Dallas Stars 2016–2017 – kohti Stanley Cupia?

  • 83 360
  • 263

Nick Neim

Jäsen
Onko tälle mitään virallista lähdettä? IS:n nettisivuilla oli vaan spekulaatiota Korpikosken mahdollisesta sopimuksesta Dallas Starsiin tai Minnesota Wildiin.
Iltalehti tuota huutelee varmana, muualla tuota ei ole (ainakaan vielä) vahvistettu.

Iltalehti kirjoitti:
Turkulaishyökkääjä Lauri Korpikosken ura jatkuu Iltalehden tietojen mukaan NHL:ssä Dallasin riveissä. TPS-kasvatin aika taalaliigassa oli katkolla viime kauden jälkeen, kun Edmonton osti miehen sopimuksen ulos.

Korpikoskella oli runsaasti kysyntää Euroopassa etenkin KHL:ssä, mutta mies halusi jatkaa rapakon takana. Turkulainen oli viime ajat Calgaryssä koeajalla, mutta vihdoin viikonloppuna Dallas tarjosi suoraa paperia alkavasta kaudesta.

Tästä linkkiä uutiseen.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Noniin, Dallas Starsin ja Mark Stepneskin twitter-tileillä virallistettiin tuo Korpikosken sopimus Dallasiin.

"Mark Stepneski ‏
The Dallas Stars have signed forward Lauri Korpikoski to a one-year, $1 million contract."

"Dallas Stars
#Stars sign LW Lauri Korpikoski to a one-year contract."

Eiköhän Korpikosken hankinta ollu Janmarkin loukkaantumisesta johtuva, mutta tervetuloa Korpikoski Dallasiin!

 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Korpikosken diilille iso peukku. Huonoimmillaankin on sentään parempi kun Moen. Moeniin verrattuna sentäs luistin kulkee. Parhaassa tapauksessa meillä on mr. Average 1mil lapulla.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Eiköhän tuo enemmän Eakinin hommia tule hoitamaan.

Oli päässyt unohtumaan tuo Eakinin loukkaantuminen. No kaipa Korpikoski korvaa osaltaan kumpaakin --> laiturina Janmarkia ja AV:llä Eakinia:).
 

Bosco

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Pittsburgh
CSKA on siirtänyt Valeri Nichushkinin farmijoukkueeseensa ja ilmeisesti harkitsee jopa sopimuksen purkamista. Ei lähtenyt Nichushkinin taival KHL:ssä kovinkaan hyvin liikkeelle näköjään.
 

M10

Jäsen
Benn - Seguin - Eaves
Sharp - Spezza - Hudler
Roussel - Faksa - Ritchie
Korpikoski - Shore - Cracknell

Benn - Klingberg
Oduya - Johns
Hamhuis - Nemeth

Niemi

Ja sitten mennään saatana!
 

Abdel

Jäsen
Olipa hyvä peli tähdiltä. Tuo uudistunut puolustus vaikuttaa kyllä paljon jämäkämmältä kun sieltä on demerssit ja goligosket pois ja sen takana nyt loistaneen Niemen kuin myös Lehtosen on helppo torjua. Niemi oli kyllä tosiaan erinomainen, ja ei kyllä ole maalivahtiongelmasta tietoakaan mikäli tuolla tasolla pelaa. Erityismaininta Stephen Johnsille josta ei voi olla pitämättä!
 

M10

Jäsen
Stephen Johnsista on kovaa vauhtia tulossa Dallasin paras puolustaja. Ihan mielettömän steadya pelaamista kaukalon molemmissa päissä, ja mikä parasta, mies on iso ja ilkeä.

Kakkosketju oli vähän ruosteessa, mutta alemmilta ketjuilta hyvää tukea maalinteossa. Tärkeää, että Korpikoskikin sai heti maalihanat auki. Tämä oli hyvä alku kaudelle.

Olipahan outoa kuunnella Razoria pääselostajana.
 

SaucerPass

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leafs
Olipahan outoa kuunnella Razoria pääselostajana.

Onko Razor siirtynyt pysyvästi play-by-play-selostajaksi? Oli omasta mielestäni yksi parhaimpia kommentaattoreita (color-guy lienee jenkki termi). Sääli tavallaan mutta kertoo melkoisesta ammattitaidosta, jos pystyy selostuskopissa vaihtamaan roolia.
 

Lico

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks, Helsingin Jokerit
Onko Razor siirtynyt pysyvästi play-by-play-selostajaksi? Oli omasta mielestäni yksi parhaimpia kommentaattoreita (color-guy lienee jenkki termi). Sääli tavallaan mutta kertoo melkoisesta ammattitaidosta, jos pystyy selostuskopissa vaihtamaan roolia.

Straderilla todettiin syöpä muistaakseni viime kevään aikana ja käsitykseni mukaan syövän laatu on niin paha, että sitä ei pystytä parantamaan. Nykyteknologian ansiosta onneksi elinaikaa pystytään pidentämään sekä etenemistä hidastamaan ja olin myös käsityksessä, että Strader tulee selostamaan oman fiiliksen mukaan Starsin otteluita.

Joku voi korjata jos ihan puuta heinää sepostin, mutta tuommoinen muistikuva mulle on jäänyt jostain twiitistä.

EDIT:

https://www.nhl.com/stars/news/statement-from-dave-strader-on-his-cancer-diagnosis/c-282020646

Tossa vielä linkki tuohon tukemaan muistiani.
 
Viimeksi muokattu:

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Pakko kyllä hehkuttaa Stephen Johnsin lisäksi Adam Cracknellia. Isoksi kaveriksi nopea luistelija + oli toisen ja kolmannen erien aikana pirteällä pelipäällä, josta palkinnoksi tehotilastot 1+1. Mikä nyt ainoana jäi harmittamaan Dallasin pelaamisesta oli YV-pelaaminen + Jamie Benn saisi laukoa enemmän. Niemi ei voinut Coglianon tekemille maaleille mitään ja otti todella hyviä koppeja.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Mites Devin Shore pelasi? Tosissaan syötti Korpikosken maalin, mutta muuten.

Itse olin highlightsien varassa tässä ottelussa, ei valitettavasti mitään mahdollisuutta matsia katsoa. Mutta hieno homma että voitoksi kääntyi!
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Puolustuksessa tuntui olevan sieltä puuttunutta särmää.

Johns oli isäntä talossa.

Syvyyspelaajat pelas hyvin.

Seguin ja Benn vähän jäissä. Heittivät monesti lepsua poikkisyöttöä tai syöttöä maalin eteen joka katkaistiin tai jäi luistimiin. Napsu suoraviivaisuutta ja aggressiivisuutta niin hyvä tulee.
 

AJTSS

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
2-5 tilanteeseen tuli tota Colorado matsia katsottua, mitä muutkaan ei ole innostuneet kommentoimaan. Olihan ne pelin saaneet aikaseksi siitä vielä mutta kyllä taas oli sellanen maalintekokilpailu että hohhoijaa.

Mutta Nashvillestä sitten napattiin äärimmäisen kova päänahka! Enpä tuota peliä pystynyt kylläkään katsomaan, jos joku on kattonut niin vois heittää vähän mielipidettä ilmoille. Mutta Ruff oli vissiin ennen peliä vähän painottanut että puolustuksen kautta ja joka jätkä puolustaa ja hyvin tuntui toimivan.

Adam Cracknell on ollut itselle äärimmäisen suuri yllätys positiivisesti! Ajattelin, kun sopimus julkaistiin et mitä helvettiä tänne roudaamaan tommosta rouhijaa. Mutta tuntuu sopivan tosi hyvin kokoonpanoon ja tuntuu olevan ihan ilmiömäinen suojaamaan tota kiekkoa ja painimaan kulmissa. Tommoista tehoilua on turha odottaa että jatkuu, mutta kyllä tuolla pelillä mitä on esittänyt, on eittämättä mahduttava kokoonpanoon!

Devin Shore on kyllä äärimmäisen mielenkiintoinen tapaus. Nashville matsin recapista tosin huomasin että aloituksia oli voittanut ainoastaan 6/15, eli siinä parantamisen varaa. (toki lyhyt on otanta, pitääkin pistää seurantaan)

Tästä on ihan hyvä jatkaa. 4/6 ihan ok tulos, kyllä voitot Ankoista ja Nashvillestä lämmittää.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
No kommentoidaan nyt sitten kun muutkin kommentoi :)

Colorado oli taas ilkeä vastustaja. Mikä siitä tekee Starsille niin vaikean?

Nashvillea vastaan tosiaan hyvää tekemistä omassa päässä. Kärkiketjujen peliin ropaus suoraviivaisuutta ja sitä kautta sitten hakemaan se peli uomiinsa. Yksinkertaset jutut eka hanskaan ja siitä sit hiomaan kun on pohja kunnossa. Seguin ja Benn vielä aivan hunningolla.

Cracknell itseasiassa johtaa Dallasin Corsi% tilastoa jos yhden pelin McKenzieta ei lasketa. Eihän tuo mikään seppä ole, mutta pelaa yksinkertaista peliä omilla vahvuuksillaan. Jos tollasia otteita jatkaa koko kauden niin on kyllä varmasti yks liigan parhaista pelaajista kun aletaan laskea kuinka paljon yhdellä dollarilla saadan pelaajasta.
 

heketsu88

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars Kärpät Joensuun Kiekkopojat ManU
Nashvillea vastaan ensimmäinen erä oli täysin Dallasin hallinnassa. Dallasin puolustus toimi hyvin, eivätkä Nashvilleläiset päässeet vetopaikkoihin. Ainoastaan Rinne piti Nashvillea pystyssä loistavilla torjunnoillaan.

Toinen erän alku jatkui siitä, mihin ensimmäinen erä päätty. Dallasin puolustus toimi hyvin ja vihdoinkin Dallas sai kiekon Rinteen ohi maaliin. Vasta Mike Fisherin ylivoimamaalin jälkeen Nashville pääsi ottelun mukaan ja alkoi vähitellen hallita ottelua. Mutta Lehtonen piti torjunnoillaan vuorostaan Dallasin pystyssä ja Jason Spezzan kolmannessa erässä tekemä onnekas osuma toi voiton Dallasille.

Ylivoima ei oikein toiminut tässä pelissä ja toivoisin Ruffilta pieniä muutoksia ylivoimaa, esimerkiksi kokeilisi Stephen Johnsia viivamiehen paikalla jommassa kummassa YV-ketjussa. Alivoima oli ihan hyvää, paitsi tuon Mike Fisherin tekemän tasoitusmaalin aikana, kun Oduya ja Oleksiak menivät kahdestaan kiekollisen pelaajan kimppuun ja Fisher jäi vapaaksi Dallasin maalin eteen, josta oli Fisherin helppo laittaa kiekko reppuun Lehtosen ohi.

Benn, Seguin ja Spezza (vaikka tekikin maalin) vähän nihkeä peli, mutta eiköhän vähitellen pojat saa pelin juonesta kiinni, ettei Dallasin maalinteko jää alempien ketjujen varaan.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Neljästä ekasta pelistä 1,25 pistettä per peli. Tällä tahdilla päästäisiin 102 pisteeseen. Vastassa vieläpä kovia joukkueita. Jätkät terveeks, tähdet loistoon ja hyvä tulee.
 

M10

Jäsen
Jähmeä kauden alku. 2-2-1 viiden pelin jälkeen.

Viime yön matsi näytti hyvältä Starsin suhteen. Kova oli vauhti ja peliä hallittiin. Sitten karmea tuomarimoka ja 0-1. Tätä se joskus on.

Kausi on pitkä ja tappioita tulee. Kunhan tuota kilometrin mittaista injurylistaa saadaan ohennettua niin hyvä tulee. Nyt tosiaan sivussa Hudler, Janmark, Eakin, Sharp, Eaves ja joku kuudes jota en muista. Kaikki top9 hyökkääjiä.

Matka jatkuu.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Olipa suorastaan hanurista koko joukkueen esitys. Columbus otti syöttö- ja laukauslinjat pois ja se riitti voittoon. Ihan käsittämätäntö, että edes meidän isot starbat ei kykene luomaan yhtikäs mitään. Ekassa maalissa Ritchie jää levittelemään käsiään kun peli kääntyy toiseen suuntaan. Toisessa maalissa koko viisikko vaan seuraa kiekkoa odottaen Columbuksen seuraavaa siirtoa joka oli tottakai maali.

Hyökätessä tulee ihan liikaa toivotaan toivotaan tason passeja jotka päätyy suoraan vastustajalle. Ihan joka jätkältä.
 

M10

Jäsen
Ekassa maalissa Ritchie jää levittelemään käsiään kun peli kääntyy toiseen suuntaan.

Oli kyllä niin karmaiseva virhe tuomarilta, että ymmärrän käsien levittelyn. Aika todennäköinen maali kuivui siinä kasaan.

Columbus pelasi todella hyvän ottelun. Olivat joka puolella kaukaloa ja puolustivat viisikkona hienosti, erittäin hyvällä jalalla.
 

Duffeldof

Jäsen
Suosikkijoukkue
Dallas Stars, TPS
Oli kyllä niin karmaiseva virhe tuomarilta, että ymmärrän käsien levittelyn. Aika todennäköinen maali kuivui siinä kasaan.

Columbus pelasi todella hyvän ottelun. Olivat joka puolella kaukaloa ja puolustivat viisikkona hienosti, erittäin hyvällä jalalla.

Mutta eipä kuulunut vihellystä joten kädet alas ja puolustushommiin :)
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös