Varusteiden tilaaminen verkkokaupasta ulkomailta

  • 16 753
  • 5

Pata-Ässä

Jäsen
Suosikkijoukkue
West Coast Titans
Voisiko joku ulkomailta varusteita tilannut selventää miten tuotteen lopullinen hinta määräytyy.

Olen kuullut monen tilaavan esim. maalivahdin varusteet amerikasta. Käsittääkseni EU:n ulkopuolelta tilattujen varusteiden myyntihinnan päälle tulee rahdit, tullit ja alv. Pelkkä arvonlisävero nostaa siis verkkokaupan myyntihintaa yli 20% ja siihen lisätään hieman tullia sekä rahti, jonka koosta ei ostohetkellä välttämättä ole mitään hajua.

Kävin kokeilemassa hockeymonkey.com-sivulla mailan ostamista. Mailan hinta oli 80$ ja rahdin 70$. Yhteensä 150$+alv. Aika kalliiksi tulisi 80$:n maila.

Osaisiko joku omasta kokemuksesta kertoa mistä mailoja kannattaisi tilata, jotta kokonaiskustannukset pysyisivät kohtuullisina tuotteen myyntihintaan nähden? Minusta esim. tuo hockeymonkey:n 70$ rahti olemattoman painoisesta mailasta on aivan käsittämätön. Eikö rahdin pitäisi olla pitkälti kiinni painosta?

Vinkit hyväksi koetuista ja luotettavista verkkokaupoista otetaan kiitollisena vastaan.
 

Fat Jesus

Jäsen
Itse aikoinaan tilasin kenttäpelaajan kamoja icewarehouse.com:sta.
Tulliprosentti varusteille(urheiluvälineitä) oli muistaakseni 2%.

Nykyään alle 150€ ostoista ei mene tullia.

eli sun maila $150x1.23=$184,50.

Jos sitten yli 150€ menee niin lasketaan tuo tulli mukaan. Tarkemmat tullitariffit löytyy tullin sivuilta jos niistä joku selvää ottaa.
Esim vaikka $1000 kamat ja niihin $100 postikulut:
$1100x1.02=$1122
$1122x1.23=$1380,06

Itse silloin katselin jotain hyviä tarjouksia ja silloin hintaero jää Suomeen aika hyväksi. Esim.kauden vaihtohan tuolla menee eri rytmissä kuin Suomessa niin kannattaa etsiä vaikka "poistuvia" malleja.
 

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi

gran reserva

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi
Tänx,
eihän tolla rahallista arvoa ole, mutta pääsepä jossain väittelyssä pätemään.
 
Suosikkijoukkue
KalPa
Laitetaan nyt kysymystä tähän ketjuun kun ei viitsi uuttakaan ketjua virittää:

Olisiko palstaveljillä sattumalta tietoa mistä voisi löytää legandaariseen pallojofa-kypärään visiiriä? Kypärä on siis Jofa 366 ja visiiri 995-mallinen. Varmaan jostain kirpparilta tms voisi löytyä. Vai täytyykö lopettaa pelaaminen kun kypärää en kyllä vaihda.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös