NHL17: EASHL – PS4 – Jatkoaika

  • 9 874
  • 58

J-De

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Anaheim Ducks
Pyyntö lähetetty. Sparripelejä on tullut pelailtua paljon nhl13-versiosta alkaen. Missään EASHL-klubissa en ole koskaan kuitenkaan ollut.

PSN: asn2012
Mieluisin pelipaikka RW/RD.

Muutkin pelipaikat käy kyllä. Veskana pelannut yhteensä noin kolme peliä huonolla menestyksellä, joten sen paikan jätän mielellään muille.

Hyväksytty.
 

Raimoton

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers, La Albiceleste
Heips, kuinkas usein Jatkiksen tiimissä on pelejä ja paljon pelaajia? Oma tiimi sammui aikalailla tuossa joulun aikana ja parit kaverit lähti jo ecl peleille. 16 hakattiin melkein koko talvi ja kevät klubi pelejä, tässä versiossa koko syksy tahkottiin, tiimi on edelleen 1. divarissa.

RW/RD toimii parhaiten, mutta kaikki pelipaikat handlaan. Maalissa kolmen pelin otanta OK-taso, muttei todellakaan mieluinen :D
 

Yohan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Voisin liittyä mukaan. Mieluiten olen hyökkääjä, mutta pakkikin menee.
PSN: HJuntune (2. nick)
 
Viimeksi muokattu:

Beagle Boy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Luomuteurastajat (RIP)
Vieläkö joukkue on olemassa ja aktiivinen? Uutta rautaa hankittu ja PS-Storen hinta 9.95 pelille oli liian houkutteleva...
 
Viimeksi muokattu:

MadSpade

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Habs
Ei jaksa tehdä uutta ketjua. Sitten kun porukalla alkaa olla tuo HUT-huuma muutaman pvän sisällä ohitse, niin voitaisiin laittaa taas jatkis-kerho pystyyn.
 

Termiitti

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK & Athletico Madrid
Mukana myös jos jääkiekkopalstalta saisi kasaan sellaisen joukkueen jonka peli edes alustavasti näyttäisi jääkiekolta. Eli pelattaisiin valittuja paikkoja ja syöttönappi löytyisi jokaiselta. toisin sanoen joukkuepeliä eikä mitään sooloilua.

Kunnon jengi jos saadaan kasaan niin aktiivisesti mukana. Eikä haittaisi vaikka keski-ikäkin olisi lähempänä 30 ku 20.

Tosissaan muttei vakavasti. Pääasia että olisi mukava porukka pelata.
 

jahaj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers
Ehdottomasti mukana myös, kun ECL joukkueen peleiltä kerkeää. Pakki ensisijainen pelipaikka.

Psn: Royal_Hugo
 

Time-out

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Hei vaan kaikille!

Lucky Strike (LST) hakee paria uutta pelaajaa. Tällä hetkellä meillä on viisi pelaajaa, jotka ovat pelanneet yhdessä jo monta vuotta. NHL 18:ssa aiomme liittyä ECL-lite sarjaan, jota varten tarvitsemme vähintään 8 pelaajaa. Hakusessa olisi:

- Maalivahti
- Vähintään kaksi kenttäpelaajaa. Pelipaikoilla ei niin väliä, mutta suotavaa olisi että pystyy pelaamaan montaa eri pelipaikkaa.

Lähdemme ECL:ään kovin tavoittein, mutta ennen kaikkea olemme pitämässä hauskaa. Tämänhetkinen keski-ikä joukkueessa on 22, mutta iällä ei sen suurempaa väliä ole kunhan osaa käyttäytyä ja on hyvä peluri!

Pelejä päivittäin ja pyrkimys tosiaan pelata ainoastaan 6v6 pelejä. Tervetuloa testiin!

Pistäkää viestiä täällä tai PSN:ssä (Giinis).
Pelissä nähdään!
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös