Pe 17.2.2017 KalPa - Jukurit

  • 2 334
  • 10

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Mennään lähes samalla ketjun avauksella kuin viikko sitten kerhoa vastaan. (sen verran meni ulkomuistista perseelleen)
KalPan ennakko:
http://www.kalpa.fi/2016-2017_uutin...-ilta-ja-savon-derby-on-aika-tasoittaa-voitot

Nopea vilkaisu ticketmasteriin näyttäisi n. 3k yleisömäärää tai sitten pari sataa päättää jäädä kotisohvalle.

Vastustajasta kiinnostaa kokenut hyökkäyskaarti sekä niiralanmontussa junioreissa pyörinyt Suhosen Teemu.

Poissa KalPalta maalinsylkijät Junnila ja Timonen.

EDIT: Ei saa pelotella millään Laku Laakkosilla, hetken kävi jo mielessä pelaako KalPan ykköskentän laidassa Ilomäen paidassa eräs Pekka Virran suosikkiflegu, maestro Janne Laakkonen.
 
Viimeksi muokattu:

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Niinhän se olisi kauden 16-17 viimeinen Savon derby illalla. Tähän asti tosiaan KalPa ollut Jukureille mukava vastus pisteiden mentyä Jukureille 10/15 ja mistään ottelusta ei mikkeliläisryhmä ole joutunut nollalla pisteellä poistumaan. Laitetaanpa vaihtarina Jukurien ennakko:
ENNAKKO: Kohti Kuopiota, kohti pudotuspelejä | Jukurit

Jukureilla tutut 1, 2 ja 4. Kolmosesta Leskinen muutti jälleen romppeensa Iisalmeen ja Laakkonen nostettu laitaan. Henritius huilaa siis tänäänkin ja ylimääräiseksi pelaajaksi merkattu seiskapakin roolissa V. Hyvärinen. Tosiaan KalPan yv on Jukureille(kin) murhaa mutta 5v5 pelissä pitäisi pysyä homma hallinnassa. Erityisen positiivista Jukureiden kannalta on viime viikon torstaisen HIFK matsin (josta voisi harmillisen perustellusti käyttää myös esimerkiksi termiä "farssi") jälkeen löytynyt maalijyvä. Jyvän löytyminen liittyy yllättäen hyvin nopeassa tahdissa päivittyneeseen pelitapaan, joten vuodenvaihteen aneemisia perässäjuoksijoita ei pitäisi tänäänkään kentällä keltapaidoissa näkyä.

Todennäköisesti turvallisin veikata puolustusvoittoista 2-2 tasuria ja ratkaisu vieraiden kannalta toivottavasti jo jatkoilla (kun rankkareilla ei Jukurit juhli, sen tietää jo tunteja etukäteen mitä niissä käy kun ampujiksi laitetaan Roine, H. Koivisto ja Nättinen ja noista keskimmäinen yrittää sitä iänikuista siirtorystyllejanosto ja kaksi muuta kuljettaa patjoihin). Toki näillä puheilla siellä takoo jompikumpi ekassa erässä 5 kassia ja peli sitä myöten ohi.

edit. Ai persketti, ei varmaan kannattanut mainitakkaan mutta Jukureillahan on tosiaan mahdollisuus nousta jälleen sääliviivan päälle jos pari pistettä onnistuu Kuopiosta kairaamaan. Toivottavasti pelaajat eivät tällaista ylimääräistä jännitysmomenttia muista vaikka kyllähän Laku Laakkonen tuosta pre-game haastattelussa mainitsi kun haastattelijan piti se ehdoin tahdoin esiin tuoda.
 

Takapappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Blackhawks
Jos KalPa pelaa vähänkään samanlailla, kuin Tapparaa vastaan, niin pitäisi kolme pinnaa jäädä Kuopioon. Paljon on taas suoritustaso heitellyt pelien välillä, niin suapi nähä. KalPan ykkönen tekee 2 maalia ja Tommi "Tommi" Jokinen yhden.
 

HokiHero

Jäsen
NONNI! Perjantai-ilta ja jätin bisset kaupan hyllylle sekä lapulle 2, joten kaikki keinot on käytössä. Aina sitä lähtökohtaisesti ajattelee, että kyllä Jukureilta kolme pistettä kairataan, mutta kummasti ensimmäisessä erässä alkaa ihmetellä miksi peli on tervanjuontia. No Ristohan se, vuodesta ja pelistä toiseen.

Niin tai näin toivoisin näkeväni vauhdikasta ja taitavaa kiekkoa. Peli Tapparaa vastaan osoitti että tappion jälkeenkin voi olla fiilis ettei hukannut aikaansa TV:n ääressä. Tähän asti pelit Jukureita vastaan ovat olleet viihdearvoltaan huonoja Jukurien rikkoessa peliä järkevästi. Toivotaan että tähän tulee tänään muutos.
 

Hollanti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Varmaan se KalPa
Vika tämmönen vääntö. HUI HAI! Pisteitä ois kiva ottaa. HUI HAI! Tänne sitä jallua. HUI HAI!

Sebok tekee yhen maalin tänään. Huj haj...
 

Katto

Jäsen
Saa nähdä tuleeko Kalpalle neljäs tappio viimeisestä viidestä pelistä. Tappara pelissä Kalpa faneja ilahdutti tappiosta huolimatta se, että oltiin liikenteessä "raikkaalla jalalla". Kevät, Kalpa ja Kilpeläinen..seisooko se sittenkin.
 

Wiljami

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
Kyllä on itsekäs paska tuo juvalainen Kilpeläinen, ei voinu kotimaakuntaa sen vertaa jeesata että ois maalin antanu ku piti vaan itelle nollapeliennätys pedata. Tää on hei joukkuelaji!

No joo huumori sikseen. KalPa vei ekan puolikkaan täysin suvereenisti ja ois voinu viiä 5-0 jos ois päässy paikoille. Ihailtavasti kyl piti kiekkoa ja ne pienet hetket kun ei pitänyt ni oli kyllä hakemassa välittömästi takas. Jukuri yv:n jälkeen vähän sentään tasottu ja kolmsnnessa saatto jopa erehtyä luulemaan että kentällä samaa sarjaa pelaavat tiimit.

Toivottavasti Sebokki ei hajonnu pahemmin vaikkei ekan erän jälkeen kentällä käynykkää. Ja toivottavasti Jukurit palaa pistekantaan kun huomenna vastassa ennakkoon nähden "hieman" sopivampi joukkue tasoltaan (eli varma 2 pitkävetoon...).

Edit. Tuo 6v5 on kyllä edelleen aivan hirveää turaamista. Yv:t oli sentään molemmat siedettävää kun sai jopa vähän kuviontynkää aikaan ja peräti tuotua kiekon takaisin alueelle purusta.
 
KalPalta tänään tyly esitys melkoisen nuhaista jukurilaumaa vastaan. Kolmannessa erässä pieniä piristymisen merkkejä Jukureilta oli havaittavissa, mutta ei mitään sellaista, että kuopiolaisten täysi pistepotti olisi ollut uhattuna.

Tänään Jukureiden hyökkäys tylsytettiin täysin. Tosin täytyy sanoa, että ei siinä KalPallakaan aivan hirveän montaa huippupaikkaa ollut. Hyökkäyspelaaminen kuitenkin kautta rantain mikkeliläisiä parempaa ja lähempänä se KalPan 2-0 kuin Jukureiden 1-1-maali oli.

Rajaniemi (kuten myös Kilpeläinen) pelasivat hyvin, eikä tuossa Jukureiden puolustamisessakaan valittamista ollut. Pelkällä puolustamisella niitä pisteitä vain harvoin saadaan ja tänään kun ne pisteet olisivat olleet erityisen tarpeen.

Huomenna taas Jukureille se "varma" kolmen pisteen peli ja Jukureiden historian niistä peleistä tietäen tämän viikonlopun saldoksi tullee hyvin suurella todennäköisyydellä jäämään pyöreä nolla ja jo käden ulottuvilla ollut pudotuspeliviiva karkaa jälleen kauemmas.
 

Feliks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KalPa, KuPS
Pitää tyytyväinen olla uimalakilta saatuihin kolmeen pisteeseen. Ja pliis Pekka ja Sami jatkossakin pidetään Rissanen ja Ilomäki omissa kentällisissään senttereinä. KalPalta tänään kohtuullisen tasavahva esitys, Jukurit oli yllättävän passiivinen lukuunottamatta 3.erää.

Harvoin voittopelin jälkeen harmittaa niin paljon kuin tänään, mutta olipahan tuomarit tänään huonoja. Ilmeisesti ennen ottelua oli jo päätetty että linja on 2 jäähyä molemmille. Sinällään vaikka jäähyjä olisi vieraille enemmän vihellettykin niin olipahan KalPan yv jälleen semmoista kuraa että eipä niin väliä.

Huomenna keula Nykäskylää kohti ja uusi peli.
 

ilman sukkia

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa
Ilomäeltä tärkeä maali ja sitä kautta vastustaja joutui yrittämään muutakin kuin pitkän kiekon lyömistä. Kilpeläiseltä asiallinen nollapeli ja sitä kautta ennätykset kirjoihin. Vielä vaan maalin takana selkeämmät ratkaisut kiekon kanssa, pakiston kanssa. Leskinen oli pakistossa ehkä eniten helisemässä, mutta ikä versus vastuu niin hyvää suorittamista kiekollisena.

Keräseltä ja Mutaselta näkyvän energistä tekemistä ja Ruuttukin luo vauhdilla tilanteita.

Ketjulotto näytti herättelevän ukkoja kun ei voinutkaan luottaa siihen samaan kuvioon mitä on yritetty joulukuusta asti samoilla ketjukoostumuksilla.

Rissanen on vaan niin hyvä ettei sitä tarvitse kehua erikseen. Jokohan olisi kaikki kehuttu ylivoimaisen yksnolla voiton kunniaksi. Suosikki-inhokit vastustajan valmennuksessa pitää huolen kolmen sarjapisteen maistuvuudesta.

Jalkapalloa helmikuussa ja jääkiekkoa kaikki muut kuukaudet paitsi kesä-heinä. Ähky?
 

Takapappa

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Blackhawks
Myöpä tehtiin muali, työpä ette tehny. Tiukaksihan se meni. Jukurit oli tosiaan yllättävän passiivinen, pois lukien ottelun alku. Aika rauhassa sai KalPa pelata kiekolla ja Jukurien trapista mentiin ohi että heilahti. Molemmat veskarit hyviä, peukku myös Mutaselle ja Ruuttulle.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös