Scheifele ja Armia varattiin samana vuonna, Scheifele #7 ja Armia #16. Molemmilla on kestänyt oman aikansa vakiinnuttaa paikkansa ylhäällä.

Ja 2-0 Sharksille heti toisen erän alkuun, Meier.

Ward ottaa ison osuman vastaan, mutta samalla vapautti Meierin läpiajoon ja Meierhän maalasi.

bebeto

3-0 Burns. Tämä meni kyllä veskan piikkiin, päädystä pompanneen potkii omiin.

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Komea 1-0 voitto Red Wingseille ja Coreaulle nollapeli. Pricekin vaikutti ihan kelpo vireessä olevan, kun mm. Athanasioun läpiajon poimi ensimmäisessä erässä. Noin muuten yllättävän vaisua oli Canadiensin meno, lähinnä Radulovin ketju sai jotain aikaiseksi.

Kaner

Hawks, SaiPa
Olipa väsynyt matsi Detroitissa, kyllä vituttaisi katsella tollasta läpyttelyä illasta toiseen.

bebeto

Big Boy 2+2 eli Sharks ylivoimaa.

Jwec

San Jose Sharks
Uskoisin, että parhaat palat Sharks-Jets pelistä on jo nähty ja aamuluento odottaa heti kahdeksalta, joten taidan mennä nukkumaan.

bebeto

Sharks-Jets 3-0 kahden erän jälkeen. Reilu minuutti vielä ylivoimaa San Joselle kolmannen erän alkuun. Onhan tuo Jetsin vieraspelaaminen heikkoa, ensimmäisessä vielä oli yritystä mutta toinen erä todella huono.

Spartalaiset puukäsiajokoiragladiaattorit
Pens - Caps ekan erän jälkeen 0-2. Järkyttävää pupeltamista molemmissa maaleissa. Hyh
Toisen erän alussa Caps karkasi jo 0-3 johtoon, mutta nyt peli on 5-3 Pensille kun toistakin erää on vielä reilut viisi minuuttia jäljellä. Samalla Holtby vaihtoon. Näin ne pelit elää.

Ja samalla tätä kirjoittaessa Caps kaventaa 5-4.

Malkin iskee jo 6-5 kun 2.41 on toista erää pelaamatta. Kevyet yhdeksän maalia toiseen erään - toistaiseksi :)

Edit: Videolta tarkistetaan Malkinin 6-5 maalia Capsin haastaessa. Ja maali luonnollisesti hyväksytään.

fewe0

Kärpät, Senators
7-7. Kyllä on melkonen peli päällä.

Mazaa

Karsinnat
On kyllä hullu peli.

Holtby päästi viisi maalia taakseen ja vaihdettiin pois, mutta hänellä on pelanneista veskareista paras torjuntaprosentti tässä matsissa. Enpä ole vastaavaa tainnut koskaan nähdä.

Pelin ilmeeseen kuului toki, että Pittsburgh teki heti jatkoajan alkuun voittomaalin 8-7 ja.