Philadelphia Flyers 2016–2017

  • 199 946
  • 813

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Toivottavasti Weal saa nyt reilun mahdollisuuden kun pääsi ylös Konecnyn loukkaantumisen takia. Ilmeisesti pelaa Cootsin ja Voracekin kanssa samassa ketjussa. Ennenkin sanonut että kun pääsee ylös niin pitää tuoda jotain pöytään. Neuvirth aloittaa maalilla.
Viime pelissä Mason pelas uusilla patjoilla ja kolmas maali meni niin helposti että oliskohan mennyt patjojen uutuuden jäykkyyden piikkiin.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Joopa joo...

Hiljaista täällä. Onko muillakin sama, että tämän hetkiset esitykset korreloi kirjoitusmotivaatiota?

*ituttaa. Pelien katsominen on yhtä tuskaa, mutta kai sitä itse on tyhmä kun katsoo jokaisen... Tällä hetkellä en keksi yhtään positiivista asiaa, pl. Provorov. Aivan karseaa tuohoa jokaiselta ukolta. Neuvirth parissa viime pelissä ok, mutta viime yönä taas 6 maalia omiin. Toki ei kaikki hänen vikansa. Puolustuksesta ei kenestäkään positiivista sanottavaa (pl. Provorov) ja hyökkäys samoilla leveleillä. Eikä yhtään helpota, että Konecny sivussa. Kyl ottaa pannuun. 5v5 karseeta, yv karseeta, av karseeta, maalinteko... onko sitä? No saivat sentään 3 maalia tehtyä viime yönä, joten kehitystä sen suhteen.

TDL lähestyy ja twitteristä bongaillu, että Hexy yrittäisi olla myyjän roolissa. Toki onhan se vaikeaa kaupata Streit, Schultz, MDZ(?) jne. Eli mitään ihmeitä turha odottaa.

Playoffien suhteen... No luovuteta ei vasta silloin, kun se on teoriittisesti mahdotonta, mutta kyllähän tässä alkaa usko hiipumaan. Mukana ollaan, mutta jo pidemmän aikaan pelaamisessa ollut niin suuria rakenteelisia ongelmia, että vaikea uskoa, että saavat ne kuntoon lähiaikoina. Hyvin vaikea uskoa. Toronto, Islanders tällä hetkellä edellä ja takana Florida, Buffalo ja New Jersey, jotka jokainen paremmassa vireessä. Täytynee vaan uskoa...

Ei mitään syväanalyysiä tällä kertaa. Jatketaan taistelua.
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Jokainen peli tulee katottuu myös täällä. Ehkä toi kirjoitusinto on yhtä jäässä kuin Flyers peli. Täytys vaan porukan pysyä aktiivisena, kun täältä kuitenkin kiva lueskella juttuja ja fiilareita. Eipä hirveästi lisättävää Phillymänin tiivistykseen joukkueen tilasta ja otteista.
Harmi että Weal loukkaantui yön pelissä. Oli pirteä sen minkä ehti pelata. Hyvä luistelija ja ovela kiekon kanssa.
Erityisesti on vituttanut katella kapteenimme otteita. Hyvä että huomaa edes äijän pyörähtävän jäällä.
Aina mä koitan kaivaa posia ja niin tälläkin kertaa. Nyt oli sentään asenne kunnossa että meille/ Manningille ei vittuilla. Ottihan se Manning lopulta nyrkkihipat Maroonin kanssa. Vähän oli helisemässä mutta ei antanut periks.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
Eihän tuota hengetöntä lammaslaumaa jaksa katsella. Ensikesänä sitten kun on cap tilaa niin voidaan toivoa tapahtuvan jotain kokoonpanon suhteen ja ehkä niitä muutoksia soisi tapahtuvan myös penkin takana....
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Miten ihmeessä tämä meni näin surkeaksi hetkessä? G on täysin näkymätön, Ghost ilmeisesti pelkää kuollakseen virheitä, Jake ei tunnu onnistuvan millään. Mistään Vandeveldestä ei jaksa itkeä, pelaa ilmeisesti omalla tasollaan toisin kuin monet muut. Hakstol on päävalmentajana vastuussa joukkueen yleisilmeestä joka ei nyt vakuuta. Simmondsille kapteenin nauha jos ette muuta keksi...
 

tirlanttan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Laitetaas vähän yöllisiä ajatuksia.

Ainakin joulusta saakka on homma ollut yhtä ponnetonta muniinpuhaltua. Jokunen yksittäinen peli poislukien. Ennen viime yön öljy-peliä oli twitterissä lista (jota ikävä kyllä en jaksa kaivaa esiin) missä oli maalivahdit jotka Flyers on 12 viime pelissä kohdanneet. Kakkosvahteja ja Elliotin kaltaisia keskinkertaisuuksia lähes kaikki, lopputulemana 16 tehtyä maalia. Kertoo kaiken tämän hetken tilanteesta.

Onneks meillä on Hextall, pro-Hexy. Kuitenkin ainoa joka on koittanut herätellä joukkuetta on Hakstol (penkittämisillä). Koko kausi vedetty kahdeksalla pakilla, minkä Hexy myönsi jo alkukaudesta olevan muuta kuin ideaalitilanne. Mutta eihän sitä kannata myydä ennen siirtotakarajaa kun voi saada huonomman varausvuoron takasinpäin. Ja Hextall tunnetusti niistä varausvuoroista tykkää.

Olis tuolta hyökkäyksestäkin jonkun voinut kaupata herättelynä tai lähettää vaikka farmiin hakeen vauhtia. Mutta farmiinkaan ei olla ketään hyökkääjää eikä puolustajaa lähetetty kauden alettua? Hyökkäyksen vahvistaminen oli jo offseasonilla ykkösprioriteetti, mutta verkkoon jäi vain Dale Weise. Weise, joka on ollut koko joukkueen turhin pelaaja koko kauden, vaikka VandeVeldea on ilmeisesti seksikkäämpi haukkua jostain syystä. Myös Giroux'n haukkuminen tuntuu olevan trendikästä, mutta ihan yhtä vihkoon on mun mielestä toinen kärkisentterimme Couturier tän kauden vetänyt.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Noniin, hetki taas tultu oltua pois mutta palataan asian ääreen.

Gudas lähtenyt reeneistä mailat mukanaan, ei huoltajia mukaan koppiin. Ainoastaan joku varustehenkilö.

Draaman lisäämiseksi luetaan ylhäältä alas:

Tim Panaccio Twitterissä: "Trainers did not folo Gudas into the room - only the equipment guy"
Dave Isaac Twitterissä: "Radko Gudas just left practice. Took his sticks with him."
Bob McKenzie Twitterissä: "PHI says Radko Gudas has absolutely NOT been traded. Reports were he left practice with his sticks, fueling speculation."
Dave Isaac Twitterissä: "Radko Gudas “had to leave” according to team spokesman. No trade. (And I never said there was one)"

Eli siis Gudasia ei ole treidattu, per joukkue. Gudasin nyt vain "täytyi lähteä"..
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Trade Deadline lähestyy. Flyersilla on pelattavana kaksi peliä ennen deadlineä. Sarjataulukossa ollaan vooden pisteen päässä playoffspaikasta. Samalla myös koko Idän viimeinen sija on myös vain viiden pisteen päässä. Flyersin voisi siis hyvinkin kuvailla olevan ihan kuilun reunalla.

Viimeiset kymmenen pelin record on 3-6-1. Flyersin pelaaminen on ollut aikamoista kuraa, joten tämä ei ole mikään ihme. Jos playoffseihin haluttaisiin päästä, pitäisi pelin parantua huomattavasti. Loput 22 peliä pitäisi suorittaa malliin 14-10-2 (tällöin lopputuloksena olisi 93 pistettä).
Päivän polttava kysymys on se, että mitä Flyersin pitäisi tehdä deadlinellä?

Hextall vastasi kysymykseen osittain ilmoittamalla ettei Flyers aio olla ostaja.
Flyers' Hextall on trade deadline: 'We're not buying'

Mutta onko Flyers myyjänä? Ja jos on, niin ketkä laitetaan myyntiin ja mitä heistä voisi saada? Myymiseenkin voisi löytyä useita vaihtoehtoja. Myydäänkö vain UFA:t vai laitetaanko organisaatio kerralla uusiksi ja kaikki tähtiä myöten tarjolle? Kyllä joku innostuisi, jos Giroux ja Voracek tulisivat tarjolle.

Arvokkaimmat kauppatavarat lienevät molemmat maalivahdit, vaikkei kummankaan suoritukset ole tällä kaudella häikäisseet. Kummaltakin on kuitenkin nähty aiemmin hyviä esityksiä ja yksittäisiä väläytyksiä tältä kaudelta. Muutoin Mark Streit lienee arvokkain myytävä, mutta eipä hänestäkään 2. tai 3. kierroksen varausta kummempaa saataisi. Del Zotto, Schultz, Bellemare, VandeVelde voisivat myös käydä kaupaksi 4.-7. kierroksien vuoroja vastaan.

Tietenkin vaihtoehtona on vielä se mitä Hextall teki viime vuonna eli oli tekemättä mitään. Mutta kuinka realistista on uskoa, että tällä joukkueella ja näillä pelisuorituksilla päästäisiin playoffseihin?
 

~KarKaus~

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers ja Kiekko-Espoo
Mä uskon että toinen maalivahdeista lähtee. Onko se sit Neuvirth, jota on nyt peluutettu viime aikoina paljon ja ihan hyvin on pelannutkin. Kyllähän noista nykyisistä pitäis toinen jäädä ensi kaudeksi Stolarzin kaveriksi. Jatkopahvi luokkaa max 2 vuotta.
Veikkaan että aika hiljaista oranssissa leirissä kuitenkin treidirajalla.
Yllätä Hexy meidät!!!
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Ei tällä deadlinellä pistetä organisaatiota ylös alaisin. Enkä sitä suosittelekkaan. Edelleen sama virsi, että meillä on prosessi kesken, joka tarvii kärsivällisyyttä. Ei auta kuin uskoa siihen.

Oma veikkaus, että tapahtuu kaksi treidiä. Neuvirth/Mason ja Streit saavat pakata kimpsut ja kampsut. Mitä enemmän UFA pelaajia saadaan treidattua, niin sitä parempi. Ainoana pitäisin Bellemaren (toiveissa 1-2v jatko), mutta mikäli tuostakin saa 3. kierroksen varauksen, niin painakoot Hexy liipaisinta.

Lueskelin twitteristä, että Neuvirthin vaimo on Gudaksen sisko ja heillä siis yhteinen vauva, mikäli oikein ymmärsin. Voisko tällä olla vaikutusta tuleviin tapahtumiin deadlinellä? Ammattilaisurheilua, niin ei pitäisi olla vaikutusta, mutta eihän näistä ikinä tiedä... Molarista, jos saisi raavittua sen conditional 2rd pickin ja mikäli joukkue X pääsee esim finaaleihin ja Mason/Neuvirth pelaa otteluita X määrän, niin muuttuu varausvuoro 1rd pickiksi. Streitin kauppa-arvo on vähintään 2rd pick. Hainsey siirtyi Carolinasta Pittsburghiin 2rd pick + AHL jyrää vastaan. Streit kumminkin laadukkaampi pelaaja, kuin Hainsey. Schultz, MDZ, VV myös kaupattavien listalla. Sekavin fiiliksin tällä hetkellä.

Mikä on ensi yön ulkoilmaottelun viimeisin tieto, pelataanko vai eikö? Melko lämmin sää ollut tuolla burghissa ja sadettakin luvattu.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Vähän on hiljaiseksi pistänyt nämä viime aikojen otteet täälläkin päässä. Yritys ja työmäärä ovat olleet sentään useimpina iltoina kunnossa, ei valittamisen aihetta monestikaan näistä, mutta tulos ollut vähän toista. Osa menee pelitavallisen passiivisuuden piikkiin, mutta puuttuuhan tuosta nipusta sitä taitoa ja liikettä. Kun Konecny ja pirteän sisääntulon tehnyt Weal olivat molemmat loukkaantuneina sivussa, niin eipä tuosta hyökkäyksestä paljoa positiivisia ajatuksia ole syntynyt. Wealin paluu olikin mieluista seurattavaa. On jo aika selvä nimi ensi syksyn opening night rosterissa.

Ulkoilmaottelut ovat olosuhteineen aina oma maailmansa, joten sen syvempiä johtopäätöksiä on turha näistä tehdä, mutta Capitalsia vastaan oli normaaleissa olosuhteissa vedenkestävä huippujengi vastassa, niin sai hyvää vertailua mistä ne suurimmat erot löytyvät. Silmiin pistävintä oli, että vastustaja käänsi peliä helvetin paljon nopeammin. Riiston jälkeen ei mennyt useinkaan montaa sekuntia, että olivat laatupaikassa. Flyersilta ei tällaista taidettu nähdä kertaakaan. Tuntui, ettei siellä monestikaan ollut sellaista selvää koko viisikon ajatusta pelin kääntämisestä, eikä useinkaan ketään tuntunut kiinnostavankaan lähteä ja tehdä niitä aloitteita, vaan siirreltiin vastuuta sinne ja tänne. Sama juttu myös omien menetysten jälkeen. Capitalsin takakarva ja tilanteen ulkopuolelle itsensä pelanneiden pelurien aktiivisuus puolustussuuntaan oli vähän toista maata. Giroux’ta ei täällä saisi ilmeisesti haukkua, mutta onhan mies aivan liian usein luisteleva esimerkki siitä, miten menetyksen jälkeen ei tule toimia. On tällä hetkellä ylivoimaa lukuun ottamatta melkoinen rotsi, reilun 8 miljoonan sellainen. Bonollakin on halvemmat takit. Ja kyllä, valmennuksen pitäisi löytää keinot miehen kykyjen parempaan hyödyntämiseen, mutta se toinen puoli lähtee herrasta itsestään. Olen edelleen samaa mieltä, mitä edellisessä Giroux avautumisessani. Kesää odotellessa…

Nyt kun Penguinsilta(kin) tuli kuokkaan sen myyntikyltin saattoi huoletta kiikuttaa postilaatikon viereen. Flyers on parhaillaan 6 pistettä toisesta wild card paikasta ja 21 ottelua pelaamatta. Ei välttämättä tunnu mahdottomalta, mutta havainnollistetaan vähän. Loput matsinsa voittamalla päätyisivät 105 pisteeseen. 5:llä varsinaisen peliajan tappiolla (ja 16 voitolla) olisivat vuorostaan 95 pisteessä, jota voi pitää sellaisena kiikun kaakun rajana viimeiseen pudotuspelipaikkaan. Aika mahdottomia siis vaadittaisiin, kun viimeisestä kymmenestä ovat voittaneet hurjat kolme. Käytännössä vaadittaisiin uuttaa 10 pelin voittoputkea, jollaisen jälkeen olisivat suunnilleen samalla viivalla muiden viimeisestä paikasta taistelevien kanssa. Tämän jälkeenkin pitäisi kerätä pinnoja selvästi yli 50 prosentin.

Deadlinella ei luonnollisestikaan mitään mahdottoman isoja liikkeitä nähdä vaan pudotuspeleihin matkalla olevat niput hakevat niitä täsmävahvistuksia. Kesällä sitten kun saadaan laajennusdraftikin alta pois, voidaan nähdä vähän isompaa liikehdintää, jota Flyersilta myös toivon, vaikka ovatkin keskellä rakennusvaihetta.

Täällä on jo lueteltu nuo tulevat UFA:t, joita yrittänevät tässä kaupata. Jos joku organisaatio kaipaa asteen parempaa kakkoskassaria, niin Flyers varmasti luopuu toisesta.

Streitin kauppa-arvo on vähintään 2rd pick. Hainsey siirtyi Carolinasta Pittsburghiin 2rd pick + AHL jyrää vastaan. Streit kumminkin laadukkaampi pelaaja, kuin Hainsey.

Streit on ollut laadukkaampi ja arvokkaampi pelaaja, mutta nykytilanteessa maksaisin pudotuspelitarkoituksessa ennemmin perusvarmasta Hainseystä kuin hasardimmasta sveitsiläisestä, jonka tehot ja uhka hyökkäyssuuntaan ovat tasaisesti laskeneet. Nykyisellään puhutaan aika puhtaasta kiekollisesta syvyyspakista ja kakkos-YV:n viivapelaajasta, joka tarvitsee 5vs5 pelissä suojattuja minuutteja, mutta eiköhän tuokin kaupaksi käy.

Del Zotto on vaisusta kaudestaan huolimatta mielestäni se Flyersin arvokkain tradebait veskarien ohella, josta voisi sen 2nd rounderin saadakin. On pelaajana huomattavasti monipuolisempi ja näytönhaluisena uudessa maisemassa voi tehdä taas hetken aikaa samaa jälkeä kuin silloin ensimmäisellä Flyers-kaudellaan. Se kaveri oli todella pätevä yleispuolustaja, jollaisille on aina tarvetta.

Bellemare & VandeVelde ovat sitten tätä nelosen UFA-osastoa, jota on saatavilla rosterin leventämiseksi varmaankin jokaisesta viivan alapuolisesta joukkueesta. Saapa nähdä tuleeko hyvän tarjonnan johdosta sellaista tarjousta, että Hexy painaa liipaisimesta? Schultz puolestaan vähän samanlainen tapaus puolustajana.

Sanottakoon vielä, että liigan lottokone arpoi Manningille pari matsia huilia siitä Guentzelin kolaamisesta.
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Hextall on ilmeisesti keskittynyt jatkosopimusten vääntämiseen.

@Real_ESPNLeBrun
Hearing that the Flyers are close to re-signing goalie Michal Neuvirth (pending UFA July 1)

@FriedgeHNIC
Hearing PHI closing in on extension with P-E Bellemare. Word is two years, $1.45M AAV. I'm a fan.

Monesta muusta Flyers-kannattajasta poiketen pidän Bellemaresta ja menee nelosen yleishöylänä jatkossakin, mikäli vain vierelle saadaan hieman lisää taitoa ja liikettä.

Neuvirthin kohdalla kaikki riippuu hinnasta, jonka ei luulisi turhan kova olevan.

Vielä kun saisivat jotain kaupattuakin...
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
@BroadStBull
Neuvy gets 2 years at $2.5M per.

En ole pettynyt, enkä innoissani. Sellainen välimallin ratkaisu, välimallin kassarille, vai miten tämän nyt sanoiksi pukisi. Mitäs mieltä muut?
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Neuvirth 2.5 x 2 vuotta on ihan ok, varsinkin jos Mason laitetaan jakoon edes jonkinmoista korvausta vastaan. Ensi kauteen sitten Neuvirth/Stolarz -parilla. Lyon varalla farmissa.

Bellemaresta en viitsi sanoa mitään...
 

Taison

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers, KalPa
Neuvirthin jatko oli yllätys ainakin minulle. Jos ensi kauteen lähdetään kaksikolla Neuvirth/Stolartz, niin hiukan kyllä jännittää täällä. Ainakin yksi liigan halvimmista kaksikoista, jos ei muuta. Kummankaan en usko Vegasiin lähtevän, parempiakin veskareita varmasti tarjolla.

Vieläköhän Mason illan aikana johonkin liikkuu? Hieman hölmöä jos hänet päästetään ilmaiseksi pois kesällä.
 

Breathe

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers & Eric Lindros 88
En ymmärrä Nevy sopimusta, mies aina telakalla ja saa palkankorotuksen? Ja en todellakaan laske Nevy varaan että olisi ensikaudella ykköskassari.
 

Laakamato

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers (Jokerit)
Streit Tampaan. Filppula ja pari pickiä takaisin. Minä pidän tästä. Valle on hyvä lisäys keskustaan vaikka ylihintainen onkin. ED ei taida tuottaa vaikeuksia vaikka Valle pitääkin suojata? Ensifiilis oikein hyvä. Voi toki muuttua vielä kun asiaa miettii.

Neuvirthille en olisi jatkoa antanut, Mason on minun suosikkini näistä kahdesta. Ehkä hänen jatkot tulee sitten ED:n jälkeen? Bellamarelle en olisi yli miljoonaa maksanut, jos nyt olisin edes jotain tarjonnut. Mutta ehkä vielä jotain tapahtuu mikä selittää tilanteen.

E: Neuvirthistä piti sanomani että jotain pitää tarjota Las Vegasille mutta vuoden soppari olisi riittänyt. Siksikin vähän omituinen jatko vaikka rahaa ei paljon palanutkaan. Edelleen toivon että se viime kauden Mason on tolppien välissä ensi kaudella.
 

Vini29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit // Chelsea
Mielestäni Phillyn kannalta erinomainen siirto. Filppula on erinomainen kahdensuunnan sentteri, ja tuo mielestäni Girouxin jälkeen eniten apuja senttereistä myös hyökkäysuuntaan. Waynetrain-Filu-voracek?
 

Eager

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, Eagles, HPK ja Barça
Hexyllä on ilmeisesti edelleen pudotuspelit kiikarissa kun ei myyntejä nähty. Tämä Streit <-> Filppulakin oli enemmän joukkuetta vahvistava kuin heikentävä moovi. Vähän jäi pettynyt olo tähän "katseluun", kun ne pudotuspelimahdollisuudet ovat kuitenkin enää kovin minimaaliset. Kyllähän nyt joku MDZ olisi pitänyt saada realisoitua, jos ja toivottavasti kun eivät näe jatkoa aiheelliseksi.

Streitin muuttaminen Filppulaan ja pariin pickiin kun tuo ehdollinen seiskakin vahvistui Tampan saatua sveitsiläisen kaupaksi oli kelpo liike. Keskikaistalle kaivattiin lisää syvyyttä ja tasoa, mitä Valle edelleen tuo. Nyt joukkueessa olisi kolme sentteriä, joiden ympärille kasata sitä ketjua ja näin nelonenkin voisi päästä siiihen omaan rooliinsa, Nuoremmasta kaartista ei tähän hätään ollut ketään vastaamaan huutoon.

Mutta joo kohti uusia pettymyksiä, heh.

edit. Niin ja Raffl on seuraavat 6-8 viikkoa sivussa, joten ei enää tällä kaudella pääse hukkaamaan maalipaikkoja.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Filppula oli eilisen kovin kaappaus. Sopii kuin nakutettu Flyersin nippuun. Pystyy pelaamaan kakkosketjun keskellä tai ykkösen laidalla. Ei saanut Tampassa tarpeeksi näkyvää roolia Stamkosin ja Johnsonin takana, tulee varmasti nostamaan osakkeitaan... juuri sopivasti kun sopimus kohta katkolla.
 

Hyttynen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Pienoinen pettymys Hexyn deadlineen. Tosin oma usko playoffseihin on nollassa ja mielestäni olisi vaan kannattanut myydä kaikki UFA:t pois. Flyers ei aikoinut olla ostaja, mutta ostoille näemmä kuitenkin mentiin. Vanha kunnon Bobby Clarke School of Lying to the Media iskee jälleen.

Filppula ei suuria tunteita herätä. Tavallaan juuri sellainen tehokas kakkossentteri mitä on kaivattu, mutta en usko, että taso on ihan niin hyvä kuin mitä oikeasti tarvittaisiin. Näen Filppulan enemmän kolmoskenttäläisenä nykyään. Uskotaan parempaan, varaudutaan pettymykseen.

Mitenhän kentät pyöritetään? Filppula lienee lähtökohtaisesti sentteri, mutta en ihmettelisi, jos häntä testattaisiin myös Giroux'n laiturina. Tuolla voisi koittaa innostaa Giroux'n hyökkäyspelaamista siirtämällä puolustusvelvollisuuksia FIlppulalle. Tavallaan silloin Filppula korvaisi juuri pois pudonnutta Rafflia.

Toinen mitä toivoisin olisi se, että kasattaisiin taas viime kaudella toiminut Read-Couturier-Schenn -kentällinen. Schenn pelasi mielestäni parasta peliään tuossa kokoonpanossa viime kaudella ja nimenomaan oikeassa laidassa. Tämä on tosin ristiriidassa Filppula laidassa toiveen kanssa, koska pätevät sentterit loppuisivat kesken. Cousinsia ei taideta haluta keskelle pitkällä aikavälillä.
 

phillymän

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Kokonaisuutena hyvä trade deadline Hexyltä. Ei erinoimainen eikä huonokaan, vaan siltä väliltä. Itse ainakin olen ihan tyytyväinen. Ainoa mikä itseäkin jäi harmittamaan, että Del Zottoa tai Schultzia ei kaupattu. Playoff paikan metsästys jatkuu, mutta olisiko joukkue heikentynyt nii radikaalisti, jos Del Zotto olisi kaupattu ja Phantomseista Hägg/Morin olisi nostettu ylös. Ei kai.

Monesta muusta Flyers-kannattajasta poiketen pidän Bellemaresta ja menee nelosen yleishöylänä jatkossakin, mikäli vain vierelle saadaan hieman lisää taitoa ja liikettä.

Kiitos @Eager ! Luulin, että olen yksi niistä harvoista Flyers faneista, jonka mielestä Bellemaren jatko on ok. Itse olin kaavaillut juurikin tuota 2 vuoden sopimusta caphitin ollessaan 1milj. luokkaa. No ei siitä kauas jääty. Joo onhan tuossa 200-500k ylihintaa, mutta ei tule rasittamaan palkkakattoa kauheesti. Täysin samanlaiset ajatukset mullakin Bellemaresta, kun Eagerillä. Ei Bellemare ole 5v5 pelissä tehoilla juhlinut, mutta aika tekemätön paikka, kun Vandevelde rinnalla. Osoitti World cupissa, että kun vierelle laitetaan vähän nopeampaa ja taitavempaa kaveria, niin tulosta syntyy myös hyökkäyspäässä. Omaksunu "shutdown" pelaajan roolin hyvin. Varsinkin alivoimalla erittäin iso palanen, josta tykkään kovasti.

Neuvirthin jatkon suhteen mietteliäät fiilikset. Ei tuo sopimus paha ole. Sellainen perus siltasopimus. Jokatapauksessa tämä maalivahtipolitiikka aiheuttaa ainakin itsellä kovasti pään raavintaa. Ehkä hiukan pelataa nyt upporikasta ja rutiköyhää. Neuvirth-Stolarz kaksikko ensi kaudella? Jaa-a. Neuvirth paljon loukkaantuneena ja Stolarz rookiena saa liikaa vastuuta, niin tulos voi olla jotain samanlaista kuin Winnipegissä tällä kaudella. Eikä tosiaan ole vielä varmaa, että onko Neuvirth edes Flyer ensi kaudella. Voi olla, että tekivät sopimuksen laajennusdraftia ajatellen. McPhee ilmaissut kiinnostusta Neuvirthista ja Flyers suojaa Stolarzin ja Vegas ottaa Neuvirthin halvalla sopimuksella, jonka jälkeen Masonille jatkosopimus kouraan. Mahdollista kai? Pakka aikalailla auki tällä hetkellä tämän asian suhteen.

Streit-Filppula treidistä todella hyvät fiilikset. Saatiin Streit pois jaloista, solidi middle6 sentteri ja varausvuoroja jälleen kerran. Taitaa olla 13 varausvuoroa ensi kesälle käytettävissä, mikäli oikein laskin. Filppula tuo sitä kaivattua tasapainoisuutta molempiin suuntiin. Sentterihän Filppula on ehdottomasti. En edes lähtisi kokeilemaan laidassa. Sopimus kattaa ensi kauden caphitin olleessaan sen 5milj. Ei tuo nyt paha ole, vaikka hiukan ylihintaa onkin. Hexy sanoi haastattelussa, että tuon tasoista sentteriä et saa kesällä tuohon hintaan ja yhden vuoden sopimuksella. Erinomainen pointti Hexyltä! Ei tarvitse lähteä kesällä sentterikaupoille. G-Coots-Filppula-Bellemare varsin hyvä nelikko. Vahvistaa myös joukkuetta playoff runissa ja uskon, että tuo sen kaivatun piristysruiskeen esityksiin. Se on eri asia riittääkö poffeihin. Pelanee jo ensi yönä?

Siinä nopeet...
 

JTX

Jäsen
Suosikkijoukkue
Flyers, HPK
Luulin, että olen yksi niistä harvoista Flyers faneista, jonka mielestä Bellemaren jatko on ok. Itse olin kaavaillut juurikin tuota 2 vuoden sopimusta caphitin ollessaan 1milj. luokkaa. No ei siitä kauas jääty. Joo onhan tuossa 200-500k ylihintaa, mutta ei tule rasittamaan palkkakattoa kauheesti.

Minäkin pidän Bellemaresta, laiturina. PEB:n 5vs5-pisteet/60min ovat liigan bottom5-tasoa, ja hänen Flyers-uransa ajalta yli 1600 minuuttia pelanneiden joukosta hän on huonoin. No, tässä pelikaverit on isossa roolissa tietenkin. Toinen ongelma on se, että PEB pelaa säälittävän tehottomien pelikavereidensa kanssa melkoisen isoja 5vs5-minuutteja. Mulla ei ole ongelmaa tuon diilin kanssa JOS CVV ei jatka, ja jos peliaikaa putoaisi jatkossa vähän vähemmän.

Luultavasti CVV:lle rustataan samantyylinen sopimus :(
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös