Antti Halosen ura ohi – mikä ruumiinosa päätti sen?

  • 2 336
  • 3

Halosen päähän osui Sopasen?

  • Kyynärpää

    Ääniä: 3 16,7%
  • Olkapää

    Ääniä: 10 55,6%
  • Molemmat

    Ääniä: 5 27,8%

  • Äänestäjiä
    18

nahkis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappelemalla pelinsä pilaava KalPa
Antti Halosen ura on ohi, eikä sitä saa enää takaisin. Kuten tiedämme, uran päättänyt hetki oli Vili Sopasen päähän kodistunut, ikävä niitti. Emme kuitenkaan kaverini kanssa päässeet yksimielisyyteen siitä, mikä Halosta osui päähän taklatessa: Kyynerpää vai olkapää. Ainoa tapa ratkaista asia on perinteinen Jatkoaika-äänestys. Joten Let's go!

Videon taklauksesta voit katsoa täältä.
 

Noutolokku

Jäsen
Suosikkijoukkue
KalPa, Kanen Pate ja Dominaattori
Eikös tuo Sopanen itsekkin jossain haastiksessa sanonut, että olkavarsi osui Halosta kun koitti kiekkoa ottaa/suojata.

– Yritin suojata kiekkoa ja tehdä tilaa, ei sen kummempaa. Olkavarteni osui häntä päähän, mutta se ei ollut tarkoitukseni, Sopanen kertasi tilannetta lehden haastattelussa.

Antti Halosen taklannut Vili Sopanen IS:ssä: "Se ei ollut tarkoitukseni" - Savon Sanomat

Sopasella oli hiuka lyhyempi matka kiekkoon kuin Halosella. Halonen oli siten hiukan taaemmassa asemassa ja yritti huitaista kiekkoa kohti siniviivaa, kun Sopanen ollen hiukan Halosta edellä nostaa vasemman olkavartensa ja heilauttaa sitä taaksepäin. Samalla koko hänen ylävartalonsa nousee ja liikkuu kuvassa oikealle. Minusta näyttää että Halosen naamaan osuu itse asiassa olkavarsi, mahdollisesti hartiasuojan olkakupin reuna, tai alemaa kyynärsuojan reuna. Ei näytä siltä, että itse kyynärpää osuisi.

Sopasen antama selitys, että suojasi kiekkoa on siinä mielessä oikea, että hän esti Halosta pääsemästä kiekkoon em. käden ja ylävartalon liikkeellä. Toisaalta hän ei edes yritä pelata kiekkoa kuin vasta taklauksen jälkeen, vaan ainoastaan estää Halosta saadakseen kiekon itselleen parempaan asemaan - ja siinä onnistuukin. Tosin erittäin ikävin seurauksin ja sääntöjen vastaisella keinolla.

Sinällään on varsin merkityksetöntä mikä Halosta naamaan osuu, sillä Sopanen antaa Halosen suuntaan koko käsivartensa piittaamatta siitä, mihin se osuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös