Julius Vähätalo Turun Palloseurassa

  • 1 938
  • 4

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL
Mitä oikein tarvitsisi tehdä, että Vähätalo pystyisi pisteiden tekoon? Viime kaudella ampui lupaavasti maaleja, mutta yhtäkkiä homma seisahti täysin ja samalla tiellä ollaan. Järkyttävää, ettei tällainenkaan prospekti ole ottanut tuulta siipien alle.
 

kone82

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Onko tässä kuitenkin sellainen syy että Vähätalo on hiukan puukäsi, kankeahko eikä myöskään mikään ovela pelaaja. Eikös ne viime kauden maalitkin olleet aika samanlaisia kaikki, läpiajoista tehtyjä. Jalka riitti polkemaan karkuun ja siihen perusrannarilla pesään. Vähän niinkuin Birner silloin aikoinaan kun teki kaikki rankkari maalit samalla tavalla.

Varmaankin tuo sentterin paikka on hyvä kun pääsee ja joutuu kiekkoa pitämään enemmän. Yksiulotteista on ollut tähän mennessä ja kun nyt senkin kanssa on ongelmia niin ei ole tullut oikein mistään mitään.
 

eki likanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Albijon Muzaci
Mitä oikein tarvitsisi tehdä, että Vähätalo pystyisi pisteiden tekoon?

Siirto Jukureihin varmaan auttaa tähän?

Kyllähän sitä viime kaudella katsottiin, että tässähän on Rantasen Mikon korvaaja, joka ajelee yksin läpi laidasta jatkuvalla syötöllä. Olisikohan ollut niiden Nelonen Pron tekemien "Mr. Puikottaja" -juttujen jälkeen kun Jullen kone leikkasi kiinni? Toisaalta kun katsoo pistepörssiä, niin:
# Nimi Joukkue PP O M S P R + - ± YV AV VM L L% A A% Aika
242. Vähätalo, Julius TPS KH 38 3 3 6 6 8 5 3 0 0 1 40 7,5 109 58,7 8:32

Eli jos peliaikakeskiarvo on 8:32 per peli, eli vähän alle kolme minuuttia per erä, niin on selvää, että vaikeaa siinä ajassa on mitään älyttömiä määriä häkkejä heittää. Laidalla kun ovat pelanneet Timi Lahtinen (19 peliä kiikareilla) ja Topi Taavitsainen, joka myös näytti siltä alkukaudesta, että olisi hakannut älyttömän määrän maaleja, mutta ei ole saanut viime peleissä oikein mitään aikaiseksi, niin on ei kyllä yllätä että Vähätalokaan ei tuossa ole mitenkään hirveästi tehoillut.

Koko nelosketjuhan on täydessä kipsissä, että Vähätalolla ei ole oikein mahdollisuuttakaan nostaa itseään pistekantaan. Lisää peliaikaa, niin voisi jotain tullakin.
 

Starbuck

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Lisää peliaikaa, niin voisi jotain tullakin.

Kyllä sitä peliaikaa tulee lisää, kun otteet on sen mukaiset. Kysykää vaikka Patrik Virralta viime kausi versus tämä kausi.

Toisaalta Vähätalo on ollut todella hyvä tossa nelosketjun laidassa heti kun alkoi ajamaan maalille röyhkeämmin ja vähän kysellyt kuulumisia vihellysten jälkeen. Suurin osa näistä sympaattisista pörrääjistä (Siiki, Karvonen, Jne.) on liian kilttejä/pehmoja. Vähätalolla se kiikastaa jostain muualta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös