Colorado Avalanche 2016–2017

  • 74 736
  • 196

Ralph

Jäsen
Eilisen pelin nähneenä minuakin kiinnostaa milloin herrat palaavat kentälle.
Tai milloin ylipäänsä joukkue on kentällä yhdessä, eikä yksi tai kaksi kaveria kerrallaan.

Onhan tämä niin kamala kausi, ettei ole jaksanut edes kommentoida mitään Avalanchesta. Sellaista kurakakkaa, että usein lopettaa pelin katsomisen kesken. Harvassa on onnistujat, mutta iso liuta huonosti pelaavia löytyy. Ei ole sattumaa, että sijoitus on mitä on. Mutta eiköhän sieltä tule loppukaudesta pari pykälää ylöspäin Avalanche, jotta välttyy ykkösvaraukselta ja saa jonkun surkeamman lupauksen.

Eniten nyt kiinnostaa, että miten joukkue uudistuu kesällä. Tää kausi on ollut ohi jo hyvissä ajoin.
 
Eniten nyt kiinnostaa, että miten joukkue uudistuu kesällä. Tää kausi on ollut ohi jo hyvissä ajoin.

En pidättäisi hengitystäni tuon suhteen. Ellei uudistumisella tarkoiteta joukkueen johdon tuulettamista ja vaihtamista. Ensimmäisenä aloittaisin Sakicista, joka on mielestäni epäonnistunut tehtävässään oikein kunnolla. Silti en usko, että Sakic on ensimmäisenä listalla kun mietitään kenestä halutaan eroon. Mitä nyt olen muita foorumeja lueskellut, niin Sakicin touhuihin ollaan varsin kypsiä.
 

Knap

Jäsen
En ole seurannut Avsia, niin mikä mättää? Omaan silmään tuo teidän kokoonpanonne näyttää ihan playoff kamalta. Puolustus ainut mistä nimellisesti voi moittia, mutta on sielläkin Johnsonia sekä Barrieta.

Onko valmennuksen vika? Roy eikä Bednar kumpikaan handlaa?

Näin Bruins fanina pakko ihmetellä suuresti menestyttömyyttä, kun teillä on melkein joka osa-alue paitsi valmennus ja maalivahdit parempia. Silti sijoitukset on mitä on.
 

Eekenator

Jäsen
Suosikkijoukkue
LA Kings
Onko valmennuksen vika? Roy eikä Bednar kumpikaan handlaa?

Roy ei varmaankaan paljoa handlaa kun lähti kesällä ulos. Eiköhän tämän kauden tuloksista vastuu ole yksin Bednarilla ja Sakicilla.
 

Ävssät

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Colorado Avalanche
Roy ei varmaankaan paljoa handlaa kun lähti kesällä ulos. Eiköhän tämän kauden tuloksista vastuu ole yksin Bednarilla ja Sakicilla.

Surullisinta on, että Roy (jonka pelikirjassa ei tuntunut olevan mitään järkeä), näyttäisi handlanneen paremmin kuin Bednar. Niihin ongelmiin, joita Royn aikana oli, ei ole onnistuttu korjaamaan. Sen sijaan ne harvat positiiviset asiat on onnistuttu pelistä kadottamaan. Odotin enemmän Bednarilta, joka kuitenkin voitti AHL:n mestaruuden viime kauden päätteeksi. Ei kyllä hirveästi voi antaa kehuja myöskään Sacikille, jonka joukkueen muokkaus on ollut todella kyseenalaista.
 

Juteeni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Avalanche ja Tappara
Bednarilla on tällä kaudella Royn joukkue käytössä. Ensi kautena joukkue on varmasti enemmän Bednarille sopiva.

Jossain oli höpinää, että tämä kausi olisi ihan rehti ohikausi. Ne jotka ovat AHL:ssa pysyisivät siellä, eikä heitä nostettaisi ylös oppimaan pahoille tavoille.
 

Ävssät

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät, Colorado Avalanche
Bednarilla on tällä kaudella Royn joukkue käytössä. Ensi kautena joukkue on varmasti enemmän Bednarille sopiva.

Jossain oli höpinää, että tämä kausi olisi ihan rehti ohikausi. Ne jotka ovat AHL:ssa pysyisivät siellä, eikä heitä nostettaisi ylös oppimaan pahoille tavoille.


Kuinka isosti joukkuetta pitää muuttaa, että olisi Bednarille sopiva? Riittääkö luontainen poistuma (hyökkäyksessä Iginla, Mitchell, Bourque ja Martinsen UFA, Grigorenko RFA, puolustuksessa Tyutin ja Goloubef UFA, Gelinas, Zadorov ja Wiercioch RFA), vai vaaditaanko näiden lisäksi treidejä? Minkälainen on Bednarin näköinen joukkue? Ketkä UFA pelaajista saisi lähteä, kenen tulisi jäädä ja minkälaista pelaajaa tilalle?
 

larzzon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina
Kuinka tavallista NHL-organisaatiossa on, että valmentajalla on paljoakaan sanomista joukkueen rakentamiseen? Yleensä toimisto toteuttaa rosterissa näkemystään siitä, minkälaisella joukkueella kulloinkin liigassa voi menestyä, valitsee myös kokoonpanon, ja valmentajan yrittää annetulla joukkueella voittaa.

En tarkoita, että valmentajan toiveet täysin sivuutettaisiin pelaajapolitiikassa tai pelaajavalinnoissa, päätöksenteko on myös joukkueurheilua, mutta kyllä lähtökohta on hakusessa, jos joukkuetta rakennetaan valmentajan mukaan.
 

Ralph

Jäsen
Näin jo unta, että Avalanche pisti jengin täysin uusiksi. Matt Duchene kaupattiin Bruinsiin ja Gabriel Landeskog Wildiin. Nathan MacKinnon katosi myös pelaajalistalta, mutta en ikinä saanut unessa selville, että minne.

Toivottavasti ihan tuolla tavalla ei jengiä uudesta.
 
Viimeksi muokattu:

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Näin jo unta, että Avalanche pisti jengin täysin uusiksi. Matt Duchene kaupattiin Bruinsiin ja Gabriel Landeskog Wildiin.

Heh, Landeskog Wildiin olisi kyllä aika yllättävä kauppa. Mielestäni kapteeni ei ole esiintynyt kahdessa viime matsissa nyt oikein joukkueen etujen mukaisesti. Jetsiä vastaan typerä poikkari maassa olevaan pelaajaan ja Wild-matsissa kova taklaus kiekottomaan mieheen. Molemmista sai toki ansaitut rangaistukset. Yrittää varmaan herättää itseään ja joukkuetta, mutta tapa on väärä. Minkälainen mahtaa olla kapteenina noin muuten,
Jos joku kaupata pitäisi, niin ehkä se olisi sitten juuri Landeskog.
Jotainhan varmaan ennen expansion draftia tapahtuu, mutta mitä. Ja ennen kaikkea missä vaiheessa?
 

subblex

Jäsen
Yritin viime yönä katsella, että ketkä ovat ne Avalanche pelaajat, joista tämän hetken otteet johtuvat. En kyllä osaa sanoa. Ehkä perusteellisemmin voisi nippua tuulettaa valmentajasta maalivahtiin. En tiedä...
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Ruman 6-0 -tappion ja pitkän maalittoman putken jälkeen voitto Blackhawkeista Chicagossa tuntuu aika makealta.
Ykkösviisikko Rantanen-MacKinnon-Landeskog-Zadorov-Barrie oli pelipäällä ja loi monen monta paikkaa, mutta sairastuvalta palannut Crawford oli hyvä.
Barrie toki katseli vierestä, kun Toews teki Chicagon ainokaisen ylivoimalla, mutta syötöt molempiin Avalanchen maaleihin korvannee tuon.
Pickard maalissa, oli myös hyvä. Varmaan lähemmäs 40 torjuntaa. Varlamov ei ollut koko pelireissulla mukana, vaan varamoken virkaa toimitti farmista Chicagoon kiirehtinyt Spencer Martin. En muista kuulleeni oliko kyse sairastumisesta, loukkaantumisesta vai puhtaasti peluuttamisesta.
Pitkän maalittoman putken katkaisi ohjurimaalillaan meidän oma Rantasen Mikko. Kyllä huokui helpotus koko joukkueesta maalin jälkeen. Jatkoajalla pelin ratkaisi MacKinnon komella vedolla Crawfordin olkapään yli.
Pelit jatkuu Avalanchen osalta aikaisin 28:n päivän aamuna Calgaryä vastaan Pepsi Centerissä. Toivottavasti voitto tuo virtaa myös kotipelaamiseen.

Hyvää joulua arvon Avalanche-kanssakannattajat, ja miksei muutkin.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Olipas erikoinen toinen erä pelissä Flamesiä vastaan. Calgary sai kiekon Pickardin taakse neljästi, mutta kaikki menivät Avalanchen pelaajien kautta. Beauchemin kunnostautui kahdesti ohjaamalla luistimellaan kiekon maaliin. Zadorov taisi olla yhdessä epäonnen soturina. Erikoisin tietty Goloubefin kautta päätypleksistä kiekko Pickardin käteen, ja siitä maaliin.
Iginla onnistui entistä joukkuettaansa vastaan kerran viivalta ja Landeskog teki kaksi komeaa häkkiä. Mutta, ylivoima se ei vaan toimi. Vie miltei ennemminkin sen pöhinän pois joukkueesta, kuten McNab sanoi. 5-3 -ylivoimalla tällä kaudella yksi maali seitsemällä yrityksellä. Ylivoima kotona oli kai 0/24. Ja oliko kokonaisuudessaan 1/40? Aika karua.
Avalanchen selostajalle Mike Haynesille 1800:s peli selostuskopissa. En tiedä onko siinä mukana myös radioon selostetut pelit? Niitä tuli kuunneltua modeemin voimalla joskus silloin 2000-2001. Aika paljon parempaan suuntaan on mennyt NHL:n seuraaminen noista ajoista.
Pelit jatkuu Dallasia vastaan perjantain vastaisena yönä.
 

avs

Jäsen
Suosikkijoukkue
Colorado Avalanche
Kirpaisevan Vancouver-tappion jälkeen pelit jatkuvat Kanadassa kun ensi yönä kohdataan Flames. Nyt voisi kostaa tuon erikoisen kotipelin tapahtumat ottamalla vaihteeksi voiton.
Avalanchen otteluohjelmassa on tulevalla kalenteriviikolla tulossa pakollinen viiden päivän pelitön putki. Sen jälkeen lopputalvi onkin vilkkaampi. Sitä ennen vielä Tavares ja Isles kotona lauantaina.
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Duchenen treidiä viime kaudella puolsin ja tämänkin kauden alkupuolella. Duchenesta saisi jotain oikeasti hyvää mikäli Sakic siihen kykenee.

En enää. Haastattelut on pääosin turhia enkä niitä yleensä lue koska pelaajat sanovat sen mitä pitää. Silti nyt tullut Duchenen haastattelu tuntuu siltä että kyseessä on oikeasti pelaaja joka välittää. Miestä oikeasti kiinnostaa miten joukkue pärjää.

Iso treidi toivon mukaan tulee mutta olkoon Duchene Avalanchen mies. Pistäköön jonkun muun kärkiäijistä menemään.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Noista treideistä..
Kaikki muut siis kaupan paitsi Rantanen ja MacKinnon.
Toistaiseksi huhuja on eniten Landeskogin kohdalla. Kiinnostuneita on Boston ja vastineeksi tulis Zboril, De Brusk, Morrow + 1.pick. Sakic haluais Carlon mut se ei oo myynnissä.
Tai sit Pensiin ja Määttä Radoon.(tätä en ite usko)
Sekä Kings, vastineesta ei tietoa. Ehkä Muzzin, Martinez tms.
Iginla siirtyy johonkin(Edmonton) mut todnäk lähempänä maaliskuuta vasta.
Duchene myynnissä ja tarjouksia on tullut, lisätietoja ei oo kuulunut.
Landya tai Duchenea ei vaihdeta ihan helposti. Vastineeksi täytyy saada vähintään Laatupuolustaja ja/tai prospect(1-2kpl). Ja vois uskoo et joku draft pick.
 

rtZ47gh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Colorado Avalanche
Ei ole helppoa. Ei voittaminen, ei maalinteko. Todella heikko jakso menossa, eikä näytä kyllä helpottavan millään. Ei rosteri ihmeellinen ole, mutta kyllä noilla hyökkääjillä luulisi hieman enemmän saavan tulosta aikaan. Mikä tässä oikein tökkii? Väkisin tässä jo hieman tekee mieli osoittaa sormella Bednarin suuntaan. Landeskogin treidaaminen voisi olla ihan paikallaan jos vastineilla päästäisiin rakentamaan ensi kauden palasia jo kevään aikana.
 

rtZ47gh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Colorado Avalanche
McLeodin treidi ja Sakicin julistus että miltei kaikista kuunnellaan tarjouksia sai kuin saikin Avsin heräämään. Noin 25 minuutiksi. Sen jälkeen olikin sitten "normaalimpaa" menoa. Colorado pelasi aluksi hyvin, ainakin omaan tasoonsa nähden, joskin Rinne oli molemmissa maaleissa hieman avittamassa. Bourquelle typerästä tempusta 5+10, tuon kestämisen jälkeen oli vielä pieni toive josko selkäranka pysyisi kasassa. Kolmannessa erässä se kuitenkin lopulta nitkahti ja takaa-ajo jäi hieman näennäiseksi. Alisuorittaminen näin laajalla skaalalla saa kyllä pohtimaan, että onko Bednar vielä ihan vaaditulla tasolla. Aivan liikaa virheitä puolustuspelaamisessa, kuten varsinkin Nashvillen kaksi viimeistä maalia osoitti. Samalla hyökkäyksestä tuntuu usein puuttuvan se punainen lanka. Ylivoimapelistä ei viitsi edes aloittaa.

Kyllähän tässä jo alkaa toivoa, että niitä treidejä alkaisi tulla enemmänkin. Jotain on pakko tehdä ja ehkei Sakic ole valmis antamaan Bednarille kenkää. Landeskog ja Duchene varmaan kiinnostavat ja noista pitäisi saada myös laatua vastineeksi. Jälkimmäisen silti mielellään näkisi jatkossakin Avsissa. Landeskog on tainnut huhuissa enemmän pyöriä, mistä sitten saisi vaihdossa lastupakin ja ehkä jotain muuta?
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Kyllähän tässä jo alkaa toivoa, että niitä treidejä alkaisi tulla enemmänkin.
Mattia on eniten huhuttu Carolinaan.
Duchene <-> Faulkiin tai H. Fleury, 1.pick 2017 ja 3.pick 2017(NYI).
Hanifin ja Jake Bean on kans ollu huhuissa mukana.

Mun mielestä olis paras mut kans hyvin epätodennäköstä saada Fleury, Hanifin ja 1.pick Ducheneen.
Jos Canes on kovasti perässä ni saattaa harkita. Paljon kuitenki täytyy satsata et siirto onnistuu.

Landya onkin sit huhuttu moneen tiimiin.
Kings: Martinez, 1.pick. Tai sit Muzzin.
Wild: Dumba tai Brodin + joku draft pick.
Ducks: Vatanen tai Fowler + 2.pick tai Theodore + 1.pick.
Bruins: Zboril + 1.pick tai Spooner ja Miller + joku draft pick.
Canes: Fleury + 1.pick

Näitä huhuja löytyy sielt sun täältä.
Onko joku sellanen mikä jonkun silmään näyttäis erittäin hyvälle?

Pakisto sais uusiutua aika raa'asti. Kesällä sit yrittää viel Shattenkirkin kotiuttaa ni alkais näyttää ihan hyvältä.
Esim.
Hanifin - Shattenkirk
Fleury - Barrie
Zadorov - Johnson
 

palle

Jäsen
Suosikkijoukkue
Minnesota Wild, HIFK
Wild: Dumba tai Brodin + joku draft pick.

Tämän en usko oikein missään skenaariossa toteutuvan.

Ei siinä, etteikö hyökkäyksessä olisi aina kysyntää kovuudelle ja taidolle samassa paketissa, mutta jos hyökkääjää Wild etsii, niin enemmän puhtaampaa sniperia. Hyökkäyksessä Wildilla on syvyyttä vaikka muille jakaa, ja se näkyy myös tilastoissa. Puolustus taas on sellainen osa-alue mitä myös Wild on loogisesti valmis vahvistamaan, mikäli tilaisuus koittaisi.

Tämän takia en Avalanchen leirissä odottaisi puolustukseen vahvistusta ainakaan Wildin suunnalta. Ainakaan pelkällä Landeskogilla.
 

tunsbe

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS&NHL, #11, #9, #96, #55, #24, #8, #44, #20, #86
Tämän en usko oikein missään skenaariossa toteutuvan.
Tämä oli fox sportsin spekulaatiota.
Juttu kokonaisuudessaan:
The Minnesota Wild need to add a star forward. Sure, their well-balanced offense is actually working pretty darn well. The Wild don’t really rely on any one player or line. Rather, they get contributions from all over their lineup. As the Pittsburgh Penguins proved in the playoffs last year, that’s a mighty fine strategy. But keep in mind they had star forwards while the Wild don’t.

Their plan A is probably trading for Matt Duchene. He’d give them the boost they need. However, plan B might be Gabriel Landeskog. The Avalanche forward would give them a good amount of offense while also fitting in perfectly with them defensively. Minnesota has precisely what the Avalanche want, so even though they are in the same division, it shouldn’t be too much of an issue.

Matt Dumba and Jonas Brodin would be the two most likely candidates to be traded to Colorado. Brodin is under contract for a longer period while Dumba has more upside. But can the Wild really afford to add another huge contract to their team? Keep in mind they already have Ryan Suter and Zach Parise signed to significant contracts. Of course, if trading for Landeskog helps them win a Stanley Cup, who cares?
 

rtZ47gh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Colorado Avalanche
Pelissä näennäistä parantumista mutta eipä juuri heijastele tuloksiin. Viime yönä oli kolmas peli putkeen kun johtoasema kääntyy viimeisessä erässä tappioksi. Joulu-tammikuussa tähän ainoastaan kolme voittoa ja niistäkin vain yksi varsinaisella peliajalla. Ei meinaa ryhti millään riittää pelin loppua kohti tultaessa vaan aina valahtaa löysät housuun ja kaveri kirii ohi, turhauttavaa! Duchene ja Landeskog ovat hieman parantaneet Sakicin ulostulon jälkeen. Rantasen peli näyttää energiseltä, mutta valmista ei vaan meinaa tulla. Yhteinen sävel MacKinnonin kanssa ei oikein tunnu löytyvän.

Ilmeisesti jotain huhuja on siitä, että Carlo voisi olla osa kauppaa, jossa Landeskog menisi Bruinsiin. Siinä olisi pakkia useaksi vuodeksi. Duchene kiinnostaa monessakin suunnassa, mutta Sakicin pyynti on ilmeisesti varsin korkea.
 
Viimeksi muokattu:

rtZ47gh

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Colorado Avalanche
Same old, same old. Hyvät asemat lähteä kolmanteen erään, jossa sitten huolellinen ripulointi. Marleau iski uransa ekan 4-maalin illan, tehden siis kaikki kolmannessa erässä. Sairaana ollut Duchene puuttui kokoonpanosta. Tässähän alkaa jo kohta tehdä tiukkaa edes sen lockout-kauden pistesaldon kanssa. Viime vuosien heikoin noteeraus, Buffalon 52 pistettä, alkaa oikeasti näyttää aika kaukaiselta. Tammikuun noteeraus on tähän asti yhdeksästä pelistä 1 voitto ja 3 pistettä.

Saisikohan missään muussa organisaatiossa valmentaja jatkaa kaikessa rauhassa, jos recordi on sitä mitä se nyt on? Ja missä on Sakic? EIkö tässä nyt pitäisi jotenkin saada jengiä pikkusen heräämään tähänkin kauteen. Ei tämä jengi tällä valmennuksella mistään taikaiskusta muutu playoff-jengiksi ensi kaudeksikaan.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Onko Coloradon materiaali oikeasti muka noin huono vai onko kyse kenties valmennuksesta? Jack Capuano siellä on ainakin nyt vapaana ja jos Claude Julien saa potkut niin Sakicin kannattaa pirauttaa kyllä heti miehelle?
 

Logan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Filip Kadera & Jan Lukas
Onko Coloradon materiaali oikeasti muka noin huono vai onko kyse kenties valmennuksesta? Jack Capuano siellä on ainakin nyt vapaana ja jos Claude Julien saa potkut niin Sakicin kannattaa pirauttaa kyllä heti miehelle?
Nyt on nii monta vuotta vedetty vihkoon että ei se aina voi valmennuksesta olla kiinni. Kenties Roy oli nero kun hyppäsi ajoissa pois uppoavasta laivasta, heh. Royn lätkä oli paskaa mutta ilmeisesti ainut tapa jolla tämä joukkue on edes pleijaritaistelussa mukana.

Valmentajaa en vaihtaisi vaan Sakic helvettiin. Niin monta lähtäkohtasesti huonoa sopimusta/treidiä tehny.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös