Kerholaiset Mestiksessä

  • 32 849
  • 60

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
En tiedä mihin ketjuun kuuluisi, mutta Waltteri Hopponen ja Joel Olkkonen aloittivat Mestiksessä heti maalilla. Vielä Matias Haaranen ja Henri Auvinen voisivat ottaa mallia, niin alkaa kerholaisten kausi hyvin.

Haaranen on toki jo syötöille päässyt.

Boldaus oma. Jatkossa tiedät.

Pelaajarinki on laaja ja eiköhän näitä lainoja tule kauden mittaan enemmänkin. Kerätään raportit yhteen ketjuun, niin on helpompi seurata miten pojat pelailee ja missä pelailevat.

Tällä hetkellä siis:

Henri Auvinen, LeKi
Matias Haaranen, LeKi
Waltteri Hopponen, LeKi

Joel Olkkonen, Jokipojat
 

Selostaja

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tuli eilen kateltua Jokipoikien peliä Yle Areenasta ja Joel Olkkonen otti kyllä homman haltuun kaukalossa. Kiekon kuljettamista kentän läpi hyökkäysalueelle ja vastustajan alistamista oman maalin edessä. Vaikuttaa joltain köyhän miehen Rasmus Ristolaiselta.
 

Ralph

Jäsen
LeKi on pelannut kolme peliä. Waltteri Hopponen päässyt jokaisessa pisteille ja koossa on yhteensä tehot 2+2. Henri Auvinen ei ole avannut pistetiliä, mutta Matias Haarasella on ekasta pelistä yksi syöttöpiste.

Joel Olkkosen Jokipojat on pelannut neljä peliä ja Olkkonen päässyt joka pelissä syötöille. Siihen päälle avausottelun maali eli tehot 1+4 neljään peliin.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Näköjään Henri Auvinen on palannut LeKin kokoonpanoon pariin viime peliin ja ollut kummassakin pelissä eniten peliaikaa saanut n. 26 minuutin keskiarvolla. Nyt yhteensä 3 ottelua, tehot 1+1 ja plussia kerännyt 2.
 

Ralph

Jäsen
Waltteri Hopponen on näemmä taas Mestiksessä LeKin matkassa. Tekaisi maalin SaPKon verkkoon. Matias Haaraselle ja Niclas Almarille syöttöpisteet.
 

Ralph

Jäsen
Yle kakkoselta alkaa nyt Hermes-Jokipojat. Kotijoukkueen kultakypäränä toimii mahdollisesti tuleva kerholainen, oma kasvatti Miika Franssila. Vastustajalla puolustuksessa Kerhon mies Joel Olkkonen.
 
Suosikkijoukkue
Kerho ja Philly
Joel Olkkonen on kirjannut taas neljä syöttöpinnaa tämän illan pelissä. Jokipojille kolissut seitsemän maalia omiinkin, mutta nähdäkseni Olkkonen ollut niistä vain yhden tapahtuessa jäällä ja tämäkin ollut vastustajan yv-osuma.

Tämä on kyllä sellainen kaveri, jonka kehitystä on hauska seurata tulevia kausia ajatellen. Harmi että teksti-tv/finhockey skouttaamista pidemmälle ei omat rahkeet tuon Mestiksen seuraamisen osalta riitä.

Edit. typo
 
Viimeksi muokattu:

Ralph

Jäsen
LeKin kakkoskentän ja -pakkiparin muodostaa tänään Waltteri Hopponen, Harri Kainulainen, Miro Ruokonen, Matias Haaranen ja Teemu Suhonen.
 

Rattlehead

Jäsen
Suosikkijoukkue
Gundit
Eihän se ihan putkeen mennyt. Hopponen teki kyllä ottelun avausmaalin Ruokosen syötöstä Lekin ottaessa pataan 7-2, mutta kivasti miinuksia keräsivät. Kainulainen, Suhonen ja Haaranen -3, Ruokonen -2 ja Hopponen -1. Toisaalta ei tuolta pakkiparilta hirveästi puolustuspäässä voi odottaa edes Mestis-tasolla.
 

Ralph

Jäsen
Jere Innala lähtee tekemään Mestis-debyytiä eli lainattiin LeKiin.
 

TheRikza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hämeenlinnan Pallokerho, Florida Panthers
Haaraselle tänään syöttöpiste ja ratkaiseva rankkarimaali LeKissä. Koko kaudelta saldo tällä hetkellä 34 pelissä 3+17=20. Teholukemakin LeKin mittapuulla kohtuullinen -3. Hyvä että saa onnistumisia isossa roolissa.

Mä en vielä Haarasen suhteen luovuttaisi, vaikka liigapelit ovatkin tällä kaudella vähän penkin alle menneet. Kuitenkin viime kaudella nähtiin että potentiaalia on.
 

Musta_Kyy

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mä en vielä Haarasen suhteen luovuttaisi, vaikka liigapelit ovatkin tällä kaudella vähän penkin alle menneet. Kuitenkin viime kaudella nähtiin että potentiaalia on.
Haha, vähän. Sehän oli niissä kahdessa pelissä luisteleva katastrofi. Sinänsä nuo tehopisteet Mestiksessä ei auta, dominoihan Suhonenkin Mestistä, tosin vierellä oli aika hyvää seppää ja valmennus, kuten on nähty. Mä en vaan ymmärrä, miksi Haaranen pitäisi väkisin saada Kerhossa pelaavaan kokoonpanoon, kun ei kuitenkaan nähtävissä ole mitään niin poikkeuksellista, että voisi oikeasti olla hyvä pakki liigaan saati sitten tosipeleihin liigassa.
 

GM

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Julius Valtonen paukuttanut Lekissä 3+0 kahteen erään.Hyvä sisääntulo pitkältä loukilta.Syksyllä harjoituspeleissä todella lupaavia otteita kun pääsi pelaamaan,sitten katosi hieman kuvasta ja ikävä loukkaantuminen.
 

Ralph

Jäsen
Joku jo mainitsi, että Latvala ja Krivosik ovat LeKin matkassa, mutta myös Krag pelasi tänään LeKin paidassa Suomen cupia. Pelasi kakkosketjussa Krivosikin kanssa niin, että Krag keskellä ja Krivosik laidalla.

LeKi voitti jonkun pilipalijengin 8-2. Kaikki kolme nyky-Kerholaista oli kiikareilla. Harainen teki 2+1, Jalonen 1+1 ja Nikkinen 1+0, näistä muista Kerhon kasvateista. Mainitaan nyt tutun Pellisen tehot 2+2.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
Sitä Kragin läpimurtoa saa sitten vissiin odotella vielä hiukan pitempään. Pannahinen.
 

vastaantulija

Jäsen
Suosikkijoukkue
Määrätietoisesti HPK
Sitä Kragin läpimurtoa saa sitten vissiin odotella vielä hiukan pitempään. Pannahinen.

Toisaalta aika odotettu ratkaisu tässä vaiheessa, koska tuossa on Kainulainen ja Innala, sekä myös Ruokonen ja Tuulolakin antanut hyviä näyttöjä harjoituspeleissä. Krag on myös vaikuttanut ihan aavistuksen verran keskenkuntoiselta pelaamissaan harjoituspeleissä, varmaankin vaan sen jalkavamman vuoksi, joten pelituntumaa nyt hakemaan LeKistä. Kausi on pitkä ja äkkiä se sieltä takaisin tulee, kun on oikea aika.
 

HMenthal

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Tänään pe(eilen) LeKi hävisi Suomen Cupissa Turussa TUTOlle 6-2. UP Luukkonen oli koko pelin maalissa. Eka veto sisään ajassa 00:17 ja ajassa 01:33 helähti jo toinen. Luukkoselle 34 torjuntaa ja torunta% 85. Eetu teki kavennuksen 2-1 ajassa 04:21 YV:lla. Krivosik ja Karjalainen pelasivat, Krag ei ollut kokoonpanossa. Nämä liiton tulospalvelun kautta skautattuna.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös