La 18.2.2017 Kärpät - Pelicans

  • 1 809
  • 11

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Tänään pelataan taas Raksilassa kotimaista jääkiekkoa. Kärppiä vastaan asettuu Pelicans Lahdesta ja taistelu suorasta playoff paikasta käy kuumana. Ainakin Pelicansin osalta ja miksei jopa Kärppien mikäli tulee kunnon voittoputki.

Pelicansin luukkua availee Karri Rämö, mies joka palasi rapakon takaa ja Juvonen torjuu pikkumustaa maalin edessä.

Kärpät tänään:

John Albert–Mika Pyörälä–Brock Trotter
Ivan Svarny–Shaun Heshka

Jari Sailio–Antti Kalapudas–Ville Leskinen
Mikko Niemelä–Jani Hakanpää

Toni Kähkönen–Aku Kestilä–Mikko Lehtonen
Ilkka Mikkola–Aleksi Mäkelä

Niko Kuiri–Miska Humaloja–Sami Anttila
7. puolustaja: Taneli Siikaluoma

Maalivahti: Jussi Rynnäs (Sami Aittokallio)



Pelicans


Erkinjuntti - Hodgman - Sopanen
Kousa - Puistola


Poulsen - Björninen - Rekonen
Blood - Hovinen


A. Tyrväinen - Tyrväinen - Kangasniemi
Pöyhönen - Rukajärvi


Heikkinen - Heino - Koivisto
Leimu

Maalivahdit

Juvonen (Rämö)
 

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Mielenkiintoinen mittelö luvassa. Molemmille jengeille kelpaavat pisteet.

Oululaiset lienee muistavat vielä herra Hodgmanin joten tämän myötä soisi Hodarille pinnan pari tästä pelistä ja jotain muutakin showta pystyyn kunhan ei mussuta itselleen yhtä kymppiä lisää.

Rämö näemmä luukkuvahtina tänään joten toivotaan Juvoselle onnistunutta iltapuhdetta raksilassa. Lassen edelleen sivussa ja Leimu hoitaa mahdolliset YV:t ja pari vaihtoa tasakentällisin.. Rukajärvelle soisi tasaisuutta tuon höntyilyn sijasta otteisiin sillä mies on aina riski ollessaan jäällä.

Omakohtaiset odotukset ovat siinä että Pelicans hoitaa 3 pistettä Lahteen.
 

Jari66

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Ukraina
Toivottavasti Rämön luukkuvahtikomennus ei tarkoita sitä että jostakin rahakkaammasta suunnasta olisi jo soiteltu.

Mutta sarjasijoituksista huolimatta Kärpät varmaan ennakkosuosikki. Toki Pelicans on sen verran kuuma joukkue että puhetta tulee ottelun jälkeenkin riittämään vielä pitkään. Tampereella teiniparrat pärisee vieläkin.
 
Viimeksi muokattu:

NuuskaHP

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans
Toivottavasti Rämön luukkuvahtikomennus ei tarkoita sitä että jostakin rahakkaammasta suunnasta olisi jo soiteltu.

Äkkiseltään voisi ajatella että kyse on vain siitä ettei Juvoselta häviä tatsi peleihin ihan kokonaan. Voutilainen hoiti yhden mallikkaan pelin jonka Juvonen istui luukulla ja HPK:ta vastaan sulaessa komennettiin loppupeliksi tolppien väliin ja sen jälkeen on taas ollut luukulla. Ehkä onnistunut peli tähän alle niin on hyvä jatkaa eteenpäin.
 
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Olin avaamassa ketjua mutta joku toinnen ehtikin ensin. Laitetaan tänne kuitenkin kirjoittamani viesti.

Oulun Raksilan lauantai-illassa kohtaavat neljän pelin vierasputken aloittava Pelicans sekä salakavalasti nousua tekevä Kärpät. Ottelu on molemmille äärimmäisen tärkeä; Voitolla Kärpät pitää teoreettiset haaveet kuuden sakista elossa, kun taas Pelicans haluaa pitää Ässät turvallisen välimatkan päässä takansa eikä tietenkään halua päästää Kärppiäkää iskuetäisyydelle.

Molemmat joukkueet pelasivat viimeeksi torstaina. Pelicans otti kotonaan rankkareiden jälkeen taisteluvoiton sarjakärki Tapparasta, kun taas Kärpät kävi Kouvolassa häviämässä KooKoolle. Kymmenen ottelun kuntopuntarissa joukkueet löytyvät lähes peräkkäisiltä sijoilta, Pelicans neljänneltä sijalta ja Kärpät kuudennelta. Pelicans on kerännyt tuona aikana 19 pistettä ja Kärpät 17.

Pelicansilla on ollut tapana vieraissa sortua passiivisuuteen ja kyttäilyyn, siinä missä kotonaan se on pyrkinyt enemmän kiekkokontrolliin. Kärpät on puolestaan ollut tällä kaudella varsin keskinkertainen kotijoukkue. 25 kotipelistään se on voittanut 10 suoraan ja 5 varsinaisen peliajan jälkeen.

Pelicansilta mielenkiinto kiinnittyy ennen kaikkea Vili Sopaseen. Torstaina katkesi yhdeksän peliä kestänyt pisteputki. Tehoileeko Sopasvili tänään Kärppien kustannuksella. Kärppien osalta huomio kiinnittyy väkisinkin uusiin pelaajiin, SaiPan uppoavasta laivasta napattuun Brock Trotteriin sekä KHL:n Slovan Bratislavasta tulleeseen Ivan Švarnýyn. Trotter onnistui heti ensimmäisessä pelissään uudessa seurassa maalinteossa. Švarný keräsi teholukeman -1. Kärppäfanit voi kertoilla enemmän kuinka uudet vahvistukset pärjäsivät debyyteissään.

Pelicansin sairastupa ei ole viime aikoina (onneksi) täydentynyt lainkaan, vaikka alkukaudesta näytti että joka pelissä putoaa joku lasarettiin. Poissa ovat pitkäaikaispotilas J-P Pietilä, Nico Manelius ja Miska Siikonen joka tosin saattaa palata kokoonpanoon lähiaikoina. Kärpillä on sen sijaan ainakin viisi sairastupalaista. Puolustajat Lasse Kukkonen ja Taneli Ronkainen sekä hyökkääjät Mikael Ruohomaa, Saku Mäenalanen ja Jesse Saarinen ovat loukkaantuneina.

Maalivahtitaistokin on mielenkiintoinen. Ryntäälle meni viime pelissä neljä maalia mutta yleisesti ottaen hän on ollut yksi kauden parhaita maalivahteja. Juvosen alkukausi oli mainio mutta viime aikoina varsinkin on ollut vaikeaa. Tarttuuko koppi? Tänään olisi syytä tarttua sillä Pelicans tarvitsee tämän voiton vähintään yhtä paljon kuin Kärpätkin. Kohta mennään!
 

Epsilon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lahti vs. Everybody
Lisätään tohon Smitty#41:n poissaolija listaan Stefan Lassen.

Lassenin ja Maneliuksen poissaolo syö melkoisesti luottoa meidän puolustuksen pitävyyteen. Leimu ei ole lähellekkään täydessä tikissä, Bloodin sytytyslanka on välillä liian lyhyt, Rukajärvi ja Puistola on jo pitkään ollut tasoa mestis ja jostakin syystä myös Pöyhönen ja Hovinen on heittäny kumman koomailuvaiheen päälle.

Mutta tiukkaa matsia odottelen ja vähintään paria pistettä tuliaisiksi.
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
Häviää viimeistään finaaleissa
Lisätään tohon Smitty#41:n poissaolija listaan Stefan Lassen.

Ainii Lassen meni tosiaa paskaks pari peliä sitten... Muutenhan joku kolmikosta Rukajärvi, Hovinen, Puistola istuisi katsomossa.
 

Mensonge

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Ja oululaisiakin kiinnostaa.. Torstain tulokset vesittivät pahasti tämän ottelun mielenkiintoa. Kärpillä siis kasvojen pesun paikka. Jaaste on sopivan kova. Mahdollisuuksia toki on ja jospa uudet vahvistukset toisivat jokusen lisäkatsojankin halliin. Pelicans ja etenkin Sopanen on varmasti paha pideltävä hitaalle pakistollemme. Ehdottomasti pitää onnistua, jos tämän mielii voittaa. Toivotaan nyt kuitenkin. Lähinnä toivon varassahan tässä tahdotaan mennä.
 

firsov

Jäsen
Iso sääli laskea heikot lappalaiset näin helpolla. Ei saa olla takki auki näitä heikompiakaan joukkueita vastaan.

Positiiviseksi kääntää löysyyden ainoastaan kunnon lanaus viimeisessä erässä:)
 

KemmiK

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät
Iso sääli laskea heikot lappalaiset näin helpolla. Ei saa olla takki auki näitä heikompiakaan joukkueita vastaan.

Positiiviseksi kääntää löysyyden ainoastaan kunnon lanaus viimeisessä erässä:)
Onko Kärpät enää tässä keväällä heikompi joukkue? Ei välttämättä.
 

JP900

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Hyvä peli Kärpiltä. Eipä ollut Pelicansista tänään liikaa haastetta ja Rynnäkseltä myös todella hyvä peli.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös