Real Madrid C.F. 2016–2017

  • 65 139
  • 379

Ritarisydän

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Philadelphia Flyers, Real Madrid
Espanyol teki vielä suuremman palveluksen ryöstämällä 3 sarjapistettä Sevillalta. Nyt olis todellakin maukas paikka lisätä karkumatkaa. Mutta ei varmasti ole helppo reitti, Sociedad on pelannut vieraskentillä viime aikoina varsin hyvin ja Los Blancosin peli taasen on ollut jokseenkin tukkoista.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Loistava tulos, kohtalainen esitys.

Zidane teki osin pakotettujen kokeilujen jälkeen paluun 4-3-3 formaatioon. Samat ongelmat pelinrakentelussa (Casemiro), mutta Real Sociedadin avatessa peliä tappioasemassa, oli vastahyökkäyspeli paikoin erittäin hyvää. Illan tähden Mateo Kovacicin ensimmäinen maali olikin elintärkeä.

Ystäväni Cristiano Ronaldo jatkoi siitä mihin on viime viikot jäänyt. Huonoja kosketuksia, valintoja ja haastamista ensimmäisen jakson ajan. Tappoi useita Real Madridin hyökkäyksiä Karim Benzeman kanssa. Ranskalainen oli aivan karmea. Zidanella ei pitäisi olla vaihtoehtoja Celta-ottelun kärjeksi. Morata on ansainnut näyttöpaikan.

CR paransi huimasti ottelun edessä. Jo ensimmäisen jakson lopulla La Real-puolustajan avittamalla tärkeä läpisyöttö Kovacicille ja lopulta toisella jaksolla tärkeä viimeistely kahteen nollaan. Näytti yksinkertaiselta, mutta viime aikoina Cristiano on paukuttanut noita veskaria päin. Toivottavasti tämä peli avasi patoja.

Kroosin korttitili täyteen ja se tuo isoja murheita Celta-peliin. Realin pelinrakentelu on täysin saksalaisen varassa ja sormet on laitettava ristiin, että Modric olisi pelikunnossa.

Joka tapauksessa hieno viikonloppu Los Blancosille. Neljän pinnan keula ja peli vähemmän pelattuna.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Kovacicin huippuottelu ja kehitys toi tällaiset kokoonpanot mieleen, olettaen kaikkien olevan pelinkunnossa (hah).

--------------------Navas--------------------
Carvajal----Varane----Ramos---Marcelo
-------------------Casemiro--------------------
---------Kovacic---Kroos---Modric----------
-------------Bale---------------CR-------------

--------------------Navas--------------------
Carvajal----Varane----Ramos---Marcelo
-------------------Kovacic--------------------
------------Kroos---------Modric------------
-----Bale----Benzema/Morata----CR-----

Kuten ylläolevassa viestissä jo mainitsin, Casemiro on pelinrakentelussa ongelma huonohkon pallollisen pelinsä ja pelisilmänsä takia. Tämän takia häntä joudutaan käytännössä peittelemään ja suojelemaan pallonmenetysten pelossa ja Kroos hoitaa rakentelun vähän turhankin alhaalta.

Ylemmällä kokoonpanolla voitaisiin lähteä ennakolta kovempiin otteluihin, Casemiron ollessa pohjalla se maailman paras DM ja hänen pallonriistoilla iskettäisiin nopeasti vastaan. Alempi kokoonpano taas on ennakolta heikompia joukkueita vastaan, joita vastaan hidas pelinrakentelu ja sumpun/prässin purkaminen on tärkeää.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Paljon on edellisen kirjoituksen jälkeen tapahtunut. Liigajohto pinnan verran ja kaksi peliä vähemmän pelattuna, mutta keskitytään eiliseen UCL-esitykseen.

Zizou teki sairastuvan tyhjennyttä paluun tuttuun ja turvalliseen 4-3-3, joka puolustustilanteessa muuntautui 4-4-2 Jamesin pudottaessa alemmas keskikentän kanssa linjaan. Tuttu systeemi ja pitkä lepotauko olivat varmasti yhdet tekijät, kun nähtiin tämän kauden pirtein ottelun alku Real Madridilta. 3-1 on lopulta hyvä tulos ja oli erittäin tärkeää saada Napoli pidettyä yhdessä vierasmaalissa. Kompakti 90 minuuttinen antaa itseluottamusta jatkoon.

Joukkue oli terävä hyökkäyssuuntaan, CR näytti etäisesti viiden vuoden takaiselta wingeriltä pedatessaan paikkoja Benzemalle, joka luojan kiitos osui tärkeän tasoituksen. Benz oli tuhlailusta huolimatta joukkueen pirteimpiä tyypillisillä juoksuillaan ja osallistui hienoilla syöttökombinaatioilla pelinrakenteluun. Lisäksi Karimin prässääminen ja työ pallottomana oli esimerkillistä, Cristianon välillä "unohtaessa" prässätä kun oli paikka.

Casemiro-Kroos-Modric tukehdutti Napolin pelin lähes täydellisesti prässillään ja pallonriistoillaan. Etenkin brassi oli elementissään, ottaessaan kymmenen pallonriistoa. Siinä sivussa kauden toistaiseksi komein UCL-maali jo Porto-ajoilta tutulla hevosenpotkulla. Lukitalle sattui varsin epätyypillisiä pallonmenetyksiä ja syöttöerheitä. Kroos oli Kroos, jumalainen.

Dani Carvajalin paluun tärkeyttä ei voi liikaa alleviivata. Laitapelaaminen molempiin suuntiin muuttui Danilon epätasaisuudesta maailmanluokan tekemiseen molempiin suuntiin. Keskitys Benzeman tasoitukseen oli silkkaa seksiä.

Keylor Navasille sattui ikävä Sevilla-pelin tapainen nukahdus, mutta muu joukkue taisi pelastaa hänet fanien ristiinnaulitsimiselta. Joka tapauksessa DDG-huhut saavat lisää tuulta alleen. Olen ollut alusta asti pro-Navas ja en välttämättä De Geaa kaipaisi. Gigi Donnarumma jos saataisiin naarattua, niin hänelle voisi pikku hiljaa alkaa siirtämään vastuuta costaricalaiselta.

Joka tapauksessa tämä peli todisti, että 4-3-3 ja nimenomaan tämä kokoonpano (Jamesin tilalla Bale) on se, millä tällä kaudella tupla kairataan, jos kairataan. Yksittäisissä peleissä voi harkita Sevilla-pelin tapaista 3-5-2, mutta se vaatii Dani Carvajalin ja Marceloa, jotka pystyvät tällä hetkellä tarpeeksi laadukkaaseen wingback-peliin.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Paljon tullut tällä kaudella tuskailtua Ronaldon otteita, mutta nyt hän oli hyvä. Loi paikkoja muille ja esiintyi muutenkin edukseen. Sääli, että viimeistely ei ollut totuttua Cristianoa, muuten tämä pari olisi jo paketissa. Näkee kuitenkin, että CR haluaa voittaa kannuja joukkueen kanssa, sen verran hänelle epätyypillisen ilahtuneita tuuletuksia joukkuekavereiden maaleihin nähtiin.

Madridin keskikenttä on parempi kuin vuosikausiin. Kolmikossa ei ole heikkoa lenkkiä ja tarvittaessa James ja Isco ovat ihan maailmanluokan tuuraajia. Ja olipa mahtava nähdä Pepe kehissä. Toivoa sopii, että Ramos ei pahemmin ottanut osumaa.

Laskisin el Realin kahden suurimman mestarisuosikin joukkoon Euroopassa, nyt kun se kolmas on pienehkössä sillassa omassa parissaan.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Ja olipa mahtava nähdä Pepe kehissä. Toivoa sopii, että Ramos ei pahemmin ottanut osumaa.

Pepe oli häkellyttävän hyvä ja rauhallinen pitkän tauon jälkeen. Ei kaikkein helpoin paikka tehdä paluu. Huhupuheiden mukaan Ramos huilaa huomenna Espanyolia vastaan, mikä on varmasti ihan fiksua. Täysi luotto Pepe-Varane duoon.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Zidane todennut, että hän ei halua Moratan lähtevän ja näin ollen Alvaro avaa tänään ensimmäistä kertaa vuodelle 2017. Benzema oli toki pirteä Napolia vastaan, mutta todennäköisesti kliinisemmällä kärkimiehellä Madrid olisi vielä kovempi tekijä. Aiemmin Benzema oli täydellinen kuninkaallisille, koska hän täydensi Ronaldoa, mutta nyt CR voisi kaivata tulitukea myös taustalta. No, jospa Balen paluu vähän ottaisi maalintekopaineita pois Ronaldolta.

Bale siis palaa tänään kolmen kuukauden tauon jälkeen kokoonpanoon. Loukkaantumisestaan huolimatta joukkueen hyökkäyspelin pirtein tähti alkukauden osalta.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Hyvä avausnelivitonen Bernabeulla. 1-0 -johto Moratan upealla puskulla sexIscon hyvään keskitykseen. Paikkoja oli useampaankin osumaan, mutta jospa toisella puoliajalla uppoaisi.

Pistemenetyksiä ei näistä peleistä saa tulla.

EDIT: Ei ihan niin tyrmäävä toinen puoliaika, mutta maailman paras vasenjalkainen futaaja teki paluun 88 päivän tauon jälkeen ja niittasi 2-0 -voittolukemat pian kentälle pääsemisensä jälkeen.

Ihan hyvä esitys, vaikka maalipaikoissa pitäisikin olla kliinisempi. Tästä on hyvä jatkaa keskiviikon rästipeliin Valencian vieraaksi. Siitä täydet kolme pistettä ja tämähän näyttää erinomaiselta.
 
Viimeksi muokattu:

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Ehjä esitys, eikä Espanyolilla ollut palaakaan. Vierailija oli todella heikko.

CR jatkoi hyviä pelejään. Bernabeun kohahdus komean elasticon jälkeen kuului Kataloniaan asti. Bale esiintyi kuin ei olisi koskaan ollutkaan pois. Jokohan keskiviikkona nähdään pitkästä aikaa BBC avauksessa? Vesi kielellä odotellaan.
 
Viimeksi muokattu:

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Ei ollut eilen kaukana, etteikö piste-ero Barcaan olisi kasvanut taas kahdella pisteellä. Neymarin perinteinen sukellus toi sitten kauan odotetun pilkun ja voiton katalonialaisille.

Fakta on kuitenkin, että tällä hetkellä Barcan pistemenetys näyttää ihan realistiselta ja näin ollen väittäisin, että Barca ei vedä loppukautta täydellä pistepotilla. Nyt, jos Madrid hoitaa rästiottelunsa, niin laskiaispullat ovat hyvin uunissa.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Iso, erittäin iso peli tänään Mestallalla. Piristynyt Valencia vastassa. Jopa ratkaiseva viikko liigan kannalta - 4 pistettä olisi hyvä suoritus näistä rästipeleistä, jolloin ero kasvaisi viiteen pisteeseen ja sopiva hajurako Barcaan säilyisi.

Sergio Ramos lienee pelikuntoinen. Bale aloittaa penkiltä. Uskon, että avaus tulee olemaan täsmälleen sama kuin Napolia vastaan Jamesin kiilatessa lähtökuopissa olevan Iscon edelle. Iscon lähtö olisi todella sääli, kuulunut aina omiin suosikkeihini, mutta avaukseen ei tällä hetkellä ole asiaa sairastuvan ollessa tyhjä, niin karulta kuin se Iscon esitykset huomioonottaen kuulostaakin. Kroos-Modric-duo on koskematon ja trio täydentyy Casemiron vahvuuksilla. Kun vielä James on julistanut haluavansa jäädä taistelemaan peliajasta, niin tuskinpa tässä on savua ilman tulta. Kunhan ei mene Barcaan, niin hyvää jatkoa.

19:45 mennään.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Iso, erittäin iso peli tänään Mestallalla. Piristynyt Valencia vastassa. Jopa ratkaiseva viikko liigan kannalta - 4 pistettä olisi hyvä suoritus näistä rästipeleistä, jolloin ero kasvaisi viiteen pisteeseen ja sopiva hajurako Barcaan säilyisi.
Mestalla on ollut perinteisesti Realille todella vaikea paikka. Yleensä Valencia pystyy syttymään Realia vastaan kauden parhaimpaan esitykseen.
Voitto pitäisi kyllä tänään raapia ja avaus on todennäköisesti juurikin se sama kuin Napolia vastaan. Ainoa muuto voi olla että Isco korvaa Jamesin.

Jamesin kiilatessa lähtökuopissa olevan Iscon edelle. Iscon lähtö olisi todella sääli, kuulunut aina omiin suosikkeihini, mutta avaukseen ei tällä hetkellä ole asiaa sairastuvan ollessa tyhjä, niin karulta kuin se Iscon esitykset huomioonottaen kuulostaakin.
Isco lähtee jos ei kirjoita kesään mennessä uutta jatkosopimusta, koska edellinen sopimus umpeutuu kesällä 2018 eikä ole mitään järkeä päästää pelaajaa pois ilmaiseksi. Markkina-arvo on kuitenkin useita kymmeniä miljoonia. James taas todennäköisesti lähtee jos Isco tekee uuden jatkon.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Isco lähtee jos ei kirjoita kesään mennessä uutta jatkosopimusta, koska edellinen sopimus umpeutuu kesällä 2018 eikä ole mitään järkeä päästää pelaajaa pois ilmaiseksi. Markkina-arvo on kuitenkin useita kymmeniä miljoonia. James taas todennäköisesti lähtee jos Isco tekee uuden jatkon.

Näin on, se on joko tai. James tai Isco kesällä lihoiksi. Koska James on osoittanut melkoista asennetta vastoinkäymisistä ja pienestä peliajasta huolimatta, sekä ilmaissut halunsa jäädä, niin epäilen Iscon vaihtavan maisemaa.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Näkisin asian niin, että Isco on tällä hetkellä parempi jalkapalloilija kuin James, sillä espanjalainen pelaa koko ajan potentiaalinsa edellyttämällä tasolla. Jamesin potentiaali sen sijaan on tasoa korkeammalla kuin sexIscon vastaava. Kumman tahansa lähtö on sääli, sillä onhan tuo Madridin rosteri tällä hetkellä kultaa. Isoja pelaajia riittää myös penkille asti.

Tavallaan harmi, ettei CR ole vanhempi. Jos hänellä ei olisi sementoitu paikka avauksessa, niin sekä Isco että James saataisiin pidettyä suht tyytyväisinä.

Tänään ei kelpaa kuin kolme pistettä.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Näkisin asian niin, että Isco on tällä hetkellä parempi jalkapalloilija kuin James, sillä espanjalainen pelaa koko ajan potentiaalinsa edellyttämällä tasolla.
Näkisin Iscon suurimpana ongelmana epätasaisuuden. Heikoimmissa otteluissa ei kyllä näy sitten ollenkaan, mutta jos vertaa vaikka Öziliin niin Isco on usein pelipäällä niissä isoissa otteluissa, kun taas seuraava ottelu vaikkapa Alavesia vastaan ei tunnu kiinnostavan yhtään.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Näkisin Iscon suurimpana ongelmana epätasaisuuden.

Olen samaa mieltä. Ja nimenomaan noin, että pelaa hyvin isoissa peleissä, mutta vajoaa unohduksiin helpommissa peleissä. Vajoaa ja nousee siis jollain tavalla vastustajan tason mukana.
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Voi perse. Olihan kivaa katseltavaa, mutta on tuo Valencia niin vastenmielinen paskaseura, että joutaisi tehdä konkurssin. Dani Parejo tuon vastenmielisyyden ilmentymä.

Turha pisteiden menetys kymmenen minuutin kooman takia. Ero kärjessä yksi piste ja vain yksi ottelu enää rästissä. Homma ei paljoa helpotu viikonloppuna.
 

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Varanelta kyllä hävettävän huono esitys. Antoi Zazalle tilaa kääntölaukaukseen boksin sisällä ja 1-0. Toisella jaksolla ei saanut helppoa palloa haltuun ja Zaza melkein laittoi jo 3-1. Onneksi Zidane korvasi ranskalaisen Nacholla. Tuo olisi vaan pitänyt tehdä jo ensimmäisellä jaksolla.

Toinen huolestuttava asia on Keylor Navasin vire. Itseluottamus tuntuu olevan kadoksissa. Onko syynä nämä huhut joissa valkoiseen paitaan ollaan tuomassa uutta maalivahtia, mutta kuitenkin tilanne on tällä hetkellä semmoinen että Kikon pitäisi ehdottomasti olla maalissa.
 

#32

Jäsen
Suosikkijoukkue
IFK,Datsjuk, VPeltonen,Liverpool, RealMadrid
Ehdin katsomaan matsia noin puolen tunnin kohdalla, ja eka tunne oli että mitä ....ua! Mutta kun peliä katseli, niin sitä leimasi jumalaton kiire ylöspäin. Rauhallisuus pallollisena loisti poissaolollaan, ja se jolla pallo oli juoksi kohti vastustajan päätyä niin pitkälle kuin pääsi, ja teki sitten ratkaisut, kun muuta vaihtoehtoa ei enää ollut. Keskitykset olivat eilen pääosin luokattomia, niitä olisi nyt tarvittu. Ihmetyttää Moratan olematon peliaika. Eilenkin sellainen peli, jossa kaukolaukauksilla olisi maalin saanut tehtyä. Ja Moratalla parhaimmillaan on hyvä laukaus. Pallo laidasta sisään ja maata pitkin syöttö keskikaistalle ja laukauksen hakuun. Jos ekan kaverin veto peitetään parin harhautuksen jälkeenkin, niin seuraava juoksee vierestä jolle siirto.
Ja jos laidasta maalille keskitys tapahtuu kovaa maata pitkin, niin ei kaikkien hyökkääjien pidä seistä topparien takana. Yksi voi juosta topparin etupuolelle, ja sekoittaa topparin ajatuksia. Jos keskitys silloin vaikkapa vahingossa leijuisi/kimpoaisi topparin yli, olisi toinen hyökkääjä siellä valmiina.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Varanelta kyllä hävettävän huono esitys. Antoi Zazalle tilaa kääntölaukaukseen boksin sisällä ja 1-0. Toisella jaksolla ei saanut helppoa palloa haltuun ja Zaza melkein laittoi jo 3-1. Onneksi Zidane korvasi ranskalaisen Nacholla. Tuo olisi vaan pitänyt tehdä jo ensimmäisellä jaksolla.

Zazan ensimmäiselle ei voinut mitään, mahtava suoritus. Mutta muuten oli Varanelta karmea esitys. Zizou tosin pressissä sanoi, että vaihto johtui Varanen loukkaantumisesta (huhujen mukaan kolme viikkoa sivussa), eikä peliesityksestä.

Toinen huolestuttava asia on Keylor Navasin vire. Itseluottamus tuntuu olevan kadoksissa. Onko syynä nämä huhut joissa valkoiseen paitaan ollaan tuomassa uutta maalivahtia, mutta kuitenkin tilanne on tällä hetkellä semmoinen että Kikon pitäisi ehdottomasti olla maalissa.

Tästä samaa mieltä. Keylor on vajonnut viime kauden huippumaalivahdista ookoo-tason molariksi. Toinen oli ihan torjuttavissa ja noi pitää vaan ottaa, jotta joukkue pysyy pelissä mukana. Mitä tulee tason laskemisen syyhyn, niin epäilen kesäisen leikkauksen vaikuttavan enemmän. Viime kaudella DDG-haamu fakseineen oli kokoajan läsnä, mutta Keylor pelasi mahtavalla tasolla. EDIT: Jos olisin Flore, lähtisin kesällä veskarikaupoille. Real Madridissa pitää olla illasta toiseen maailmanluokan tasolla pelaava maalivahti. Sympaattinen costaricalainen ei tätä valitettavasti ole. DDG/Courtois/Lloris (Donnarumma)?

2-0 ekaan kymppiin ja lopulta voi sanoa, ettei Real siitä ikinä toipunut, vaikka CR tasoituksen ekan jakson loppuun puskikin. Vähän jäi paska maku Zizoun vaihdoista tai vaihtamatta jättämisistä. Modricin korvaaminen Lucas Vazquezilla pakkasi Madridin pelin entistä enemmän laitoihin, josta roiskittiin keskityspalloja. Statsien mukaan Real antoi 49 keskitystä pelissä! Valitettavasti vaan Valencian topparit pelasivat nämä erinomaisesti pois. Peli huusi enemmän kentälle Iscoa ja Morataa, mutta Zizou istutti pojat tukevasti koirankoppiin. Ja jos yksi vaihto oli tuhlattava Varanen loukkaantumisen takia toppariin, niin olisi nyt sitten vaihdettu Varane -> Iscoon ja siirretty Casemiro topparin paikalle. Brassin peluuttaminen topparin paikalla ei ole Zizoulle ollut aiemminkaan ongelma...

No mutta. Paine kasvaa. Villarealia vastaan on saatava erinomainen tulos.
 
Viimeksi muokattu:

Heltsu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Real Madrid, LA Lakers
Zazan ensimmäiselle ei voinut mitään, mahtava suoritus. Mutta muuten oli Varanelta karmea esitys. Zizou tosin pressissä sanoi, että vaihto johtui Varanen loukkaantumisesta (huhujen mukaan kolme viikkoa sivussa), eikä peliesityksestä.
Tästä olen eri mieltä. Topparin tärkein tehtävä oman kuudentoista sisällä on estää pallollista vastustajaa kääntymästä ja Varane jätti juuri sen metrin tyhjää tilaa ja Zazan huippusuorituksen jälkeen pallo oli verkossa.
 

Vahtimestari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Real Madrid
Tästä olen eri mieltä. Topparin tärkein tehtävä oman kuudentoista sisällä on estää pallollista vastustajaa kääntymästä ja Varane jätti juuri sen metrin tyhjää tilaa ja Zazan huippusuorituksen jälkeen pallo oli verkossa.

Juu, ei tästä suurempaa kinaa saada aikaiseksi. Katsoin uudestaan ja jättihän Varane vähän liikaa tilaa Zazan paremmalle jalalle. Ei kuitenkaan samanmoinen katastrofi, kuin pallonmenetys toisessa maalissa ja toisen jakson sekoilu alimpana miehenä, josta Zaza meinasi sipsuttaa jo 3-1.
 

VilleLeino

Jäsen
Suosikkijoukkue
NATO, Barca&Pep, Argentiina, Canada
Case-Isco on kyllä käsittämätöntä spedeilyä Realilta ja Zizoulta. Isco on ollut vuoden vaihteen jälkeen joukkueen ylivoimaisesti paras pelaaja, mutta peliaikaa ei tipu millään ja miestä ollaan ajamassa seurasta ulos. Eilisessäkin pelissä Realin takaa-ajo alkoi sillä sekunnilla kun Isco astui kentälle. Sitä ennen joukkue oli aivan pihalla eikä olisi ansainnut yhtään pistettä matsista.
No mulle kyllä käy että pidätte parasta miestänne penkillä, kenties vielä saadaan puhuttua Isco pelaamaan sopparinsa loppuun ja siirtymään idoliensa Messin ja Iniestan seuraan.

Voitonhan Real nappasi tuosta pelistä kun tunnettu Real-fanboy Gil Manzano järkkäsi pojille pilkun. Ottelun jälkeen mies nähtiin poistumassa stadionilta kantaen Realin-muovipussia, jonka oli saanut kiitokseksi "hyvästä tuomaroinnista".
 

Grainger

Jäsen
Suosikkijoukkue
La Decimoquarta
Tietää Madridin voittaneen, kun TrolliLeino kaivautuu äitinsä hameen helmoista itkemään, vinkumaan ja parkumaan.

Hyvä voitto, näillä se mestaruus tulee. Varsin barcamainen pilkku, mutta kerrankin näin päin. Bale on kyllä kova jätkä ja joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Harmi, että ei tahdo pysyä kasassa. Liigan paras pelaaja kunnossa ollessaan.

Jokohan Morata pikkuhiljaa alkaisi olla ykköskärki? Carvajal ja Marcelo ovat kyllä varsin dynaaminen duo. Maailman paras laitapuolustajapari.
 

Captain K

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tampereen Ilves
. Bale on kyllä kova jätkä ja joukkueen tärkeimpiä pelaajia. Harmi, että ei tahdo pysyä kasassa. Liigan paras pelaaja kunnossa ollessaan.

No ei ole edes valkoisten paras pelaaja. Kyllä sitä kuninkaallisten kuninkaan viittaa kantaa edelleen seiskapaita, ihan sama kuinka kova Walesilaisen fanipoika sinä olet ja se on kyllä tullut selväksi. Mutta tokihan tuo oli vain provo Barka-leiriä kohtaan teikäläiseltä niin kuin yleensä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös