Minnesota Wild 2016–2017

  • 149 876
  • 340

Rotsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Minnesota Wild, New York Rangers
Täytyy kyllä ihmetellä, mitä siellä NHL:n päättäjien päissä on pyörinyt tämän bye-weekin osalta. Wildin osalta tauon jälkeen runkosarjan loppu vedetään ihan älytöntä tahtia, 41 päivään 23 matsia ja puolet näistä vieraissa. Runkosarjan viimeiset viisi viikkoa vedetään neljän pelin viikkotahdilla. Tuollaisella rasituksella pelaajat menevät limitillä ja loukkaantumisriski on "normaaliin" pelitahtiin verrattuna suurempi, ja tietysti vielä suoraan ennen playoffeja. Toki tuosta tauosta kärsii jokainen joukkue, mutta Wildin osalta ajoitus on kyllä todella huono.

Ja joku vielä kehtaa meidän Suomen Liigassa valittaa otteluruuhkista ja väsymyksestä.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Voisi kuvitella varsinkin Wildin tapauksessa runkopelaajia lepuutettavan jossain vaiheessa pelin tai pari verran, kun sijoitus on sementoitu ja pahimmat ruuhkat painavat päälle. Tuuripeliä toki loukkaantumiset aina jonkin verran ovat, mutta jos viikossa on neljä matsia ennen pudotuspelien alkua ja sijoitus ei dramaattisesti voi muuttua, en usko, että Koivu, Granlund, Parise ja kumppanit pukee jokaiseen otteluun.
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
BB ilmeisesti toivoisi, että senttereinä toimisi Staal-Koivu-Coyle-Haula, mutta tähän asti tuo ei ole toiminut toivotulla tavalla, sillä ensimmäiseen kolmeen ketjuun ei ole löytynyt riittävästi laatulaitureita. Tuo nelosen käytetyin yhdistelmä Stewart-Graovac-Schroeder/Gabriel/Mitchell/Cannone/Tuch/keitä kaikkia siinä onkaan pyöritelty ei ole toiminut tasaisesti ja toivotunlaisesti. Graovac on ollut varsin epätasainen suorittaja, jonka seurauksena mies kävi waivereissakin, tosin läpäisten ne. Tuch ei puolestaan ole näyttänyt vielä valmiilta shown puolella, kun ei tahdo tempossa pysyä mukana, vaikka kokoa ja käsiä näyttäisi ihan asiallisesti olevan ja on päässyt jopa kärkiketjuihin pelaamaan. Haula toi neloseen parissa kokeilussa huomattavasti vaarallisuutta ja toimivuutta omassa päässä ja olisihan se ollut huikeaa, jos olisi kolmen molemmissa päissä toimivan ketjun sijaan ollutkin neljä toimivaa ketjua. On kuitenkin turha hassata Haula neloseen, jos samalla menetetään toimiva kolmosketju.

Saattaa siis olla, että parin päivän sisään nähdään vielä joku laiturihaku (vuokramies) ennen siirtotakarajan sulkeutumista, kun oman organisaation sisältä ei tunnu sopivaa kaveria löytyvän. Ihan tässä lonkalta heittona, mutta voisi olla hyvä testata Pulua vielä ylhäällä nyt kun yhtä top-9 miestä etsitään ja sarjataulukko näyttää suotuisalta, vaikka tuleva otteluohjelma näyttääkin aika kovalta. Toisaalta ehkä sitä suuremmalla syyllä rotaatio ei olisi pahasta. Staalin ruuti on ollut varsin märkää viime viikkoina, joten mitäs jos Pulun laittaisi testaamaan kaverin laidassa. Siinä Nino kaivaa kiekon kulmasta Staalille, joka pudottaa lättyä Pululle ja släpperillä verkon perille? Eli olisi nasta nähdä jotain tähän suuntaan:

MG-Koivu-Zucker
Pulu-Staal-Nino
Parise-Coyle-Pommer
Stewart-Haula-Schroeder/Dalpe/Carter (jos saa vielä kiinni hommasta)
 

Wunder-Pena

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Noh meni edellinen vähän puihin ilmeisesti Pulkkisen osalta. Pulkkinen on siis waivereissa, kun ilmeisesti kaveri on pettynyt Iowassa pelaamiseen. Wild olisi tarjoamassa miehelle lähtöä, jos ottajaa löytyy ja olisi ilmeisesti myös kaupan. [Lähde: Russo] Harmi tavallaan ettei löydy pitkäjänteisyyttä, mutta toisaalta onhan mies tahkonut AHL:ää jo Detroitin takana vuosia, niin varmaan alkaa olemaan aika täynnä bussilla ajelua.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Aika kovan hinnan maksoi Minnesota Martin Hanzalista enkä suoraan sanottuna voi käsittää tätä kauppaa.. tai siis tarkemmin sanottuna käsitän kaupan, mutten kauppahintaa? Tulkaas nyt ihan itse kertomaan...
 

Largo

Jäsen
Aika kovan hinnan maksoi Minnesota Martin Hanzalista enkä suoraan sanottuna voi käsittää tätä kauppaa.. tai siis tarkemmin sanottuna käsitän kaupan, mutten kauppahintaa? Tulkaas nyt ihan itse kertomaan...
Hinta on kova, mutta markkinat on mitä on. Kovaa hintaa pitää maksaa joukkueen vahvistamisesta ja Wildilla on all-in päällä. Hanzalin mukaan tulo vahvistaa joukkuetta entisestään, eikä halvalla sieltä paljon muutakaan olisi saanut. Jos voittavat Stanley Cupin, niin eiköhän tuo sen arvoista ole. Jos eivät, niin kalliiksi tuli. Coyle varmaan siirtyy/jatkaa laitaan ja keskellä nelikko Staal, Koivu, Hanzal ja Haula. Ei huono. Landeskog/Duchene olisi varmaan tullut vielä kalliimmaksi jos Sakic pitää hinnasta kiinni, ja miksi ei pitäisi. Vanek on Minnesotassa jo nähty, niin Hanzal oli ehkä suurin kala minkä tuolta voi onkia. Minnesota teki liikkeen kun muut vielä kasasivat virveliä. Ei sitten jää ainakaan luu käteen.
 

Prof. Puck

Jäsen
Suosikkijoukkue
***HIFK*** & Norristolainen
Hinta on kova, mutta markkinat on mitä on. Kovaa hintaa pitää maksaa joukkueen vahvistamisesta ja Wildilla on all-in päällä. Hanzalin mukaan tulo vahvistaa joukkuetta entisestään, eikä halvalla sieltä paljon muutakaan olisi saanut. Jos voittavat Stanley Cupin, niin eiköhän tuo sen arvoista ole. Jos eivät, niin kalliiksi tuli...

Edelleen mielestäni liian kova hinta, mutta olen toki ennenkin ollut väärässä, ainakin muutaman kerran! Toki jos Wild kannua kauden päätteeksi nostaa niin sitten nostan käden pystyyn virheen merkiksi ;-)
 

heikkik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche, LA Kings
Edelleen mielestäni liian kova hinta, mutta olen toki ennenkin ollut väärässä, ainakin muutaman kerran! Toki jos Wild kannua kauden päätteeksi nostaa niin sitten nostan käden pystyyn virheen merkiksi ;-)

Sen lisäksi että Wild sai hyvän pelaajan, niin samalla estettiin muita joukkueita hankkimasta Hanzalia. Nyt Minnesotan voi heittää Hanzalin Thorntonia/Kopitaria/Toewsia/Getzlaefia vastaan ja muut sentterit saavat pelata kevyempiä kavereita vastaan. Jos kerran tavoitteena on Stanley Cupin voitto, niin osallistutaan sitten kisaan toisissaan. Minusta oivallinen veto toimitusjohtaja Fletcheriltä.
 

Zucker #16

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Ilves
Hintahan on eittämättä melko kova, mutta kun mestaruusikkuna on saatu auki eikä se montaa vuotta kestä niin on yritettävä. Kuten Bob McKenzie otti esille, muutamana viime vuonna onnistuneet varaukset Eriksson Ek, Kaprizov, Kunin ja Greenway mahdollistaa, että tämän ja ensi kesän varausvuoroja voi käyttää. Ja tulevan kesän drafti taitaa muutoinkin olla paria viimesintä hieman heikompi.

Ryan White tuo myös mukanaan sopivaa vittumaisuutta mitä meiltä puuttuu. Toki juuri sainattu Ryan Carter osaa samanlaisen pelin, mutta saapa nähdä missä kunnossa mies on. Kaikella kunnioituksella Jordan Schroederia kohtaan, niin onhan hän väärä mies neloseen kun pelataan pleijjareita. Whiten ja Carterin myötä on vähän millä vastata lännen fyysisiä jengejä vastaan. Ja sen mitä Whiten otteita nähnyt niin saattaahan sitä muutaman maalikin onnistua tekemään.

Saapa nähdä oliko Fletcherin liikkeet tässä vai vieläkö joitain kauppoja nähdään. Riittääkö Kuemper vai hankintaanko joku kakkoseksi.

Niederreiter-Staal-Coyle
Zucker-Koivu-Granlund
Parise-Hanzal-Pominville
Stewart-Haula-White

Kentät varmaan noin. Nyt on kaks shutdown-kenttää, joilla vastata Chicagon kaltasia hyökkäyksiä vastaan, jossa on kaks kovaa kenttää jotka pimentää.
 

Seesam

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minusta tuo oli oikein perusteltu kauppa Wildilta. Seuralla ja joukkueella on realistiset mahdollisuudet voittaa Cup ensimmäistä kertaa koskaan, joten luonnollisesti sitä tulee tavoitella nyt kaikin mahdollisin keinoin. Vaikka tavoitteeseen ei päästäisi, niin minusta nyt on ainakin tehty kaikki mahdollinen yhteisen tavoitteen eteen.

Bandwagonista kättään hymyssä suin heiluttaen,
Seesam

E: onpa muuten miehekkään kokoinen sentterinelikko.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Pidän Hanzalista oikein paljon, ja White tuo juuri niitä ominaisuuksia Wildin alempiin kenttiin, mitä Wildilta on puuttunut.

Duchene olisi ollut aivan liian kallis, häntä kun ei olisi missään nimessä saanut pelkillä draft pickeillä, enkä ole täysin vakuuttunut, että Duchene edes olisi ollut sitä mitä lääkäri Wildille määräsi. Sitä en tiedä, mitä nämä treidihuhuissa pyörivät pakit olisivat kustantaneet. Itse olen enemmän sen kannalla, että alakertaa olisi pitänyt vahvistaa veteraanipelaajalla. En ole niin hyvin kartalla näissä treidihuhuissa, että tietäisin mitä sieltä olisi edes ollut saatavilla. Fletcher oli käsittääkseni tosin puhunut, että hän haluaisi yhden tai kaksi pelaajaa vahvistamaan hyökkäystä.

Oliko Hanzal sitten älyttömän kallis? Mahdollisesti. Mä en henkilökohtaisesti koskaan jaksa hirveästi surkutella draft pickien perään, erityisesti nyt kun Wild tähtää kannuun, eikä joukkueen uudelleenrakennukseen. Treidaamalla käytännössä pelkästään pickejä, Wildin ei tarvinnut irroittaa yhtään palasta pelaavasta kokoonpanosta, eikä antaa ohuesta prospect poolistaan yhtään potentiaalista pelimiestä. Myöhäinen 1st rounder, ohuessa draftissa yksi 2nd rounder vuoden päästä koittavassa varaustilaisuudessa ei mielestäni ole "tulevaisuuden pois antamista". Mun papereissa jo myöhäinen ensimmäisen kierroksen varaus on sen luokan hakuammuntaa, että menetys ei ole kummoinen. Etenkään tulevan kesän draftissa.

Nyt kun ikkuna Stanley Cupille on jokseenkin realistinen, niin ilman muuta tämä oli oikea ratkaisu. Jälkiviisastellaan sitten kauden päätteeksi, että kannattiko.
 

Razzers

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, Marian Gaborik
Minun mielestä ihan hyväksyttävä hinta. Saumat kannuun on paremmat kuin koskaan ja se myös näkyy toiminnassa. Väitän että Stewart-Haula-White tulee olemaan liigan kovin nelosketju!
 

HockeyForLife

Jäsen
Suosikkijoukkue
Wild
Kyllä tästä pienet tuuletukset piti tehdä, kun aamukahvia hörppiessä uutiseen törmäsin! Fletcherillä on nyt ihan oikea ote tähän kauteen: all-in ja kaikki panostetaan tähän kevääseen.

Kuten yläpuolella hyvin mainittu, yhtään prospectia ei jouduttu antaan eikä yhtään pelaajaa nykyisestä kokoonpanosta, joten pari hassua varausvuoroa siitä, että saatiin Hanzalin tasoinen kaveri kolmosen sentteriksi niin kyllä kelpaa. Ja onhan tuo Hanzal niin kova pelimies, että varmasti nostaa Wildin osakkeita kevään taistossa!

Loistava hankinta! Se ei pelaa joka pelkää!

Ja onkohan tässä vielä edes kaikki Wildin osalta tällä TDL:lla..
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Minun mielestä ihan hyväksyttävä hinta. Saumat kannuun on paremmat kuin koskaan ja se myös näkyy toiminnassa. Väitän että Stewart-Haula-White tulee olemaan liigan kovin nelosketju!

Kyllä. Ja tällä peliliikkeellä saadaan toivottavasti myös Coylelle mielenrauha ja pysyvä paikka laidalla. Kaveri tietää, että sentterit ovat tätä myöten lyöty lukkoon, joten toivottavasti mies saa nyt tästä kimmokkeen pelata elämänsä lätkää.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
Ehdoton hyväksynnän hylje täältäkin tuolle liikkeelle. Meni syteen tai saveen, mutta ainakin on tosissaan yritetty.
 

Robu

Jäsen
Samoilla linjoilla useimpien kanssa täällä. @palle nyt jo mainitsinkin lähes kaikki pointit, joita itselläni oli.

Välillä tuo nojatuoli GM:ly menee liian pitkälle, kun aina pitää elää siellä tulevaisuudessa. Tällä hetkellä Wildilla on se kuuluisa "ikkuna". West on hiukan heikompi kuin viime kausina eli mahdollisuudet finaalin on realistiset.

Hanzalista en pelaajana niin tiedä, mutta muistetaan, että tulee heikosta jengistä. Mahdollista, että tehot paranisi Wildissa.

Mielestäni täysin oikea liike yrittää täysillä, kun ikkuna on auki. Jos mennään finaalin, niin loistava treidi. Jos pudotaan ensimmäisellä kierroksella, niin ainakin kaikki tehtiin. Ja tosiaan ei se tulevaisuus ole huono muutenkaan Wildilla. Kaprizov, Ek ja runko on muutenkin nuorehko.
 

mesag

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Melkoinen keskikaista Wildilla koon puolesta, niin kuin joku jo aiemmin mainitsi.

Staal - 193 cm ja 93kg
Koivu - 189cm ja 98kg
Hanzal - 197cm ja 103kg
Haula - 183cm ja 88kg

Ainakin vääntövoimaa pitäisi riittää. Tiedot otettu Eliteprospectista, joten voi olla vanhaakin tietoa. Enkä jaksanut vaihtaa NHL:n sivuilla olevia mittayksiköitä järkevään muotoon.

e. NHL:n suomenkielisiltä sivuilta löytyi suoraan senteissä ja kiloissa pituudet.

Staal - 193 cm ja 94kg
Koivu - 191cm ja 98kg
Hanzal - 198cm ja 103kg
Haula - 183cm ja 88kg
 
Viimeksi muokattu:

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Haulasta on vaikea tuota 88 kiloa uskoa, mies kun ei kovin rotevalta ole näyttänyt pukukoppikuvissa, eikä Koivukaan liki satakiloinen ole. Joo, lihas painaa enemmän ja mulla on läskiä enemmän kuin Koivulla, mutta on myös lihastakin, ja mitat ovat 187/99 tällä hetkellä. Eiköhän noissa ole Amerikan lisää mukana ihan kohtalaisesti, varsinkin kun nykypeli suosii mieluummin kevyempää rakennetta kuin viittä ylimääräistä kiloa.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Haulasta on vaikea tuota 88 kiloa uskoa, mies kun ei kovin rotevalta ole näyttänyt pukukoppikuvissa, eikä Koivukaan liki satakiloinen ole. Joo, lihas painaa enemmän ja mulla on läskiä enemmän kuin Koivulla, mutta on myös lihastakin, ja mitat ovat 187/99 tällä hetkellä. Eiköhän noissa ole Amerikan lisää mukana ihan kohtalaisesti, varsinkin kun nykypeli suosii mieluummin kevyempää rakennetta kuin viittä ylimääräistä kiloa.

Koivusta en osaa sanoa, mutta kyllä mä henkilökohtaisesti Haulasta saatan uskoa tuon painon.

Törmäsin Haulaan tuossa ennen World Cuppia ja kaverilla on kyllä melkoinen pikaluistelijan alakroppa. Toki miehellä oli vaatteet päällä, eli ei mulla mitään pukukoppi / salitietoa ole, mutta yllätyin kuitenkin. Ei mies miltään pakkasen raiskaamalta pulkannarulta näyttänyt muutenkaan.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Törmäsin Haulaan tuossa ennen World Cuppia ja kaverilla on kyllä melkoinen pikaluistelijan alakroppa. Toki miehellä oli vaatteet päällä, eli ei mulla mitään pukukoppi / salitietoa ole, mutta yllätyin kuitenkin. Ei mies miltään pakkasen raiskaamalta pulkannarulta näyttänyt muutenkaan.

Haulalta 88 kiloa on aika lähellä sitä itse olisin veikannut kun kaveriin olen myös törmännyt, muistan joskus suht läheltä kuulleeni 90 kilosta ja todella kovista salituloksista. Tästä vuosi aikaa.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Ok, toki alakropan isot lihakset tuovat myös massaa, joten ihan mahdollista. Ja satunnaiset kuvat ovat toki mitä ovat, mutta muutaman kerran muistan ihmetelleeni miten kaposelta kaveri näyttää.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Haulalta 88 kiloa on aika lähellä sitä itse olisin veikannut kun kaveriin olen myös törmännyt, muistan joskus suht läheltä kuulleeni 90 kilosta ja todella kovista salituloksista. Tästä vuosi aikaa.

En epäile hetkeäkään, etteikö kaveri olisi melkoinen salihirmu. Atleettinen on se sana mikä minulle tulee mieleen kun ajattelen Haulaa. Sen lisäksi, että kaverilla on tosiaan melkoisen kokoiset reidet ja perse (no homo).
 

Kameleontti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild
Sikotauti iski nyt sitten myös Wildiin. Parise ja Pominville ainakin saaneet tartunnan, eivät pelaa Los Angelesia vastaan. Toivottavasti tämä ei nyt leviä laajemmalle joukkueen sisällä.
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Brutaali peli.

Kuemper ei ollut ihan parhaimmillaan, vaikka en missään nimessä tuota omanpään sekoilua voi hänen piikkiin laittaa. Väitän edelleen, että suurin ongelma on se, ettei Kuemper pelaa enemmän. Puolustus ei yksinkertaisesti osaa pelata Kuemperin kanssa.

Suter meni ja loukkaantui Jetsiä vastaan, vakavuudesta ei vielä täyttä tietoa. Onneksi joukkue ei taistele pääsystä pudotuspeleihin, joten mitään paniikkia ei ole, vaikka Suter huilaisi parikin viikkoa.

Jetsiä vastaan pelattu peli taas osoitti hyvin sen, että Wild kaipaisi melko kipeästi ainakin yhtä veteraania puolustukseensa. Ei mitään kiekollista taikuria, vaan ihan puhtaan Pekka Puukäden shutdown rooliin.

ps. Hanzal ja White pelasivat molemmat hyvin. Hanzal nappasi pari syöttöpistettä ja pelasi miehekkäästi molemmissa päissä kenttää ja White onnistui jälleen maalinteossa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös