LeKi 2016–2017

  • 22 177
  • 12

Luikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi
Avataas LeKi:lle kautta 2016-17 koskeva ketju, kun jo hetken aikaa julkisena salaisuutena ollut Miikka Kuuselan siirtyminen LeKin ensi kauden päävalmentajaksi julkaistiin seuran toimesta:

Miikka Kuusela LeKin päävalmentajaksi

Toivottavasti uutisessa mainitut yhteistyö LeKin junioripuolen kanssa ja viime kausia värikkäämpi pelitapa toteutuvat kuten päävalmentaja lupailee. Mun mielestä Kuuselan edellisen päävalmentajakauden aikana LeKi pelasi Mestishistoriansa viihdyttävintä kiekkoa, vaikka kausi päättyi pettymykseen Jukureita vastaan.
 

Susi-Kustaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Vaikka Kuusela ei ole kaikkein kovin nimi, on hän tuttu ja turvallinen valinta. Toivottavasti miehen lempääläisyys näkyy tekemisessä: niin kaukalossa, pelaajistossa, seuran tekemisessä ja yleisömäärissä.

Kuusela on jo pienen pätkän ollut Kisan päävalmentaja mutta hienoa että saa nyt todellisen näyttöpaikan kauden alusta asti. Kaikkein eniten toivon, että Kuuselan aikakaudella Kisa palauttaa kotietunsa eli käyttää pienehköä kaukaloaan niin kuin kuuluu ja Hakkari olisi ikävä )ja pisteetön) paikka vastustajille.
 

Susi-Kustaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lempäälän Kisa
Varakapteeni Laakso jatkaa LeKissä - Mestiksessä avaussopimukset - Lempäälän-Vesilahden Sanomat

LeKille ensimmäiset sopimukset, 7 pelaajaa:

MV Ville Nieminen, 21v, viime kausi LeKissä 5 peliä, 92%, pmk 2,71
P Markus Haapanen, 20v, viime kausi HPK A, 8, 2+0=2
P Jimi Kuronen, 20v, viime kausi K-Vantaa, 47, 1+5=6
P Jere Marjamäki, 21v, viime kausi LeKi/Ilves A, 15, 1+0=1 (LeKi)
H Sami Laakso, 24v, viime kausi LeKi, 35, 1+5=6
H Juuso Rämö, 21v, viime kausi LeKi, 46, 7+5=12
H Tuomas Koskinen, 21v, viime kausi Hermes, 43, 8+6=14

Puolustaja Niklas Kumpu, 22v, try outille, viime kausi sujui LeKi A:ssa ja KooVeessa sekä yksi peli LeKissä Mestistä.

Ihan hyvä aloitus Kisalta. Etenkin Laakson sopimus äärimmäisen tärkeä. Kertoo paljon sentterin arvostuksesta, että pv Kuusela halusi ehsimmäisenä saada Laaksolle jatkosopimuksen. Nyt täytyisi saada aikaan jotain myös hyökkäyspäässä.

Nieminen on perushyvä kiinnitys kakkosvahdiksi. Saa nähdä millainen kuvio ensi kaudella on LeKin pelaavan vahdin kohdalla. Oma sopimuspelaaja vai vuorotteleva liigavahti? Vai liigasta koko kauden laina? Hrachovinanhan piti sellainen kuluneella kaudella olla, mutta Norosen lähtö muutti suunnitelmat.

Puolustuspäässä Kurosen paluu miellyttää. Näytti LeKissä pelatessaan potentiaaliaan. Marjamäki ja Haapanen ehdottomasti kiekollisia, kuten Kuronenkin. Siitä voinee jo päätellä, että Kuusela perustaa taitaviin pakkeihin, jotka saavat avaussyötön omille. Fyysisyys omassa päässä on vielä kysymysmerkki.

Rämö ei viime kaudella tehnyt lähellekään sellaisia tehoja kuin olisi tarvittu saamallaan vastuulla. Luotettava alempien ketjujen sentteri, mutta täytyisi harpata hyökkäyspäässä eteenpäin. Koskinen voi olla vaikka ensi kauden Miiko Hintz. Mielenkiintoinen pelaaja, toivottavasti ei huku massaan ja joudu farmimiesten edestä ensimmäisenä katsomoon. Alla kuitenkin kokonainen ja vahva kausi Mestistä.
 

Luikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi
LeKille seitsemän uutta pelaajasopimusta – Santeri Vuoti saukkopaitaan

Hienoilla tehoilla viime kaudella LeKissä lainalla pelannut Santeri Vuoti on hienoa nähdä Kisan paidassa sopimuspelaajana, toivottavasti vaan pysyy Lempäälässä koko kauden... Muutenkin Kuusela tuntuu rakentavan kovin nuorta, mutta toki samalla potentiaalista joukkuetta. Ykköspuolustaja ja -sentteri tosin vielä uupuvat, toivottavasti sellaisiin vielä pelimerkit riittävät.
 

JacceH

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Chelsea, Medvesak Zagreb, Hajduk Split,
Vaikea arvottaa Lekin mahdollisuuksia kun en ole kauheasti ehtinyt seuraamaan Mestiksen pelaajaliikennettä. Mutta, Miika Kuuselan tuntien, tässä on tälle äärimmäisen kunnianhimoiselle ja tavoitteelliselle nuorelle valmentajalle todellinen näytönpaikka. Jos Kuusela saa Lekin toimimaan ja pelaamaan vahvuuksillaan, Miikalle on reitti auki Liigaan asti. Jos nyt ei ihan ensi kaudeksi niin tulevaisuudessa kuitenkin. Mutta se vaatii onnnistumisia.
 

veekasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Alla oleva kopioitu Lekin Mestis-sivuilta:

"Lempäälän kiekkoylpeys LeKin Mestis-joukkue on esillä viikonloppuna Ideaparkissa järjestettävässä Lempäälän 150-vuotisjuhlaviikkoon liittyvässä Lempäälä goes Ideapark-tapahtumassa. Tapahtuma on lauantaina klo 12-19 ja sunnuntaina klo 12-18 Ideaparkin keskusaukiolla. Tule paikanpäälle kuulemaan LeKin juhlakauden (kymmenes kausi Mestiksessä) ennakkotunnelmia, ostamaan kausikortteja (tapahtuma-tarjouksia) ja näkemään tulevan kauden pelaajia! Myös mielenkiintoinen ennen julkaisematon tieto tulevasta kaudesta tullaan tapahtumassa julkistamaan"

Mikähän "mielenkiintoinen" tieto siellä on julkaistu? Tätähän tietoa ei näköjään kerrota kuin niille, jotka sattumalta paikalle sattuivat. Tapahtumasta
oli kyllä "hyvissä ajoin" 9.9.2016 ilmoitettu Lekin omilla sivuilla ja facebuukissa.
 

veekasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Ei helvetti! Pyyhe taas kehään viimeisellä minuutilla. Hereillä pitäisi olla pelin alussa ja lopussa. Ilves pelaili näköjään samalla tavalla. Kuusi pistettä meni takahikiälle.
 

Hasselbaink

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, NHL
Tänään(eilen) oli kyllä kaikki aseet voittaa EU. 3½min 5v3 ja nolla maalia on vaan anteeksiantamatonta. Kiekkoa hierottiin, eikä keneltäkään löytynyt mitään järkevää ratkaisua tilanteeseen. Ei keneltäkään. Ei mitään ratkaisua. Liuksialalle ikävä kömmähdys, kun metrin päästä täysin tyhjästä maalista sai vielä nostettua kiekon yli ja tästä vajaa minuutti ja kiekko olikin omissa. Vuoti oli kyllä energisen oloinen ja pääsi läpiajoakin koittamaan, mutta ikävästi sekin veto taisi mennä suoraan ohi, vai ottiko hieman Tirrosen räpsään? No aivan sama. Almarilta oli kyllä heikko esitys, kun ainakin pari kertaa syötti omasta kulmasta silmät kiinni kiekkoa poikkikentän vastustajan lapaan ja kerran kompuroi ylivoimalla viivassa, josta pääsikin kaveri läpi. Haaranen ja Vainio pelasivat kyllä omaan silmään hyvin ja tuntui olevan ainakin Mestistasolle oivia vahvistuksia. Tapparakentältä(Peltonen-Honkanen-Heikkilä) odotin kyllä paljon enemmän, mutta eivät hekään saaneet oikein mitään tänään aikaan.

EU:lta mitään pois ottamatta niin tänään olisi pitänyt vähintäänkin piste ottaa, vaikka olihan heilläkin paikkansa ja ei peli tietenkään pelkästään Lekin huonoutta ollut, mutta eivät hekään kyllä missään nimessä hyvää peliä pelanneet vaikka nollan pitivätkin ja pisteet hakivat. Tirronen näytti varsinkin ensimmäisessä erässä pomputtelevan joka kiekon mitä vain saatiin maalia kohti, mutta maalin eteen ei päästy sitä hyödyntämään.

Olipa negatiivinen viesti.. No, mutta ainakin jäi kotijengin maalit näkemättä, eli on lähestulkoon pakko tulla vielä uudestaan Lempäälän hallin lehtereille!
 

Nemirovsky

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Pakko myöntää, ettei ole entisen kotikunnan joukkueen tekemisiä tullut tarkemmin seurattua vuosiin. Nyt tuli kuitenkin illalla käytyä Hakametsässä. Ennakkoon ei ollut oikeastaan minkäänlaista käsitystä Mestiksen, eikä joukkueen, tasosta, joten avoimin mielin lähdettiin seuraamaan. LeKin kokoonpanossa oli totutusti useita liigalainoja, joista suurimpana tähtenä Hrachovina.

Peli oli käytännössä koko ottelun ajan LeKin hallussa, eikä Espoo päässyt kunnon tekopaikoille ja Domi liimasi varmasti vähätkin lähentelyt. Peli-ilme oli suhteellisen vauhdikas ja allekirjoittaneen on pakko myöntää viihtyneensä ottelussa. Mikäs olisikaan ollut parempi ykköskenttä "markkinointiotteluun" kuin Välimaa-Laakso-Luoto.

Täytynee eksyä Lempäälän päässä joku kerta paikalle.
 
Suosikkijoukkue
Kiekko-Vantaa, HPK, symp. Haukat, divarit
Kerholta taas pari kaveria ottamaan Lembööleen vauhtia. Jännittää hieman kuseeko entisen kotipaikkakunnan koirat uuden kotipaikkakunnan koirien vesikuppiin.
 

Luikuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
LeKi
Oli kyllä hieno tilaisuus järjestetty lauantaina Mattilan Lassille! Taisi olla LeKin Mestisajan ensimmäinen paidan jäädytys ja meni kyllä oikealle miehelle. Porukkaakin oli mukavasti löytänyt hallille.
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
  • 1
  • x
  • 2
Ilves vs KalPa
  • 2.04
  • 3.80
  • 3.25
Apua pelaamisen hallintaan pelaamaltilla.fi
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös