Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

  • 4 663 809
  • 17 029

Defensefirst

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL, Gylfi Sigurdsson
Laineen vammat on voinut tulla ennemmin päiden yhteenkolautuksesta kuin jäähän osumisesta, vai oliko jossain kerrottu toisin? Tuli jäähän niin reporankana, että valot oli jo vissiin sammunut ja vahinko tehty.

Miklikin tapaus ei ollut yhtä selvästi puhdas, tosin spin doctorit on jälkeenpäin tutkineet että puhdas olisi, joten en rupea kinaamaan. Laineeseen kohdistuneen pystyin näkemään puhtaaksi ensi järkytyksestä toivuttuani.

Oli miten vitun puhtaita hyvänsä, niin ei näitä tarvisi enää koskaan nähdä. Mutta mitään asialle ei vissiin voida nykyteknologialla.

Nykyteknologialla voitaisiin yrittää näille eurojunnuille kertoa ettei kannata kovin ylimielisesti surffailla keskialueella. Jos Lindros sai maksaa siitä vaikka voidaan melkeinpä puhua ylivertaisesta fysiikasta, niin ei kannattaisi Laineenkaan kokeilla.
 

Snagari

Jäsen
Tuskin tulevaisuudessakaan on teknologiaa joka estää kontaktilajissa "huonojen" kontaktien tapahtumisen.

Varusteteknologian kehittyminen (ensisijaisesti kypärien) tulee estämään monenlaisten "huonojen" kontaktien huonot jälkiseuraamukset. Jenkkifutiksessakin ollaan siirtymässä pois kovakuorisista kypäristä, jotka eivät anna lainkaan periksi ja siirrytään kypäriin joissa on pehmeämpää ulkokuorta joka pehmentää iskua ja kova kuori on sen alla. Tulokset on aika paljon parempia. Toivottavasti jotain tällaista kehitetään jääkiekkoonkin.

Ja Patrik Laine on luistellut tänään yksin ennen Jetsin aamujäitä. Hyvä juttu.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
SportsCentre ‏@SportsCentre 4 min4 minuuttia sitten
UPDATE: @NHLJets F Patrik Laine skated prior to today's morning skate, but head coach Paul Maurice has no timeline for his return #TSNHockey

SportsCentre twiittaa, että pate on jo käynyt luistelemassa.

Tämä on hyvä uutinen. @MadSpade , tuossa yllä Snagari sinulle jo vastasikin mutta kypäräteknologialla pystyttäisiin varmasti osa näistä välttämään. @Rocco laittoi tällaisen linkin tuonne yleiseen jääkiekkokeskusteluun. VICIS ZERO1 UNVEIL - YouTube
Jenkkifutiksen puolella näihin asioihin paneudutaan ja syytä olisi jonkun kiinnittää myös kiekkokypärien suojaavuuteen.
 

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Winnipeg Jets head coach Paul Maurice on day 2 of the 2016 NHL Entry Draft - YouTube

Mennään ajassa hieman taaksepäin nyt kun Pate vasta tekee paluuta kaukaloon aivotärähdyksen jälkeen.

"He's smart confident man and we like that." He's very well schooled defensively." That's why this country of five million people is so hard to beat."

Näin sanaili Paul Maurice männä kesänä Patesta ja Suomen maajoukkueesta. Eikä tuo kovin väärässä ollut, noinhan se oli ja on. Muistaako joku milloin viimeksi joku kanadalaisessa kiekkomediassa olisi verrannut suomalaista pelaajaa Mario Lemieaux'n? En minäkään.
 

Carlos

Jäsen
Jahas, WPQ ilmoittaa juuri Twitterissä että St. Pate on jäällä joukkueen kanssa, ensimmäistä kertaa pariin viikkoon. Ans kattoo mikä on fiilis treenien jälkeen.

Edit: Olikohan muuten tarkoituksella ajoitettu ilmoitus tästä juuri tähän ajankohtaan? Menee läpi mahdollisimman pienellä huomiolla.
 
Viimeksi muokattu:

bebeto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Ylöjärven Ryhti
Laine returns to practice | NHL.com

Hieno uutinen, omatoimisen luistelun jälkeen olo oli oireeton ja paluu joukkueharjoituksiin tosiasia, toki no contact-paita vielä päällä. All Star Game on hyvin lähellä.
 

Jyyd

Jäsen
Suosikkijoukkue
♠️, Flyers
Ei vissiin pelaa vielä tänään?
Ei pelaa. On ollut vasta yhdet joukkuetreenit ja ilmeisesti ilman kontaktia. Paluu voi vaikka tapahtua vasta All-Stars tapahtumaan tai sen jälkeen. Laine on ollut vasta muutaman päivän ns. sympton free eli oireeton. Varmasti vetävät varman päälle Winnipegissä.
 

Vatman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös