Sinuhe Wallinheimo

  • 113 001
  • 375

Nelfor

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Näinhän se juurikin menee. Omalta "uraltani" muistan, kun nämä yrittivät vielä omia muitten tekemiö maalejakin itselleen, kun mikään ei tuntunut riittävän ja syöttäminen oli lähinnä myrkkyä näille. Tosin väittäisin, että ihan yhtä lailla noissa pikkujunnuissa eroittu joukosta positiivisesti myös ne kaverit, jotka hakivat syötöillään muitakin eivätkä vain menneet yksin koko kenttää.
Urakehityksestä olen hieman eri mieltä. Ei tuon ikäisenä vielä valtavia hyppäyksiä tehdä, kun näyttää olevan jotain varhaista D-junnua enintään tuo pelailu. Noilla taidoilla myös luulisi, että ollaan jo siellä oman ikäluokan tasoikkammassa seurassa eikä missään Jyvässeudun Kiekon harrasteporukassa.
Kyllä syöttelemälläkin voi erottua edukseen, mutta jos tasoero on valtava, niin väitän että pelaajan kehittyy silloin hitaammin, jos vertaa siihen että luistelulla ja kiekonkäsittelyllä sooloilemaan.

Tuossa vaiheessa lähdetään ensin nousemaan oman ikäluokan parhaaseen joukkueeseen, ja hyvin nopeasti myös laitetaan pelaamaan jo ikäistään vanhempien kanssa. Ei ole tavatonta, että pelaaja pelaisi kahtakin ikäluokkaa vanhempien kanssa, jos taitotaso siihen riittää. Kyllä jo tuossa vaiheessa urakehityksen osalta voidaan nähdä valtavia hyppäyksiä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös