• 70 977
  • 410

Esteri

♠️
Ässien loppukiri päättyi ikävästi Peltolan sutaisuun. Aho oli tietysti käskyttänyt jiekkoa maalille,mutta 5-4 yv:llä ja vajaa minuutti kellossa ei viivamiehelle saa tulla pissi housuun. Molempiin suuntiin oli mahdollisuus syöttää, mutta Peltola valitsi kaikkein heikoimman vaihtoehdon. Muuten ihan kelpo ilta, tappiosta huolimatta.

madeOFspade

Ässät
Peltola nukkui täysin myös tuossa 3-4 maalissa. Paska viikonloppu Nikolta. Toivottavasti herää loppukauteen.

TosiFani

Ässät

Molemmat pelit päättyivät Peltolan sutaisuun ja molemmissa Sport peleissä hänen virheensä johtivat vastustajan voittomaaliin. Mutta tällä pelitavalla näitä sattuu, eteenpäin.

Esteri

♠️

Nee, se eilinen oli Ranskan-Kallen toohotusta. Tai siis anteeksi, jos nyt et tarkoittanut tuota viimeistä tyhjiin. Peltola tosiaan seisoskeli siinä maalin edessä 3-4 maalissa. Huoh.

Puksprööti

Ässät
Peltolahan tämän pelin lopulta Vaasalaisille antoi. Jos sulla on kiekko viivassa ja oma maali tyhjä - et sä silloin lähde 'ampumaan' (peltolan olematon veto) jos on edes 1% todnnäköisyys että osut ensimmäiseen vastustajaan. Siitä on kyse nykypäivän prosenttikiekossa. Mutta mitä Niko teki? Ampui kahdesti. :) Wallille peliaikaa, kiitos.

Karhunkulta

Porin Ässät, Skellefteå AIK
En eilisen perusteella paljon Peltolan niskaan kaataisi. Jos kotona päästät kaverin hakkaamaan avopaikoista kiekon toisessa erässä neljä kertaa omiin, niin vika on muualla kuin yhdessä pelaajassa. Tietty yksi noista hylättiin potkuna, mutta yksin sielläkin jannu seisoskeli ja huitaisi lähes vahingossa kiekon luistimella maaliin, kun mailalla ei osunut.

Zeta03

Porin Ässät, sympatiat KooKoo
Ei ollut Peltolakaan ihan normaalissa iskussa kun viereltä puuttui pitkäaikainen pakkipari Seppälä. Hyvin yhteenhitsautuneet pakkiparit ovat erittäin tärkeitä ja varsinkin tiukoissa peleissä tietää tarkalleen missä toinen viilettää missäkin tilanteessa.

Zeta03

Peltolalta tänään aikamoinen ilveily kun oli HPK:n O'Brienin kanssa nokikkain. Esitteli pullistetuin poskin sekä käsiliikkein mahanseudulla, että kaverilla on vielä vähän kesäkiloja. Helppoahan tuo on kun Niko itse on kuin kuivan kesän orava *hymiö*

Badgers

Ässät
Kesäkiloista huolimatta, tuollainen mörkö kelpaisi kyllä. Meiltä sellainen puuttuu ja lähes kaikilla muilla pleijarijoukkueilla tuota osastoa on ässiä enemmän.

RaikkA

Ässässäsäsä
Kesäkiloista huolimatta, tuollainen mörkö kelpaisi kyllä.
Kunnollinen mörkö kelpaisi aina, mutta ei tuollaista Brien "Ramstedtin posket" O´Brienin kaltaista turhaketta kuitenkaan. Kaverilla ollut mitään annettavaa tänäänkään, kun Kärjetkin nauroivat mennessään, kun kaveri kävi puuskuttamassa maalin edessä.

Pratu

Ässät
Peltolalla on menossa aika kuiva putki, 21 viimeisintä peliä 0+0=0. Aika erikoista, kun pelannut kuitenkin koko ajan 23-24min peliaikoja, ja ylivoimaakin. Tästäkin huolimatta Niko Peltola pelannut tänä aikana mielestäni Ässä-aikansa parasta kiekkoa. Peltolasta on kehittynyt erittäin pätevä puolustava puolustaja.

PataJaska

Ässät, sympatiat HPK ja Kiekko-Espoo
Voitosta huolimatta tulee nyt kritiikkiä tähän osoitteeseen. Olen koko alkukauden katsellut, että Peltola pelaa todella ylimielisesti, ja tänään se oli äärimmäisen lähellä maksaa ison hinnan. Hirmuisia peliaikoja kaveri saa siihen nähden, että tosiaan pelaa luvattoman rohkeasti eikä minkäänlaista nöyryyttä ole havaittavissa, etenkään hetkittäin

Nyt sitten jumankauta Niko ryhtiä!

Esteri

♠️
Kiikareilla tai ei, mutta tänään meidän Niko pääsi seuraamaan Tapparan molemmat maalit ihan lähietäisyydeltä ja vielä makuupaikalta. Rento meininki.

Nigi

Ketjun otsikko kuvastaa hyvin illan peliä. Täys hullu kun lähtee alimpana kuskaamaan alivoiman päätyttyä ja menettää ekalle vastustajan äijälle. Nöyrä ratkaisu olisi riittänyt...

aceman81

Porin Ässät. Pesäkarhut.
Iso, ulottuva, ok liike. Suht ärhäkkä taistelija, hieman maalineduspelissä vielä kehittelemistä. Ei valtavia harppauksia kiekollisuuden/pelikäsityksen saralla.

Kuiteski, puolustuspelaamisen kulmakivia ominaisuuksiensa ja kokonsa puolesta. Lisäks vetää isoja minuutteja illasta toiseen, alivoimaa erityisesti. Kumpikaan tän illan maali ei mairittele Peltolaa, mutta joskus paljon pelaavalle ja tekevälle kaiketi sattuukin.

Nigi

Tuo asenne itseä hiertää. Yrittää liikaa kiekon kanssa, peliä pitäisi yksinkertaistaa.

Phaneuf#3

Ässät, Tampa Bay Lightning

Samaa mieltä. Katselin jo Turun turnauksessa ettei hänen kohdalla mikään ole muuttunut. Liike on hyvää, mutta loput paskaa. Varmaan pakiston kallein äijä ja taso on tuollainen. Toivottavasti tekee jonkunnäkösen parannuksen esityksiin tai sitten vaan katsomoon kylmästi.

Badgers

Ässät
Peltola ei isoja harppauksia ässäaikanaan ole tehnyt, tosin ihan oma mielipide. Ykköspakkina pelaa edelleenkin, vaikka tänään kyllä avusti Tapparan maaleissa ja tehot olleet poissa aika pitkään.

Padas

Porin Ässät
Kyllä Peltola hyvä pakki on ja kykenee pelaamaan isoja minuutteja. Kumpa meillä vaan olisi reservissä joku yv-spesialisti. Tosiaan tuollaisilla minuuteilla joskus tulee virheitä. Tapparan tasoista jengiä vastaan näitä ei saisi tulla ollenkaan. Tykkään kuitenkin Nikon asenteesta pelata kiekkoa, eikä siirrellä vastuuta.

Nigi

Matushkinhan meillä on! Toiseen ylivoimaan vaikka Tommila, joka tänään saikin roolia jatkoajan ylivoimalla.

Blade80

Pata
Varmaan kyllä peliaikaan suhteutettuna vaatii jo taitoa pysyä 0 pisteessä noin pitkään, mutta toivottavasti tuosta tulisi edes pientä helpotusta hyökkäyspään pelaamiseen.