitä minä olen tyytyväinen. Posit lähtee kyllä neloskentälle, nyt oli taisteluilmettä! Kiitos JYP!
 

k0l1kk0

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Peli oli mitä odotinkin, ehkä enemmän maalipaikkoja kuin uskalsin odottaa. No tänään suoritui hienosti se kenttä jolla oli oikeasti oikeasti asenne kohdillaan jatkuvan ruletin takia. Kiitos Jukurit pelistä.
 

paraspelaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit
Kaikkensa antoivat, lukuunottamatta toisen erän alkua, jossa pelko lähti jälleen kerran nakertamaan pelirohkeutta. Maalipaikat selvähkösti Jukureille, mutta ei. Toisaalta on selviö, että tavoiteltuun (ja tarvittuun) kolmeen pisteeseen olisi joka tapauksessa ollut pitkä matka. JYP puolusti hemmetin hyvin.

Siihenkin pitää olla tyytyväinen, että paketti pysyi kolmannessakin erässä pääosin kasassa rytmitystä (viivelähdöt jne.) myöten, vaikka kiire olikin.
 

Tukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Maajoukkue
Se on sanottava että tykkään Jukurien pelityylistä. Tänään ei kantanut voittoon asti mutta yritystä on yllin kyllin. Voisin sanoa että ilman Dufvaa ei tätä menoa varmasti olisi. Ja hieman paistaa se tuttu robotti sieltä mutta eri osin.

Toivottavasti pääsette playoffeihin ja yllättäkää kaikki!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös