Esko Seppänen

  • 583 370
  • 1 255
Mikä niistä tekee mielenkiintoisia?

Se että niin monet uskovat näihin salaliittoteorioihin, vaikka mitään todisteita ei ole.

Olen itsekin aiemmin ajatellut Allun ja Eskon touhuista, että if it walks like a duck jne. Nyt olen kuitenkin USA:n vaalikeskustelusta oppinut, että sellainen ajattelu tekee minusta salaliittoteoreetikon, jos ei minulla ole todisteita.
 
Se että niin monet uskovat näihin salaliittoteorioihin, vaikka mitään todisteita ei ole.

Eikö se ole ihan tyypillistä salaliittoteorioille?

No joka tapauksessa itsekään en pysty aukottomasti osoittamaan, että esimerkiksi Seppänen syyllistyy veropetokseen, mutta vähintäänkin moraalisesti arveluttavaa hänen toimintansa on. Siitä on toki pitkä matka veropetokseen.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Se että niin monet uskovat näihin salaliittoteorioihin, vaikka mitään todisteita ei ole.

Jos joku pystyy uskottavasti vastaamaan allaoleviin aiemmin tänään esittämiini kysymyksiin, niin lopetan kyllä uskomasta salaliittoteorioihin.

Jos affitoiminta olisi päivänvaloa kestävää, niin miksi Seppänen estää jokaisen somekanavissaan, joka häneltä asiasta kysyy? Miksi toiminnan taustaa ei avata avoimesti, jotta ikävät puheet veronkierrosta loppuisivat? Miksi Esko nykyään poistaa affilinkin fb-päivityksestään muutaman tunnin päästä päivityksen julkaisemisesta? Miksi Esko avaa aina uuden fb-sivun jatkaen toimimista entisillä toimintavoillaan, vaikka edellinen sivu on poistettu väärinkäytöksien vuoksi? Miksi vuosi sitten, kun MOT teki juttua affitoiminnasta, Esko vaikeni asiasta aivan täydellisesti? Ja ennenkaikkea, kuinka helvetissä Eskon tulot ovat viime vuonna olleet 0€, jos mitään veroja ei kierretä?
 

Trimmer

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos affitoiminta olisi päivänvaloa kestävää, niin miksi Seppänen estää jokaisen somekanavissaan, joka häneltä asiasta kysyy? Miksi toiminnan taustaa ei avata avoimesti, jotta ikävät puheet veronkierrosta loppuisivat? Miksi Esko nykyään poistaa affilinkin fb-päivityksestään muutaman tunnin päästä päivityksen julkaisemisesta? Miksi Esko avaa aina uuden fb-sivun jatkaen toimimista entisillä toimintavoillaan, vaikka edellinen sivu on poistettu väärinkäytöksien vuoksi? Miksi vuosi sitten, kun MOT teki juttua affitoiminnasta, Esko vaikeni asiasta aivan täydellisesti? Ja ennenkaikkea, kuinka helvetissä Eskon tulot ovat viime vuonna olleet 0€, jos mitään veroja ei kierretä

Vastausta kysymyksiin en osaa kertoa, mutta Esko Seppäsessä on kyllä poliitikon vikaa aika paljon.
 

Memotuss

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
Ei luoja :D "Ei mun tarvii mitää kerto ku ootte iha tyhmiä ja ootte erimieltä!!"
Toivotaan että Seppäsen facesivut kaatuvat taas tuon ff2 kamppiksen takia. Tajuaakohan se että muokatut affilinkit näkyy siellä vaikka poisteleekin niitä? Noh onneks blokkinappulalla saa mukavasti hanhinaamoja kuriin!
Ali Koljoselle isoa peukkua kyllä twitterin puolelle, kannattaa käydä tsekkaa.
 
Ali Koljoselle isoa peukkua kyllä twitterin puolelle, kannattaa käydä tsekkaa.
Kyllä! :D

800 seuraajaa twitterissä! Sen kunniaksi arvoin 100€ kahisevaa teidän kaikkien kesken! Onnetar suosi Pele Koljosta! Onnea Pele Koljonen!
Minua on näköjään lähestytty yksityisviestein. Haistan pelon ja uhkan. Minua ei niin vain hiljennetä. #passion

Näyttäisi Alilla olevan myös silmää hyville jutuille ;) :
Ali Twitterissä: "Päivitetty cv. https://t.co/1cyMBa9Pw8"
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Pystyn. Aika monikin pystyy. En vaan koe että se on aikani arvoista väitellä luupäiden kanssa.

Kerro nyt hyvä mies toki vastaukset. Ihan oikeasti, minusta on todella, todella kummallista, kuinka tätä Seppäsen touhua jaksetaan puolustella. @Kirjoittelija osalta nyt en tiedä, onko kaveri ikinä tosissaan kommentoimassa, vai vaan provoamassa ketjusta toiseen. Ainakin vapaan keskustelun ketjuja seuraavat tietävät kyllä, mitä tarkoitan.

Edelleen, jos Kirjoittelija on tosissaan, niin esitä nyt uskottavat vastaukset esittämiini kysymyksiin. Kun nuo kysymykset lyö pöytään, niin minusta todistustaakka on ihan jollain muulla kuin ns. salaliittoteorioihin uskovilla. Tässä asiassa nyt on sinänsä edes turha puhua mistään salaliittoteorioista, niin erikoisia epäselvyyksiä Seppäsen touhussa on.
 

cheap_shot

Jäsen
Suosikkijoukkue
Blackhawks, Jokerit, KäPa, Liverpool
Ali Koljoselle isoa peukkua kyllä twitterin puolelle, kannattaa käydä tsekkaa.

Kiitokset tästä, CV:stä kohta "imagoa haitannut sekoilu Selänteen twitterillä kunnes Selänne vaihtoi salasanan" sai aikaan naurukohtauksen jonka kuuli varmasti naapurikin, huikea CV kaikinpuolin!
 

Bartholomew

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings
Pelifirmoilla olisi mahdollisuus pyytää selvityksiä pelaajien rahatilanteesta, kun pelisummat ylittävät tietyn rajan. Jos ihminen häviää toistuvasti esim. 1000€ kuukaudessa, voisi pelitilin sulkea ja pyytää pelaajalta selvityksen tuloista. Tavallisella ihmisellä, joita suurin osa asiakkaista on, ei ole varaa hävitä noin paljon, nuorista opiskelijoista puhumattakaan.

Pelifirmoilla on keinot, mutta ei halua. Affipellet taas kannustavat häviämään, koska kyse on heidän tuloistaan.
No mitäs kun peliongelmaisella on kymmenen pelitilä ja hän häviää vain satasen yhteen paikkaan? Kerro nyt oikeasti mitkä ne pelifirmojen taikakeinot on?
 

Vesuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vyborg Jesters

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand

Uuhis #97

Jäsen
Suosikkijoukkue
Molomoton TPS, LA Kings, , Newcastle United
Ali sai myös ilmeisesti yksityisviestin Valavuoren Aleksilta joka oli närkästynyt Alin twiiteistä, Ali hetkeksi julkistikin tuon viestin, mutta se mystisesti katosi.(kirjesalaisuus?)
 

benicio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Olkun ykkös-yv: Stenkku-Tare-Repo-Janrikki-Morand
Ali sai myös ilmeisesti yksityisviestin Valavuoren Aleksilta joka oli närkästynyt Alin twiiteistä, Ali hetkeksi julkistikin tuon viestin, mutta se mystisesti katosi.(kirjesalaisuus?)
Kirjesalaisuus ei mitenkään estä vastaanottajaa julkistamasta kirjettä. Jotain muuta lakia siinä voi toki tulla rikkoneeksi.
 

Bunder

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Coyotes, Thrashers
Ei kai Seppänen ja Valavuori mitään betsiä pistele? Joskus nuorena on kerran lottorivin tehnyt ja ala-asteella osallistunut bingoon, mutta olen aina kuvitellut herran heräävän aamu kuudelta puuron keittoon, että jaksaa taas tienata katuja lakaisemalla.
Mitä Seppäsen asiantuntemukseen tulee, niin mielestäni on ihan viihdyttävä henkilö studiossa, esim. Mäkisen kanssa yhtä aikaa ollessaan. Tietoa löytyy enemmän kuin monilla Nelosen asiantuntijoilla.
 

Ihmepeli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Minnes muuten Esko on kadonnut? Twitterin puolella ei ole tullut tavaraa marraskuun lopun jälkeen.

Taitaa olla siirtynyt Instagramin, Snapchatin ja Facebooki käyttäjäksi. Twitterissä ei taida olla tarpeeksi otollista betsijonneainesta, että kannattais paukkuja sinne tuhlata.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Nyt vasta otin kuunteluun Urheilucast-podcastinsa, joka kerennyt neljän jakson ikään. Koska nyt tykkään puheaudioista, urheilusta ja urheilupuheaudioista.

Pikkasen tönkkö ja raskasta kuunneltavaa 1. jakson överiksi vedetty asetelma Kotkaniemi-Tolvanen. Sellasella "koko Suomi ajattelee näin"-kärjistyksellä, joka lähentelee jo ämpäripäiden olkiukkoilua. Jos alkuperänen väittämä on pinnallinen ja ontto, voiko näkökulma-analyysikään olla kovin hedelmällinen. Olkoonkin että organisaatioiden ero ja nykytila tuli toki selväksi, mikä vaikuttanut ratkaisuihin pelaajien kohdalla.

Kyllä tää kuitenkin tuulta ottaa alleen tulevissa jaksoissa. Kylmä suhtautuminen rahaan tavallaan jopa virkistävää, koska raha ajaa isoja toimijoita ja "ei tätä rahan takia tehdä" horinat lätkän pelaajilta menee journalistisesti laiskoille toimittajille läpi. Kyllä se vaan nykyisten/tulevien miljoonien määrä pankkitilillä vaikuttaa kummasti yksilöiden ajatuksiin ja ratkaisuihin.

Jakso 3. ja tää ajolista käänteentekevä omalla kohdalla, palopuhe Jokereiden/Jukka Kohosen suuntaan ja näkemys Red Bullin Liigaan rantautumisesta.

Linkki instagram-kuvaan.

Urheilujätkä sanoo Instagramissa: “ Tuossa päivän höpötyslista. Biossa iTunes-linkki. Soundcloud tulilla normaaliin tapaan. Spotifya en jumalauta osaa käyttää, enkä aio…”

Ei jakson 4. UFC-jälkilöylytkään huono ole. Sokka irti ja aito intohimo kuuluu, vaikka oliskin betsi-Esko.
 
Viimeksi muokattu:

johnnywee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars
Esko saa paljon kuraa niskaansa, mutta ite oon kyllä tykännyt kuunnella tota Urheilucastia Spotifysta.

Se jätkä vetää aika tunteella noissa messissä ja sitä on viihdyttävä kuunnella. Ainoa mikä mua risoo (sama homma NHL-wamin tyyppien kanssa) on se Änäripelaajien rahahommien ylistäminen. Pinkka pöydällä, taskusta löytyy pitoa, yms. typeryydet kuulostaa jokseenkin lapselliselta palvonnalta.

Tottakai Änäripojat tienaa ihan älyttömiä summia verrattuna perustallaajiin mutta se tarpeeton ylistys ja nuoleskelu vituttaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös