• 166 055
  • 578

penaz

Toverit, Inter, Pohjoiskaarre
Lainamies Vähätalo pelaa tänään Kurun ja Laineen kanssa samassa ketjussa. Rutanen on ottelusta sivussa loukkaantumisen vuoksi ja Kaarlehto tänäänkin aloittava maalivahti. Odotuksissa selvä kotivoitto Keuruusta.

Salming

Kärpät, Vegas Golden Knights
Ei ollut omaa otteluketjua avattuna illan pelille, joten laitanpa raporttini sitten vaikka tähän ketjuun.

Kauden ensimmäinen Mestis-mittelö nähty paikan päällä Marli Areenalla. Yleisöä oli paikalle saapunut 1500 katsojaa, joka oli ihan mukava määrä.

Avausvaihdossa KeuPan Eetu Koivistoinen pääsi laukomaan heti kahteenkin otteeseen, mutta Kaarlehto torjui kudit varmasti. Avauskymppi oli muutenkin vierasjoukkueelta vahvaa kiekonsiirtelyä ja TuTo oli ottavana osapuolena. KeuPa ei kuitenkaan kyennyt hyödyntämään useita maalipaikkojaan. Sen sijaan Tuto pelasi hyvän alivoiman, kun Hyvärinen sai jäähyn seitsemän minuutin kohdalla. Paras paikka tuolla ylivoimalla tuli ehkäpä Janne Väyryselle, jolle pelattiin kiekko slottiin, mutta rannelaukaus jäi heppoiseksi. Tuon jäähyn jälkeen sitten kotijoukkue oikeastaan hyödynsi ensimmäisen pyörityksensä. Keinänen siirsi viivassa kiekon viereen Karlssonille, joka laukoi suoraan syötöstä. Kaaliperhoseen sai maalin edessä osuttua Moisio ja Tuto siirtyi 1-0 johtoon. Lehtistä ei voi tuosta maalista syyttää. Erän jälkimmäisellä puoliskolla sitten ensin Tuto pääsi koittamaan minuutin verran ylivoimaa, mutta sitten Virkki koukki itsensä boksiin oman alueen sekoilun jälkeen. Lopulta avauserä päättyi lukemiin 1-0. KeuPan rightin tuhlasivat urakalla maalipaikkoja. Joose Antosella oli pari paikkaa Koivistoisen esityöstä ja kertaalleen KeuPan kultakypärä Salonen vapautti Viitasen Jussin puolittaiseen läpiajoon kauniilla lätyllä, mutta Kaarlehto tuli hyvin vastaan ja torjui patjoillaan tuon yrityksen.

Toisessa erässä peli tasoittui ja Tutokin pääsi peliin paremmin mukaan. Toki Moisio otti heti ensimmäisessä vaihdossa heti hyökkäyspään jäähyn, kun hän kamppasi karvaustilanteessa vierasjoukkueen pelaajan. TuTo kesti jälleen alivoiman. KeuPan ykkösylivoimassa pelasivat Ventelä ja Koivistoinen sekä sitten kolme rightia, joista Antonen oli viivalla Ventelän kanssa. Väyrynen oli siivessä ja Thomas Andres sitten enemmän maalin edustalla. Kun KeuPa ei hyödyntänyt omaa ylivoimaansa, se päätti antaa myös Tuton kokeilla, kun Konsta Mesikämmen tarjoili poikittaista mailaa. Tuton ylivoima oli niin ikään ruosteessa. Ykkösylivoimassa pelasivat Pulliainen, Keinänen, Virtanen, Juusela sekä Virkki. Kakkosylivoimassa puolestaan Reunanen, Toivanen, Wilenius, Laine ja Kuru. Hieman täytyy ihmetellä varsinkin kääpiö-Virtasen roolia ykkösylivoimassa. Mies ei todellakaan ole mikään maskimies ja kun Pulliainen on jo pelinrakentajana, en oikein keksinyt, miksi Virtanen oli tuossa koostumuksessa mukana. Toista erää läpsyteltiin tasaisissa merkeissä 35 minuutille asti, kunnes sitten Tuto onnistui vihdoin. Kalle Valtola nappasi irtokiekon kotijoukkueen kulmauksessa ja pelasi sen eteenpäin Virtaselle, joka purjehti laitaa pitkin ylöspäin. Tuossa tilanteessa kotijoukkueen pelaajista joku teki hyvän screenin ja Virtasen pääsi nousemaan vapaasti laitaa pitkin hyvällä vauhdilla. Sen jälkeen hän pelasi takaviistoon toiseen aaltoon Juuselalle ja tämä laukoi ranteella kiekon maaliin. Sillanpää puolestaan painoi oikeaoppisesti keskikaistaa maalille ja vei puolustajan mukanaan sinne, jolloin Juuselalle avautui tilaa laukoa. Toinen erä päättyi lukemissa 2-0.

Kolmannessa erässä KeuPa ei missään vaiheessa saanut kirivaihdetta aikaan, vaan Tuto pelasi viisaasti johtoasemassa. Se puolestaan rokotti kolmannen kerran, kun Virkki pelasi puolinopeasta lähdöstä kiekon Laineelle, joka jakoi poikkikentän syötön Vähä talon lapaan sinisen päälle. Tämä polki laitaa pitkin ja laukoi hieman b-pisteen jälkeen kiekon takayläkulmaan siten, että Lehtisen juomapullo lensi maalin katolta. Maalivahdin piikkiin tämä maali, koska se meni ilman maskia. Ajassa 51:01 Sillanpää tarjosi vieraille vielä viimeistä oljenkortta, kun hän hyökkäyspään aloituksen jälkeen meni huolimattomasti kulmaukseen ja kaatoi keuruulaispelurin. 24 sekuntia myöhemmin kuitenkin Andres otti tyhmän jäähyn Tuton maalin takana poikittaisesta mailasta. Sitten mentiinkiin neljällä neljää vastaan. Lopussa vielä KeuPa haki kavennusta ilman maalivahtia kolme viimeistä minuuttia. Keinänen katkaisi keskialueella ja syötti Juuselalle, joka laukoi jäitä pitkin siniviivalta kiekon pönttöön. Näin ollen loppulukemat kotijoukkueelle 4-0.

TUTO Hockey
+ Kaarlehto oli todella varma. Ei pomputellut ja torjui eleettömästi. Hyvä nollapeli 25 torjunnalla.
+ Reunanen-Suominen pari pelasi isoja minuutteja ansaitusti. Molemmille 20 minuuttia peliaikaa. Reunasen muutamaa hairahdusta lukuun ottamatta tuo pari ei ollut missään vaiheessa ongelmia ja kommunikaatio toimi kentällä. Ja nuo Reunasenkin hairahdukset olivat siis sitä, että syötön antaminen kesti välillä liian kauan, mutta hän paikkasi nekin tilanteen poikaset itse hienosti. Avauspelaamisessa ja kiekollisessa suoritusvarmuudessa tämä pari oli paras.
+ Myös muilta pareilta onnistunut iltapuhde. Ykkösparissa Valtola oli miellyttävä tuttavuus. Hyvä yleispuolustaja. Tuohilampi oli myös kevyellä jalalla ja nousi usein viivasta haastamaan sekä ajoi syvälle kiekon kanssa. Hankki sillä tavalla muun muassa päätöserässä yhden jäähyn KeuPalle. Kolmospari Virkki-Karlsson oli myös OK. Karlsson oli enemmän esillä hyvässä. Syötti avausmaalin kaaliperhosellaan. Virkin tilalle pitäisi saada joku kovempi viivamies ykkösylivoimaan. On tuo kuti vaan niin huono ja sen virittämisessä kestää liikaa. Virkillä myös pomppi enemmän kiekko pakkipariin verrattuna. Viime kauteen verrattuna kuitenkin kokonaisuudessaan tuo pakisto vaikuttaa stabiilimmalta ja tasapainoisemmalta sekä kiekollisesti lahjakkaammalta.
+ Hyökkäyksessä Vähätalo oli hyvä. Kentän paras liuku yhdessä KeuPan Koivistoisen kanssa. Liigapelaajat erottuivat edukseen kuten pitääkin. Moisio oli ykkösketjun paras, kun Pulliainen-Keinänen akselilta nähtiin ohipeli. Kakkosketjulta neutraali esitys. Odotin enemmän Toivaselta ja Wileniukselta tuossa, mutta eivät he oikeastaan tasaviisikoin pahemmin nousseet esiin. Kolmonen värkkäsi Tuton toisen maalin. Sillanpäällä kaikkinensa OK esitys. Taklaa aina kun on paikka, mutta ajaa myös sillä itsensä joskus ulos tilanteesta. Hölmö jäähy päätöserässä. Virtasen sentterisuoritus oli ihan jees, mutta ylivoimalta hänet pitää saada pois. Juusela oli toisessa laidassa myös kohtalainen, teki yhden maalin, joten siitä plussaa. Nelosketjussa Laineelta tuttua energistä luistelua ja laukaushalukkuutta. Edelleen liian usein päin maalivahtia. Gurulta puolestaan neutraali matsi.
- Ykkösketjussa Pulliainen oli flegu, häneltä huono suoritus. Syötöt eivät osuneet myöskään totutusti lapaan ja hiihteli vähän pelin ulkopuolella toisinaan. Sen vuoksi Keinänenkin jäi vähän pimentoon tasaviisikoin.
- YV surkeaa, alivoima erinomaista.

KeuPa HT
- Lehtiselle kolme omiin, joten ei voi olla tyytyväinen Mestis-debyyttiin. Kolmas maali oli otettavissa varsinkin. Mutta joo ei pomputellut juurikaan kiekkoja, joten sikäli vain lievä miinus.
+ Pakistossa Ventelä on liideri. Taitava leftin puolustaja, joka pelasi viivassa ykkösylivoimassa mainiosti ja kuti on hyvä. Lahtinen täydensi ykköspakkiparin fyysisellä peruspelaamisella. Ykkösparissa Ventelä pelasi 25 minuuttia ja Lahtinenkin 20 minuuttia. Muilta pareilta neutraalit esitykset. Kakkospari Mattsson-Kauppila ei häikäissyt eikä loistanut. Mattsson oli tuosta kaksikosta enemmän kiekossa ja pelasi viivassa varmasti sekä kykeni toimittamaan kiekkoa maalille. Kolmospari Väinölä-Mesikämmen myös ihan OK peli. Väinölä tarvitsee lisää kovuutta.
+ Ykkösketjussa Koivistoinen oli kentän kuningas. Toi kerta toisensa jälkeen itse kiekon yli sinisen ja sitten joko laukoi itse tai jakoi kiekkoa ketjutovereille. Vahva peli, ei vain saanut palkintoa tehojen muodossa. Laidassa Antonen oli avauserän jälkeen näkymätön, samoin Pulliaisen Emppu.
+ Kakkosessa kultakuuppa Saloselta hyvä matsi. Samoin Väyrynen oli esillä paljon ja pääsi laukomaan monesti, mutta ei saanut kiekkoa ohi Kaarlehdon. Raamit ovat kuitenkin kunnossa tuolla 92-syntyneellä rightin voimalaiturilla. Rämön Juuso sentteröi kakkosta perusesityksellä. Pehmeä kiekkokosketus Pulliaisen ja Koivistoisen tapaan. Peliälyssä jää sitten vain jälkeen.
- Alaketjuista ei mitään erityistä sanottavaa. Ehkä Henri Keskilohko oli koko kentän näkymättömin peluri kolmosen laidassa. Viitanen ja Friberg olivat paljon enemmän pelin sisällä. Nelosketjusta Andres pelasi ykkösylivoimassa. Kukonlehto ja Salonkari saivat vain vähän peliaikaa eli viitisen minuuttia.
- Kuten Tutolla, myös KeuPalla YV oli huonoa ja alivoima erinomaista.

tosiasia

TuTo

Mukavan kattava raportti ja näitä kellpaa lukea.

Mestiksen kärki taas hieman tiivistyi, eikä ketään ole vielä pääsyt isolle karkumatkalle. TuTon viime peleissä Juusela on noussut selvemmin esiin ja onnistunut myös verkon heiluttelussa. Viimeiseen 5 peliin Juusela on iskenyt nyt 4 maalia. Kauden alussa meni 10 peliä ilman maaleja, mutta nyt on tulosta alkanut tulla. Laukauskin lähtee tarvittaessa aika hyvin ja voimaa on takana. Voisi laukoa enemmänkin, vaikka voimaa on myös ajaa maalille ja voittaa kaksinkamppailuja.

Eesau_65

TuTo
Onko kellään tietoa Malo Villestä? Elite näyttää että pelannut vain pari peliä naapurin A-nuorissa. Onko loukkaantunut vai joku muu syy?

Eesau_65

TuTo
TUTO satsaa jo kevään peleihin, kun Heinimäki palaa. Hienoa että tulee mukaan ja hakee tuntumaa jäähän ensin Naantalista.

Eesau_65

TuTo
Eilen vieraspelien vahvat esitykset jatkuivat. 4-0 tilanteessa aloin odottelemaan murskavoittoa, mutta Kaarlehto teki Kaapot ja sen perään pian kahden miehen vajaalla pelaaminen toi pienen pirun olkapäille. Siinä oli Hermeksellä mahdollisuus kääntää peli. Viimeisessä erässä TUTO pelasi taas varman päälle. Kyllä siinä tietysti Hermes painoi hyvin päälle, mutta kastettiin. Taistelun ilmeentyminen tuli hyvin esille, kun Keni syöksyi lyömään kiekkoa pois. Hieno esitys tahdosta voittaa. Tästä on hyvä lähteä tauolle. Sillanpään ja Hyvärisen peliajat aika vaatimattomat. Hyvärinen tarvitsisi onnistumisia ja Sillanpään tulisi löytää taas se alun tehokkuus. Tehot onneksi jakaantuvat tasaisesti, joten varmaan edellä mainitutkin siihen vielä pääsevät.

tosiasia

TuTo
Kyllä tässä aika pitkä vieraspeli jakso on menossa. 14.10 - 18.11 välisenä aikana on yhdeksän peliä, joista vain kaksi on kotona. Hyvin on TuTo jaksanut vieraissa pelata ja taitaa olla ihan kärkipäässä vierasotteluista saaduissa pinnoissa. Vielä on kuitenkin yksi 3 vieraspelin putki odottaa ja sen jos selvittää hyvin, niin alkaa hyvältä näyttämään vuoden loppu puoli. Ketjujen kanssa on vielä hieman hakemista, mutta hyviä aihioita on paljon.

Toveri-76

TuTo Hockey
Heinimäen coma backille iso peukku. Kuten myös koko joukueelle. Peli ja tulokset näyttää nyt ihan erille kuin viime syksynä. Tässä alkaa todellla fiilikset nousemaan tämän kauden suhteen. Harmi vaan, että tällä kaudella ei ole liiemmin urheilullista panosta, kun ei voi nousta. Tai toki sarjan voittaminenkin on hieno juttu, mutta kyllä se nousumahdollisuuden puuttuminen näkyy yleisömäärissä ja seuran ympärillä käytävässä keskustelussa. Melko hiljaista on isossa kuvassa. Ja harmillisen hiljaista myös täällä palstallakin. Monta vakiokirjoittajaa ilmeisesti lopettanut kirjoittamasta. Ei silti ei tässä itsekään ole aina ehtinyt tai jaksanut kirjoitella. Mutta mukava silti lukea muiden kommentteja. Eesau melkein yksin pitänyt höpinää käynnissä.

Villeä ei tosiaan ole näkynyt eikä kuulunut. Eikä myöskään Kallosta, Vuoriota ja Sabolia. Ovat pelanneet VG:ssä alkukauden ja ihan hyvin ovat pelanneetkin tilastojen valossa. Propsit pitää antaa tuosta yhteistyöstä naantalilaisten kanssa. Siellä on ukkoja kasvamassa ja kehittymässä Suomi-sarjan puolella, jos tulee loukkaantumisia. Valtolahan nostettiin jo TUTOn kokoonpanoon ja on ollut välillä ykköspakkiparissakin. Eikä syyttä.

Kolmen joukossa ollaan, kun reipas 30 prossaa sarjasta on pelattu. Tuossa sakissa ja kotiedussa kun pysytään niin se on hyvä. Taistelu ykköspaikasta tulee olemaan tasainen ja kova SaPKon ja Jokipoikien kanssa. Ykköspaikkakin on täysin realistinen, vaikka SaPKoa ei olla nyt pariin kauteen voitettu. Eiköhän se voitto pässipaidoistakin sieltä vielä tule. Luulisi myös, että yleisöäkin alkaa löytää halliin jos peli ja tulokset jatkuvat tuollaisina. Jotain viime kausien tapaisia kampanjoita ehkä kaipais, että saatais se pari tonnia rikki ja tunnelmaa kunnolla halliin.

Jalasvaara

TPS ja WSH Capitals
Villeä ei tosiaan ole näkynyt eikä kuulunut.
Tuollahan se Tepsin A:ssa on loukkaantumisen jälkeen taas pelannut muutaman pelin. Ihmettelen kyllä mikäli Mestikseen tuo ukko otetaan, kun ei ole mitenkään erityisen kova pelaaja edes tuolle tasolle. Juho VIrtanen on aikaisempien näyttöjen perusteella parempi kiekkoilija. Harmillisesti Tepsin A:n sentteritilanne on niin surullinen, että Ville on siellä kärkiketjuissa.

tosiasia

TuTo

Malo Villellä on vielä varmaan hakemista, kun loukkaantuikin. Vaikea myös sanoa, miten kehitykseen on vaikuttanut kiertely eri paikoissa. Varmaan on tarttunut jotain aina mukaan, mutta ehkä kehitys ei ole ollut niin tasaista kuin esim. Juho Virtasella. Eiköhän Villekin vielä löydä paikkansa, eikä TPS-A nyt kovin huonosti taida tällä kaudella olla pärjännyt. Juho Virtanen on tällä kaudella pelannut ihan hyvin TuTossa, vaikka tehoja on 16 ottelusta vain 2+3. Hänellä on potentiaalia hyväksi pelinrakentajaksi, kun saisi ketjukaverinsa vain mukaan kuvioihin ja palaset loksahtaisi kohdilleen.

TuTon ja TPS:n yhteistyö tuntuu muuten tällä hetkellä taas toimivan:
TPS:n ja Tuton yhteistyö toimii kerrankin ilman draamaa - TS Kiekko

penaz

Eesau_65

TuTo
Timi Lahtinen palaa "toistaiseksi" TUTO- paitaan ja lisäksi Otto Nieminen joulutaukoon asti. Toivon mukaan tämä prenkkaaminen ei sekoita peliä.
Timi on ollut hyvä ja Vähätalo paikkasi hänen poissaolon hyvin. Otto pelasi viimekaudella SaPKo:n riveissä ihan hyvin. Intin takia pelit aika vähissä viimeaikoina kuitenkin. Kenen paikan on sitten viemässä?

E: flunssa kaatanut miehiä, jos TUTO:n uutista oikein tulkitsee.

Eesau_65

TuTo
Ei flunssa ja pienet vaivat paljon vaikuta tässä vaiheessa. Ihan hyvä kokoonpano edelleen kasassa. Luukuvahtina on nyt VG-62 mukana ollut Sabol.
Pitkä tauko voi olla hyödyksi, mutta se on sama molemmille.
Mielenkiintoista nähdä miten Otto esiintyy Kenin ja Proffan rinnalla. Tänään toivon kuitenkin, että Rutanen saisi maalin tehtyä. On hänellä niitä paikkoja ollut jo aiemmin, mutta pienestä on ollut kiinni. Reunanen on myös yksi jolle maalin soisi.

Eesau_65

TuTo
Harmittavasti pisteet vieraille, vaikka TUTO pelasi hyvin. Vieraiden eka hieman kyseenalaistetaan varmaa joidenkin taholta, mikä ymmärrettävää. Toinen maali oli onnekas ja sitä edelsi Karoluksen pienehkö virhe. Kolmas syntyi sitten TUTO:n painostuksen jälkeisestä vastaiskusta. TUTO:n eka maali tietysti Kenin tekemä. Toinen maali Kurun sopimaan. Siinä taas vastustaja voisi nostaa ääntä. Nyt kuitenkin kun pisteet menivät heille, niin valitus varmaan pienempää. Toisaalta juuri tuollaiset maalit ovat niitä, joilla voidaan ratkaista pelejä. Tahtoa, halua ja taistelua. Tappiosta huolimatta en näe paljonkaan negatiivisista.
Tauon jälkeen hyvää taistelua. Toivotaan saman jatkuvan huomenna.

Eesau_65

TuTo
Ei nyt ihan nappiin mennyt tämän päivän ottelu. Kahdesti kahden maalin johto menetettiin. Tehoja löytyi samoilta kuin eilen. Kuru ja Keni. Molemmilla 3 maalia kahdessa ottelussa. Seuraava peli Heinolassa, joka hankala paikka. Nyt pitäisi saada oma pää tukkoon. 3-4 maalia on hieman liikaa.

Eesau_65

TuTo
Tänään Heinolassa sitten pitäisi kuulemma puolustuksen osalta palata parempaan, koska liikaa ja helppoja maaleja päästetty. Tästä syystä nyt siis Sabol aloittavana maalivahtina ja puolustuksessa Berger naapurista? Tuohilampi on poissa kokoonpanosta. Flunssa?
Peliitat on pelannut hyvin ja maaleja päästänyt vähän. Tämän pohjalta siis omakin pää pitäisi nyt saada toimimaan hyvin ja toiseen päähän taas tehtyä muutama maali. Eli sellaista vähämaalista ottelua odottaisin tästä.
Viimepeleissä tai ainakin Keuruulla vastustaja sai maalit tehtyä aika läheltä, joten siihen pitäisi saada korjausta. Oma tekeminen hyökkäyspäässä ei ole huonoa ollut. Vastustajan maalivahti on onnistunut hyviin esityksiin. Samaa voi odottaa tänään myös. Eli maalin eteen on mentävä ja tehtävä sitten vaikka samaan tyyliin maaleja kuin Kurun sohaisu.

Eesau_65

TuTo
2 pistettä Heinolasta mukaan. Täytyy sanoa, että jos Peliitat jatkaa tuolla tavalla pelaamista ja väsymystä ei tule lopussa, niin siinä on monelle kaski käännettävänä. Hyvin jaksoi TUTO kuitenkin painaa, vaikka välillä tuntui että mihinkään ei tahdota päästä. Peliitat pelasi nuo mahdollisuudet hyvin pois.
Vastustajan eka maali taas virheen seurauksena. Toinen maali heti YV:n alussa. Hyvä laukaus, joten ei siinä mitään. Kaksi seuraavaa meni minulta ohi, kun pieni tehtävä piti suorittaa. Loppu olikin sitten sitä että TUTO painaa ja vastustaja jarruttaa peliä. Liian aikaisin tuon vastustaja aloitti ja tasoitus ansaittu. Jatkoaikaa ei kauan tarvinnut pelata. Ensin Peliitat sai yrittää, mutta kun kiekko siirtyi TUTO:n haltuun niin maali saatiin aika helposti tehtyä. Valtolalta hieno suoritus. Täytyy kyllä edelleen kehua Keniä. Taistelee ja vääntää. Hieno kausi hänelle tulossa.

Eesau_65

TuTo
Tänään TUTO kohtaa vieraissa Espoo United. Paikan päälle saapuu myös TUTO Rebels. United on alkukauden jälkeen lähestynyt sitä tasoa ainakin osittain, mitä odotus oli. TUTO on pienen tauon jälkeen tuloksellisesti pelannut hieman huonommin, mutta vielä ei suurta huolta ole ollut. Vastustaja päässyt virheistä rokottamaan ja toisaalta vastustajan maalivahti on pelannut hyvän pelin. Välillä on ollut vaikeata myös päästä kunnolla hyviin tilanteisiin.
Tänään pitää puolustuksen toimia ja saada siihen apuja myös hyökkäyspäässä. United pyrkii varmasti nopeasti nousemaan laidoilla ja ajamaan maalille.
TUTO saisi myös aiheuttaa hämminkiä vastustajan maalin edessä. Rumia maaleja saa tehdä.

Eesau_65

TuTo
Vaikeata on 3 pisteen voittoa saada. Eilinen United ottelu olisi ollut voitettavissa. Tasaista se kokonaisuudessaan oli. Ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle, mutta toinen jo TUTO:n. Kaarlehto joutuu nyt ottamaan molemmat maalit nimilleen. Vanhanaikainen sen jälkeen, kun itse on kiekon vastustajalle "syöttänyt"ja sitten se puolesta kentästä tullut huitaisu. Otti kyllä hyviä torjuntoja myös, joten ei huono edelleenkään ole. Pitäisi vaan tarkemmin pelata kaikki tilanteet. Peliin osallistuminen on hyvä ominaisuus, mutta se tulee myös hoitaa hyvin.
TUTO kannattajien äänet kuului hyvin lähetyksestä. Hieno homma,

Flyingbird

TUTO Hockey, Mestis, SJS
Kaarlehto on pelannut hyvin, eikä millään tahtoisi negatiivista kirjoittaa, mutta totuus on että joka pelissä tuntuu se helppo uppoavan ja kun nämä pelit viime aikoinakin ovat kaikki olleet maalin pelejä niin sen yhden helpon päästämisen merkitys korostuu vain. Toki sitten toisaalta muutama huipputorjuntakin jokaiseen peliin mahtuu.

muikkunen

Penguins
Mikä mahtaa olla Järvisen loukkaantumistilanne? Tai ylipäätänsä koko maalivahtiruletti Sabolia myöten. Viime kaudella vielä joukkueen kantavia voimia ja pelasi lähes kaikki matsit. Alkukausikin ihan ok kun pelasivat puoliksi. Kaarlehto pelasi erinomaisesti alkukauden matsit ja ansaitsi peliaikansa, mutta nyt näyttäytyt useammassa pelissä jo heikkouden merkkejä. Varmasti tepsikin jonkun verran sanelee ettei nuorta poikaa penkille tultu istuttamaan, mutta itse ainakin katsoisin luottavaisin mielin aina kun Järvinen on uunissa.

Toveri-76

TuTo Hockey
Joku kirjoitti FB:ssä, että Järvinen oli viime perjantain kotipelissä VIP-klubilla haastateltavana ja oli kertonut, että pientä vammaa ja pian pelikunnossa. Joten eiköhän Järvinen pian ole taas mukana. Ja Sabol pelasi hyvin Heinolassa, joten kyllä meillä ihan hyvä maalivahtitilanne on. Sopivasti kilpailua. Joka tapauksessa maalivahtitilanne on valovuoden parempi viime syksyiseen nähden. Ja kyllä sillä Kaapollakin aikanaan aina yks helppo välillä meni eikä viime keväänä ollut mikään sateentekijä.

En usko, että Tepsi mitään sanele. Ainakin TuTo on moneen kertaan sanonut, ettei ole farmi vaan itse päättää kuka milloinkin pelaa. Mielestäni Kaarlehto on pelannut hyvin ja ansainnut peliaikansa. Tänään kolme pistettä!

tosiasia

TuTo

Luulisin että etenkin pelaajan näkökulmasta näitä asioita yritetään katsoa ja turhaa sanelupolitiikkaa yritetään välttää molemmin puolin. Kaikkien etu on että pelaaja saa parhaan mahdollisuuden kehittyä eteenpäin. TuTon maalivahti tilanne on ollut tällä kaudella tosiaan aika hyvä ja tänään on ilmeisesti Sabolin vuoro kokeilla torjumista. Hyvä on kuitenkin että kilpailua ja vaihtoehtoja riittää.

TuTon viime pelit ovat olleet aika tasaisia. Täyttä pistepottia ei ole saatu viimeiseen neljään otteluun. Hyvin on taisteltu, mutta jotain on jäänyt puuttumaan Keskialueella ja pelin kääntämisessä voisi olla vielä parannettavaa. Välillä hirveä määrä työtä valuu hukkaan kun ei vain päästä keskialueen sumpusta kunnolla eteenpäin.Puskemisesta avautuu myös vastaiskun paikkoja, mitkä ovat aina vaarallisia, kun puolustus ei ole ryhmittynyt kunnolla.

Flyingbird

Itse ainakin odotan parannusta parivaljakolta Wilenius/Toivanen. Ihan hyvin pääsee pyörittämään peliä toisessa päässä mutta tehot puuttuu. Wileniuksella eilenkin paljon paikkoja, mutta ei vaan osu kehikkoon. Heillä kun lähtee apinat kunnolla selästä niin ties millaista jälkeä tulee.

penaz

TuTon maalivahti tilanne on ollut tällä kaudella tosiaan aika hyvä ja tänään on ilmeisesti Sabolin vuoro kokeilla torjumista. Hyvä on kuitenkin että kilpailua ja vaihtoehtoja riittää.
Mestiksen sivujen mukaan Kaarlehto on tänään aloittava maalivahti.