Madden NFL-sarja / NCAA football

  • 8 354
  • 25

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
EA Sports hallitsee lähes yksinään urheilupelimarkkinoita ja Yhdysvalloissa yhtiön parhaiten myyvä sarja (NHL,FIFA, Madden, NBA) on nimenomaan amerikkalaiseen jalkapalloon, jefuun, keskittyvä Madden-sarja.
Suomessa luonnollisesti Madden-pelit jäävät myyntitilastoissa kauas NHL- ja FIFA pelien taakse, mutta uskon jatkoaikalaisten joukosta löytyvän myös Maddenin pelaajia.

Madden 12 julkaistiin Euroopassa muutama kuukausi sitten ja kansikuvapoikana komeilee Cleveland Brownsin keskushyökkääjä (running back) Peyton Hillis. Oliko ratkaisu oikea? Mielestäni kanteen olisi voinut sopia vaikkapa Green Bay Packersin pelinrakentaja Aaron Rodgers, joka valittiin viime Super Bowlin arvokkaimmaksi pelaajaksi.

Onko joku jo ehtinyt kokeilla uutta Maddenia? Mitä silmiinpistäviä eroja huomasit edeltäjään verrattuna? Onko jollakulla kokemuksia jostakin vanhemmasta Madden pelistä?
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
Ite omaan reilun 10v kokemuksen Madden pelisarjasta. Ihan aluksi tuli ps1:llä ja sen jälkeen siirryttiin pc-versioihin. Nyt viimeiset kolme Maddeniä on tahkottu PS3:lla.
Mitä tulee tähän kansikuvaan, niin ehkä Rodgers ei halunnut kanteen Madden kirouksen takia. Lähes poikkeuksetta pelaaja joka on esiintynyt pelin kannessa on joko loukkaantunut tai muuten pelannut päin persettä tulevan kauden. Näinhän se näyttää nyt olevan Hillisinkin kanssa.

Mutta siitä pelistä, niin minä tykkään kovasti. Uudistuksia on varsin paljon verrattuna viime vuoden versioon, varsinkin francise puolella. Itse en juuri muuta pelaakkaan. Heti preseasonilla tulee vastaan ekat muutokset, eli cut days. Joudut siis cuttaamaan rosterista pelaajia joka preseason viikon jälkeen. Toinen uudistus on injured reserve. Kun pelaajasi on done for season, niin voit laittaa jampan ir-listalle ja tämä ei vie yhtä rosteri paikkaa. Graafisella puolella on myös jonkun verran parannuksia. Samoin pre game esittelyt ovat joka joukkueella erilaiset. Joissa mm. esitellään kyseisen joukkueen tähtipelaajat. Samoin alottavat hyökkäykset sekä puolustukset esitellään pelin tiimellyksessä. Suurin muutos mielestäni on pelattavuus, joka on mennyt parempaan suuntaan. Ukot liikkuvat realistinen oloisesti ja mikä hienointa taklaukset ovat tosi näyttäviä. Onhan Madden 12 paljon muitakin uudistuksia joita ei nyt ihan kaikkia jaksa listata ja en niitä muistaisikaan. Enivei, Madden 12 on kuitenkin selvästi parempi kuin viime vuosien versiot. Ehdottomasti hankinnan arvoinen jefun ystäville.
 

Jne

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Arsenal FC, Florida Panthers
Pitää itsekin ilmeisesti sitten ostaa tuo uusin Madden, nyt pelaan edelleen vielä tuota vanhaa versiota.

Maddenit ovat aloittelijoille myös loistava pelisarja, sillä säännöt oppii hyvin nopeasti, vaikka niitä ei entuudestaan tuntisikaan. Myös pelin kulusta ja taktiikoista saa nopeasti kiinni.
 

eagle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Pittsburgh
Itse en ole vuosiin pelannut Maddeneita muuta kuin demoa. Pelit ovat ihan hyviä, mutta sen verran enemmän pitäisi olla aikaa että viitsisi koko pelin ostaa. Itsellä kun on vielä NBA 2k-sarjaa, NHL ja FIFA urheilupeleistä, niin ei aikaa ole.

Se mitä mietin, että itse kokeilin aikanaan jotain NFL Head Coach tms. peliä jossa oli enemmän GM-menoa. Syvälliset draft analyysit, jne. Siitä ei taida olla kuin se yksi tosi vanha ja sitten joku toinen mikä myytiin jonkun Maddenin rinnalla. Vaikka en jefusta kovin paljoa ymmärrä, niin tuo oli harvinaisen hauskaa. Noh managerointi on aina ollut lähellä sydäntä...

Se mikä jäänyt demoista mieleen, niin ehkä vähän turhankin helppoa hyökkääminen suhteessa puolustamiseen. Toki tähän voi vaikuttaa se etten ole osannut valita ollenkaan oikeita kuvioita. Toinen mikä jäänyt mieleen, niin eri pelaajat tuntuvat olevan vähän turhankin lähellä toisiaan. Toki ruudulla näkyy kokoeroja, mutta jotenkin tuntuu että attribuutit eivät vaikuta niin paljoa kuin voisi kuvitella.
 

Rocco

Jäsen
Itse olen jättänyt Maddenin sivuun pari vuotta sitten. Peli meni mielestäni aivan liikaa hifistelyksi, sellaiseksi Tekkenin superliike-pelaamiseksi. Jotenkin pelattavuus kärsi aika paljon. Olen rinnalla n. 10 vuoden ajan pelannut NCAA Footballia, joka on EA:n tuote sekin, mutta yliopistofutikseen sijoitettu. Siinä pelattavuus on mielestäni parempaa, eli sitä ei ole ammuttu yli liiaksi, mutta siinä pelatessa saa kunnolla keskittyä pelaamiseen itseensä. Joukkueita on 120, eli valinnanvaraa löytyy. Lisäksi kun puhutaan tuosta "Road to Glory"-ominaisuudesta, niin siitäkin löytyy omanlainen moodi sille. Pelaat lukiojoukkueessasi haluamallasi pelipaikalla hyökkäystä ja puolustusta, ja mitä paremmin pelaat, sitä isommat koulut tekevät stipenditarjouksia kouluunsa. Dynastiassa joudut värväämään pelaajia, ja kun 3-5 vuotta on mennyt niin pelaaja lähtee pois kun koulu on ohi, tai hän haluaa lähteä koittamaan onneaan drafiin. Siinä mielessä tuo paljon uutta mielekkyyttä, kun et voi kesken kauden treidata ketään, et hankkia uusia pelaajia, vaan ne mitkä on värväyksessä kouluun tulleet, joudut niillä pelaamaan.

Suositten kokeilemaan! Peliä ei saa Euroopasta, mutta koska PS3 on nykyisin aluevapaa, tarvit vain NTSC-signaalia ymmärtävän television (mitä kaikki uudet ovatkin jo). http://www.tronixweb.com peliä myy luottokortilla tilaamalla Europpaan asti. Xbox:lle peliä ei saa sopimaan Suomessa.
Mitä tulee tähän kansikuvaan, niin ehkä Rodgers ei halunnut kanteen Madden kirouksen takia. Lähes poikkeuksetta pelaaja joka on esiintynyt pelin kannessa on joko loukkaantunut tai muuten pelannut päin persettä tulevan kauden. Näinhän se näyttää nyt olevan Hillisinkin kanssa.
Hillis äänestettiin kanteen. Ensimmäistä kertaa pelisarjan historiassa tästä järjestettiin äänestys ja aika yllättävä voittaja tosiaan löytyi.
 
Viimeksi muokattu:

Frostbite

Jäsen
Suosikkijoukkue
Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Kyseinen peli tuli jokin aika sitten hommattua PS3:lle, kun löytyi CDON.comista pilkkahintaa, 29,95€.
Loistava peli kyseessä ja koukkuttaa kyllä ihan kympillä.
Äkkiä pääsee sääntöihin ja taktiikkoihin sisään.
Suosittelen kyllä tutustumaan tuotteeseen, jos laji kiinnostaa.
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Itse tuli tossa joulun paikkeilla hankittua. Pelasin kolme kautta Pro-franchisea Jetsillä voittaen jokaisen päätteeksi Super Bowlin (@ GB 31-3, vs. NO 24-21 & @ SF 35-14), kunnes vedin Balls of Steel-asenteen päälle ja rohkein korottaa tasoa All-Pro'n.

Nyt ensimmäinen kausi tuli juuri eilen illalla päätökseen, helvetin katkeran 23-20-tappion jälkeen Patriotseja vastaan Divisional Roudilla. Matsi pelattiin Gilletella, Patsien viimeisteltyä kauden 13-3 ja meikäläisen 12-4 (tappiot: Ravens, Dolphins, Bills ja Giants) - vaikka, ironista kyllä, voitin Patriotsin molemmissa kohtaamisissa (13-20 ja 24-3). Tätäkin poff-matsia johdin 1. neljänneksen (4 x 7 min QTR) jälkeen 10-0, mutta lopulta matsi kuitenkin kusi. Meni jotakuten näin:

- Peli on Patsille 16-13, peliaikaa joku viisi minuuttia ja meikäläinen alottelemassa uutta drivea. Hirveetä settiä, jonka jälkeen lopulta päädyn 4th & Goal-tilanteeseen, 3 yardia Patsin maalialueesta. Driveen meni pari minuuttia, mutta luotan eeppiseen puolustukseen (Points Against Overall runkosarjan aikana 148 - ylivoimasesti liigan pienin) mahdollisen kämmäämisen osuessa. En kuitenkaan uskalla enää käyttää Drawia, joten maalitauluun osuu heittopeli ja T.O. Muthafckn' touchdown, neljän pisteen ero ja 2-minute warning takana.

- Punt, 1st & 10 23 yardista ja ensimmäinen peli...

- Brady nakkaa boltsin suoraan Cromartielle. Interception, tää oli tässä!

- Kunnes "The Luck" Sanchez kunnoustautuu, nakkaa pallon Patsin safetylle (vaihdoin pelin heittoon line of scrimmagessa Patsin blitzistä johtuen), joka sitten juoksee loppuun saakka. 43 sekuntia jäljellä ja peli on 23-20.

- Epätoivonen sätkiminen päättyy siihen kun keskikentän 4th down screen-peli Holmesille epäonnistuu ja kausi on ohi.

Nyt olisi sitten tarkotus satsata siihen, että draftista ainakin tarttuisi messiin uusi pelinrakentaja. Pelaajat näköjään ainakin vaihtuneet, sillä viime Pro-franchisen ykköskaudella draftasin ykköskierroksen viimeisenä QB-Jim Polkin, joka olikin kokonaisuudeltaan ihan komiasti 83 - nosti toisella kaudella 88:n. Nyt tosiaan herraa ei löydy draftiluokasta, eli moinen kusetus ei onnistu :D

Huono homma vaan sinänsä, että avasin kauden treidaamalla ykköskierroksen varausvuoroni WR Cotcheryn mukana New Englandiin, vaihdossa heidän kakkosvuoroonsa ja TE Gronkowskiin. Joku treidi siis olisi paikallaan draft-päivänä; ensimmäisinä uhrilampaan rooliin joutunevat toinen TE:stä (Keller, Gronkowski) riippuen uuden kauden kokonaisuudesta, Sanchez (ei tule ikävä), taikka pahasti alisuorittanut "pelin paras puolustava pelaaja" Darrelle Revis. Viimeisenä mainitun kokonaisuus kun on vaatimattomasti 99, niin treidin luulisi onnistuvan ihmeempiä kyselemättä. Kaikki QB:t olen skoutannut, mutta toki off-seasonin tarkempia Pro Days-arvioita odotellen :)

Ens vuonna se muuttuu, kaikki paremmaks vaihtuu...Vinnie Trophy kun tarttuu... ;)

Edit: Avasin kauden treidaamalla, en draftaamalla...
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Off-season on takana ja tuo Draft-tilaisuus tuli hoidettua alta. Se yksi suuri treidi kallistui lopulta sellaiseksi kuin CB Revis (99) & NE 2nd RD pick (63rd overall) vaihdossa Kansas City Chiefsille, josta takaisin KC 1st RD pick (9th overall) ja LG Waters (91).

Ysivuorolla sitten tarttui mukaan loppuunsaakka skoutattu QB nimeltä Colby Spence. Kokonaisuutta 82, jossa kenties vaikuttavinta Medium Throw Accuracy, joka oli 89. Kokoa löytyy, kun taas Speed on vain 58 - ei siis mikään stereotyyppinen musta pelinrakentaja.

Mitä nyt äkkiseltään muistan, niin C Mangold nosti kokonaisuutensa 97 -> 99. Suurin, tai ainakin merkittävimmältä tuntunut, oli TE Gronkowskin 84 -> 91. TE Keller nosti 85 -> 87 ja vetää WR-roolin kokonaisuudella 81, kun taas Gronkk on noissa karkeloissa vain 79:n arvoinen. Harkinnassa olisi Kellerin/Gronkkin vaihto kolmanteen WR:n nyt kun T.O. jäi eläkkeelle. Sanchez ja Spence pelannevat aika fifty-fifty tämän kauden ja kun muistaakseni ensimmäisen sopimus on katkolla sen jälkeen, voisin tuon 9 miljoonaa maksavan tasapainottomuussankarin päästää muualle.
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Taas ihan omaksi huvikseni duunipäivän keskellä päivittelen... :D

Eli kausi alkoi niinkin hyvin, että saldo so far on 5-0. Kaatuneita taistelijoita löytyy Billsin, 49ersin, Dolphinsin (2x) sekä Cardinalsin väreistä, eli yhtään varsinaista mestarikandidaattia en vielä ole kohdannut. That being said, seuraavassa ottelussa vierailemaan saapuu Indianapolis Colts.

QB-Spence on pelannut jokaisen ottelun ja ensimmäistä Dolphins-matsia lukuunottamatta onkin hyvin pelannut. Tuossa ko. matsissa mies viskoi ensimmäisen puoliajan aikana kolme interceptionia ja olin helvetin lähellä vaihtaa Sanchezin kehiin. Näistä yksi tuli, myönnettäköön, kun hain Holmesia hiukan turhankin toiveikkaalla kiskaisulla (Spencen Deep Throw Accuracy muistaakseni 67), mutta pari muuta tulivat ihan perinteisistä screen-peleistä rissuille.

Parhaiten on suoriutunut tähän mennessä Gronkowski, vaikka tuntuukin olevan hiukan altis pikkuloukkaantumisille. Mies repii välillä sellasia koppeja kentän reunoihin levitetyistä play action-kuvioista, ettei meinaa itsekään uskoa. Greene myös tutun turvallinen.

Eipä tässä sen suurempia. Taas on duunia viisi minuuttia vähemmän jäljellä.

Edit: Colts @ Jets 14-38. Pistin Sanchezin tällä kertaa tosin kehiin 14-10-tilanteessa ensimmäisen puoliajan viimeisellä drivella, Spencen viskottua pelivälineen parkkipaikalle ties kuinka monta kertaa putkeen. 3rd & longilla parinkymmenen yardin peli Gronkkille, TD ennen puoliaikaa ja homma klaari. Peyton heitti kolme (!!!) intteriä, näistä kaksi pitkää hakua, molemmat SS Leonhardille, kolmas suoraan MLB Harrisille, josta juoksu suoraan touchdowniksi.

6-0. Seuraavana vastassa Patriots (4-1), Bye week, jonka jälkeen odotettu Jaguars-peli (6-0 myös). Otin turpaan pre-seasonilla, mutta nyt tekisi nannaa kuitata ;)

Edit2: 10-1. Patriotsilta tajuton selkäsauna vieraissa, 21-0 ennen puoliaikaa ja lopputulos 28-3. Pääsin boardille joku sekunti ennen matsin päätöstä. Mielenkiintoisinta tässä oli se, että bye weekin ja 17-10-Jaguars-voiton jälkeen vein revanssin kotona 31-3! Hassu divari tuo AFC East. Maininnan arvoista lienee myös kauden ensimmäinen shutout, kävin Buffalon vierailulla ja kotimatka sujui 0-35-tunnelmissa ;)

Seuraavaksi vastassa 2-9-Titans.
 
Viimeksi muokattu:

Rocco

Jäsen
Madden 13 / NCAA football 13

No niin, on aika herättää henkiin myös keskustelu jenkkifutispeleistä. Madden on ollut jo vuosia kaupan hyllyllä Suomessa, ja tulee olemaan jatkossakin. Peli löytyy PS3:lle ja Xboxille. NCAA on taasen vain jenkkilevityksessä, ja sen kyllä saa tilattua Suomeenkin PS3:lle. Xbox taas ei peliä pyöritä.

Itse olen unohtanut Maddenin jo muutama vuosi sitten, koska pelistä alkoi tulla liian "Tekken-mainen" kaikkine liian teknisine toimintoineen. Olen pelannut rinnalla NCAA footballia, ja viimeiset kaksi vuotta vain ja ainoastaan sitä. Uusi NCAA tuleekin jo reilun viikon kuluttua markkinoille. Sitä odotellessa.

Ne jotka Maddenia hakkaa, kertokoon siitä enemmän. Itse olen tutustunut vain NCAA:n maailmaan. NCAA on siis yliopistosarjan peli. Mukana on tänä vuonna 123 joukkuetta, kun UMass ja kaksi uutta Texasin koulua nousivat ylimmälle sarjatasolle. Lisäksi taas on uusia konferenssimuutoksia, joista isoimmat ovat Missourin ja Texas A&M:n siirtyminen SEC:iin, West Virginian ja TCU:n siirtyminen Big-12:een, ja muutama muukin siirto on listalla.

Itse pelistä kerrottavaa on muutamakin asia. Ensinnäkin heittopeli tulee vaikeutumaan. Enää ei voi heittää koska tahansa palloa kelle tahansa, vaan vastaanottajat katsovat palloon vain silloin, kun pelikuviossa on oletettavaa pallo saada. Jos palloa ei voi hänelle heittää, silloin ei napin kuvio ole näkyvissä, ja kun heittopaikka aukeaa, sitten nappi tulee näkyviin. Puolustajat myöskin seuraavat paremmin miestä, ja vasta oletetun heiton tullessa he reagoivat vastaanottajan liikkeeseen, ja tekevät omat liikkeensä. Lisäksi lobbi- ja semikovien heittojen heitto helpottuu, sekä shovel pass tulee mukaan valikoimaan. Oman pelikirjan teko onnistuu edelleen, eli voit valita kaikista joukkueiden pelikirjoista itsellesi sopivat pelit. Omia pelejä ei voi valitettavasti vieläkään luoda. Pelaajavärväykseen tulee mukaan myös scouttaus, mikä paljastaa pelaajasta etukäteen arvokkaita tietoja.

Siinäpä lyhyesti, katsellaan lisää kunhan peli postissa kotiin kolahtaa!
 
Viimeksi muokattu:

Teloch

Jäsen
Joku päivä tuossa tulikin mietittyä pelihyllyn kasvattamista jenkkifutiksella. Viimeisimmät kokemukset taitavat olla jostain Madden 08:n tienoolta PC:llä. Kuitenkin muut suuremmat lajit ovat jo hyllyssä edustettuina, niin miksei tämäkin. Ja Maddenilla mennään, etenkin jos/kun tuota NCAA:ta ei boksille saa.
Ennen varsinaista ostopäätöstä pääsee ainakin hyvin testaamaan peliä, sillä olin katsovinaan että NHL12:ta varten aikanaan hommattu EA season ticket umpeutuu syyskuun alussa, siinä missä Madden tulee ennakkoladattavaksi elokuun viimeisenä viikonloppuna.
 
Suosikkijoukkue
NY Jets, Knicks, Yankees, Islanders, Chelsea & TPS
Maddenin franchisessa näköjään ryssitty interconference-vuosijaot. Tossa kattelin kakkoskauden schedulea ja näemmä pelaan (Jetsillä) NFC Eastia, vaikka kaiken järjen mukaan vastassa pitäisi olla NFC South. Noh, Giantsia on kiva kurittaa.

Ykköskaudesta jäi ihan semipositiivinen fiilis. Hiukan liian helppoa ehkä, mutta onhan noita slidereita. Heitin varmaan eniten inttereitä liigassa, mutta menin playoffeihin 1st seediltä recordilla 13-3. Playoffeissa divisional roundilla Patriotsilta turpaan 22-17 kotona.
 

Köpi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, Buffalo Sabres, Green Bay Packers
Tuossa otin ensimmäistä kertaa Madden-sarjan käsittelyyn Madden 13-version myötä ja hyvältähän tuo tuntuu.

Ainoa ärsyttävä ongelma on, jota en saa ratkaistua niin potkut (sekä FG:t, puntit että kickoffit)
Niihin, vaikka kuinka virittelisi, en ole vielä saanut tarpeeksi voimaa, 30 yd FG on aika toivoton.
Onko tähän joku kikka vai pitääkö potkaisijaa vaan kehittää kehittämistään?
 

strapat

Jäsen
Suosikkijoukkue
Devils, TB, PattU, Jokerit
Jos joku täällä pelaa Maddenia niin voisi kertoa aloittelijalle tärkeimpiä arvoja eri pelipaikoille.
Toki muutkin neuvot on tarpeen :)
 

Rosetta

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, New York Jets, Knickerbockers
Jos joku täällä pelaa Maddenia niin voisi kertoa aloittelijalle tärkeimpiä arvoja eri pelipaikoille.
Toki muutkin neuvot on tarpeen :)

Paras neuvo on, että viet sen paskan takaisin kauppaan. Itsekin tähän havahduin nyt aiemmin syksyllä, EA:n Madden lisenssimonopolinsa ansiosta on vain sama kierrätetty peli vuodesta toiseen, jossa ei maistu muu kuin rahastaminen. Tämä toki ei ole yllättävää, kun on kyse EA:sta.
 

delete

Jäsen
Suosikkijoukkue
Cowboys, Crocodiles, Tappara
On tämä Madden 25 selvästi parempi mitä viime vuoden versio (joka oli huonoin koskaan tehty Madden). Onhan Madden 25:ssa myös hölmöjä ratkaisuja, mutta tekemisen suunta on oikea. Mitä pelaajien arvoihin tulee, niin se riippuu niin pelipaikasta. Rissujen on hyvä saada niitä palloja kiinni ja nopeeki pitäs olla, qb:lla tietenkin tarkkuutta ja voimaa heitoissa, running backin olis ihan suotavaa että ei fumblaa joka kannolla ja sama tietysti pätee juokseviin pelinrakentajiin. Mitä korkeampi awareness luku yleensä on niin sitä parempi pelaajakin on kyseessä. Eli ihan maalaisjärjellä pärjää noiden pelaajien ratingien kanssa, jos siis käsitin strapatin kysymyksen oikein?
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Milläs näppäimellä/näppäinyhdistelmällä noita "lähtöjä" nopeutetaan, eli siis esim pelin loppu ja juokseva kello katkollakin ja nopeesti pitäs alottaa uusiks?
 

Hawk #22

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Ilves, Tampa Bay Buccaneers
Milläs näppäimellä/näppäinyhdistelmällä noita "lähtöjä" nopeutetaan, eli siis esim pelin loppu ja juokseva kello katkollakin ja nopeesti pitäs alottaa uusiks?

Ainakin Madden 13:ssa riittää kun painaa Y-näppäintä (Xbox 360) heti edellisen pelin jälkeen. Toki yleensä tulee painettua useampaan otteeseen, ihan vain varmuuden vuoksi.
 

Pajicz

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pirkkalan Pingviinit
Milläs näppäimellä/näppäinyhdistelmällä noita "lähtöjä" nopeutetaan, eli siis esim pelin loppu ja juokseva kello katkollakin ja nopeesti pitäs alottaa uusiks?

Ainakin Madden 13:ssa riittää kun painaa Y-näppäintä (Xbox 360) heti edellisen pelin jälkeen. Toki yleensä tulee painettua useampaan otteeseen, ihan vain varmuuden vuoksi.

Ja sama myös muissa Maddeneissä sekä NCAA Footballeissa... ja PS3:llahan kyseessä tietysti kolmio-näppäin. Kuten Hawk sanoi, kannattaa varmuuden vuoksi naputtaa sitä pari kertaa, ja jos kentällä on loukkaantuneita niin sitten se ei toimi...
 

fezr0

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh Penguins
Ja sama myös muissa Maddeneissä sekä NCAA Footballeissa... ja PS3:llahan kyseessä tietysti kolmio-näppäin. Kuten Hawk sanoi, kannattaa varmuuden vuoksi naputtaa sitä pari kertaa, ja jos kentällä on loukkaantuneita niin sitten se ei toimi...

Oorrait ja kiitokset molemmille.
 

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Onkos kellään tietoa löytyykö joltain nettisivulta suomalaisia Madden Connected Franchiseja mihin voisi random pelaajat liittyä? Ei ainakaan minun silmään osunut Konsolifnissä ja nopea googlettelu ei tuottanut tulosta.
 

Spidy#29

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, Falcons, Nhl
Onkos kellään tietoa löytyykö joltain nettisivulta suomalaisia Madden Connected Franchiseja mihin voisi random pelaajat liittyä? Ei ainakaan minun silmään osunut Konsolifnissä ja nopea googlettelu ei tuottanut tulosta.

Näin pari kuukautta myöhemmin on hyvä kysellä että löytyikö peliseuraa? Googlettamalla ei juurikaan mitään tosiaan löydy.
 

tinkezione

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pens, Ipa, Rod Weery
Onko naita tuoreempia Maddeneita kukaan palstaveljista ja -siskoista pelannut? Tassa on nyt pari vuotta aina silloin talloin ja varsinkin pleijareiden aikaan kaynyt mielessa ostaa ja kokeilla, mutta aina se on jaanyt. Miten paljon nyky-Maddeneista saa yksinpelina (tai korkeintaan lokaalisti kaksinpelina) irti ja minkalaisia hyvia pelimuotoja loytyy?
 

SilentMan

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Giants, Minnesota Timberwolves
Myöhäinen vastaus mutta menköön. Uusin Madden ollut pöydällä jo jonkin aikaa ja joka kerta pelaaminen jäänyt siihen, että kakkostaso on liian helppo ja kolmonen liian vaikea. Taas kuitenkin yritin ja toistaiseksi Dolphinsilla saldo kolmostasolla 1-1. Eniten tuossa ottaa varmaan päähän se, että kone napsii syötönkatkoja melko vaivattomasti, kun taas omat puolustajat korkeintaan lyövät pallon pois eikä pallo jää automaattisesti hyppysiin millään. Silti tuo edelleen koukuttaa, eli ihan kiva peli on kyseessä.
 

ysiyks

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Kärpät, Rams, Real Madrid
Löytyykö forumilta Maddenin pelaajia, erityisesti MUTin puolelta? EA Accessilla kokeilin uutta versiota ja oli kyllä positiivinen yllätys itselleni ja meni peli kokonaisuudessaan ostoon. Mukavasti eri variaatioita näyttäisi olevan pelaajien kehityksessä yms verrattuna EA:n FUTtiin ja HUTttiin. Jos joku kokeneempi pelaaja löytyy niin mitä olette tehneet noille turhake pronsseille ja silvereille? Quickselliä vai setteihin?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös