Sakari "Juhani" Manninen – "Eipä olisi Mannisesta uskonut ensinäkemaltä"

  • 9 996
  • 29
Suosikkijoukkue
HPK
Tehopisteet ovat olleet pieni pettymys. Odotin 0,67 pisteen tahtia eli täydellä kaudella vähintään 40 pistettä

Hyvin on Mane kiristänyt tahtia. Nyt kasassa 36 pinnaa ja peli näyttää siltä että lisää tulee. Seuraavalla pisteellä tulee uusi yhden kauden piste-ennätys.
 

TJ MACKEY

Jäsen
Kyy oli eilen aivan uskomattoman hyvä. Maalit tuli toki joo, mutta nyt nähtiin jo fyysisyyttäkin, kun istutti Heiskasen näyttävällä vastapommilla. Muutenkin paljon monipuolisempi kuin voisi uskoa. Ensimmäisenä Kerhosta kentällä kun tapetaan alivoimaa tai turvataan johtoa.

Ja Manninen on fyysisesti (kestävyys) aika ylivertaisessa kunnossa. On siellä Kerhossa muitakin kevytjalkaisia, mutta joka kerta hämmästyy, kun äijä pystyy vajaan minuutin vaihdon jälkeen vielä rytminvaihtoon ja spurtteihin. Eikä todellakaan katkea liikkeen osalta kolmansissa erissä.

Kerhon MVP.
 

Squit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK ja KaMa
Omasta mielestäni Manestakin huokui pitkään tietynlainen neppailu. Nyt viime aikoina on ottanut jengin reppuselkää ja näkynyt aivan eri Manninen. Taklaa repii ja raastaa. Todellinen flipperi pallo siellä kentällä. Tuntuu että tehottomuus vaivasi myös Manea, mutta mies päättää tehdä asialle jotain ja yrittää kahta kauheammin. Lisäksi Nikke vierellä on saanut Maneen vauhtia. Vai onko mies sittenkin keskellä parempi? Jos näin on ja Lalli palaa takaisin, niin ei muuta kuin nyt se Palve sinne laitaan.
 

Ralph

Jäsen
Kerhon mies pistepörssissä sijalla seitsemän, ainakin nyt hetkellisesti. Ei paha.
 
Suosikkijoukkue
HPK
Nostan hieman omaa häntääni ja kerron että ennen kautta ennustin Mannisen olevan pistepörssin top 10:ssä.

On kyllä varsin erinomainen kausi ollut ja välillä vetänyt koko joukkuetta reppuselässä. Varsinkin alkukaudesta kun Kapanen vielä haki kuntoaan.

Todella hienoa nähdä Manen onnistuvan varsinkin kesän ongelmien jälkeen.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös