Kajaanin Hokki 2016–2017

  • 89 519
  • 250

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
TuTo otti pisteet varmalla perussuorittamisella. Hokin kohtaloksi koitui taas kerran ne sekoiluhetket jolloin kaikki ratkaisut ovat huonoja ja vaikeita. Toisessa erässä TuTo kuittasi kahdella maalilla tuon hetken ja enemmän tai vähemmän peli oli siinä. Vaikka kavennus vielä syntyi ja pelissä oli hyviäkin hetkiä Hokilla sen jälkeen. Paikoista kun ei maaleja saada niin näinhän siinä käy. Onneksi illan kierros oli tulosten kannalta Hokille suotuisa ja sarjasijoitus säilyi vielä.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Huokaus. Hyvällä ilmeella taistelua ja vääntöä kaksi ja puoli erää. Miinuksena toki täysin hukatut ylivoimat joiden aikana ainoa saavutus oli se että oma peli meni sekaisin. Mutta ei maaliakaan. Ja sitten SaPKo teki SaPKot ja latoi kolmannen erän loppupuolella sen verran maaleja ettei voittajasta jäänyt jossiteltavaa.

Suurin osa pelistä ihan hyvää taistelua mutta kun maaleja ei osata tehdä niin näin siinä käy. Illan kierroksella LeKi yllätti TuTon ja hyppäsi taulukossa ohi. Onneksi JypA kyntää edelleen yössä joten paikka karsintaviivan päällä sentään säilyi.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Olipahan vaikea peli eilen LeKiä vastaan. Maalipaikkoja yllin kyllin mutta ei vaan uponnut millään. Heljanko oli hyvä mutta kyllä suurin osa epäonnistumisista meni ihan maalia yrittävän piikkiin. Ja tällä kaudella ensimmäistä kertaa ihmetytti hieman kyllä tuomareiden "linja" joka ainakin omaan silmään vaikutti raskaasti vieraskorealta.

Sitäkin makeampaa oli kun viime hetken maalilla plakkariin elintärkeät kolme pistettä. Niin monta kertaa on tällä kaudella käynyt juuri toisin päin. Hokki jaksoi painaa ja taistella vaikkei kiekot verkon perille tietään löytäneetkään ja palkinto tuli siitä kerrankin! Enää neljä matsia jäljellä ja mahdollisuudet joutua karsintoihin, päästä pleijareihin ja lopettaa kevät runkosarjaan. Tiukkaa on.

Vastassa vielä LeKi, Peliitat, KeuPa ja TuTo. Kolme kärkipään joukkuetta ja pahin kiistakumppani sarjataulukossa. Ei mikään helpoin mahdollinen ohjelma. Noista peleistä jos kuusi pistettä saa niin se riittää välttämään karsinnat melko varmasti. Ainakin jos puolet niistä on LeKiltä. Pleijareihin nousu vaatisi varmaankin vähintään 9 pojoa ja sen toki että Jokipoikien lama jatkuu.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Pleijareiden kannalta melko tärkeä viikko kaksine peleineen, Kuuden pisteen ottelussa perjantaina Leki, jota käsittääkseni ei olla ihan äsken voitettu Lempäälässä. Toki viime perjantain pelistä valmentajat ja pelaajat saivat viitteitä Lekin pelistä, jospa videoläksyjä on tehty. Ei kyllä viime perjantain perusteella ole Leki ollenkaan mahdoton voitettava, jos paikoista mitä Kajaanissakin Hokki laittaa vaan kiekkoa reppuun. Sitten lauantaina on voitettava Pelitaat myöskin vieraissa, ei mahdoton paikka ottaa pisteitä sekään, varsinkin kun lauantaina on Peliittojen kolmas peli tälle viikolle.

Karsintoja väistelläkseen on Lekin kaadettava kolmen pisteen voitolla, mutta jos pleijarikiekko kiinnostaa on Pelitoilta riistettävä 2-3 pistettä. Muuten ei kunnian kukko laula.
 
Viimeksi muokattu:

freetime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki ja Kärpät
Surkeaa paskaa koko kausi. Ymmärtääköhän nämä ennakkosuosikit ja ns. Mestis starat että he pelaavat jatkossa koko seuran olemassaolosta. Ei ole enään paineita playoffeista se juna tältä porukalta meni jo. Joten jatkossa voitte keskittyä tippumaan ihan ykkös suosikkeina Suomi sarjaan. Voihan v....u.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Ei se seuran olemassaolo taida paljoa junantuomia kiinnostaa. Siltä ainakin tämän kauden ajan on näyttänyt. Toki ei noilla esityksillä varmaan kovin huikeita pahveja tehdä muuallekaan ensi kaudeksi.

Ihan käsittämätön mahalasku tämä kausi kyllä on. Ennen kautta näytti paremmalta kuin koskaan, lähes sama porukka kasassa kuin viime vuoden finaalijoukkue ja vielä vuoden vahvempana. Samalla valmentajalla joka vei porukan finaaleihin. Siihen pari täsmävahvistusta kuten Teemu "3 häkkiä" Huttu ja Pasi "4 häkkiä" Kouvalainen. Smuralla piti olla "läpimurtokausi Mestiksen eliittiin ennakkoarvioissa" ja vaikka ja mitä. Ja nyt ollaan karsijan paikalla....
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
En tiedä puhunko nyt samasta asiasta?, mutta minun näkemykseni kaudesta on tämän näköinen:
ensin miinukset:
-fysiikkavalmennus ihan pielessä (tosin loppua kohden hieman paremmin pojat jaksoivat)
-ei voittavaa maalivahtia
-ei yleisöä(mestiksen kiinnostavuus minimissään)
-ei lupauksista huolimatta puolustajaa Seppälän tilalle (useat muut joukkueet saivat puolustukseen vahvistuksia kun halusivat)
-talous varmaankin tosi tiukilla
-alisuorittajat

Jaa yritän miettiä plussia:

-varmaan tekee hyvää hakea välillä vauhtia Suomi-sarjasta (ei kiinnosta mestis enää)
-toivottavasti Sirviön Epi vielä jaksaa uskoa,...hänelle suuri kiitos!
-Laukkanen on ollut ok. (hän on valmentaja, ei siis kentällä)
-yritystä on ollut koko joukkueella kiitettävästi, se ei näköjään kuitenkaan riitä tällä kertaa?

No siinä tämän hetken mietteet, toivottavasti kukaan ei loukkaantunut näistä ja on toki vielä mahdollisuus säilyäkin sarjassa, mutta on kyllä Hokki mielestäni mestis historiansa kovimman paikan edessä. Tsemppiä jatkoon kaikille Hokkilaisille!
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Huippuveskari olisi osan peleistä voittanut enemmän. Ongelma on kuitenkin toisessa päässä. Hokki on päästänyt kolmanneksi vähiten maaleja, parempia vain SaPKo ja TuTo. Tehtyjä on toiseksi vähiten, takana vain IPK. Siellä se todellinen ongelma on.
 
Pelissä ei ole nyt mestis vs suomisarjan paikka, vaan Hokin olemassaolo.

Jos Hokki tippuu, niin yhdistys menee nurin. Piste. Nyt ei ole sitä henkeä kajaanilaisissa yrittäjissä että heidän rahoillaan pelastettaisiin Hokki. Se on nähty jo viime aikoina kun useampi yritys epäsi tukensa kun oli se perinteinen ilmaisottelu jonka yritykset maksoivat.

Suomisarjaan ei ole omien pelaajien kautta materiaalia, ja omat Pyykköset ym. lähtee taatusti muualle mestikseen. Yhteistyö Kärppiin loppuu varmasti jos ei olla mestiksessä.

Jos kohtalona on putoaminen, matka vie kakkoseen tai kolmoseen. Tai ei tule ollenkaan edustusjoukkuetta.

Se on nyt pelaajista kiinni kuinka seuran käy.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Karsinnat pitäisi välttää, mutta vaikealta näyttää. Eniten vituttaa, että karsinnoissa ei saa pelata ykkösmaalivahti Väliharju, vaan Tuukka "kasikasi%" ja "venäjältä on oltu kiinnostuneita" Smura.

Se on just niinku HockeyIsKing kertoi pelit loppuu jos tiputaan.
 

Kolaaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
PPS, Hokki
Älkäähän nyt, Laukkanen sanoi että eilenkin pelattiin "maalintekoa lukuunottamatta erittäinkin hyvä peli". Mitä nyt tosiaan hävittiin, maalinteko ei maistunut taaskaan, ja mokke hörppii. Kauden päättyessä seuran hautajaisissa voi sitten lausua samat sanat kaudesta, erittäinkin hyvä kausi, mutta... Joku kusetti Hokkia pahemman kerran ennen kautta myymällä esimerkiksi Hutun, Hiltusen ja Kouvalaisen pelipaidat joukkueelle, koska paitojen alla eivät pelaa samat pelaajat kuin edelliskausien joukkueissa. Lisäksi valitettavaa on todeta, että maalivahtien taso viime kaudesta on pysynyt samana, ja näin ollen riski realisoitui, eikä tilannetta ole ainakaan parantanut käsittämätön peluutus, jossa voittava maalivahti vaihdetaan seuraavaan peliin. Tähän kun vielä lisätään "mahdottomuus" vaihtaa valmentajaa kesken kauden, saa joukkue tasan tarkkaan sen minkä ansaitsee.
 
Viimeksi muokattu:

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nyt on purnattava nimimiehistä.
Hiltunen: kuka se edes on, ei näy kentällä ei erotu junnustakaan. Mitä puuroa se sai jukureissa, ettei peli kulje?
Kouvalainen: ei saa kiekkoa kiinni, ei pysty laukomaan, viime kaudella pystyi miksi ei nyt?
Huttu: Sentteri? Ei todellakaan, ei yhtään peliä edistävää ratkaisu kiekolla..
Siinä pahimmat epäonnistujat, heti hyvässä peesissä tulee tuulella käyvä Korkiakoski ja omassa päässä pumpuliakin pehmeämpi Mattila.

Kakkosvalmentaja on vastannut fysiikkavalmennuksesta, ei ole luistin ollut syönnillään, oliko liian kokematon mies kyseiseen rooliin. Tämän totesikin aikaisemmin jo joku palstaveli. Tiukkoja pelejä ei käännetty hieman alle riman menneen maalivahtipelin takia, noin kymmenen pistettä lisää olisi saavutettu jos helpot maalit olisi jäänyt vastustajila tekemättä. Valmennus alkoi puhumaan vaihtoaitiossa vasta helmikuussa, valmentaja valmistaa pelaajat peliin ei keskenkasvuiset pojat keskenään,nämä jos olisi ymmärretty lokakuussa olisi varmasti ollut helpompaa.

En tiedä mitä sanoa, mutta tätä likapyykkiä tästä kaudesta pestään pitkään, ehkä parikymmentä vuotta, jos karsinnat kutsuu..
 

Andy-80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Mikkelin Jukurit
Nyt on purnattava nimimiehistä.
Hiltunen: kuka se edes on, ei näy kentällä ei erotu junnustakaan. Mitä puuroa se sai jukureissa, ettei peli kulje?

Parhaimmillaan samettikäsi teki pari maalia peliin, mutta vastapainoksi hävisi kuvioista pitkäksi aikaa. Ei pystynyt koskaan ottamaan sitä tarvittavaa loikkaa mitä matka Jukureiden tai toisen kanssa Liigaan olisi vaatinut. Oliko kaverin potentiaali / halu tässä?
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Parhaimmillaan samettikäsi teki pari maalia peliin, mutta vastapainoksi hävisi kuvioista pitkäksi aikaa. Ei pystynyt koskaan ottamaan sitä tarvittavaa loikkaa mitä matka Jukureiden tai toisen kanssa Liigaan olisi vaatinut. Oliko kaverin potentiaali / halu tässä?

Varmasti näin. Sillä Hiltunen on pelannut tämän kauden ilman käsiä. Neljä maalia tekee nykymestiksessä melkein vahingossa. Täysin mukana linja-autossa ollut Hiltunen, muuten ei ole tiennyt olevan joukkueen mukana. Jos liiga meni viime kauden jälkeen ohi, tämän kauden jälkeen se on Hiltusen kohdalla vain mahdollista unifantasioissa.
 

Hokipedia

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK, LA Kings, Underdog
Varmasti näin. Sillä Hiltunen on pelannut tämän kauden ilman käsiä. Neljä maalia tekee nykymestiksessä melkein vahingossa. Täysin mukana linja-autossa ollut Hiltunen, muuten ei ole tiennyt olevan joukkueen mukana. Jos liiga meni viime kauden jälkeen ohi, tämän kauden jälkeen se on Hiltusen kohdalla vain mahdollista unifantasioissa.

Mitä te siellä Kajaanissa vedätte? Antakaa tänne samaa.
Yhdessä yössä taiottu 9 maalin kausi neljäksi vahinkomaaliksi. Samaan hengenvetoon Hiltunen onkin vuosi sitten ollut käytännössä Liigatason peluri vai? Ei ole, ei ole ollut. Toivottavasti tulee olemaan. Edes lähellä sitä.
 

daerok

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kajaanin Hokki, Kalpa Kuopio
Nyt on purnattava nimimiehistä.
Hiltunen: kuka se edes on, ei näy kentällä ei erotu junnustakaan. Mitä puuroa se sai jukureissa, ettei peli kulje?
Kouvalainen: ei saa kiekkoa kiinni, ei pysty laukomaan, viime kaudella pystyi miksi ei nyt?
Huttu: Sentteri? Ei todellakaan, ei yhtään peliä edistävää ratkaisu kiekolla..
Siinä pahimmat epäonnistujat, heti hyvässä peesissä tulee tuulella käyvä Korkiakoski ja omassa päässä pumpuliakin pehmeämpi Mattila.

Kakkosvalmentaja on vastannut fysiikkavalmennuksesta, ei ole luistin ollut syönnillään, oliko liian kokematon mies kyseiseen rooliin. Tämän totesikin aikaisemmin jo joku palstaveli. Tiukkoja pelejä ei käännetty hieman alle riman menneen maalivahtipelin takia, noin kymmenen pistettä lisää olisi saavutettu jos helpot maalit olisi jäänyt vastustajila tekemättä. Valmennus alkoi puhumaan vaihtoaitiossa vasta helmikuussa, valmentaja valmistaa pelaajat peliin ei keskenkasvuiset pojat keskenään,nämä jos olisi ymmärretty lokakuussa olisi varmasti ollut helpompaa.

En tiedä mitä sanoa, mutta tätä likapyykkiä tästä kaudesta pestään pitkään, ehkä parikymmentä vuotta, jos karsinnat kutsuu..

Hoh hoijaa, Nikohan se on apuvalmentaja Hokissa, en tarkalleen tiedä minkälainen vastuu hänellä on sitten tuon fysiikan kanssa, mutta pahasti se on kuitenkin pieleen mennyt, se on tosiasia, ei hyökkääjien taidot mihinkään ole hävinneet tälläkään kaudella, mutta kun ei kuntopuoli ole kunnossa niin silloin ne taidot ei vaan tule esiin ja tämä vaan kertautuu sitten näiden tappioiden myötä.

Mitä tulee sitten näihin hyökkäys/puolustus/maalivahtipeliin, niin tänäänkin reilu puoliottelua Hokin hallintaa ja runsaasti maalipaikkoja, mutta ei maaleja, sitten omassa päässä hallinnan jälkeen verkot heiluu, kyllä se syö myös hyökkääjien itsetuntoa, eli ottelusta toiseen vastustajan maalivahti torjuu ja Hokin päässä menee välillä helppojakin sisään, näin ne tasaiset pelit yleensä taitaa ratketa, en tiedä sitten, mutta jälleen 3. erä vastustajalle selvästi?
Suuriin muutoksiin ei vain ole enää aikaa, eikä sarjapaikka ole vielä mihinkään karannut ja jos talous ei kestä putoamista, niin ei se todennäköisesti kestä pelaamista myöskään nykyisellä sarjatasolla?

Pelaataanpa sitten ensikaudella millä sarjatasolla tahansa, niin nyt annetaan loppupelien ajaksi rauha koko orkanisaatiolle ja katsotaan sitten kun kausi on ohi missä mennään.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Nyt kun varmistunut, ettei karsintasarjan välttäminen ole omissa hanskoissa niin ehdottaisin pikaista suojautumista. Eli maalivahteja saa siirrellä ja hommata runkosarjan loppuun saakka, ja jos karsinoissa halutaan pärjätä ja tiukat ottelut kääntää voitoksi, niin voitettava maalivahti olisi hommattava. Smuralla ei välttämättä mestispaikkaa lunasteta. Katseita ja tiedustelua liigaan ja siellä playoff taistosta tippuneisiin joukkueisiin. Raha ei voi olla ongelma, jos seuran tulevaisuudesta pelataan..

Kookoosta voisi Perhonen olla saatavissa. Sportissa olisi Vehviläinen lainalla, muttei JYP anna enää Hokin käyttöön, poislukien JYp Akatemian kausi päättyy runkosarjaan. Saipa tuskin lainaa, kun toiveissa saada ketterä mestikseen. Toki jossain liigajoukkueessa voisi olla joku kolmosmokke saatavilla.

edit:lisätty tekstiä
 
Viimeksi muokattu:

Lätkä

Jäsen
Hokissa perinteet velvoittavat....vai velvoitaako?

Tässä muuan toimi, millä Hokki on ajettu historiansa pahimpaan ahdinkoon! Silti vaan näistä seikoista kirjoitetaan/puhutaan luvattoman vähän. Kaikki kuitataan vaan iänikuisella "ei ole rahaa"! Ei todella kyseisillä toiminta malleilla sitä olekaan, eikä myöskään tule koskaan edes tulevaisuudessakaan olemaan. Ajatustapamuutosta homma vaatii, mutta!.....siitä ei näy vilaustakaan!

Valkkua ei vaihdeta, vaikka homma menisi kuinka päin helvettiä. Avainpelajia ei ulosteta tai herätetellä millään tavoin, vaikka heidän otteensa olisivat kuinka pehmeitä tahansa. Kärppäjämien kanssa tehtävä yhteistyö on sementtiin valettua, vaikka avuksi tulleet pelaajat olisivat millaisia rusettiluistelijoita tahansa! Perinteikkäällä divarijoukkueella ja alueensa ykköstiimiinä TÄYTYY olla itsenäinen identiteetti (SaPKo esim.)! Tällainen "kasvattajastatus" on syöpä, joka ajaa ennemmin tai myöhemmin Kajaanin Hokin täyteen katastrofiin. AINOASTAAN Itsenäisyysstatus ja eteenpäin vievä kehityssuunnitelma ovat asioita, jotka tuovat niitä elintärkeitä tukijoita! Ikävää, että voimassa oleva nykymalli on kadottanut varteen otetavia tukijoita mittavan määrän. Kukapa nyt haluaa tukea laivaa, jolla ei ole todellista johtajaa. Lisäksi laivaa, jolla ei ole kauas kantoisia tulevaisuuden unelmia dynaamisuudelle toimille....ei sellainenkaan herätä kovin suuria fiboja tukijasektorilla. Tällä siis tarkoitettakoot mahdollisuudet urheillisiin nousuihin sarjaportaita ylöspäin. Jossain niiden unelmien täytyy johtoajatuksena siintää, jos halutaan valaa uskoa faneille/tukijoille ja ylipäätään kaikille Hokista kiinnostuneille. Samalla voidaan nostaa esille keskustelujen yhteydessä käytyä talousaluepaskaa....joka voitanee tunkaista rehellisesti sanoen anukseen! Mikkeli olkoot tästä esim. Likimain saman kokoinen kaupunki, kuin Kajaani ja talousalueeltaan jopa pienempi, kuin Kajaani! 100 kilometrin päässä sijaitsevat Kouvola ja Ryyniby(Jyväskylä) imaisevat taloudellisyhteistyötahoja varsin mallikkaasti itselleen Mikkelin sijasta. Tästä huolimatta kyseinen Mikkeli saunotettiin liigaan. Urheilullinen nousu parrasvaloihin esim. karsintasarjojen kautta jäikin sitten näiden "saunasopimusten" vuoksi pelkkien arvailujen varaan. Hyi helvetti!

Näin ne "nousujuhlat" menenvät tiettyjen seurojen osalta. Vieläkö joku ihmettelee, miksi hommassa ei näy minkään moista valon pilkahdusta ja kiima sarjanousuihin puuttuu täysin. Näiden toimintamallien vuoksi homma on myös ollut viime vuosikymmenten aikana kuraa ja nähdyn kaltaista irvokasta pilaa ja häväistystä urheiluperusteisin hankittuja sarjapaikkoja vaativia kohtaan.

Hokki kaipaa managerin, joka osaa/uskaltaa tehdä siirtoja ja on AUKTORITEETTI!...olipa PERÄSSÄ HIIHTÄVÄT jeesjeesmiehet mitä mieltä tahansa. Enkä tarkoita tällä pelkästään OP:a, vaikka hän onkin ed.main.:n kaltainen auktoriteetti ja joka aivan varmasti ajattelee/ajatteli Hokki-sydämmellä...haukuttiimpa häntä selkään puukottajien ja perseennuolijoiden taholta kuinka paljon tahansa. Henkilökohtaisesti OP:n tunteneena voin lisäksi taata, että hän teki kaikkensa Hokin hyväksi, kuin myös siinä sivussa ajoi kiivaasti avoimia sarjoja.OP:lla oli/on valtava verkosto elintärkeisiin kiekkovaikuttajiin, jotka kaiken "pahan" lisäksi pitävät OP:sta! Ei moisia miehiä joka puun oksalla kasva!

Pian kaksi vuosikymmentä maamme toiseksi ylintä kiekkosarjaa pelannut Hokki on todellakin pahimmassa lamassa, sitten koko historian aikana. Sanokootpa seuran talouden "tervehdyttämistä" kannattavat gloryhunterit ja muut kaiken tietävät asiasta mitä tahansa.

Mikäli sarjapaikka säilyy...joka ilmeisimmin myös säilyy, niin kauden jälkeen on nyk. seurajohdon istuttava alas pöytään ja keskusteltava vakavasti koko organisation muutoksista. Joukkue tarvitsee itsenäisen statuksen seurana. Vahvan managerin ohjaamaan Hokki-laivaa ja hankinnoista vastaavan tehtäviin henkilön, joka on tehnyt työhistoriassaan muutakin, kuin kielitaidottomana muutaman kuukauden pätkiä ahtaajan hommia Hollantilaisessa satamassa jne.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Kouvolasta A-junnu sarjapaikan pelastajaksi? Sanattomaksi vetää kyllä. Ellei sitten tilanne ole se että Smura on rikki ja siitä syystä pelannut niin huonon kauden ja kirstun pohja niin tyhjä että mihinkään ei ollut rahaa. Muuten tätä siirtoa on vaikea ymmärtää.
 

kahvakiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hokki
Kouvolasta A-junnu sarjapaikan pelastajaksi? Sanattomaksi vetää kyllä. Ellei sitten tilanne ole se että Smura on rikki ja siitä syystä pelannut niin huonon kauden ja kirstun pohja niin tyhjä että mihinkään ei ollut rahaa. Muuten tätä siirtoa on vaikea ymmärtää.

Tyhjää parempi, varmaankin tilastojen perusteella ainakin samantasoinen Väliharjun kanssa. Varmaan se paras joka saatiin. (rahalla / muut halusivat antaa)
 

Lätkä

Jäsen
Muistelen jonkun sanoneen, että Kajaanissa pelataan/menestytään divarissa ainoastaan Kärppä-yhteistyön avulla!

Alkaa näyttämään siltä, että sen avuin sitä ei nimenomaan juuri pelata...taikka sen paremmin menestytäkään! Ennen vanhaan, kun avut kerättiin aikuisista miehistä aivan muista joukkueista, niin peli kulki ja piikkipaikoilla oltiin vuodesta toiseen. Entäpä nyt....tiivistynyt yhteistyö Kärppien suuntaan näyttäis tuottavan aivan toisenlaisia sijoituksia!

Nooh....kaippa tähänkin löytyy meriselitys yhteistyötä jumaloivilta.
 

kumikiekko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HOKKI
Runkosarja taputeltu. Ja 50 ottelun jälkeen paikka on sarjataulukossa juuri se minkä siellä ansaitsee. Pienestä se oli kiinni mutta ei riittänyt ja karsintasarja kutsuu. Illan peli TuToa vastaan sinällään oli hyvä, loppua kohden näytti että taistelu vaan paranee linnapaidoilla. Tällä kaudella se on ollut harvinaista herkkua.

Vaikea mieltää Kärppä-kuvioiden syyksi sitä että lähes jokainen pelaaja alisuorittaa koko kauden. Tokihan sen väännettyä saa niinkin jos haluaa. Vaikea uskoa sitä myöskään sattumaksi, kyllä valmennuspuolella on pakko olla ollut jotain mätää että näin käy. Rajumpia keinoja olisi voinut käyttää kauden aikana, tyrijöitä vilttiin ja omia junnuja tilalle. Mutta se on ollutta ja mennyttä.

Onkohan tänä vuonna sama "kupru" odotettavissa toimiston puolelta kuin viimeksi karsintoihin jouduttaessa? Silloin olisi päässyt katsomaan mahdolliset Liiga-tasonmittauksetkin superkausarilla mutta Mestis-karsintoihin se ei kelvannut. Toivottavasti ei.
 
Runkosarja taputeltu. Ja 50 ottelun jälkeen paikka on sarjataulukossa juuri se minkä siellä ansaitsee. Pienestä se oli kiinni mutta ei riittänyt ja karsintasarja kutsuu. Illan peli TuToa vastaan sinällään oli hyvä, loppua kohden näytti että taistelu vaan paranee linnapaidoilla. Tällä kaudella se on ollut harvinaista herkkua.

Vaikea mieltää Kärppä-kuvioiden syyksi sitä että lähes jokainen pelaaja alisuorittaa koko kauden. Tokihan sen väännettyä saa niinkin jos haluaa. Vaikea uskoa sitä myöskään sattumaksi, kyllä valmennuspuolella on pakko olla ollut jotain mätää että näin käy. Rajumpia keinoja olisi voinut käyttää kauden aikana, tyrijöitä vilttiin ja omia junnuja tilalle. Mutta se on ollutta ja mennyttä.

Onkohan tänä vuonna sama "kupru" odotettavissa toimiston puolelta kuin viimeksi karsintoihin jouduttaessa? Silloin olisi päässyt katsomaan mahdolliset Liiga-tasonmittauksetkin superkausarilla mutta Mestis-karsintoihin se ei kelvannut. Toivottavasti ei.

Jos superkausarilla ei pääse karsintapeleihin, niin se on Hokille kuin kiikkuun itsensä vetäisi. Tuki on niin heikkoa juuri nyt, että pelisilmää vaadittaisiin tulevaisuutta ajatellen. Kävi miten kävi karsinnoissa.

Toki Hokilla on ollut tapana kusta sponsoreita ja kannattajia kintuille, eli ei olisi mikään yllätys toimiston eläkeläisiltä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös