Otteluseuranta 7.–8.1.2017

• 37 649
  • 397

Knap

Marchand vie Bruinssin 1-0 johtoon läpiajosta. Hienot kikat kyllä, mutta Reimer menee vähän turhan aikaisin jäihin, joten Bradilla on helppo homma.

blue line

HåHåHå. Hartnell ohjaa maalin edestä ja kuningas antautuu jälleen. 3-1.

Grainger

La Decimoquarta
Mielenkiintoista, että toinen joukkue saa mailaan lyömisestä jäähyn, kun taas toinen ei. Eikö ammattituomareilla pitänyt olla samat säännöt molemmille joukkueille?

No, onhan se toinen Leafs.

Voi vittu, mitä alivoimaa. 2-2, kun tuota ylivoimaa naapurille tarjotaan.

Grainger

Nikita Scherbak vie uransa ensimmäisessä NHL-ottelussa Canadiensin uudelleen johtoon sekunti ennen erän päättymistä. Ikan poika löppäsi hetkeä aiemmin tolppaan, mutta taisi saada silti syötön tähän osumaan.

Grainger

Toimii näköjään Canadiensinkin ylivoima. Radulov vie heti toisen erän alkuun vieraat uudelleen kahden maalin johtoon Weberin syötöstä. Joko johto pitäisi?

blue line

Joku Grabner tuo lohtua Rangersille, 4-2.

blue line

Nutivaaraa hehkutetaan telkussa jo toista erää putkeen. On niin "kypsä" rookie!

Taccutucca

Florida Panthers, TUTO Hockey, Atlético de Madrid
Bruins-legenda Jaromir Jagr on liian lepsu omaa kasvattiseuraansa vastaan ja ei rankaise Tuukkaa, vaikka omasikin aikamoisen tontin. Tuli varmaan lapsuus mieleen, kun pikku-Jaromir yritti elää kantamalla joka päivä Massachusettsin maaseudulta itsepoimimiaan perunoita myytäväksi Bostonin toreille, jotta lastenkodissa kasvanut Jagge pystyisi kustantamaan jääkiekkoharrastuksensa.

Ja Marchand iskee toistamiseen, nyt ylivoimalla. Båstån @ Gäz 3-0.

Grainger

Vaihteeksi "vahingossa" ajetaan Pricen päälle. Onneksi Weber ja Danault ehtivät lanaamaan Hymanin, Pricen reaktio oli sitä tasoa, että turpaan olisi tullut ja lujaa. Kilvellä.

blue line

Kahden erän jälkeen Columbus johtaa 4-2 ja en usko, että tuosta johdosta päästävät enää irti. Nyt on pakko hyytyä pehkuihin.

Flagger

KalPa, Columbus Blue Jackets
McBackupp taitaa vielä hävitä nämä pisteet Columbukselta. Ikävä sanoa, mutta olisi Bob varmaankin kaksi noista maaleista nykykunnossaan ottanut.

Farssihan siitä pelistä tais tulla. Jonesilta harhasyöttö vähän väärässä kohtaa

Taccutucca

Pisteet Bostoniin Ft. Lauderdalesta lukemin 0-4.

Harmi, että ensimmäisten minuuttien energiaa ei saatu ensimmäisten minuuttien jälkeen enää missään vaiheessa esille.