Pitäisikö palstalla olla mahdollisuus peukuttaa viestejä?

  • 4 366
  • 58

Pitäisikö palstalla olla mahdollisuus peukuttaa viestejä?

  • Kyllä

  • Ei


Tulokset ovat nähtävissä vain äänestämisen jälkeen.

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Mitä enemmän asiaa miettii niin tulee enemmän vaan mieleen että palsta siirtyisi lähemmäs Suomi kaksnelosta, yh-mammojen vauvapalstaa tai Futisforumia.

Tämä jo riittää hyväksi perusteluksi vastustaa mitään peukutusta.

Olen nimimerkki @NDT665 :n kannalla, eli peukutusta kaipaavat voivat työntää peukkunsa perseeseensä tai jonkun toisen perseeseen, täällä Jatkoajassa vielä toivoisi olevan jäljellä keskustelujen ja perusteluiden rippeitä(*) ilman mitään ylimääräistä sormien virtuaalisormien elehdintää ja tykkäyksiä.

* = Eivät ne ikiliikkujaväittelyt palstalla aina kovin kaksisia ole samojen väittelijöiden toistellessa samoja asioitaan vuodesta toiseen, mutta ei siihenkään soppaan enää mitään peukkujen heiluttelua kaivata. Jos jostain kommentista kovin tykkää, niin voihan sen sanoiksikin pukea ja kenties lisätä jotain uutta.
 

NDT665

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
ilman mitään ylimääräistä sormien virtuaalisormien elehdintää ja tykkäyksiä.

Miksikäs ei voisi toisaalta mennä lähes suoraan asiaan? Homppeliketjuhan vosi antaa uusia emoji-vinkkejä eteenpäin: *nuolen nytkähtelevää nenänkärkeäsi*, *imen alaspäin osoittavaa peukkuasi*, *hellävarainen kookas värisevä peukalo ylöspäin*.
Pakolaisketjussa voisi olla symboleja, joissa on: ojennettu etusormi ja loppunyrkki, jonka sormissa lukee hate tai seitsemänsormisten sisäsiittoisten peräkammarijatkispojujen afraid (Lue: Jyp-ketjut). Tai vaikka höyryävä ruskea kikkare, joka osoittaa ruoka-apua? Viitaan tällä tietenkin tiiviiksikeitettyyn häränlihakastikkeeseen.
Toivon kumminkin, että Jatkoaika ei tämän ketjun vuoksi suinkaan räjähdä kehittämispaineisiin.

Nykyinen toimii hyvin.
 

Barnes

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tasuno Tasalakki
Alapeukulle ainakin ehdoton ei. Se menisi kovin helposti siihen, että alapeukkua tykitettäisiin niille, jotka ovat peukuttajan kanssa eri mieltä jostain asiasta. Etenkin vapaan puolella tuosta tulisi ongelma.

Yläpeukun voisin hyväksyäkin, toisaalta hyvät kirjoitukset ja kirjoittajat saavat jo nyt huomiota.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
Ei pidä.
Ja tähän kai pitää jotakin perustelua lisätä. Mikä ei itse asiassa ole kovin vaativa homma, jotakin ajatusta, näkemystä eli ideaa tai sitten vaikka ideologiaakin tukevan virkkeen kirjoittaminen luulisi onnistuvan suomalaisen koulutuksen läpikäyneiltä. Ja tottakai myös vastaisen näkemyksen, tunteellakin saa vetää. Ujojen lukijoiden soisin rohkaisevan itsensä ja heittävän rivinsä sekaan keitokseemme mikäli yhtään siltä joskus edes himpun verran tuntuu. Sähläänhän minäkin täällä. Se että peukutus pitäisi olla käytössä kuvastamassa kansakunnan syvien, mutta ah niin hiljaisten rivien tuntemuksia, niin voi jumalauta.
Ei kai Jatkoajasta ole tarve tehdä mitään poliitikkojen polli-palstaa, tolloille tuulen haistelijoille bofoortti-mittaria.
Tai kiakkojoukkueiden managerien markkinointiavustinta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Ei missään nimessä, menisi facebookmaiseksi tykkäyshuoraamiseksi koko palsta.
Kerro lisää. Onhan meillä nytkin tuo parhaat letkautukset selkääntaputteluketju. Ihan yhtä suuri vaikutus sillä on palstaan kuin peukutuksella.
 

Silkkeri

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Melkein kaikilla keskustelupalstoilla on nykyään joku peukutus/karmapistehomma käytössä, noilla on oma paikkansa mutta mielestäni se ei ole Jatkoajassa. Nuo sopivat hyvin esim. Redditin tai YouTuben kaltaiseen ympäristöön, jossa kommentteja tulee tolkuttomaan tahtiin ja valtaosa niistä on yhden lauseen mittaisia. Pisteytyksellä saadaan ne hyvät kommentit erottumaan kaiken paskan seasta. Jatkoajassa kuitenkin on ollut tapana ilmaista se mielipide toisen viestistä ihan sanallisesti ja niin sen sopisi jatkossakin olla. Lisäksi plussapisteet toisivat turhia lieveilmiöitä, kuten huomiohuoraamista ja peukkujen kalastelua. En vaan näe peukuttelun tuovan tarpeeksi lisäarvoa palstalle, vaikka kieltämättä myös puolesta puhujilla on ollut hyviä pointteja.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Eihän tuo peukutus ole mikään pistesysteemi? Kirjoittaja saa vaan suoraa palautetta. Ei niitä pisteitä mihinkään kerätä. Ja mikä helvetin argumentti tuo huomiohuoraus on? Jokaikinen viesti on muutenkin jo itsessään huomiohuorausta, jos ihan tikulla ruvetaan tätä touhua tonkimaan. Saakelin skeptikot.

Ja jos tätä verrataan facebookiin, niin muistakaa nyt kuitenkin se, että siellä kirjoitat ystävillesi ja tutuillesi. Täällä kirjoitat anonyyminä henkilönä sekalaiselle seurakunnalle. Facessa peukutetaan ihan eri filosofialla kuin foorumeilla. Jos kirjoitan siellä, että auto meni katsastuksesta läpi, saan varmaan peukkuja muutamalta kaverilta. Jos laitan täällä onnellisuusketjuun saman asian, en todellakaan oleta, että saan välittömän peukkuvyöryn. Huomiohuorausta, vaikka viestin sisältö on täsmälleen sama?
 

jalperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
Positiiviselle peukutus mahdollisuudelle vihreätä valoa, mutta negatiiviselle peukulle en näe käyttöä. Monesti on tosiaan ollu tilanne, että on hyvään viestiin törmänny jonka kanssa on samaa mieltä, mutta ei oo viittiny sitten kommentoida onlineria siihen kun ei varsinaisesti oo asiaan ollu mitään lisättävää.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös