• 15 950
  • 222

Defensefirst

NHL, Gylfi Sigurdsson
Laine, Scheifele ja Wheeler tainnut pelata varmaan n. minuutin jos sitäkään kolmannessa erässä, erää ja peliä kohta viitisen minuuttia enää jäljellä eli hetkeen ei ole jätkiä irti päästetty.

Lisättäköön, että ei näkynyt senkään jälkeen enää, eli puhdas viltitys lähes koko kolmanteen erään sen Scheifelen jäähyn perään.

Pelasiko Laine koko pelissä kun ei paljoa näkynyt?

jjoni

Jokerit, Detroit Red Wings
Ja sitten se pakollinen pomppumaali vastustajalle oman puolustajan luistimesta ja peli tasan New Jerseyssa.

Hauntti

Boston Bruins, TPS
Bergeron tasoittaa Bostonissa, 1-1.

Edit: Hieman kyseenalainen maali, noinkohan tulee haasto.

Hauntti

Marchand työnsi Giordanon maalivahtia päin, maalivahti laitaan ja Bergeron pistää pienestä kulmasta verkkoon. No goal haaston jälkeen, ihan oikea tuomio.

Tiiviste

Coyotes, Isles, Flyers, Ässät
Coyotesilla retropaidat. Syy miksi sillon 7 vuotiaana tosta joukkueesta innostuin.

FutureHockey

TPS - #FreeFASlapsi
Minkä verran McDavid tehnyt pisteitä sen jälkeen, kun Puljujärvi pääsi vierelle? Ihan kohtuudella kulkenut.
19.11. vs. Dallas 3+0=3
21.11. vs. Chicago 0+2=2
23.11. vs. Colorado 1+2=3
25.11. vs. Arizona (KESKEN) 1+0=1

On se Jesse vaan huikee jannu. Tekee tälläisestäkin keskinkertaisuudesta huippupelaajan!

Hauntti

Pastrnak runnoo maalin edestä tasoituksen, 1-1. Tällä kertaa ei pitäisi olla mitään epäselvää.

Hauntti

Se oli hyvin lyhytaikainen ilo se, Chiasson 1-2.

V-G-

Україна | is
Hedman teki virheen ja nyt Columbus johtaa kahdella. Näitä näkee aika harvoin Hedmanilta.

Konnamuori

Se mikä johtaa.

Hienoa! Toivottavasti poika saa jatkaa Jessen rinnalla, on kyllä näytönpaikkansa käyttänyt hyväkseen!

Henkka

Liiga, NHL, CHL, SHL

Vois olla McDavidillä iso liuta enemmän pisteitä, jos Pulju osuisi edestä joistain niistä super-laatupaikoista, joita jatkuvasti tulee lapaan.

jjoni

Ja Mike Green ratkaisee jatkoilla toisen voiton putkeen Red Wingseille. Nielsenille syöttöpiste ja kaikkinensa 2+1 tänään tehot tanskalaisella. Manthalta myös ihan hyvää tekemistä, komea häkki ja syöttöpiste voittomaaliin. Eise peli kokonaisuutena Detroitilta kaunista kyllä taaskaan ollut, mutta tänään sentään viimeistely oli kohtalaisella tasolla ja vastustaja riittävän huono.

Henkka

Näinpä. Yllätyksekseni NHL:stä vielä löytyi kuin löytyikin joukkue, jonka Wings voitti ihan pelaamalla ja olemalla parempi.

jalapeeno

NHL
Sä oot nähny varmaan enemmän pelejä kuin meikäläinen, mutta tänään ne super-laatupaikat Connorilta Jesselle ovat loistaneet poissaolollaan. Jesse pelannut mielestäni hyvin, etenkin puolustussuuntaan. Just äskenkin ois voinu syöttää Jesselle joka oli vapaana oikeassa laidassa, mutta Connorpa yritti yksin. No, seuraavassa vaihdossa syötti Jesselle takanurkalle, mutta ei saanut Jesse sisään...