• 2 957
  • 37

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Donskoi iskee kauden viidennen maalinsa ja vie Sharksin 1-0 johtoon. Komea laukaus ihan yläkulmaan.

Petros

42 Stars
Donskoi kauden viidennellään ja komealla vedolla vie Sharksin 1-0 johtoon Wildista.

Hauntti

Nähtiin tilanne ja kirjoitettiin se hyvin samanlailla, ei jää lukijoille epäselväksi totuus, heh

Nappaa sä koppi tuosta Pavelskin maalista, meni vähän ohi. 2-0.

Hauntti

Nyt on kyllä sellainen maali-iloittelu menossa Sharksin ja Wildin välillä ettei paremmasta väliä. Viiteen minsaan isketty neljä maalia kolmannessa erässä, tilanne Sharksille nyt 4-3.

euron kolikko

Philadelphia Flyers
Hitto tää Minnesota on viihdyttävä joukkue. Tai ainakin tän yhden puolikkaan kolmannen erän perusteella, mitä heitä tällä kaudella olen nähnyt. Pitänee ottaa seurantaan.

Hauntti

Minnesota siirtyy jo johtoon. Ensin Koivu tasoitti Granlundin reboundista ja hetkeä myöhemmin iski toisen maalin Granlundin syötöstä onetimerilla.

KaljaVeikko

235, Karjala-lippis
On muuten yks parhaimpia otteluita tämä sj-min mitä tälle kaudelle olen katsonut.

Razzers

Minnesota Wild, Marian Gaborik
Nyt se on viimeistään julistettava: Mikko Koivu pelaa tällä hetkellä uransa parasta kiekkoa.

Petros

42 Stars
Oho, mää karkasin muualle länkyttää juttua etten kerennyt kun vasta nyt takasin.
Olet varmasti jo maalin nähnyt mutta mää kun näin sen "livenä" niin nätti tsippihän se, heh.