BOSTON BRUINS
Kyllä tuolla pelillä Jets on poffeissa tänäkin vuonna. Toki Staffordit sun muut ruttupallit voi vielä kaiken muuttaa...

Lico

Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Paskanen aloitus vierasrundille, vaikka tässäkin pelissä ollut mahdollisuudet ryöstää pisteet. Jets oli parempi ensimmäisessä erässä, Blackhawks toisessa ja kolmannen alussa, kunnes Thorburn säikäytti Crawfordin ja sitten se oli menoa.

Leijonat, #8, #9, #29
Jos olisi kokonaisvaltaisempi, voisi povata kovaa uraa.
Jospa tuo tuosta kehittyisi vielä edes vähän? Ainakin erinäköstä peliä kun ekoissa änäri matseissa. Syöttötaito ja pelirohkeus on jo nyt korkealla tasolla. Mitä nyt tulee sit hölmöyksiäkin niinkun tossa ennen maaliaan poikkikentän syöttöyritys. Pelottaa oikein vastustajien puolesta millasta jälkeä tulee kunhan lihakset alkaa kasvamaan Patelle. Kuinkakohan moni uskoi tosissaan ennen kautta missä Laine nyt menee? Minä en ainakaan.

True Blue

New York Rangers, TPS
Eka erä pelattu ja Rangers johtaa ei niin ansaitusti 1-0, Stepan sai kovan lämärin polveen ja poistui pukukoppiin. Kohtaa mennään taas.

Ralph

Blake Comeau lyö tilanteeksi 3-1 Pepsi Centerissä. Joko ratkesi?

Bakaun Imaami

Rauman Lukko, NY Rangers
Rangers painoi pari maalia kolmannen alkuun ja johtaa 5-1. Numerot ei kyllä kerro pelistä juuri muuta kuin, että Lundqvist on ollut helvetin hyvä ja Rangersin hyökkäys on käyttänyt kahta vaille kaikki paikat hyväkseen.

On tuo hemmetin tehokas joukkue kyllä. Vancouver oli todella hyvä kaksi erää ja oli pienoinen vääryys, että peli oli 3-1 40 minuutin jälkeen.

Frostbite

Оулун Кäрпäт, Фц Барцелона, РоПС, Rive Kanerva
Zuccarello 2-6, siinä olis aika moni liigapelaaja iskenyt kiekon logoon, mutta NHL:ssä se on opetettu laittamaan ylähyllylle.

Washington Capitals
Washington meinaa mennä kuutta minuuttia ennen loppua johtoon, mutta eipä hätää sillä tilannehhan on videotarkistuksen jälkeen ainakin sentin paitsiossa! Hankkiutuisivat nyt herrajumala tuosta tarkastuksesta eroon vaikka nyt Jacketsien eduksi kääntyikin...

Samaa mieltä. Eikä vaan pelkästään sen takia että todennäköinen voitto suli tuohon tilanteeseen, vaan ylipäätään typerää jos tuomari näyttää että ei paitsiota ja tilanne jatkuu jonka jälkeen tehdään selvä maali ja sen jälkeen käydään hylkäämässä ja kuittaamassa oma virhe.