Ti 21.2.2017 HIFK - KooKoo

  • 2 745
  • 12

doppelgänger

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Tärkeät pisteet tänään jaossa Stadissa. Odotettavissa varsin tiukka kamppailu ja eiköhän IFK:n omat pojat Mieho ja Saarelainen pari byyriä iske tänään.

IFK tänään:

Partanen-Malinen-Aaltonen
Eronen-Generous

Puustinen-Hintz-Rask
Finley-O'connor

Luttinen-Leino-Kantola
Heiskanen-Grillfors

Petrell-Salmela-Ikonen
Salmi

Bäckström-Lankinen

Kyllähän kokoonpano vahvalta näyttää, mutta ei kyllä ole näkynyt peliesityksissä sitten mitenkään. Hienoa nähdä Bäcks maalilla. KooKoon iskun paikka tänään kyllä tuo kolmosketju. Voipi olla hieman tervanjuontia tuon kolmikon luistelu. Silti mikään muu kuin 3 pistettä ei tänään kelpaa.

KooKoo tänään:

Broadhurst-Green-Haataja
Eklund-Grönholm

Hakulinen-Mieho-Savilahti
Jacobsson-Tuhkanen

Saarelainen-Virtanen-Hyvärinen
Pelli-Jokela

Korhonen-Juutilainen-Alikoski
Nyqvist

Irving-Perhonen
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Huomattu näemmä IFK:ssakin ettei Kantola ole ihan ykköskentän jätkä. Mielenkiintoinen vääntö tulossa. Jatkoille menty tällä kaudella joka kerta joten miksei sitten tänään myös. Jännä nähdä jos joku vaihtokaupan ukoista tekee maalin niin kuinka railakkaat tuuletukset tulee.
 

Minor

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Tärkeä matsi tulossa, kumpikaan joukkue ei halua hävitä. Toivottavasti KooKoolla on pysynyt se rentous päällä, kunhan siellä nyt ei ole tajuttu, että pleijariviiva on taas vähän lähempänä. Ja silloin pitää jännittää.

Näistä KooKoon tulokkaista Mieho on ollut erittäin hyvä, kakkoskenttä on ollut edelliset kaksi peliä paras ketju. Sen kun pistää tuota HIFK:n kolmosta vastaan niin kiire tulee.

Tasuri meni lapulle. Hade ratkaisee jatkoilla. Näin se menee.
 

Erkka Lapanen

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK - FC Liverpool
KooKoon iskun paikka tänään kyllä tuo kolmosketju. Voipi olla hieman tervanjuontia tuon kolmikon luistelu.
Onneksi meillä on vaihtoetu. Voidaan korvata vauhti taktiikalla eli älyllä...
Aika paljon nämä kestomenestyjät on vaihtaneet pelaajia keskenään. Kokoonpanojen perusteella, KK:lla on vähintään yksi entinen edari kentällä koko ajan. Jatkoajan otteluennakon mukaan IFK on pelokas. Noh, illallahan tuo nähdään. Kolme pistettä on vähintä mitä tästä ottelusta pitää ottaa.
Ja KK faneille tiedoksi: Jos haluatte vaihtaa pelipaitojanne HIFK-paitoihin niin ei onnistu. Pitäkää tunkkinne.
 

teroz

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
Sellaista. Syö miestä, voitto oli otettavissa. Mutta toisaalta näytti, että ainakin omalla katsomoalueella HIFK faneja söi esitys vielä kovemmin, vaikka voitto tulikin.

Ihan hyvää ja vauhdikasta peliä. Aaltosella kunnon off-ilta. KooKoolta vilttiin heilahti Green, joka tosin ihan lopussa palasi. Peli ratkesi kunnon pomppuun ja vieläpä OConnorin tekemään. Lopussa oli Haatajalla hyvä paikka tasoittaa, mutta ei mennyt.

Nyt sitten pelataan vähän lisää kunniapelejä ja lähdetään lomille sekä rakentamaan joukkuetta täysin uusiksi.
 

Funky Duck

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Minä istuin myös muutaman hyvin äänekkäästi HIFKiä kritisoineen vanhemman herran vieressä. Kyllä oli kouvolalaisena pessimistinä kotoisat oltavat siinä kun sai purkaa myös omia tuntoja tämän kauden osalta.

Ensimmäiset puolitoista eräähän KooKoo oli täysin suvereeni ja silloin olisi pitänyt niitä maalejakin tehdä. Sitten HIFK sai juonesta kiinni ja lopulta tosiaan melkoisella räkämaalilla voitto jäi Heseen. Harmittaa kyllä.
 

mustaoranssi

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Ei ollut Haden päivä tänään. Ehkä Hadella rupesi ranteet kipsaamaan kun niistä itse puhui. Ekan kympin IFK oli surkea, loppu olikin tasaisempaa. No Spora sai pinna, Ipa ei mitään. Ei päätä pensaaseen, katsotaan mihin kukakin päätyy.
 

nummenkallio

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
KooKoolla oli voiton avaimet, mutta homma kaatui jälleen kerran puukäsiin, louhikkokosketuksiin ja muihin vastaaviin ongelmiin viimeistelyssä. Generousin maali oli kyllä ihan hieno ylämummo, mutta O´Connorin voittomaali karmea pomppu. Saatan luulla omiani, mutta minusta Irving on ollut paluunsa jälkeen hieman epävarma. Vieläkö IFK haluaisi ostaa maalivahdin? Immonen kaupan päälle. Ei tehdä kauppoja ihan vielä, mutta mahdollisesti maaliskuun alussa, tuloksista riippuen. Kaupanpäällisen saa kyllä vaikka heti. Kantolaakin oli kiva nähdä pitkästä aikaa, kaveri ei pysy pystyssä Nordiksenkaan jäällä.

Ottelu sai arvoisensa päätöksen, kun auton tuulilasissa odottivat Rakennusviraston terveiset.
 

KPL

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, Q
KooKoolla oli voiton avaimet, mutta homma kaatui jälleen kerran puukäsiin, louhikkokosketuksiin ja muihin vastaaviin ongelmiin viimeistelyssä. Generousin maali oli kyllä ihan hieno ylämummo, mutta O´Connorin voittomaali karmea pomppu. Saatan luulla omiani, mutta minusta Irving on ollut paluunsa jälkeen hieman epävarma.

On ollut heikompi ja helpohkoja maaleja on mennyt sisään. Tälle kokoonpanolle 3 päästettyä oli tällä kertaa liikaa, vaikka Haataja tupeksikin pari avointa mestaa, mutta tuollainenhan se on aina ollut. Toisena päivänä kiekko pysyy paremmin lavassa ja välillä sitten käy kuten tänään. Yllättävän dieselmäiseltä tuntui KooKoo ajoittain, vaikka taukoa peleistä on ollut.
 

Orava

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ensimmäiset puolitoista eräähän KooKoo oli täysin suvereeni ja silloin olisi pitänyt niitä maalejakin tehdä. Sitten HIFK sai juonesta kiinni ja lopulta tosiaan melkoisella räkämaalilla voitto jäi Heseen. Harmittaa kyllä.
No ei se kyllä ihan noin mennyt. KooKoo oli parempi ensimmäisen erän, mutta toinen erä oli aikamoista rimpuilua ensimmäisiä vaihtoja lukuunottamatta ja tietysty sitä ylivoimaa, josta se maalikin tuli. Kolmannessa oli melko tasaista, joskin punalasien takaa näytti siltä, että IFK hienokseltaan hallitsi. Lopussa molemmat taisteli hyvin, mutta IFK oli se joka onnistui pitämään johtoasemansa.

Pitkästä aikaa oikeasti nautin kiekon seuraamisesta ja jännitin ihan loppuun saakka. Kiitos IFK ja kiitos KooKoo, että tarjositte melko viihdyttävän ottelun.
Aaltosella kunnon off-ilta.
Tuolta se on näyttänyt enemmän tai vähemmän joka ilta (lukuunottamatta Kärppä-matseja), mutta kas, siellä on taas yksi syöttöpiste merkattu Aaltoselle tästäkin ottelusta.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Tappara vs Pelicans
  • 2.36
  • 3.50
  • 2.84
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös