Ottawassa menossa juhlallisuudet Chris Neilin tuhannen pelin kunniaksi. Hienoja hetkiä, oli tässä sitten minkä jengin fani tahansa!

Vlasic kehissä näköjään, hyvä vain kun tuoreita jalkoja etenkin kun Burns veteli sen meleki puoli tuntia eilen

Marchand vie Bruinsin johtoon. Murrayltä ei niin vahvaa pelaamista.

Hauntti

1-1. Schultz pääsee aivan vapaaseen vetopaikkaan ja hyvä laukaus.

Hauntti

Pittsburghissa tauolle, 1-1. 5-3 ylivoimaakin Bruinsille tarjottiin, ei maistunut maalinteko.

Hasselbaink

Tappara, NHL
Kucherovin pelaamisesta illan ottelussa Calgaryä vastaan päätetään vasta ottelun alla. Joutunut jättämään ilmeisesti eilen treenit kesken ja käynyt tänään vaan kääntymässä aamujäillä yksikseen. Onko Boltsilaisilla lisätietoa vammasta?

Hauntti

Krejci vie Bruinsin johtoon maalinedustalta. 1-2.

Hauntti

Jälleen peli tasan, Bonino 2-2 ylivoimalla.

Hauntti

Toisellekin erätauolle tasalukemissa, nyt siis 2-2. Aivan lopussa Bruins sai kiekon yläputkeen. Ihan hyvää vääntöä ollut tämä matsi.

Hauntti

Marchand häviää tämän pelin. Sheary ylivoimalla 3-2.

Hauntti

PASTRNAK iskee pelin tasoihin Murrayn suosiollisella avustuksella.

Hauntti

Tuukalta taas pikkuriikkinen geimseiveri minuutti ennen loppua.

Hauntti

Rust ratkaisee jatkoajalla Penguinsille. Ehkä ihan ansaitut kaksi pojoa kotijoukkueelle.

wunderveba

Ilves
Duchene vei Coloradon 2-1 johtoon ja heti perään Simmonds tuo Flyersin tasoihin.

Ja reilu minuutti, niin Flyers johtaa 2-3. Vielä mennään tarkistamaan korkeaa mailaa... Ei maalia. 2-2 jatkuu.